کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سوالي در تاپيك ديگر سوال شده بود كه پاسخش اينجا هم ميگذارم شايد مورد نياز دوستان باشد .
جهت نزديك كردن قيمت قبل از افزايش سرمايه به قيمت جديد اين است كه
در قسمت ratio ( اگر مي خواهيم قيمت قبل را كاهش دهيم ) عدد سمت چپ ( new ) را مثلا 5 قرار ميدهيم و در سمت راست ( old ) عدد كمتر از 5 ( 4 يا 3 و يا 3.5 ، 4.75 )
يا اگر مي خواهيم قيمت قبل از افزايش سرمايه را افزايش دهيم عدد سمت راست بيشتر از سمت چپ باشد
اينكار را بايد چند بار انجام دهيد تا قيمت اپن با قيمت كلوز قبل از افزايش سرمايه تقريبا نزديك شود .
خودم در بعضي موارد از نسبت هاي 500: 501 يا 501: 500 و يا نسبت هاي ريزتر يا درشت تر هم استفاده ميكنم
منظور از نزديك كردن ( قيمت جديد 2370 ، ولي قيمت كلوز قبل در مي آيد 2370.7113 ) كه ميتوان از اعشار كمتر از يك چشم پوشي كرد .
نكته مهمي كه بايستي بعد از اين عمليات حتما انجام دهيد كه در روزهاي بعد پس از ايمپورت كردن زحمت شما به هدر نرود
اينست كه ديتاي خود را از فايل تكست پاك كنيد .
خب حالا چكار كنيم كه در صورت خراب شدن آمي بروكر و يا تعويض ويندوز دچار بي ديتايي نشويم
بنده در آخر هر هفته سورس آمي بروكر را كه مثلا نصب در درايو C:\Program Files\AmiBroker نصب هست در يك درايو ديگر كپي ميكنم . همين
اينم آدرس اين موضوع http://forums.boursy.com/showthread....ed=1#post73424
جناب فراست عزیز ممنون که راهنمایی کردید ، ولی متاسفانه درست نشد. اندیکاتورهام هست داخل صفحه ، فقط نمودار قیمت رو به اشتباه close کردم که دیگه ندارمش. به روز رسانی هم می کنم مشکلی نداره،فقط نمودار کندلی قیمت که روزانه و هفتگی و ماهانه داره حذف شده. تو alpari یا fibo یا هر متا تریدر دیگه ای خیلی راحت از قسمت view این مشکل حل می شه،ولی این نمیدمنم مشکلش از کجاست.
با سلام خدمت شما
شما از قسمت چارت انديكاتور قيمت رو اضافه كن انشالله مشكلت حل ميشه
[FONT=Arial][SIZE=5] بي خبر از همدگر آسوده خوابيدن چه سود
بر مزار مردگان خويش آب پاشيدن چه سود
زنده را تا زنده است بايد به فريادش رسيد
ورنه بر روي مزارش دسته گل چيدن چه سود[/SIZE][/FONT]
سوالي در تاپيك ديگر سوال شده بود كه پاسخش اينجا هم ميگذارم شايد مورد نياز دوستان باشد .
جهت نزديك كردن قيمت قبل از افزايش سرمايه به قيمت جديد اين است كه
در قسمت ratio ( اگر مي خواهيم قيمت قبل را كاهش دهيم ) عدد سمت چپ ( new ) را مثلا 5 قرار ميدهيم و در سمت راست ( old ) عدد كمتر از 5 ( 4 يا 3 و يا 3.5 ، 4.75 )
يا اگر مي خواهيم قيمت قبل از افزايش سرمايه را افزايش دهيم عدد سمت راست بيشتر از سمت چپ باشد
اينكار را بايد چند بار انجام دهيد تا قيمت اپن با قيمت كلوز قبل از افزايش سرمايه تقريبا نزديك شود .
خودم در بعضي موارد از نسبت هاي 500: 501 يا 501: 500 و يا نسبت هاي ريزتر يا درشت تر هم استفاده ميكنم
منظور از نزديك كردن ( قيمت جديد 2370 ، ولي قيمت كلوز قبل در مي آيد 2370.7113 ) كه ميتوان از اعشار كمتر از يك چشم پوشي كرد .
نكته مهمي كه بايستي بعد از اين عمليات حتما انجام دهيد كه در روزهاي بعد پس از ايمپورت كردن زحمت شما به هدر نرود
اينست كه ديتاي خود را از فايل تكست پاك كنيد .
خب حالا چكار كنيم كه در صورت خراب شدن آمي بروكر و يا تعويض ويندوز دچار بي ديتايي نشويم
بنده در آخر هر هفته سورس آمي بروكر را كه مثلا نصب در درايو C:\Program Files\AmiBroker نصب هست در يك درايو ديگر كپي ميكنم . همين
اينم آدرس اين موضوع http://forums.boursy.com/showthread....ed=1#post73424
با سلام خدمت شما
به نظر من اگر ما قیمت قبل از افزایش سرمایه را x بگیریم و قیمت بعد از باز شدن را yبگیریم
از تقسیم x/yعددی که بدست می اید مقداری خواهد بود که ما در قسمت تعدیل باید قرار بدهیم
با سلام خدمت دوستان
یه سوالی برام پیش اومده میخواستم بدونم که ما اگه بخواهیم مثلا حجم معاملات را طی یه زمانی مثلا 20 روز اخر یا کمترین قیمت یک سهم رو در 30 روز اخر نشان بدهیم جه فرمولی باید بنویسم
یه سوال دوستان من با برنامه امی بروکر گپ ها رو به هم نزدیک میکنم خوده برنامه از طریقه split منطقه هارو شناسایی میکنه و به هم متصلش میکنه..خوب تحلیله من از شنفت اینه:
دوستان کسی می دونه آیا آمی بروکرو امکان این رو داره که وضعیت روز آینده رو حدث بزنه و رسم کنه؟ اگه جواب مثبته چگونه؟
[COLOR="#0000CD"][/COLOR][SIZE=3]امام صادق عليه السلام : پر حسرتترين مردم در قيامت كسى است كه از عدل تعريف كند ولى در عمل مخالف عدالت رفتار كند[/SIZE]
نظر