اطلاع رسانی سریع و مطمئن در حرکت گروهی

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamed89
    Banned
    • Feb 2026
    • 617

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
    من یک سوال دارم. در این سایت وقتی یک پی ام خصوصی ارسال میشود یک پنجره جدید باز میشود که اعلام می کند پیام ارسال شده. آیا میشود چنین کاری را برای تاپیک گروهی هم ایجاد کرد؟ چون نمیشود از مطالب به روز تاپیک مطلع بود مگر اینکه مکررا رفرش را بزنیم!

در ضمن یک خواهش هم در اعلام دستورات دارم که لطفا به صورت یک چارچوب مشخص و تعریف شده از نام سهم و نما گرفته تا حد پیشنهادی قیت خرید ، هدف و حد ضرر باشد و همیشه از این فرمت استفاده شود مثل یک دستوراعمل ابلاغی. این در یک پست جداگانه باشد . اگر تحلیل و نموداری هم وجود دارد در پست های جداگانه . تا بتوان به تفکیک روی هر سهم و دستور مطالعه کرد.
    شما اون تاپیک رو بزار توی اشتراکاتت ، تنها راه همینه

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5209

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
      در ارسال اس ام اس شما حداکثر امکان ارسال فکر کنم 70 کارکتر را دارید که این سخت میشه
      در ضمن هدف نهایی را نمیشه گفت
      چون گاها همه منتظر اون قیمت می شوند و شاید بازار گنجایش خرید ان حجم را در ان قیمت نداشته باشد
      و یا گاها همین طوری که در خرید عجله میکنند
      در فروش هم با هم رقابت کنند و......
      نه منظورم در تاپیک یا پی ام خصوصی در سایت بود. میدونم که در اس ام اس چنین گنجایشی وجود ندارد . بهترین کار اینست که مثل قبل صرفا پیشنهاد خرید یا فروش سهم خیلی کوتاه با اس ام اس داده شود و به موازات ان ریز جزئیاتی که نام بردم در تاپیک گروهی ما. که اگر عضوی خواستار اطلاعات بیشتری به قصد خرید بود وارد سایت و گروه بشه و بتونه به اطلاعات بیشتری دست پیدا کنه
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• (حجت)
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1562

باربد جان منظورت پست بنده بود؟
        لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• بابي چارلتون
          عضو فعال
          • May 2011
          • 993

دوستان امشب مهمون اومده برامون :-&
          فرصت شد چک مي کنم بينم با اين ecms ميشه رديفش کرد يا نه ؟
          فکر کنم تنها راه حل باشه چون خودش چک ميکنه و اگه ايميلي اومده باشه برامون اس ام اس ميکنه و قابليت فيلتر يا آدرس بوک هم داره که بتونيم فقط پيام هاي آقا باربد رو برامون اس کنه و نيازي به نرم افزار خاصي نداره و هم چنين هر کس برا خودش شارژ مي کنه اعتبار ، و کافي هست آقا باربد فقط پيام خصوصي بده.ان شا الله که زود زود اين مشکل حل مي شه
          پس فعلا
          يا علي

نظر

• مهراز
            عضو عادی
            • Feb 2011
            • 207

دوستان هی من میگم به جوونا فرصت بدید
            اینا جوونای ایرانند پسرشار از انرزی و اطلاعات این .....گوش نمیدهند
            روم به دیوار بزنم به تخته چه سرعتی داره این تاپیک اینهمه نخبه دایرم الله اکبر
            واقعا احساس بی سوادی کردم
            دست همتون در د نکنه ادامه بدید که دارم انصافا مطلب یاد میگیرم
            واقعا ادم امیدوار میشه
            یک مطلبی که فکر کنم باید بهش توجه زیاد داشتته باشیم اینه که راه حل باید بیشترین فراگییری رو داشته باشه یعنی بیشتر افراد گروه بدون نیاز به تغییر گوشی و بتونند از این روش استفاده کنند.
            نصب نرم افزارهای خاص که مختص اندرووید باشه شاید 25 درصد پوشش بده. rss فکر کنم حدود 60 درصد و راه حل بابی چارلتون فکر کنم 100% پوشش داشته باشه. برنامه ای که تحت جاوا باشه هم فکر کنم بتلای 70% پوشش داشته باشه
            ببینیم حال از نظر هزینه هم میتونیم کمی بیشتر صرفه جویی کنیم؟
            کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو

نظر

• مهراز
              عضو عادی
              • Feb 2011
              • 207

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
              نه منظورم در تاپیک یا پی ام خصوصی در سایت بود. میدونم که در اس ام اس چنین گنجایشی وجود ندارد . بهترین کار اینست که مثل قبل صرفا پیشنهاد خرید یا فروش سهم خیلی کوتاه با اس ام اس داده شود و به موازات ان ریز جزئیاتی که نام بردم در تاپیک گروهی ما. که اگر عضوی خواستار اطلاعات بیشتری به قصد خرید بود وارد سایت و گروه بشه و بتونه به اطلاعات بیشتری دست پیدا کنه
              پیشنهاد قبلی تون رو با اجازه اینطور تصحیح میکن:
              بعد از اعلام خرید گروهی مباحث متنوعی مطرح میشه که پیدا کردن مباحث اولیه سخت میشه اگه مثل تایپک مسابقه یک تایپک برای بررسی سهام معرفی شده ایجاد بشه و تو تایپک اصلی هم دوستان نظرات و گله هاشون رو بگذارند ;) راحت تر میشه روند خریدهای گروهی رو رصد کرد.

نظر

• مهراز
                عضو عادی
                • Feb 2011
                • 207

در اصل توسط babi_chartoon پست شده است View Post
                فکر کنم تنها راه حل باشه چون خودش چک ميکنه و اگه ايميلي اومده باشه برامون اس ام اس ميکنه و قابليت فيلتر يا آدرس بوک هم داره که بتونيم فقط پيام هاي آقا باربد رو برامون اس کنه و نيازي به نرم افزار خاصي نداره و هم چنين هر کس برا خودش شارژ مي کنه اعتبار ، و کافي هست آقا باربد فقط پيام خصوصي بده.ان شا الله که زود زود اين مشکل حل مي شه
                پس فعلا
                يا علي
                فکر کنم پیشنهاد شما بهترین باشه من یکپیشنهاد هم مکمل روش شما دارم که هم هزینهها رو تا 90 درصد میتونه کاهش بده هم مدیریت خرید رو برای صف نشدن سهام پیشنهادی دارای ابزار میکنه

نظر

• hamed89
                  Banned
                  • Feb 2026
                  • 617

در اصل توسط babi_chartoon پست شده است View Post
                  پس فعلا
                  يا علي
                  روش بابی خوبه فقط باید همه توجیه بشند واسه پرداخت پولش
                  فکر کنم سالیانه 50 هزار تومن + 40 تومن بابت ارسال هر پیامک.+ 1 تومن بابت خوندن هر متن...قیمتا رو درست گفتم؟

راستی بابی این یاهو مسنجر که گفتم ایمیل رو چک نمیکنه فقط Pm رو چک میکنه..اگه بخوایم ایمیل چک کنیم همون notifier کاربرد داره ولی به نظر من یاهو مسنجر بهتره چون نیازی نیست بری ایمیل چک کنی! و همیشه انلاین هستی و 1 ثانیه بعد اینکه لیدر پیام بده ما دریافت میکنیم!
                  در ضمن اگه ایرانسل سیستم قدیمیش رو داشته باشه دیگه نیازی به برنامه هم نیست هر وقت پیغام بیاد مستقیم sms میشه براتون..یادش بخیر قدیما چه حالی میکردیم باهاش
                  آخرین ویرایش توسط hamed89؛ 2011/09/05, 20:57.

نظر

• MTZ
                    Banned
                    • Feb 2026
                    • 670

در اصل توسط vaita پست شده است View Post
                    در حال حاضر رنک سایت تو ایران : 2,799
                    هنوز راه داره تا به سایر سایتهای فعال بورسی برسه
                    فقط چندتا سایت بورسی هستند که رنک الکسا انها بالاتر از این سایت است
                    بهر حال این سایت فکر میکنم جزر 5 سایت برتر بورسی باشه

به مدیران این فروم واقعا باید تبریک گفت

به امید رنک اول

نظر

• مهراز
                      عضو عادی
                      • Feb 2011
                      • 207

سلام دوستان بعد از زمان معاملات پیشنهاد میکنم هم اندیشی مون رو ادامه بدیم تا بتونیم ظرف چند روز اینده به جمع بندی برسیم.

نظر

• باربد
                        Banned
                        • Feb 2026
                        • 3256

در اصل توسط MTZ پست شده است View Post
                        فقط چندتا سایت بورسی هستند که رنک الکسا انها بالاتر از این سایت است
                        بهر حال این سایت فکر میکنم جزر 5 سایت برتر بورسی باشه

به مدیران این فروم واقعا باید تبریک گفت

به امید رنک اول
                        دوباره میسازمت وطن

نظر

• امپراتور7
                          کاربر فعال
                          • Mar 2011
                          • 1043

دوباره میسازمت وطن
                          وطن رو خوب اومدی
                          به جان خودت بیفت!
                          خودت خودت را بساز!
                          وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• باربد
                            Banned
                            • Feb 2026
                            • 3256

ببنید دوستان اگر بشه همون نرم افزار که بعد از رسیدن ایمیل مخصوص را به گوشی الارم بده را پیدا کنیم فکر کنم خیلی مشکل حل بشه
                            مثلا ببینید
                            یکی از سهمها در پیام خصوصی ارسال میشه
                            در نتیجه ایمل از طرف سایت ارسال میشه براتون
                            شما یک الارم روی گوش میگیرید که از سایت بورسی مثلا ایدی باربد پیام دارید
                            خوب پر واضحه این پیام یا خرید گروهیه یا جواب سوالی که شما پرسیده باشید
                            پس شما خودتان را به سایت میرسونید و مطلب را میخونید
                            که این با هدف همه همسو میشه
                            حالا برای اون قسمت اول هم که اصلا برای کیا پیام ارسال بشه هم یک برنامه کامل دارم

راستی میدونستید احتمالا امروز امار بیشترین بازدید این سایت شکسته میشه اینم به مدیرانش تبریک میگم
                            >:d<
                            دیروز از مرز 16000 بازدید گذشت

حالا امروز اگر فرصت کنم
                            کاری میکنم 17000 را رد کنه
                            اینجا خونه مایه
                            اگر ادم به خونش سر نزنه ......>:d<

نظر

• (حجت)
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1562

باربد جان تلفنی هم خدمتت عرض کردم، هدف ما 100 هزار بازدید در روز هست. و رتبه اول سایتهای بورسی در رنک الکسا؛ امیدوارم با توجه به داشتن اساتید مثل شما و با توجه به ظرفیت نرم افزار سایت، بتونیم به این هدف به مرور نزدیک بشیم.

رکورد بازدیدها 18150 بازدید بوده.
                              آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/09/06, 12:39.
                              لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• مهراز
                                عضو عادی
                                • Feb 2011
                                • 207

با اجازه اساتید پیشنهاد بابی چارلتون رو با پیشنهادی که قولش رو داده بودم تکمیل میکنم تا تمور بحث روشن بشه.
                                گروه به دسته های 10 یا 5 نفره تقسیم بشه و هر زیر گروه یک سرگروه داشته باشه که انلاین میتونه سایتت رو یا پیامهاش رو چک کنه و هر 100 نفر به یک لیدر ارتباط داشته باشند. مدیریت حرکت گروهی مي تونه با تعداد کمتری در ارتباط باشه و با توجه به اینکه سرگروهها از توان مالی و سبدهای زیرگروهها خبر دارند در اردرهای خرید میتونند 5 نفر رو مدیریت کنند حتی با تماس تلفنی بهشون اطلاع بدهند. از طرفی لیدرهاهم به صورت دسته بندی شده سهام پیشنهادی رو به گروههای مختلف بدهند. و ... در واقع مدیریت و اطلاع رسانی به صورت شاخه ای میشه.. هزینه ها خود به خود بین اعضای گروه تقسیم میشه و از طرفی ارتباط بین اعضای گروه هم پر رنگتر خواهد شد.

نظر

در حال کار...
                                X