خريد و فروش سهام به كمك مرداني كه زياد مي دانستند

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط آريانا پست شده است View Post
    از عجايب هزارگانه بورس ما قيمت خوردن امروز بانک سرمايه بود که به نظرم بسيار بالا باز شد.
    دقیقا
    با این سود،حوالی 130 تومن خونه پرش بود
    ولی نوسان خوبی داد ;)
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• آريانا
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 599

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
      دقیقا
      با این سود،حوالی 130 تومن خونه پرش بود
      ولی نوسان خوبی داد ;)
      عجيب است که ملت دارن اين سهم را با 15 درصد بالاتر از قيمت پاياني اين لحظه مي خرند!!!! ( قيمت تابلو 212 و قيمت پاياني 185 تومان !!! )

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

در اصل توسط آريانا پست شده است View Post
        عجيب است که ملت دارن اين سهم را با 15 درصد بالاتر از قيمت پاياني اين لحظه مي خرند!!!! ( قيمت تابلو 212 و قيمت پاياني 185 تومان !!! )
        بازار ما ازین عجبها زیاد داره
        مثل کسایی که صدرای 313 تومنی خریدن
        یا فولاد 323 تومنی
        و حکشتی توی قیمتای فروردین!!!
        جناب آریانا همه چیز شده جوگیری توی این بازار!!!
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• آريانا
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 599

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
          بازار ما ازین عجبها زیاد داره
          مثل کسایی که صدرای 313 تومنی خریدن
          یا فولاد 323 تومنی
          و حکشتی توی قیمتای فروردین!!!
          جناب آریانا همه چیز شده جوگیری توی این بازار!!!
          البته با توجه به قيمتهاي خريد بانک سرمايه فکر نميکنم که کار حقيقي ها باشد و عمده اين خريد در نرخهاي باور نکردني کار حقوقي ها بوده حال بايد ديد که با چه انگيزه اي اقدام به خريد در اين قيمتها کردند.

نظر

• arak_bourse
            کاربر فعال
            • Nov 2010
            • 3802

جناب آريانا يه تحليل كلي و هفتگي از بازار سرمايه ارايه بدهيد ممنونم ميشوم.
            به نظر شما نگاه ما به بازار از هفته آينده چطور بايد باشه؟ آيا بايد دست نگه داشت يا نه خريد كرد؟
            تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• iq_son
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 705

درود استاد آریانا
              معاملات چهار شنبه رو چجوری دیدید؟
              امیدی به نرمال بودن معاملات روز دو شنبه هست یا نه؟
              من امروز دودل بودم که باز از سهم ها مقداری رو خارج شم یا نه!اما بلاخره تصمیم گرفتم فعلا صبر پیشه کنم ببینم تا چه پیش آید!
              سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• آريانا
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 599

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                جناب آريانا يه تحليل كلي و هفتگي از بازار سرمايه ارايه بدهيد ممنونم ميشوم.
                به نظر شما نگاه ما به بازار از هفته آينده چطور بايد باشه؟ آيا بايد دست نگه داشت يا نه خريد كرد؟
                در اصل توسط iq_son پست شده است View Post
                درود استاد آریانا
                معاملات چهار شنبه رو چجوری دیدید؟
                امیدی به نرمال بودن معاملات روز دو شنبه هست یا نه؟
                من امروز دودل بودم که باز از سهم ها مقداری رو خارج شم یا نه!اما بلاخره تصمیم گرفتم فعلا صبر پیشه کنم ببینم تا چه پیش آید!
                دوستان ارجمندم جناب اراک بورس و آي کيو سان عزيز
                با سلام
                بنده قبلا" در خصوص وضعيت سياسي حاکم توضيحاتي را ارائه داده بودم و در حال حاضر نيز اين موضوع بر هيچکس بخصوص فعالان بازار بورس پوشيده نيست اگر چه ممکنه درجه حساسيت اين موضوع براي افراد مختلف متفاوت باشد علي الحال عرض ميکنم که فعالان بازار هنوز به اتمام کشمکشهاي سياسي قائل نشده اند و فعلا" اين موضوع را به عنوان مهمترين ريسک بازار ميپندارند و اگر چه شاهد قدري کوتاه آمدن ا.ن مي باشيم ولي هنوز نميتوان به طور قطع از اتمام و يا فروکش کردن مناقشات سياسي اطمينان داشت لذا بهتر است تا حصول پايان يافتن اين مشکلات قدري با احتياط با بازار برخورد کنيم چرا که اگر به عنوان يک فروشنده پشيمان گرديم بسيار بهتر است از آنکه به عنوان يک خريدار پشيمان شويم و همانطور که مي دانيد در مواقعي که مشکل خاصي در بازار وجود نداره و عامل سيستماتيک و يا غير آن ريسک خاصي را بر بازار متحمل نمي گردانند ولي با اين وجود در اکثر روزهاي چهارشنبه به خاطر وجود دو روز تعطيلي بازار رو به عرضه مي رود که علت آن را ميتوان اتفاقات غير پيش بيني شده و يا غير مترقبه دانست که همانا به دليل ضعف در ضمانت پايداري قوانين در کشور است و اما در اين هفته به جاي دو روز تعطيلي مواجه با چهار روز تعطيلي مي باشيم و اين ميزان تعطيلي علاوه بر آنکه ريسک نرمال بازار را تشديد مي نمايد مصادف با اوج مناقشات سياست داخلي است و اين افزايش ريسک قطعا" بطور مقطعي خروج موقت سرمايه را از بازار باعث مي گردد هر چند که در آخرين روز اين هفته شاهد خريد حقوقي ها در بازار بوديم ولي حجم اين خريد به ميزاني نبود که بتوان اطمينان حقوقي ها را به بازار برداشت نمود و از طرفي در حال حاضر اکثريت حقوقي هاي موثر بر بازار حقوقي هاي دولتي بوده که مي توانند بازار را در راستاي سياست دولت رهنمون سازند به هر حال همانطور که قبلا" عرض کردم در روز چهارشنبه بنده بطور کامل از بازار خارج شدم و قصد بر اين دارم که در روز دوشنبه با نگاهي به چگونگي گذشت ايام تعطيل مجددا" وارد بازار شوم و اميدوارم که در اين ايام اتفاق خاصي پيش نيايد و خوشحال خواهم شد که بنده نيز سهام فروخته شده را با چند درصد بالاتر جايگزين نمايم مشروط بر آنکه هيچکس متحمل ضرر و زياني نشود.

نظر

• arak_bourse
                  کاربر فعال
                  • Nov 2010
                  • 3802

جناب آريانا
                  بسياري از سهم ها را ديدم كه خيلي نزول كرده اند. من روي چندتا سهم نقدشونده خوب مثل فولاد و حفاري و خبهمن نظر مثبتي براي بلندمدت دارم به نظر شما ايا اين سهم ها افت بيشتري متحمل خواهند شد.؟
                  با دركنار قراردادان مسايل مختلف و خطرات بازار شما روي چه سهم هايي نظر مثبت داريد؟
                  با تشكر

نظر

• آريانا
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 599

جناب آريانا
                    بسياري از سهم ها را ديدم كه خيلي نزول كرده اند. من روي چندتا سهم نقدشونده خوب مثل فولاد و حفاري و خبهمن نظر مثبتي براي بلندمدت دارم به نظر شما ايا اين سهم ها افت بيشتري متحمل خواهند شد.؟
                    با دركنار قراردادان مسايل مختلف و خطرات بازار شما روي چه سهم هايي نظر مثبت داريد؟
                    با تشكر
                    دوست عزيز سهامي را که ذکر کرديد بسيار مستعد رشد مي باشند فقط به اين نکته اشاره کنم که در اين روزها هر کسي که اقدام به خريد سهمي مي نمايد بهتر است يا به ديد نوسانگيري ( دو سه روزه ) و يا اينکه حداقل ديد ميان مدت داشته باشد چرا که به نظرم تا رفع کامل ريسکهاي حاکم بر بازار نمي توان انتظار رشد پايدار در سهام مطرح را داشت و علاوه بر سهامي که ذکر کرديد خريد سهامي چون غدير -فاذر - مپنا -کگل- وصندوق - شپارس ( براي شرکت در افزايش سرمايه ) مداران - رانفور - خفناور ( با توجه به افت زياد آن و نيز سرمايه کم آن ) مناسب مي باشند.

نظر

• arak_bourse
                      کاربر فعال
                      • Nov 2010
                      • 3802

استاد خريد پاسا تو اين قيمت هاي زير 900 براي فردا چظوره با توجه به اينكه 24 ام ميره مجمع و افزايش سرمايه هم داره؟

نظر

• آريانا
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 599

استاد خريد پاسا تو اين قيمت هاي زير 900 براي فردا چظوره با توجه به اينكه 24 ام ميره مجمع و افزايش سرمايه هم داره؟
                        جناب اراک بورس عزيز
                        بعضي از شرکتها هستندکه به خاطر يک سري مسائل از جمله سفته بازي و رفتارهاي درون گروهي بعضا" قيمتهاي کاذب به خود مي گيرند و بنده هيچگاه سراغ اين نوع شرکتها نمي روم اگر چه طلا باشند و از ديد بنده پاسا نيز يکي از اين شرکتهاست و متاسفانه هيچ نظري در ارتباط با خريد آن نميدهم.

نظر

• آريانا
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 599

از يک طرف کشمکش هاي سياسي قدري تعديل پيدا کرده و فعلا" در حال استراحت مي باشد و از طرف ديگر خبر مربوط به افزايش قيمت دلار و همچنين افزايش قيمت نفت باعث جرقه مثبتي در بازار امروز شد و لذا با خريد سيمان هگمتان و اضافه کردن غدير ( پله اول ديروز خريداري شده بود ) مجددا" وارد بازار شدم و اميدوارم استراحت مربوط به کشمکش هاي سياسي به درازا کشيده شود تا همه دوستان بتوانند ضمن جبران ضررهاي احتمالي يک ماهه گذشته به سودهاي مورد نظر خود نيز دست پيدا کنند. کساني که هنوز خريد انجام ندادند توجه ويژه به سهام شرکتهائي که با افزايش قيمت ارز حاشيه سودسازي آنها نيز افزايش پيدا مي کند داشته باشند.

نظر

• iq_son
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 705

با تشکر از استاد!
                            جناب آریانا مپنا را در روز های پیش رو چطور می بینید؟
                            افزایش نرخ ارز تاثیر مثبتی بر مپنا دارد؟
                            سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• آريانا
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 599

در اصل توسط iq_son پست شده است View Post
                              با تشکر از استاد!
                              جناب آریانا مپنا را در روز های پیش رو چطور می بینید؟
                              افزایش نرخ ارز تاثیر مثبتی بر مپنا دارد؟
                              با سلام
                              افزايش نرخ ارز بر مپنا را بايد از دو جهت واردات مواد اوليه و قراردادهاي بين المللي آن مورد ارزيابي قرار داد و مسلم آنکه از نظر واردات قطعا" باعث کاهش سود اين شرکت خواهد شد ولي از آنجائيکه مواد اوليه خود را براي مصرف تا سال 91 قبلا" خريداري کرده بنابراين فعلا" نميتوان نگراني را از اين بابت براي شرکت مپنا به ذهن راه بدهيم و اما از نگاه ديگر که همانا ميزان قابل توجه قرادادهاي بين المللي شرکت مي باشد لذا افزايش نرخ ارز از اين بابت ميتواند بر افزايش سود سازي آن موثر واقع گردد اما ظاهرا" بازار در روز گذشته نتوانست تصميم درستي را بر روي اين سهم بواسطه خبر مربوط به افزايش نرخ ارز اتخاذ نمايد ولي قطعا" در روزهاي آتي با تغيير نگرش بازار به اين سهم روبرو خواهيم شد.

نظر

• hamed1
                                عضو عادی
                                • May 2011
                                • 75

با سلام خدمت دوستان
                                استاد اگه لطف بفرمائيد و نظرتون راجع به فولاد كه تا چه قيمتي در هفته آينده كشش بالا رفتن داره ممنون ميشم

نظر

در حال کار...
                                X