آمی بروکر را رام کنیم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mehdi1400
    ستاره دار(19)
    • Jul 2013
    • 2939

بهتره بیشتر راجع به مشکلتون توضیح بدید. اما مشکل متداول کاربرها بر میگرده به تعیین مسیر صحیح داده و تنظیم کد اسکی (ASCII). اگر نتونستن بعد از انجام این تغییرات مجددا دریافت کنید. از تنظیمات عکس بگیرید و ارسال کنید تا بیشتر توضیح بدم
    در اصل توسط sirdash پست شده است View Post
    سلام
    من در نرم افزار آمی بروکر با مشکل به روز نشدن دیتاها مواجه شده ام،به این شکل که هرچه دیتای بروز میگیرم و وارد میکنم دیتا تا همون تاریخ قبلی نمایش داده میشه و جلوتر از اون نشان داده نمیشه تاریخ نرم افزار روی 17/09/2013 قفل شده و جلوتر نمیره،لطفا دوستان راهنمایی بفرمایند.

نظر

• shayan0711
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 234

در اصل توسط sirdash پست شده است View Post
      سلام
      من در نرم افزار آمی بروکر با مشکل به روز نشدن دیتاها مواجه شده ام،به این شکل که هرچه دیتای بروز میگیرم و وارد میکنم دیتا تا همون تاریخ قبلی نمایش داده میشه و جلوتر از اون نشان داده نمیشه تاریخ نرم افزار روی 17/09/2013 قفل شده و جلوتر نمیره،لطفا دوستان راهنمایی بفرمایند.
      سلام
      لطفا از نرم افزار TseClient 2.0 (Beta) یعنی ورژن جدیدش استفاده کنید
      ورژن قبلی دیگه دیتا نمیگیره
      [B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• abstract
        عضو فعال
        • May 2013
        • 1506

در اصل توسط shayan0711 پست شده است View Post
        سلام
        لطفا از نرم افزار TseClient 2.0 (Beta) یعنی ورژن جدیدش استفاده کنید
        ورژن قبلی دیگه دیتا نمیگیره
        من ديتا رو گرفتم . چن تا مشكل دارم . يكي اينكه تعداد نمادها خيلي زياده . بعد ديتاي تعديل شده رو مسير مجزا ميخواد اما در نهايت فقط تو يه پوشه ديتا ميده و همه چيو ميريزه اونجا . تعديل شده ها كدوما هستن؟ بعد اين شاخص كل رو هر چي گشتم نبود . اسمش چي ميشه؟

نظر

• shayan0711
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 234

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
          من ديتا رو گرفتم . چن تا مشكل دارم . يكي اينكه تعداد نمادها خيلي زياده . بعد ديتاي تعديل شده رو مسير مجزا ميخواد اما در نهايت فقط تو يه پوشه ديتا ميده و همه چيو ميريزه اونجا . تعديل شده ها كدوما هستن؟ بعد اين شاخص كل رو هر چي گشتم نبود . اسمش چي ميشه؟

1 - میتوانی نمادهای که لازم داری را گلچین کنی تا تعداد نمادهات زیاد نشه
          2 - نرم افزار دیتای فقط نماد شرکتها را بصورت تعدیلی میدهد و اگر نماد حق تقدم و شاخصها را انتخاب کنی ارور میدهد ( فقط نماد شرکتها را انتخاب کن )
          3 - در نرم افزار در کادر ( جستجو ) تایپ کن شاخص ، تا نماد شاخص کل هم پیدا کنی
          [B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• يگانه
            کاربر فعال
            • Mar 2011
            • 616

کسی دیتای صدرا رو داره؟؟

نظر

• mehdi2273
              عضو جدید
              • Jul 2013
              • 5

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
              با سلام مجدد به تمامي دوستان بعد مدت ها دو باره گذرم افتاد به اين تالار گفتم مشكل برخي دوستان رو حل كنم
              علي جان براي توليد ديتاي تعديلي شما بايد در مرحله اخر قبل از زدن دكمه توليد خروجي تيك ديتاي تعديل شده در سمت راست دكمه ها رو بزنيد و اگر ديتا خام رو خواستيد بايد اون تيك رو برداريد پس لازم است براي توليد هر دو ديتا پس از توليد يكي از ديتا ها قبل از خروج به مرحله قبل (از طريق دكمه مربوطه ) برگرديد و مجددا با انتخاب نوع ديتا ، ديتا جديد رو انتخاب كنيد .

دوستان در جريان باشند در دو حالت ديتاي خام و تعديل شده بدون خطا مي توانيد شاخص ها و صنعت ها رو داشته باشيد
              اميدوارم مشكل تون رو تونسته باشم حل كنم

نظر

• mehdi2273
                عضو جدید
                • Jul 2013
                • 5

در اصل توسط يگانه پست شده است View Post
                کسی دیتای صدرا رو داره؟؟
                سلام يگانه جان
                فكر كنم منظور شما شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) است كه نماد معاملاتی اون خصدرا است كه ديتاي اون تو TseClient مي تونيد پيدا كنيد

نظر

• abstract
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1506

در اصل توسط mehdi2273 پست شده است View Post
                  با سلام مجدد به تمامي دوستان بعد مدت ها دو باره گذرم افتاد به اين تالار گفتم مشكل برخي دوستان رو حل كنم
                  علي جان براي توليد ديتاي تعديلي شما بايد در مرحله اخر قبل از زدن دكمه توليد خروجي تيك ديتاي تعديل شده در سمت راست دكمه ها رو بزنيد و اگر ديتا خام رو خواستيد بايد اون تيك رو برداريد پس لازم است براي توليد هر دو ديتا پس از توليد يكي از ديتا ها قبل از خروج به مرحله قبل (از طريق دكمه مربوطه ) برگرديد و مجددا با انتخاب نوع ديتا ، ديتا جديد رو انتخاب كنيد .

دوستان در جريان باشند در دو حالت ديتاي خام و تعديل شده بدون خطا مي توانيد شاخص ها و صنعت ها رو داشته باشيد
                  اميدوارم مشكل تون رو تونسته باشم حل كنم
                  عالي بود . خيلي ممنون .
                  يه سوال ديگه . ميتونيم تو آمي بروكر تعريف كنيم كه خودش ديتاي جديد رو اعمال كنه؟ يا هر روز بايد دستي اينكار انجام بشه

نظر

• RUBUSTA
                    عضو جدید
                    • Oct 2013
                    • 1

سلام میشه کدی که هر وقت مکدی قطع کرد سهم رو بهمون نشون بده را بهم بگین هر چی گشتم ندیدم
                    ممنون میشم راهنماییم کنید

نظر

• مهدی
                      عضو عادی
                      • Jan 2011
                      • 93

دیدنش بد نیست!!!!
                      [COLOR="#0000FF"]در حسرت یک نعره مستانه بمردیم --------------------- ویران شود این شهر که میخانه ندارد[/COLOR][SIZE=5][/SIZE]

نظر

• مهدی
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 93

در اصل توسط mehdi2273 پست شده است View Post
                        سلام يگانه جان
                        فكر كنم منظور شما شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) است كه نماد معاملاتی اون خصدرا است كه ديتاي اون تو TseClient مي تونيد پيدا كنيد

سلام
                        دیتا خصدرا ناقصه فقط عدد 1 رو تو تمام قسمت ها نشون میده !X-(
                        [COLOR="#0000FF"]در حسرت یک نعره مستانه بمردیم --------------------- ویران شود این شهر که میخانه ندارد[/COLOR][SIZE=5][/SIZE]

نظر

• mehdi2273
                          عضو جدید
                          • Jul 2013
                          • 5

در اصل توسط مهدی پست شده است View Post
                          سلام
                          دیتا خصدرا ناقصه فقط عدد 1 رو تو تمام قسمت ها نشون میده !X-(
                          سلام
                          بايد ببيني ايراد كارت كجا است شايد ديتا رو بد وارد مي كنيد والا نبايد مشكلي داشته باشي .
                          1.GIF

نظر

• رضاکریمی
                            عضو عادی
                            • Oct 2012
                            • 250

سلام
                            یه مشکلی با نرم افزار های امی بروکر و متاتریدر دارم که خیلی دنبال رفع این مشکل بودم ولی متاسفانه هنوز راهی براش پیدا نکردم
                            چندتا فروم مطرح کردم به جوابی نرسیدم گفتم اینجا هم مطرح کنم شاید فرجی شد
                            وقتی میخوام فایل هایی که شامل حرف (ی) هستن رو به این دونرم افزار ایمپورت کنم فایل وارد برنامه نمیشه(این مشکل رو با اکروبات ریدر هم دارم)
                            اگر اسم پوشه هم شامل حرف ی باشه فایل های داخلش رو نمیشه ایمپورت کرد حتی اگه اسم فایل لاتین باشه
                            در کل با حرف (ی) مشکل دارن
                            هم تو ویندوز 7 هم XP این مشکل رو دارم
                            از دوستان کسی این مشکل رو داره؟کسی میدونه چطوری میتونم این مشکل رو رفع کنم؟
                            [CENTER] [COLOR=#008000][B][B][FONT=&quot]بعضي‌ها ريش بلندی ندارند اما يک دنيا محاسن دارند[/FONT][/B][/B][/COLOR]
                            [/CENTER]

نظر

• payman
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 144

سلام و وقت همگی بخیر
                              من کامپیوترم به لایسنس برنامه امی بروکر ایراد می گیره (البته بعد از یکماه کار کردن )
                              چندین بار پاک و دوباره نصب کردم ولی نتیجه نگرفتم ( آمی بروکر نسخه 5.5 )
                              خیلی خوشحال می شم بتونین راهنماییم کنین
                              با سپاس
                              [CENTER][SIZE=3]I wish life was like coffee, Each time it was too bitter, It was sweet with sugar and milk, Easily this[/SIZE]
                              [/CENTER]

نظر

• Mehdi1400
                                ستاره دار(19)
                                • Jul 2013
                                • 2939

در اصل توسط payman پست شده است View Post
                                سلام و وقت همگی بخیر
                                من کامپیوترم به لایسنس برنامه امی بروکر ایراد می گیره (البته بعد از یکماه کار کردن )
                                چندین بار پاک و دوباره نصب کردم ولی نتیجه نگرفتم ( آمی بروکر نسخه 5.5 )
                                خیلی خوشحال می شم بتونین راهنماییم کنین
                                با سپاس
                                سلام دوست عزيز
                                اگر ريستور قبل از فعال كردن لايسنس داريد.
                                اونرو فعال كنيد شايد مشكل حل شد.
                                اما يكي از دوستان اشكال مشابه شما داشت.
                                پس از كلي وقت گذاشتن نهايتا مجبور شد ويندوز رو مجددا نصب كنه.

بعنوان آخرين راه حل نصب مجدد ويندوز پيشنهاد ميشه.

نظر

در حال کار...
                                X