ماشين سازي اراك ( فاراك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسلم
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1100

در اصل توسط pani پست شده است View Post
    دو روزه تو این تاپیک پرطرفدار هیچ خبری نیست

سهم در مجاورت خط روند قوی در rsi قرار گرفته (خط روند شش ماهه)

rsi 14 امروز به عدد 43.3 رسیده و خط روندش (واسه شنبه) حدود 42 رو نشون میده.البته امروز سهم 3.4- خورد ولی rsi نسبت به دیروز 1.4 پایین اومده...
    خط روند رو rsi خیلی با اهمیته دیروز واسه حفاری هم برگشت سهمو با خط روند rsi پیش بینی کردم امروز برخلاف بیشتر نمادها مثبت بود و سیگنال خرید در استوکاستیک داده و واگرایی مثبت کوچکی در rsi هم مشاهده میشه...

باید ببینیم فاراک با rsi چه خواهد کرد.
    سلام پانی خانوم.
    شما حد ضررو در فاراک برای خودتون چند تعریف کردید؟

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
      سلام پانی خانوم.
      شما حد ضررو در فاراک برای خودتون چند تعریف کردید؟

کف کانال صعودی 4 ماهه سهم که چند وقت پیش رو نمودار کشیده بودم یعنی 227 .و این یعنی حداکثر یک منفی دیگر با توجه به کف کانال و همچنین با در نظر گرفتن حمایتی که از rsi انتظار دارم
      با در نظر گرفتن چند تومان بالاتر و پایینتر واقعا انتظار افت بیشتری ندارم.
      همچنین همگروهاش همه در قیمتهایی هستند که انتظار افت بیشتر از 4%ندارم مثلا صدرا پر کردن گپ بعد از بازگشایی(237)را حد ضرر در نظر گرفته ام
      مپنا هم حد ضرر را250-257 میدانم.(حدود4% -)
      در مجموع نهایت افت همه همگروهای فاراک را 4% منفی میدانم
      آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/04/27, 19:44.

نظر

• حامد22
        عضو عادی
        • Feb 2011
        • 111

متاسفانه این سهم مدت زیادیست که داره درجا میزنه و یا منفی میشه . طی این مدت اکثر سهم ها رشد حداقل 20 درصدی داشتند و حالا از اصلاح قیمت اونها داره صحبت میشه اما فاراک همچنان بلاتکلیفه . بالای 40 درصد سبدم فاراک دارم با میانگین 230 تومان . خوشبختانه تو ضرر نیستم اما از بازار استفاده نبردم . خدا کنه زودتر رشد کنه و مزد سهامداریمون را بگیریم . همچنان منتظر می مانیم

نظر

• HOLY
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1113

در اصل توسط حامد22 پست شده است View Post
          متاسفانه این سهم مدت زیادیست که داره درجا میزنه و یا منفی میشه . طی این مدت اکثر سهم ها رشد حداقل 20 درصدی داشتند و حالا از اصلاح قیمت اونها داره صحبت میشه اما فاراک همچنان بلاتکلیفه . بالای 40 درصد سبدم فاراک دارم با میانگین 230 تومان . خوشبختانه تو ضرر نیستم اما از بازار استفاده نبردم . خدا کنه زودتر رشد کنه و مزد سهامداریمون را بگیریم . همچنان منتظر می مانیم
          دوست من ،مطمئن باش مزد سهامداریتو میگیری.

الان طبق پیشنهاد دوستی یک دور کلی تو سایتهای مختلف زدم ،جل الخالق ........
          متاسفانه رسم شده تا بازار مثبت میشه تو هر سایتی نگاه میکنی(جسارت به دوستان عزیزم نباشه ، منظورم سایتهای دیگست که امشب بهش سر زدم نه این سایت چون تو این سایت واقعا همچی موردی ندیدم ) میبینی کلی نمودارهست با اهداف فوق العاده بالا ،آنقدر اهداف رو بالا میگیرن که آدم خجالت میکشه نمودار خودشو بزنه ،اما امان از روزهای منفی بازار درست همون شخص با همون نرم افزار با همون رنگ نوشته ،اهدافی برات مینویسه که تن هر بنی بشری به لرزه میوفته ، والا همه جور چشم و هم چشمی این دوره زمونه دیده بودم جز چشم و هم چشمی رو هدف مشخص کردن ،چه صعودی چه نزولی ،الحمدالله چشممون به جمال این نوع هم روشن شد ........ افسوس.....
          سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• pani
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2016

دوستان من به شخصه انتظار این افت رو از فاراک نداشتم فقط درصورتیکه در 290 تومان 5 موج فاراک را تمام شده بدانیم و حرکت فعلی سهم را موج a تلقی کنیم.
            نظر شما چیست؟جناب هالی اقای بابک پناهی زهره جان جناب مسلم و همه تکنیکالیستها؟
            آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/04/30, 09:07.

نظر

• HOLY
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1113

دوستان من به شخصه انتظار این افت رو از فاراک نداشتم درصورتیکه در 290 تومان 5 موج فاراک را تمام شده بدانیم و حرکت فعلی سهم را موج a تلقی کنیم.
              سلام بر پانی عزیز
              پانی جان ،والا نظر من همون نظری هست که چند روز قبل عرض کردم ،موضوع ما الان فاراک یا صدرا یا وصنعت یا .... نیست ،مشکل کل بازار هست ،
              حقیقتش تو بازار که نگاه میکنم بیشتر از اون که الگوهای تکنیکال رو ببینم یه جور قدرت نمایی رو دارم میبینم .

نظر

• shade
                عضو عادی
                • Apr 2011
                • 52

با سلام خدمت اساتید گرامی .استاد هولی . استاد پانی . و سایر عزیزان .
                من فکر می کنم انگیزه بازارسازی طلا و بازی سیاسی باید تمام شده باشه و یا نزدیک به اتمام باشه . به احتمال زیاد توی این هفته ورق برمی گرده .یک هفته صبر پاداش خوبی باید داشته باشه شاید .
                روزهایی می اید که احتمالا و شاید حسرت این روزها را بخوریم و احتمالا شاید .
                با تشکر

نظر

• ارنست
                  عضو عادی
                  • Mar 2011
                  • 25

اتفاقی که در یکماه گذشته افتاد این بود که بسیاری از دوستان تکنیکالیست براساس جو بازار شروع به تحلیل کردند بویژه در رابطه با فاراک و در نتیجه برخی از اصول مسلم تکنیکال را نا دیده گرفتند.
                  اما به نظر من شکست خط روند بلند مدت سهم عواقب بسیار بدی خواهد داشت.یعنی اگر فکر می کنید در روزهای آینده کف 201 شکسته می شود حتما سهم خود را بفروشید.
                  فاصله انسان تا شیطان ، باز هم انسان است.

نظر

• بابک پناهی
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 3208

دوستان من به شخصه انتظار این افت رو از فاراک نداشتم فقط درصورتیکه در 290 تومان 5 موج فاراک را تمام شده بدانیم و حرکت فعلی سهم را موج a تلقی کنیم.
                    سلام

نظر منم همینه.موج a در 246 تموم شد و رفت موج b که اونم تا 266 رفت.الانم موج c هست که مهمترین حمایتش شاید 215 باشه

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

متاسفانه 5 موج فاراک تمام شده است و ما در موج C هستیم:(از قبل هم همه تکنیکالیستها اولین هدف موج 5 را 290 ارزیابی میکردند که به ان رسید.منم 290 را هدف الگوی AB=CD بدست اورده بودم)

[IMG][/IMG]

اهداف C:
                      219 تومان: معادل 161.8 فیبوی EXT موج A
                      207تومان: شروع ریز موج 5-3-4
                      202-208: برخورد با خط روند ابی رنگ
                      [IMG][/IMG]

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

در اصل توسط ارنست پست شده است View Post
                        اتفاقی که در یکماه گذشته افتاد این بود که بسیاری از دوستان تکنیکالیست براساس جو بازار شروع به تحلیل کردند بویژه در رابطه با فاراک و در نتیجه برخی از اصول مسلم تکنیکال را نا دیده گرفتند.
                        اما به نظر من شکست خط روند بلند مدت سهم عواقب بسیار بدی خواهد داشت.یعنی اگر فکر می کنید در روزهای آینده کف 201 شکسته می شود حتما سهم خود را بفروشید. [G]
                        ممنون جناب ارنست.شما دو -سه هفته پیش یادمه در 290 نظرتونو واسه اتمام موج 5 دادید.
                        من اصلا معتقد به افت زیر 200 نیستم.میخواستم بدونم چرا احتمال میدید کف 201 شکسته میشه؟

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                        سلام

نظر منم همینه.موج a در 246 تموم شد و رفت موج b که اونم تا 266 رفت.الانم موج c هست که مهمترین حمایتش شاید 215 باشه
                        بسیار سپاسگذارم

نظر

• طيب
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 3026

باسلام
                          فكر نميكنيد تكنيكال جواب نميده؟!
                          تنها جواب اينه در عرصه قدرت
                          اتحد اتحدو اتحاد
                          كه يحتمل انجام خواهد شد.

نظر

• ارنست
                            عضو عادی
                            • Mar 2011
                            • 25

ممنون جناب ارنست.شما دو -سه هفته پیش یادمه در 290 نظرتونو واسه اتمام موج 5 دادید.
                            من اصلا معتقد به افت زیر 200 نیستم.میخواستم بدونم چرا احتمال میدید کف 201 شکسته میشه؟

بسیار سپاسگذارم
                            پانی عزیز اگر یک 5 موجی تمام شده باشد و درنتیجه موج 1 بزرگ نیزبه اتمام رسیده است . پس چرا موج 2 بزرگ مثلا 50 یا 61موج 1 بزرگ اصلاح نکند.بین 160 تا 130؟
                            فاصله انسان تا شیطان ، باز هم انسان است.

نظر

• HOLY
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 1113

پانی جان ،دلایلی وجود داره که ما در موج 5 از 5 نیستیم ،اگر واقعا ما در موج 5 از 5 باشیم دیگه اصلاح ما 219 و .... نخواهد بود بلکه باید کل 5 موج اصلی رو اصلاح کنه که اون موقع اصلاح 160 یا 130 خواهد بود .
                              مگر اینکه من منظورتون رو درست متوجه نشده باشیم ،میشه لطف کنین یه موج شماری در تایم هفتگی بزارین ....
                              البته در بحث موج شماری ،با توجه به وضعیت مومنتوم ،بنده بر همون موج شماری قبلی دال بر اینکه در یک موج 5 اکستند شده هستیم که الان وارد موج دو شدیم هستم به عبارتی اگه دقیق بخوام بگم 2 از 5 از 5 قرار دارییم .....
                              موفق باشین

نظر

• بابک پناهی
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 3208

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                                پانی جان ،دلایلی وجود داره که ما در موج 5 از 5 نیستیم ،اگر واقعا ما در موج 5 از 5 باشیم دیگه اصلاح ما 219 و .... نخواهد بود بلکه باید کل 5 موج اصلی رو اصلاح کنه که اون موقع اصلاح 160 یا 130 خواهد بود .
                                مگر اینکه من منظورتون رو درست متوجه نشده باشیم ،میشه لطف کنین یه موج شماری در تایم هفتگی بزارین ....
                                البته در بحث موج شماری ،با توجه به وضعیت مومنتوم ،بنده بر همون موج شماری قبلی دال بر اینکه در یک موج 5 اکستند شده هستیم که الان وارد موج دو شدیم هستم به عبارتی اگه دقیق بخوام بگم 2 از 5 از 5 قرار دارییم .....
                                موفق باشین
                                نظر من هم همینه
                                اگر اینجا بنیادی سهمم وارد ماجرا کنیم فکر میکنم خوب بشه و کمک بیشتری به موج شماریمون بکنه :)

نظر

در حال کار...
                                X