کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام استاد آریانا
فردا تعویض وتوسم در 10% سود را وصنعت چگونه میبینید؟
با تشکر
وتوسم بعد از برخورد با 160 که مقاومت محکم آن بود برگشت و چند روزي است که زير اين رقم معامله مي شود که در صورت عبور از 160 توانائي سود دهي 10% ديگر را خواهد داشت.nav اين شرکت مطابق با محاسبه نزديک به 175 تومان مي باشد که با توجه به اين رقم به نظر مي رسد که ديگر ارزش سرمايه گذاري در اين شرکت با توجه به قيمت تابلو وجود نخواهد داشت ولي با توجه به معامله عمده وبانک احتمال ايجاد جو مثبت روي اين سهم هم وجود دارد ولي به نظرم اگر آن را با وصنعت و يا وتوصا در قيمتهاي منفي فردا و يا با وبانک تعويض نمائيد بهتر خواهد بود.
وتوسم بعد از برخورد با 160 که مقاومت محکم آن بود برگشت و چند روزي است که زير اين رقم معامله مي شود که در صورت عبور از 160 توانائي سود دهي 10% ديگر را خواهد داشت.nav اين شرکت مطابق با محاسبه نزديک به 175 تومان مي باشد که با توجه به اين رقم به نظر مي رسد که ديگر ارزش سرمايه گذاري در اين شرکت با توجه به قيمت تابلو وجود نخواهد داشت ولي با توجه به معامله عمده وبانک احتمال ايجاد جو مثبت روي اين سهم هم وجود دارد ولي به نظرم اگر آن را با وصنعت و يا وتوصا در قيمتهاي منفي فردا و يا با وبانک تعويض نمائيد بهتر خواهد بود.
استاد از راهنمایی سودمندانه تان کمال تشکر را دارم@};-
سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
به نقل از آرمان
در گروه روی پیش بینی ها از احتمال رشد قیمت جهانی روی تا مرز 3 هزار دلار همزمان با رشد قیمتی نفت و تضعیف دلار در بازارهای جهانی در کنار شایعه پوشش سود 170 تومان کالسیمین در سال 89 باعث اقبال بازار به سهام این گروه شده است. البته گفته میشود که مجموعه مهر هم در حال حمایت از سهام رویی ها است. اگر کالسیمیی 170 تومان سود بسازد و 150 تومان تقسیم کند،کروی هم میتواند سود خود را تا 50 تومان تعدیل دهد.
بنابراین با سودهای جدید،پی بر ای کروی و کالسیمین با هم تقریباً یکسان است و بنابراین با توجه به اینکه بحث انگوران در مورد کروی همچنان مطرح است و از طرف دیگر قیمت هر سهم کروی هم ارزان و طبعاً سهم رقیق تر است، بنابراین من کروی رو انتخاب میکنم.
از پارس خودرو خبرهای خوبی می رسد. سال گذشته در بهار خودروییها این شرکت از قافله شدیداً عقب ماند و حالا احتمالاً بخشی از این عقب ماندگی را جبران خواهد کرد. شنیده ها از احتمال تعدیل سود قابل توجه پارس خودرو و رشد قیمتی سهم حداقل تا مرز 200 تومان حکایت دارد. ارزش بازار فعلی 280 میلیاردی برای پارس خودرو خیلی کم است.
فولاد آلیاژی با توجه به در پیش داشتن طرح های توسعه و مالکیت 25 درصدی در فولاد غدیر ایرانیان، برای سال 90 حتی با قیمتهای فعلی توانایی اعلام سود حتی 80تومانی را دارد ولذا می توان گفت که تا 500 تومان جا برای رشد دارد ولی برخی در بازار به رشد قیمتی سهم تا 700 تومان اشاره دارند که خوب قطعاً رقم بالاییست.
به نقل معاملات آرماني
وصندوق دو تا از شرکتهای پورتفوی خارج بورسی خود را فروخته و سود خوبی شناسایی کرده است
یکی از این دو، لوله سازی اهواز هست که ظاهراً به قرارگاه خاتم فروخته شده
سال 89 برای وصندوق سال بسیار مهمی بود. امسال همزمان با رشد قیمتهای جهانی بسیاری از شرکتهای غیربورسی به بهره برداری کامل رسیدند و همین مسئله سوددهی شرکت را متحول خواهد کرد پیش بینی می شود که از سال بعد حداقل سود شرکت 60 تومان به ازای هر سهم باشد. امسال هم با فروش زیرمجموعه ها و همین طور بلوکهای ایران خودرو و رنا سود شرکت به بالای 60 تومان خواهد رسید.
پتروشیمی جم امسال به بهره برداری کامل رسید.پیشبینی میشود که پتروشیمی جم که در سال جاری بطورکامل مورد بهره برداری قرار گرفته به سودهی نزدیک 400 میلیارد تومانی برسد با سود 400 میلیارد تومانی ارزش پتروشیمی جم با لحاظ پی بر ای حداقلی گروه پتروشیمی بورس یعنی 7 بالغ بر 2800 میلیارد تومان خواهد بود که از این میزان سهم وصندوق 700 میلیارد تومان میشود. در واقع وصندوق به ازای هر سهم فقط 100 تومان پتروشیمی جم دارد.پتروشیمی جم با ظرفیت تولید 1.7 میلیون تن اتیلن و پروپیلن بزرگترین واحد الفین جهان است.
اقای اراک بورس خسته نباشید
هم اینجا و هم تالار بورس خیلی اکتیو هستید و مرتب پستهای مفید دارید
فکر میکنم شما نوسان گیر باشید ولی کوتاه مدت و میان مدت استرس کمتری دارد .
با منفی شدن 4درصد و 6درصد نگران نباشید به گفته اساتید فعلا شاخص صعودی است و این نوسانات جزیی ذات بازار است و روند بورس صعودی است .
سبز و پر سود باشید
آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
شب بخیر
روژان جان سلام
خواهش مي كنم. لطف داري به من و پستهاي من. من فكر كنم بيشتر سوالات ام كه از اساتيد مي پرسم براي همه هم تالاريهاي خوب مفيد باشه.
من نوسان گير نيستم . شايد روي 10% سبدم نوسان مي گيرم.
فقط دلم نمي خواد سهم هاي پرپتانسيل رو از دست بدم.و بيشتر ميان مدتي هستم.
اقای اراک بورس خسته نباشید
هم اینجا و هم تالار بورس خیلی اکتیو هستید و مرتب پستهای مفید دارید
فکر میکنم شما نوسان گیر باشید ولی کوتاه مدت و میان مدت استرس کمتری دارد .
با منفی شدن 4درصد و 6درصد نگران نباشید به گفته اساتید فعلا شاخص صعودی است و این نوسانات جزیی ذات بازار است و روند بورس صعودی است .
جناب آريانا هغته آينده چه سهم هايي خوبه بخريم؟
شاهد خوبه؟ ساختماني ها به نظرت وقت رشدشون رسيده؟
سهم براي خريد در اين بازار هيجاني زياد است اما سهمي که آينده بنيادي آن تضمين شده مي باشد و در حال حاضر هم به دليل نداشتن صف قابل خريد مي باشد به ترتيب خاور - وصنعت و وبانک هستند و من خودم روز شنبه قصد خريد خاور و اضافه کردن وصنعت را دارم.
ثشاهد هم سهم بسيار خوبي است و در مقاطع زماني مختلف قبل از حرکت ساختماني ها حرکتش را استارت مي زده است و يکي از خصوصيات بازاري آن اينست که در هنگام صعود خوب حرکت مي کند ولي در هنگام اصلاح و نزول بسيار با تاني عمل مي کند و تارگت 350 را براي اين سهم متصورم.
استاد شب بخير
نظرتان در مورد نگهداري يا فروش سهام زيز چيست؟
حفاري خريد 250
فولاد خريد 272
گاز لوله خريد 67
از بين خاور- وصنعت و وبانك با توجه به اينكه در سبدم خبهمن و وصنعت دارم كداميك بهتر است اضافه كنم. چون سبدم بيش از 20 سهم دارد و مديريتش سخت شده
راستي جناب آريانا شما بيشتر فاندامنتال رو در نظر مي گيريد يا تحليل تكنيكي رو هم براي خريد سهم انجام مي دهيد؟
تحليل هفتگي تون رو براي بورس نيوز نفرستاديد؟براي سايت هاي خبري ديگه هم مطلب ميزنيد يا نه؟
ممنون
استاد شب بخير
نظرتان در مورد نگهداري يا فروش سهام زيز چيست؟
حفاري خريد 250
فولاد خريد 272
گاز لوله خريد 67
از بين خاور- وصنعت و وبانك با توجه به اينكه در سبدم خبهمن و وصنعت دارم كداميك بهتر است اضافه كنم. چون سبدم بيش از 20 سهم دارد و مديريتش سخت شده
حفاري قطعا" از 300 عبور خواهد کرد و فولاد نيز به همچنين ولي نظر مساعدي روي پلوله ندارم.
خريد خاور گزينه مناسبي خواهد بود.
راستي جناب آريانا شما بيشتر فاندامنتال رو در نظر مي گيريد يا تحليل تكنيكي رو هم براي خريد سهم انجام مي دهيد؟
تحليل هفتگي تون رو براي بورس نيوز نفرستاديد؟براي سايت هاي خبري ديگه هم مطلب ميزنيد يا نه؟
ممنون
جناب اراک بورس عزيز
بر اساس اطلاعات بنيادي اقدام به خريد و فروش ميکنم البته قطعا" نيم نگاهي هم به رفتار تکنيکالي سهم دارم و در اين خصوص از نظرات صاحبنظران در حيطه تکنيکال نيز استفاده مي کنم.
در مورد گزارشات نيز به دليل ترافيک و مشغله کاري در هفته هائي که فرصت باشد اين کار را خواهم کرد و البته بيشتر در بورس بلاگ فعال خواهم بود.. شب خوش
نظر