آمی بروکر را رام کنیم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • charisma
    عضو جدید
    • Jun 2011
    • 6

سلام
    دوستان چند تا سوال داشتم اگر لطف کنید و پاسخ بدید
    1- بنده نرم افزار TSE CLIENT رو دیروز دانلود کردم ، نصب هم کردم ولی بازش نمیکنه و error میده ...
    ویندوزم XP هست همین برنامه رو روی ویندوز 7 بستگانم نصب کردم کار کرد (عکس error شم میزارم خدمتتون)

2- نمیدونم چرا آمی بروکر من حجم معاملات بالاتر از دو میلیون و 147 هزار رو نشون نمیده
    فایل های ضمیمه شده

نظر

• charisma
      عضو جدید
      • Jun 2011
      • 6

بابا جونه من به داد برسید ...
      اصلا TSE CLIENT نخواستم ولی حجم معاملات رو نداشتن یک مشکل جدیه ... کسی نمی تونه یک راه کار بگه که آمی بروکر من حجم بالای دو میلیون و 147 هزار رو نشون بده ؟
      دیتا رو از همون اول که فرمت csv داره باز میکنم حجم معاملات رو محدود نشون میده
      ممکنه واسه ورژنی (5.10) که استفاده میکنم باشه !؟ (البته بعید می دونم )

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1113

در اصل توسط charisma پست شده است View Post
        بابا جونه من به داد برسید ...
        اصلا TSE CLIENT نخواستم ولی حجم معاملات رو نداشتن یک مشکل جدیه ... کسی نمی تونه یک راه کار بگه که آمی بروکر من حجم بالای دو میلیون و 147 هزار رو نشون بده ؟
        دیتا رو از همون اول که فرمت csv داره باز میکنم حجم معاملات رو محدود نشون میده
        ممکنه واسه ورژنی (5.10) که استفاده میکنم باشه !؟ (البته بعید می دونم )
        سلام دوست من

براتون اینجا توضیح دادم
        http://forums.boursy.com/member.php?496-HOLY
        موفق باشین
        سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• mehran89
          کاربر فعال
          • Jul 2011
          • 190

سلام.بچه ها کسی کار کردن با آمی بروکر را بلده؟من نصب و دیتا اولیه اش را بلدم ولی توی بقیه اش موندم.ممنون می شم کسی کمک کنه.
          [COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• mehran89
            کاربر فعال
            • Jul 2011
            • 190

با سلام.آقای آنالیست.0:-)ممنون از راهنمائی هاتون.می شه اگر مطلبی از اول آموزش آمی دارین برام بزارین که دانلود کنم؟
            [COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• تیزبین
              عضو عادی
              • Apr 2011
              • 87

سلام .
              میخواستم بدونم چی کار کنم که عملیاتی که روی چارت روزانه انجام دادم (ترسیم خطوط روند یا خطوط مقاومت و حمایت و...) روی چارت هفتگی یا ماهانه مشخص نباشه؟
              شکست خورده یتیم است اما پیروز هزار پدر دارد

نظر

• morteza1982
                عضو جدید
                • Aug 2011
                • 6

سلام دوستان . ممنون می شم راهنمایی بفرمایید که آمی بروکر رو از کجا می تونم دانلود کنم و برای دیدن نمودارهای شرکتهای بورسی ایران فقط آمی بروکر کافی خواهد بود یا چیزای دیگه ای لازمه. باز هم تشکر می کنم

نظر

• farhad61
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 512

در اصل توسط تیزبین پست شده است View Post
                  سلام .
                  میخواستم بدونم چی کار کنم که عملیاتی که روی چارت روزانه انجام دادم (ترسیم خطوط روند یا خطوط مقاومت و حمایت و...) روی چارت هفتگی یا ماهانه مشخص نباشه؟
                  سلام هر نوع عملیاتی روی آمی انجام میدین مینونید موقعی که مثلا خط روندتون در حالت انتخاب شده هست روی اون راست کلیلک کنید و پروپرتیس رو انتخاب کنید در قسمت لایر میتونید انتخاب کنید که روزانه هفتگی یا ماهیانه نمایش داده بشه
                  موفق باشید
                  فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                  قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• farhad61
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 512

در اصل توسط morteza1982 پست شده است View Post
                    سلام دوستان . ممنون می شم راهنمایی بفرمایید که آمی بروکر رو از کجا می تونم دانلود کنم و برای دیدن نمودارهای شرکتهای بورسی ایران فقط آمی بروکر کافی خواهد بود یا چیزای دیگه ای لازمه. باز هم تشکر می کنم
                    سلام به جمع ما خوش اومدی
                    میتونی از توی امضاء من دانلودش کنی . همینطور پترن اکسپلورر رو که ابزار کمکی آمی بروکر هست
                    بله تقربا دیگه شما به چیز دیگه ایی نیاز ندارین و میتونید از همین برنامه به عنوان تحلیل گر نمودار استفاده کنید
                    موفق باشید
                    فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                    قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• majid
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 151

فرهاد جان - با سلام
                      در خصوص پترن اکسپلورر جزوه آموزشي سراغ داريد؟ - ممنون ميشوم اگر سراغ هم نداريد در چند خط راهنمائي فرمائيد.
                      از موضوع ديمارک هم تشکرفراوان استفاده کرديم .

نظر

• (Hassan)
                        عضو عادی
                        • Oct 2011
                        • 29

در اصل توسط analyst پست شده است View Post
                        تا امروز استراتژی ها را برای اسکن سریع تمام سهام ساختیم. اما امروز می خواهیم کد اولین اندیکاتورمان را بنویسیم. RSIa که در زیر معرفی می شود شامل دو خط است یکی RSI و دیگری میانگین متحرک RSI است. در کاربرد آن وقتی RSI میانگین متحرک خود را به بالا قطع میکند نشانه قدرت صعودی سهم خواهد بود و بالعکس.

تصویر زیر کد مربوط به این اندیکاتور را نشان می دهد:

شکل بالا دارای دو بلوک است که اولی یعنی RSIa خط Rsi را رسم می کند. و بلوک دوم که با _SECTION_BEGIN("MA"); شروع می شود خط میانگین متحرک RSI را رسم می کند.
                        جهت اختصار به همین قدر توضیح قناعت می کنم. اما در صورت هرگونه ابهامی سوال بفرمایید تا شرح دهم.

فایل کد RSIa را از اینجا دانلود نمایید

عکس این جلسه عوض شده میشه عکس اصلی رو دوباره بزارید.
                        مثل روسي: بدون باختن برنده نمي شوي.
                        الكس مكنزي:علت هر شكستي عمل كردن بدون فكر است .
                        وینسنت لمباردی : مهم نیست اگر زمین بخورید، مهم دوباره برخاستن است.
                        گوته:مردان شجاع فرصت می آفرینند ترسوها و ضعفا منتظر فرصت می نشینند.

نظر

• arshia19200
                          عضو جدید
                          • Sep 2011
                          • 16

با سلام وخواهش از دوستان عزیز
                          میخواستم بدونم کسی نرم افزار پترن اکسپلورر و پسورد اونو داره خیلی ممنون میشم از دوستان
                          [FONT=Arial][SIZE=5] بي خبر از همدگر آسوده خوابيدن چه سود
                          بر مزار مردگان خويش آب پاشيدن چه سود
                          زنده را تا زنده است بايد به فريادش رسيد
                          ورنه بر روي مزارش دسته گل چيدن چه سود[/SIZE][/FONT]

نظر

• مهدی
                            عضو عادی
                            • Jan 2011
                            • 93

در اصل توسط arshia19200 پست شده است View Post
                            با سلام وخواهش از دوستان عزیز
                            میخواستم بدونم کسی نرم افزار پترن اکسپلورر و پسورد اونو داره خیلی ممنون میشم از دوستان
                            خدمت شما

[COLOR="#0000FF"]در حسرت یک نعره مستانه بمردیم --------------------- ویران شود این شهر که میخانه ندارد[/COLOR][SIZE=5][/SIZE]

نظر

• مهدی
                              عضو عادی
                              • Jan 2011
                              • 93

در اصل توسط محاد پست شده است View Post
                              سلام دوستان
                              اگه کسی اندیکاتورهای زیر رو(برای آمیبروکر) که برای محاسبه سطوح پیوت کاربرد داره- دارiه لطفا بذاره تا استفاده کنیم.
                              (classic pivot)-(woodie pivot)-(camarilla pivot)-(fibonacci pivot)-demark pivot)
                              در اصل توسط محاد پست شده است View Post
                              سلام mohad جان
                              ببخشید یه کم دیر شد.سر بچه ها شلوغه دیگه.
                              اینم یه اندیکاتور که همه موارد بالا رو تو خودش داره.
                              موفق باشی.
                              http://www.4shared.com/document/Rzag...ods_bours.html
                              سلام من انجام دادم ولی موقع اجرا و چک کردن error 30 میده اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید. سپاسگزارم .
                              [COLOR="#0000FF"]در حسرت یک نعره مستانه بمردیم --------------------- ویران شود این شهر که میخانه ندارد[/COLOR][SIZE=5][/SIZE]

نظر

• arshia19200
                                عضو جدید
                                • Sep 2011
                                • 16

در اصل توسط مهدی پست شده است View Post
                                سلام من انجام دادم ولی موقع اجرا و چک کردن error 30 میده اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید. سپاسگزارم .
                                سلام دوست عزیز فایل زیر را در یک اندیکاتور جدید بریزید و استفاده کنید
                                http://www.4shared.com/document/uS4F...ods_bours.html
                                [FONT=Arial][SIZE=5] بي خبر از همدگر آسوده خوابيدن چه سود
                                بر مزار مردگان خويش آب پاشيدن چه سود
                                زنده را تا زنده است بايد به فريادش رسيد
                                ورنه بر روي مزارش دسته گل چيدن چه سود[/SIZE][/FONT]

نظر

در حال کار...
                                X