کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازگشايي نماد معاملاتي خفنر(با مكانيزم حراج)
به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت فنرسازي خاور پس از برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه مبني بر تقسيم سود نقدي،( بدون محدوديت نوسان قيمت ) با استفاده از مكانيزم (Auction) آماده انجام معامله مي باشد . مديريت بازار
اين سهم بيچاره چه روزي داره بازگشايي ميشه :D
حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
این یک بازار دستوری منفی است بطوری که با پیام کوتاهی که تقریبا برای همه انهایی که دربورس هستند امده بازار را تا 3روز دیگر منفی وریزشی میدانند و سهامدار را تشویق به فروش سهم خود میکنند
ای بابا ؛ کجاشو دیدین ، یادمه زمانی که نه مخابراتی بود و نه فولادیو نه یکسری سهمای گردنکلفت که
با یه تکون کوچولو شاخصو منفی کنند و حتی نه این فرمول تعریف شده به نفع خودشون ، شاخصی دیدیم
با 540 واحد منفی در یک روز ؛ اینا که رقمی نیستن دیگه . غم نداره بر میگرده این وضعیت
والا نظر من همون نظری هست که چند روز قبل عرض کردم ،موضوع ما الان فاراک یا صدرا یا وصنعت یا .... نیست ،مشکل کل بازار هست ،
حقیقتش تو بازار که نگاه میکنم بیشتر از اون که الگوهای تکنیکال رو ببینم یه جور قدرت نمایی رو دارم میبینم .
سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
بد ندیدم ،این پستم رو اینجا هم کپی کنم ،شاید بدرد این تاپیک هم بخوره
نقل قول نوشته اصلی توسط holy نمایش ارسال ها
والا نظر من همون نظری هست که چند روز قبل عرض کردم ،موضوع ما الان فاراک یا صدرا یا وصنعت یا .... نیست ،مشکل کل بازار هست ،
حقیقتش تو بازار که نگاه میکنم بیشتر از اون که الگوهای تکنیکال رو ببینم یه جور قدرت نمایی رو دارم میبینم .
نظر