آمی بروکر را رام کنیم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hm1386
    عضو عادی
    • May 2011
    • 24

سلام
    من نیاز دارم برای تحلیل زمانی نمودار رو به سمت چپ شیفت بدم ولی متا سفانه فقط تا آخرین کندل سمت راست به سمت چپ میاد یک بار هم شانسی این کار رو کردم ولی دیگه نتونستم میشه کمک کنید

نظر

• Mehdi1400
      ستاره دار(19)
      • Jul 2013
      • 2939

در اصل توسط hm1386 پست شده است View Post
      سلام
      من نیاز دارم برای تحلیل زمانی نمودار رو به سمت چپ شیفت بدم ولی متا سفانه فقط تا آخرین کندل سمت راست به سمت چپ میاد یک بار هم شانسی این کار رو کردم ولی دیگه نتونستم میشه کمک کنید
      سلام
      به روش زیر عمل کنید
      Tools-> Preferences -> Blank bars in right margin (default):
      عددی که در محل گذاشته شده را تغییر دهید مثلا 30
      به همان تعداد روز نمودار شما به سمت چپ شیفت میکند

نظر

• hm1386
        عضو عادی
        • May 2011
        • 24

با تشکر از لطف
        مطلب دیگه اینکه با دکمهend توانستم که نمودار رو به سمت چپ شیفت بدم

نظر

• Mehdi1400
          ستاره دار(19)
          • Jul 2013
          • 2939

تشکر میکنم. نکته جالبی بود.

در اصل توسط hm1386 پست شده است View Post
          با تشکر از لطف
          مطلب دیگه اینکه با دکمهend توانستم که نمودار رو به سمت چپ شیفت بدم

نظر

• ( احمدي )
            عضو عادی
            • May 2013
            • 262

​با سلام به دوستان...من امي بروكر رو دانلود و نصب كردم اما نميدونم چطوري ميشه ديتاهاي بورس رو دانلود و وارد امي بروكر كرد؟ لطفا راهنمايي كنين.
            اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...

نظر

• ma_reyhan
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 2

دوست عزيز سري به بلاگ زير بزن نصب كردن و وارد كردن ديتا و آخرين ورژن امي بروكر يعني ورژن 5.6 بهمراه صدها انديكاتور فرمول نويسي شده

بورس ثانی بورس ، سهام ، تحلیل ،‌ آموزش ، اخبار
              [B][COLOR=#ff0000]اگر میخواهیم اسیر صفهای خرید و فروش نشویم باید برای خود استراتژی مشخص داشته باشیم داشتن هدف و استراتژی برای معاملات ازپیش شرطهای موفقیت در بازار بورس و سهام است[SIZE=3].[/SIZE][/COLOR][SIZE=3][FONT=arial black][COLOR=#800080]بورس ثاني[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [U][B][SIZE=3][FONT=arial black][COLOR=#800080]بورس ثاني [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/U][B][SIZE=3][FONT=arial black][/FONT][/SIZE][/B][B][SIZE=3][FONT=arial black][COLOR=#800080]بورس ثاني[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

نظر

• mostafa6849
                عضو جدید
                • Dec 2013
                • 2

پاسخ : آمی بروکر را رام کنیم

سلام
                من تازه با نرم افزار آمی بروکر کار میکنم و یه مشکلی پیش اومد برام.در مورد نمایش تقویم هست.همه چیز مطابق آموزش انجام دادم اما فقط در بالای صفحه تاریخ شمسی رو نشون میده و وقتی با موس روی نمودار نگه میداری تاریخ میلادی نمایش میده.ممنون میشم راهنمایی کنین

نظر

• Mehdi1400
                  ستاره دار(19)
                  • Jul 2013
                  • 2939

در اصل توسط mostafa6849 پست شده است View Post
                  سلام
                  من تازه با نرم افزار آمی بروکر کار میکنم و یه مشکلی پیش اومد برام.در مورد نمایش تقویم هست.همه چیز مطابق آموزش انجام دادم اما فقط در بالای صفحه تاریخ شمسی رو نشون میده و وقتی با موس روی نمودار نگه میداری تاریخ میلادی نمایش میده.ممنون میشم راهنمایی کنین
                  [ATTACH=CONFIG]726[/ATTACH]

سلام بر آقا مصطفی
                  پیشنهاد میکنم که در تنظیمات تی اس سی کلاینت تاریخ میلادی رو انتخاب کنید.
                  بعد از لییک زیر یک فایل با پسوند alf رو روی صفحه اصلی آمی بروکر دراگ اند دروپ کنید ( اونو بگیرید و بکشید و در صفحه اصلی رها کنید)

به این ترتیب هم تاریخ میلادی دارید هم هجری شمسی
                  خوب است که با تاریخ میلادی هم سرو کار داشته باشید و بهش عادت کنید
                  پس از نسب باید تاریخ به صورت شکل زیر در سمت چپ بالای صفحه نمایش داده شود
                  با این روش هم میتونید اندازه و هم رنگ اون رو به دلخواه تغییر بدهید
                  امیدوارم توضیحات مفید واقع بشود

نظر

• ( احمدي )
                    عضو عادی
                    • May 2013
                    • 262

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post

سلام بر آقا مصطفی
                    بعد از لییک زیر یک فایل با پسوند alf رو روی صفحه اصلی آمی بروکر دراگ اند دروپ کنید ( اونو بگیرید و بکشید و در صفحه اصلی رها کنید)

درود بر شما اقا مهدي...لطفا راهنمايي كنين بنده رو...امي بروكر دانلود نصب و كرك كردم اما هيچ نمادي رو نياره ...نموداري نميتونم ببينم...ممنون...
                    اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...

نظر

• Mehdi1400
                      ستاره دار(19)
                      • Jul 2013
                      • 2939

در اصل توسط persepolis پست شده است View Post
                      درود بر شما اقا مهدي...لطفا راهنمايي كنين بنده رو...امي بروكر دانلود نصب و كرك كردم اما هيچ نمادي رو نياره ...نموداري نميتونم ببينم...ممنون...
                      درود بر شما دوست گرامی
                      احتمال میدهم مشکل شما ناشی از طریقه تنظیم دیتا بیس آمی بروکر باشد
                      فیلم زیر را ببینید اگر مشکل حل نشد بفرمایید در حد دانش و توان در خدمت هستم

یا این

نظر

• mostafa6849
                        عضو جدید
                        • Dec 2013
                        • 2

سلام بر آقا مصطفی

ممنون از راهنماییتون اما من تو تی اس ای تاریخ میلادی رو انتخاب میکنم ودقیقا دراگ اند دارپ میکنم.بالای صفحه تاریخ شمسی دارم اما تو فیلم وقتی روی نمودار نگه میداره هم اطلاعات با تاریخ شمسی میاد اما واسه من اینطوری نیست و تاریخ روی موس میلادی است.

نظر

• NetNegar
                          عضو عادی
                          • Jan 2014
                          • 30

دوستان چند نفر اينجا با amibroker كار ميكنند؟
                          چون تاحالا هيچ نرم افزاري براي سازگاري لحظه اي بازار بورس ايران با آمي بروكر نديدم نشستم ي نرم افزار جديد نوشتم كه به صورت Live هر 30 ثانيه يكبار اطلاعات نمادها را در آمي بروكر به صورت اتوماتيك آپديت ميكنه

اين نمودار امروز هست ( البته از ساعت 10 اومدم پاي سيستم و گذاشتم نمونه برداري انجام بده_ با نيم ساعت اختلاف ساعت به خاطر ساعت سيستمم كه به خاطر تستها يادم رفته بود برش گردونم عقب )

در هر حال تصوير زير شامل سه تايم فريم لحظه اي - 5 دقيقه و 15 دقيقه اي سهم شبندر هست در امروز .

نميدونم ارزش تكميل و تجاري سازي داره يا نه چون انگار كسي با اين زبون بسته ( آمي بروكر) زياد آشنا نيست و كار نكرده ... اصلا نميدونم كسي حاضر با اين سيستم اهل نوسانگيري روزانه باشه يا نه ؟

فایل های ضمیمه شده
                          آخرین ویرایش توسط NetNegar؛ 2014/01/18, 13:02.
                          نرم افزار آخرين تغييرات لحظه اي سازمان بورس netnegar.ir جايگزين اطلاعات روزانه[B][COLOR=#000001] tseclient
                          [/COLOR][/B]

نظر

• Mehdi1400
                            ستاره دار(19)
                            • Jul 2013
                            • 2939

سلامNetNegar گرامی

دو سوال دارم خدمتتان
                            1- آیا ممکن هست توسط آمی بروکر بازگشایی سهم خصوصا حق تقدم رو گزارش گرفت؟
                            2- آیا ممکن است فاصله بین حق تقدم و خود سهم رو محاسبه کرد و خروجی گرفت؟
                            3- برای خروجی تی اس ای روی اکسل راه حلی سراغ دارید؟

نظر

• NetNegar
                              عضو عادی
                              • Jan 2014
                              • 30

سلامNetNegar گرامی

دو سوال دارم خدمتتان
                              1- آیا ممکن هست توسط آمی بروکر بازگشایی سهم خصوصا حق تقدم رو گزارش گرفت؟
                              2- آیا ممکن است فاصله بین حق تقدم و خود سهم رو محاسبه کرد و خروجی گرفت؟
                              3- برای خروجی تی اس ای روی اکسل راه حلی سراغ دارید؟
                              هر سهامي كه در سايت بورس TSEMTC اطلاعات نمادش قابل ديدن باشه ، بله
                              2- نميدونم . معمولا حق تقديم ها در نمادي مستقل عرضه ميشن واطلاعاتشون مستقل از نماد اصلي هست. و به چشم يك نماد كاملا مستقل بايد بهش نگاه كنيد.
                              3- راه حل ؟ خروجي TSE فرمت .csv هست كه براي هر نماد در اكسل به صورت نرمال قابل نمايش هست
                              نرم افزار آخرين تغييرات لحظه اي سازمان بورس netnegar.ir جايگزين اطلاعات روزانه[B][COLOR=#000001] tseclient
                              [/COLOR][/B]

نظر

• NetNegar
                                عضو عادی
                                • Jan 2014
                                • 30

يك نرم افزار براي نمونه برداري لحظه اي بازار بورس در آمي بروكر نوشتم
                                ابتدا فايل را دانلود و آنزيپ كنيد ، سپس از منوي فايل Open Database را انتخاب كنيد و فولدر باز شده را بهش معرفي كنيد.

تنظيمات ديتابيس را روي Tick تنظيم كنيد ( مطابق عكس)

براي مشاهده نمونه تايم فرمهاي مختلف هم طبق عكس زير:

دانلود ديتابيس بعضي از نمادها در تاريخ 92/11/06

حجم 312 كيلوبايت
                                [/COLOR][/B]

نظر

در حال کار...
                                X