کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هر چند امروز هم از سهمای پیشنهادی جا موندیم بخاطر حضور در کارگزاری ودسترسی نداشتند به کامپیوتر ،قبلا که اس ام اس میشد خیلی بهتر بود وشما در جریان قرار میگرفتی وخرید میکردی
اما متاسفانه اینطوری جا میمانیم .شاید در اینده نزدیک که بشه انلاین معامله کرد.................شاید.
اقا مهراز قضیه رو انقدر پیچیده نکنید ! سنگ بزرگ نشانه نزدنه
من یه سوال کردم کسی به من جواب نداد
سیستم اطلاع رسانی یاهو مسنجر هنوز توی ایراانسل کار میکنه؟
اقا مهراز قضیه رو انقدر پیچیده نکنید ! سنگ بزرگ نشانه نزدنه
من یه سوال کردم کسی به من جواب نداد
سیستم اطلاع رسانی یاهو مسنجر هنوز توی ایراانسل کار میکنه؟
حامد جان باور کن تا به حال ایرانسل نداشتم تو تایپک هم دیدی از اولین پستها این سوال رو پرسیدم هنوز کسی جواب نداده. به هر حال ممنونم از اینکه نقدم می کنی..
کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو
با سلام به همه اساتيد و دوستان
ديروز که داشتم پيغام ها رو مي خوندم آقا باربد گفته بود که پنل يه سري مشکلات داره ، که يکيش تايپ اسامي دوستان بود ، خودم با يکيشون که کار کردم امکان ايپورت از فايل اکسل يا از فايل متني و يا به صورت دستي را داشت با اين کار اگه يکبار يک يا چند ليست رو تهيه کنيم ديگه نيازي به وارد کردن اطلاعات در هر بار نيست ،البته اين امکانات همه به شرکت طرف قرارداد بستگي داره و معمولا همگي اين مزايا رو دارن. يکي ديگه از مشکلات همون به روزرساني بود که اين از دست همه خارجه ;)
اما اين پنل اگه کار رو خيلي راحت ميکنه اما از طرفي چون فارسي مشکل 70 کاراکتر رو داريم چندتا سهام با تعيين حد ضرر و خريد رو نميشه کامل توش گفت.
با استفاده از سرویس جدید «پستچی» (Push mail) ایرانسل، مشترکین می توانند با معرفی و ثبت نشانی پست الکترونیک دلخواه خود در سیستم، به محض دریافت نامۀ الکترونیکی جدید، به سادگی از طریق تلفن همراهشان از آن مطلع شده و محتوای نامه را مشاهده کنند. همچنین در صورت وجود فایل ضمیمه در نامۀ الکترونیکی دریافتی، مشترک قادر خواهد بود آن را نیز مشاهده کند. استفاده از این سرویس به سادگی ارسال و دریافت یک پیام چندرسانه ای است. تنها کافیست نشانی های پست الکترونیک دلخواه خود را در سیستم ثبت کنید و پس از آن، شما از طریق پیام کوتاه یا پیام چند رسانه ای، از نامه الکترونیکی دریافتی جدید، توسط تلفن همراه خودتان مطلع خواهید شد. با این سرویس فوق العاده، تمامی امکانات موجود برای پست الکترونیک، از قبیل ایجاد، ارسال، دریافت، پاسخ دهی، تقسیم با دیگران، پاک کردن، ذخیره کردن و غیره در اختیار کاربر خواهد بود و او می تواند به راحتی و بدون نیاز به رایانه، تنها از طریق SMS یا MMS توسط تلفن همراه تمامی این امور را انجام دهد.
جهت ثبت نام در پستچی ایرانسل ضروری است ابتدا برای سرویس صندوق پستی الکترونیک ایرانسل ثبت نام کنید. به عبارت دیگر این سرویس رایگان پیش زمینه ای برای ثبت نام در سرویس پستچی است، بنابراین پس ازمعرفی صندوق پستی الکترونیک به سرویس پستچی خواهیم پرداخت.
صندوق پستی الکترونیک چیست؟
صندوق پستی الکترونیک یکی از مفیدترین کاربردهای ارتباطی شبکه اینترنت است. شما با استفاده از این سرویس می توانید از طریق یک مرورگر شبکه به صندوق پست الکترونیک و نامه های الکترونیک خود دسترسی داشته باشید، نامه ها را ارسال یا دریافت نموده و آن ها را مدیریت نمایید.
ایرانسل در این سرویس یک نشانی پست الکترونیک برای شما در نظر می گیرد، البته با این ویژگی منحصر به فرد که شناسۀ نشانی الکترونیک شما همان شمارۀ خط ایرانسل شماست! این سرویس برا ی کلیه مشترکین اعتباری و دائمی رایگان بوده و ضمن آن، یک نشانی پست الکترونیک تحت دامنۀ Irancell.ir مانند (irancell.ir@٩٨٩٣٥١٢٣٤٥٦٧) به شما اختصاص پیدا می کند.
امکانات صندوق پستی الکترونیک چیست؟
با ثبت نام در این سرویس شما از تمامی امکانات استاندارد خدمات صندوق های پست الکترونیکی به علاوه ٥٠ مگابایت فضای رایگان برای مشترکین اعتباری و دائمی ایرانسل و دیگر مزایا ازجمله دسترسی دو زبانه به سرویس و دسترسی به تقویم شمسی برخوردار می شوید.
مشترک برای استفاده از خدمات فوق از طریق رایانه شخصی متحمل هیچ هزینه ای نمی شود.
«پستچی» چیست؟
پستچی، این فناوری پیشرفته، در اختیار مشترکینی قرار می گیرد که در پی دسترسی به صندوق پستی الکترونیک خود از طریق تلفن همراه هستند. با این فناوری، مشترکین نامه های دریافتی (Inbox) خود را بلافاصله از طریق تلفن همراه دریافت می کنند. به عبارت دیگر با این فناوری صندوق پستی الکترونیکی شما همه جا همراه شما خواهد بود!
«پستچی» ایرانسل چگونه کار می کند؟
« پستچی» به شما امکان می دهد تا همه نشانی های پست الکترونیک خود (حداکثر ٥ نشانی) را به شمارۀ همراه ایرانسل خود متصل کرده و به محض دریافت نامۀ الکترونیکی در هر کـدام از این نـشانی ها، آن را روی تلفن هـمراه خود به شـکل پیام کوتاه (SMS) یا پیام چند رسانه ای (MMS)دریافت کنید. شما می توانید نحوه دسترسی به این سرویس را بسته به نوع تقاضای خود و یا نوع گوشی مورد استفاده تعیین کنید. با ورود به پورتال «پستچی»، شما می توانید از بین گزینه های «پیام کوتاه» و «پیام چند رسانه ای» یکی را برای دریافت نامه های الکترونیک خود انتخاب کنید. به این ترتیب شما می توانید در صورتی که گوشی شما امکان دریافت و یا ارسال پیام چند رسانه ای را دارد، گزینۀ MMS را برای دریافت نامه الکترونیک بر روی گوشی خود انتخاب کنید تا در صورت وجود فایل های ضمیمه، آنها را نیز از طریق گوشی مشاهده کنید. با انتخاب گزینۀ SMS، شما قادر خواهید بود حتی بر روی قدیمی ترین گوشی ها نامه های الکترونیک خود را از طریق پستچی دریافت نمایید. البته با این روش تنها قادر به مشاهدۀ فرستنده، موضوع و بخش اولیۀ متن نامۀ الکترونیک دریافتی خواهید بود. دقت داشته باشید که برای دریافت نامۀ الکترونیکی به صورت MMS بایستی تنظیمات آن بر روی گوشی شما فعال شده باشد، اما برای ارسال نامۀ الکترونیکی به شکل MMS، علاوه بر تنظیمات MMS باید فرم درخواست و فعال سازی آن را نیزقبلاً تکمیل کرده باشید تا MMS شما فعال شده باشد. حداکثر حجم فایل های ضمیمۀ دریافتی و ارسالی شما نیز ٣٠٠ کیلو بایت معادل یک MMS باید باشد.
مزایای سرویس پستچی ایرانسل :
سهولت استفاده از سرویس پستچی بدون نیاز به نصب نرم افزار خاص
سازگاری با انواع گوشی، پشتیبانی کلیه گوشی های قدیمی
امکان دریافت خودکار نامه های الکترونیکی جدید به صورت آنلاین بر روی گوشی به شکل SMS و MMS
قابلیت تنظیم برای نشانی های پست الکترونیک مختلف (که از پروتکل POP یا IMAP استفاده می نمایند مانند Gmail)
قابلیت تنظیم برای چندین نشانی پست الکترونیک به صورت همزمان
تنظیم زمانبندی دلخواه جهت دریافت نامه الکترونیک بر روی گوشی
تعریف لیست مجاز و غیرمجاز
امکان ارسال پاسخ به نامه الکترونیک یا ارسال نامه الکترونیک جدید از طریق MMS یا SMS
خوب حال براي ايرانسل که با پستچي ميشه کار رو حل کرد، تنها نکته ميمونه که آقا حامد گفتن همون هزينه هاي جانبي که داره .دوستاني که از اين خدمات تا کنون استفاده کرده اند لطفا هزينه ها رو اعلام کنند.ما نمي خواهيم ايميل بفرستيم فقط اس ام اس از ايميل هاي خاص رو مي خواهيم داشته باشيم
در لينک زير تعرفه ها و اطلاعات تکميلي وجود دارد http://www.irancell.ir/Layer2/?id=365
براي همراه اول من سايتشو چک کردم ، آيا چنين خدماتي خودش ارائه مي ده ؟؟؟؟ من که گشتم نبود !!!!!!! از طرفي اون سايت ECMS هم کار نميکنه و به اون شماره 10008831 هم اس ام اس دادم ، دليور شد ولي جوابي نيومد از اونور =P~
دوستان هم راه حل هاي بهتري به نظرشون ميرسه بگن
ممنون از لطفتون
خوب فکر کنم این اخری عملی باشه
که من یک پیام خصوصی بدهم
سایت اون را برای شما ایمیل کنه
شما روی گوشی بگیریش
البته قضیه اس ام اس همچنان سر جاشه
اما تایید نهایی مدیریت سایت
به نظرتون این خوب باشه یا نه
که من یک پیام خصوصی بدهم
شما روی گوشی بگیریش
اقا باربد این خوبه ولی من که ایرانسل ندارم چیکار کنم؟
البته میشه یه خط خرید بحثم اینه خیلیا که همه کارشون با خط همراه اوله چیکار کنند؟
اقا باربد این خوبه ولی من که ایرانسل ندارم چیکار کنم؟
البته میشه یه خط خرید بحثم اینه خیلیا که همه کارشون با خط همراه اوله چیکار کنند؟
یک خط ایرانسل میشه 2500 تومن
با یک گوشی ساده
اگر فرض کنیم شما بخواهی اشتراک یک سایت پولی را بگیری حداقل 120000 تومن برای سایتی که از محتوای کاریش خبرم نداری بابت یک سال باید پرداخت کنی
که من یک پیام خصوصی بدهم
شما روی گوشی بگیریش
باربد جان خوبيه اس ام اس اينه كه همه بموقع دريافت ميكنند ديگه كسي گلايه نميكنه كه من پاي سيستم نبودم يا نخوندم يا...
که من یک پیام خصوصی بدهم
شما روی گوشی بگیریش
سلام فکر کنم چند تا روش رو باید باهم ترکیب کنیم فعلا سهل ترین رو انتخاب کنیم و اجرا کنیم تا کم کم روشهای دیگه هم تکمیل بشه کماکان موضوع باز
کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو
من با نظر آقا باربد موافقم
اما به یک شکل ساده تر. کافیه هر یک از افراد گروه به جای شماره تلفن یک ایمیل بدن. اون پیام رو به ایمیل افراد گروه بفرستیم و افراد گروه اون رو بسرعت و براحتی روی گوشی بگیرن.
دقیقا مثل اس ام اس.
فقط شکلش عوض شده.
این روش چند مزیت مهم داره که
1 .(ارزونه)برای فرستنده فقط هزینه ناچیز اینترنت رو داره.
2.در یک زمان به همه میرسه.
3. هزینه چک ایمیل به هزینه گیرنده است.(چک میل کننده)
من این رو تست کردم و و اقعا جواب میده.:)
اگه دوست دارین بیشتر توضیح میدم.
اما به یک شکل ساده تر. کافیه هر یک از افراد گروه به جای شماره تلفن یک ایمیل بدن. اون پیام رو به ایمیل افراد گروه بفرستیم و افراد گروه اون رو بسرعت و براحتی روی گوشی بگیرن.
دقیقا مثل اس ام اس.
فقط شکلش عوض شده.
اقا بهداد بحث تا الان هم روی همین بوده
شما پست اخری بابی رو خوندید؟ نظرتون همینه؟
دقیقا مثل اس ام اس.
فقط شکلش عوض شده.
این روش چند مزیت مهم داره که
1 .(ارزونه)برای فرستنده فقط هزینه ناچیز اینترنت رو داره.
2.در یک زمان به همه میرسه.
3. هزینه چک ایمیل به هزینه گیرنده است.(چک میل کننده)
سلام ممنون میشم اگه روش کار و برنامه مورد نظر را توضیح بدی .
نظر