استاد تسلیت ما را هم پذیرا باشید:(
خريد و فروش سهام به كمك مرداني كه زياد مي دانستند
Collapse
X
-
آمرزش
دوست عزیز بنده نیز در اینروز پنجشنبه عزیز طلب آمرزش و مغفرت برای تمامی رفتگان دارم و از خداوند میخواهم ما رانیز نیامرزیده از دنیا نبرد و باشد که همه سخن بزرگان دین در مورد دنیا و عقبی(برای دنیا آنچنان باش که نخواهی مرد و برای آخرت آنچنان باش که لحظه ایی دگر خواهی مرد) آویزه گوشمان باشد و بقول شهریار عزیز (حیدر بابا دونیا یالان دونیادی....سلیماندان نوحدان قالان دونیادی...هر کیمسه ی هر نه وئریب آلیبدی... یاخشی پیسدن بیر قوری آد قالیبدی) که میگوید دنیا، دنیای فانیست و به هر کس هر چی داده ازش گرفته و از خوب و بد فقط یک اسم مونده، ما نیز بعد رفتنمان اسمی نیکو از خود به یادگار بگذاریم
یا حق
نظر
-
در اصل توسط iq_son پست شده است View Postسلام استاد
آینده بازار رو چجوری میبینید؟
با تشکر
نظر
-
شرمنده
تسلیت دیر هنگام بنده را نیز پذیرا باشید
روحشان شاد .یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
سلام
تسلیت دیر هنگام من رو هم پذیرا باشیدto continue, please follow me on my page
نظر
-
آریانا جان سلام
بنده هم الآن متوجه شدم
انشاالله آمرزش آن مرحوم ، آرزوی صبر و سلامتی روز افزون برای خود و خانواده محترمتان. ما را نیز در غم خود شریک بدانطوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند
نظر
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Postسلام
تسلیت دیر هنگام من رو هم پذیرا باشیددر اصل توسط Brother پست شده است View Postآریانا جان سلام
بنده هم الآن متوجه شدم
انشاالله آمرزش آن مرحوم ، آرزوی صبر و سلامتی روز افزون برای خود و خانواده محترمتان. ما را نیز در غم خود شریک بداندر اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postارياناي عزيز انشالله غم اخرتان باشد و هميشه در پناه خداوند سلامت باشيد
نظر
-
با سلام و درود به تمامی استادان گرامی و در اینجا برای اریانای عزیز صبر جمیل و عمر با عزت ، و برای ان مرحوم امرزش و علو درجات را از پیشگاه خداوند ارزومندم
در اینجا برای دوستان سهم های برای خرید به در خواست اراک بورس عزیز اماده کردم
و از این به بعد در این تایپیک در خدمتتان خواهم بود
خزامیا 3.100
فولاد 2.600
ونیکی 2.000
ثشاهد 3.200
خبهمن 3.060
وساپا 3.300
بترانس 20.500
رمپنا 4.800
در حال حاضر این سهام ها به نظرم رسید دوستی درباره صنعت بیمه و بانک پرسیده بودند که فعلا من پیشنهادی برای خرید و فروش ندارم
با تشکر[LEFT][B]website :
[URL="http://novinbourse.ir"]http://novinbourse.ir[/URL][/B][/LEFT]
نظر
نظر