آمی بروکر را رام کنیم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farhad61
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 512

آقا الان دیدم مال من 5.2 بود
    توی سایت آمی بروکر ورژن 5.3 هست آیا این ورژن نیاز به کرک داره یا نه
    آنالست جان در مورد پست 43؟؟؟؟
    فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
    قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• analyst
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 446

در اصل توسط ihalk7162 پست شده است View Post
      با عرض سلام و خسته نباشید به جناب آقای آنالیست
      امیدوارم که در تمامی مراحل زندگی موفق و سربلند باشید
      مطالب شما بسیار جذاب و بدیع میباشد و اینجانب بسیار خوشحال هستم که عضو این انجمن شده و مطالب این تاپیک را مشاهده کردم
      از جنابعالی سئوالی داشتم اگر ممکن است به آن جواب دهید
      - همانطور که قطعا میدانید در آمی بروکر در چارت هفتگی و یا ماهانه تاریخ کندلها به ترتیب از اول یکشنبه و برای ماهانه هم شروع ماه میلادی میباشد
      آیا میتوان با دستکاری در آیتمی شروع هفته را شنبه و شروع ماه را نیز ماه شمسی نمود ؟

باتشکر و سپاس از وقتی که در اختیار من خواهید گذارد
      سلام، من همچین چیزی در آمی بروکر ندیدم اگر کسی بلده بگه بقیه هم استفاده کنند.

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
      آقا الان دیدم مال من 5.2 بود
      توی سایت آمی بروکر ورژن 5.3 هست آیا این ورژن نیاز به کرک داره یا نه
      آنالست جان در مورد پست 43؟؟؟؟
      حتما باید کرک بشه در اینجا لینکش موجود هست.

نظر

• سقراط
        عضو عادی
        • Nov 2010
        • 159

سیگنال خرید هیجانی و فروش هیجانی بر اساس RSI البته فقط با دستور آنالیز کار میکنه و رسم نمودار نداره
        (sl=rsi(14
        buy=sl<=30
        sell=sl>=70
        البته سیمیکالون ها باید آخر خط باشن .
        به خاطر اینکه نرم افزار فروم با سیمیکالون مشکل داره اینجا نذاشتم
        آخرین ویرایش توسط سقراط؛ 2011/02/07, 01:28.
        <<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
        << كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
        روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)

نظر

• s.arsalan
          عضو جدید
          • Dec 2010
          • 3

در اصل توسط analyst پست شده است View Post
          سلام جناب آقا فرهاد، من در اجرای برنامه هیچ مشکلی نداشتم. فکر می کنم همانطور که کوروش خان هم گفته شما از ورژن قدیمی تر از 5.3 استفاده کرده اید وگرنه برنامه درست کار می کند. در نهایت برنامه جالبی بود هر کس با آمی بروکر کار میکنه بهتره از این کد استفاده کنه.
          برنامه جدید تاریخ شمسی که با همه ورژنهای آمی بروکر کار می کنه در انتهای صفحه وجود داره

نظر

• farhad61
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 512

سلام
            یه سوال آقای آنالیز
            من میخام تغیراتی که در یک چارت اعمال میکنم به بقیه چارت هایی که به صورت سربرگی دارم اعمال بشه چیکار باید بکنم
            سوال دوم من یه چارت با مشخصات و نمودارهای مختلف دلخواه درست کردم اما هرچی سربرگ جدید درست میکنم difalt chart وقتی ایجاد میشه نوع نمودارهایی که در قدیم من چیدمانم به اون صورت بوده درست میشه با اینکه من از روی نمودار جدید دیفالت چارت رو درست میکنم

نظر

• hadi4415
              عضو عادی
              • Jan 2011
              • 28

سلام دوستان

جناب analyst من هم از خدمتتون دو تا سوال داشتم .

1- در آمی بروکر آیا ابزاری وجود داره که بشه ازش به عنوان خط کش استفاده کرد . مثلا وقتی خطی رو رسم کردیم بدونیم طول این خط چقدر تا بتونیم 1/3 یا .... اون خط رو رسم کنیم ؟

2- چطوری می تونیم نمودار یک سهم رو از نمای خیلی دورتر ببینم ( بیشتر از آخرین حد zoom out ) مثلا در پست 21 تایپیک زیر جناب Iced Earth کانال هایی رو برای حفاری رسم کردند که اهداف اون کانال رو میشه دید . ولی در نموداری که من رسم می کنم بیشترین قیمتی که حفاری تا به حال داشته رو می تونم ببینم ( 300 تا 320 ) و نمی تونم اهداف کانال ها رو ببینم .

http://forums.boursy.com/showthread....ull=1#post4288

خیلی ممنون

نظر

• Moradad
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 355

جناب analyst با عرض سلام و تشکر فراوان از به اشتراک گذاری معلومات با ارزش تان.
                سوالی داشتم که شاید سوال دوستان دیگر نیز باشد .
                در آمی بروکر چگونه میتوان دیتای مربوط به تعدیل را ذخیره کرد ؟؟ به صورتیکه با گرفتن مجدد فایلهای دیتا و بروز رسانی آن ، نیازی به تعریف مجدد اطلاعات مربوط به تعدیل نباشد.
                یا اینکه مثلا چطور میتوان فایلهای دیتا را بدون پاک کردن و دوباره خواندن آن ، بروز زسانی کرد؟

باز هم از زحمات شما سپاسگزارم.

نظر

• analyst
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 446

در اصل توسط Moradad پست شده است View Post
                  جناب analyst با عرض سلام و تشکر فراوان از به اشتراک گذاری معلومات با ارزش تان.
                  سوالی داشتم که شاید سوال دوستان دیگر نیز باشد .
                  در آمی بروکر چگونه میتوان دیتای مربوط به تعدیل را ذخیره کرد ؟؟ به صورتیکه با گرفتن مجدد فایلهای دیتا و بروز رسانی آن ، نیازی به تعریف مجدد اطلاعات مربوط به تعدیل نباشد.
                  یا اینکه مثلا چطور میتوان فایلهای دیتا را بدون پاک کردن و دوباره خواندن آن ، بروز زسانی کرد؟

باز هم از زحمات شما سپاسگزارم.
                  سلام دوست عزیز. من بی اطلاعم اگر کسی بلد هست بگه دیگران هم استفاده کنند.

سلام
                  یه سوال آقای آنالیز
                  من میخام تغیراتی که در یک چارت اعمال میکنم به بقیه چارت هایی که به صورت سربرگی دارم اعمال بشه چیکار باید بکنم
                  سوال دوم من یه چارت با مشخصات و نمودارهای مختلف دلخواه درست کردم اما هرچی سربرگ جدید درست میکنم difalt chart وقتی ایجاد میشه نوع نمودارهایی که در قدیم من چیدمانم به اون صورت بوده درست میشه با اینکه من از روی نمودار جدید دیفالت چارت رو درست میکنم
                  سلام دوست عزیز پس از ثبت تغییرات برروی یک سربرگ بروی چارت راست کلیک کرده و از template گزینه save as default را انتخاب و سپس بروی چارت های دیگر از template گزینه load as default را انتخاب نمایید.
                  برای سوال دوم هم همین کار را انجام دهید . یعنی از template گزینه save as default را انتخاب نمایید.

در اصل توسط hadi4415 پست شده است View Post
                  سلام دوستان

جناب analyst من هم از خدمتتون دو تا سوال داشتم .

1- در آمی بروکر آیا ابزاری وجود داره که بشه ازش به عنوان خط کش استفاده کرد . مثلا وقتی خطی رو رسم کردیم بدونیم طول این خط چقدر تا بتونیم 1/3 یا .... اون خط رو رسم کنیم ؟

2- چطوری می تونیم نمودار یک سهم رو از نمای خیلی دورتر ببینم ( بیشتر از آخرین حد zoom out ) مثلا در پست 21 تایپیک زیر جناب Iced Earth کانال هایی رو برای حفاری رسم کردند که اهداف اون کانال رو میشه دید . ولی در نموداری که من رسم می کنم بیشترین قیمتی که حفاری تا به حال داشته رو می تونم ببینم ( 300 تا 320 ) و نمی تونم اهداف کانال ها رو ببینم .

http://forums.boursy.com/showthread....ull=1#post4288

خیلی ممنون

سلام دوست عزیز
                  شما باید دو کار انجام بدید یک - افزایش بازه قیمتی نمایش داده شده . دو - افزایش بازه زمانی نمایش داده شده
                  1- برای افزایش بازه قیمتی نمایش داده شده مانند شکل زیر گزینه های shorter bars , taller bars را به آمی بروکر اضافه نمایید.

2- برای افزایش بازه زمانی نمایش داده شده در آمی بروکر از منوی tools گزینه prefrences را انتخاب نمایید و عدد مشخص شده در شکل زیر را به 50 تغییر دهید که نهایت افزایش بازه زمانی قابل نمایش است.

نظر

• مهدی
                    عضو عادی
                    • Jan 2011
                    • 93

با سلام

امروز پلاگین PatternExplorer رو برای آمی بروکر به شما معرفی می کنم . این پلاگین شامل جستجوگر الگوهای قیمت، کندل استیک ها، ابرهای ایچیموکو، رنگین کمان، اندیکاتورها ، فیبوناچی و غیره است.

PatternExplorer را به حجم 3.4 مگابایت از این لینک دانلود نمایید. ابتدا باید برنامه winrar را نصب داشته باشید تا آن را از حالت زیپ خارج کنید.

طریقه نصب برنامه:
                    1. فایل اجرایی نصب PatternExplorer را اجرا نمایید.
                    2. طی نصب از شما سریال پرسیده می شود که در فایل Serial وجود دارد.
                    3. برای کرک برنامه پس از پایان نصب از پوشه Cracked DLL فایل PatternExplorer.dll را به پوشه Plugins کپی نمایید تا جایگزین فایل قبلی شود.
                    4. آمی بروکر را باز کنید در برگه charts پوشه PatternExplorer به سایر اندیکاتورها اضافه شده است.
                    با سلام وخسته نباشید جدیدا نمیشه دانلود انجام بدیم دولت کریمه فیلتر کرده!!!!!!!!!!!!!!!!

بسم الله الرحمن الرحیم

با استناد به قانون جرايم رايانه ای
                    دسترسۍ به تارنماۍ فراخوانده شده امكان پذير نمۍ باشد.
                    آخرین ویرایش توسط مهدی؛ 2011/03/09, 20:36.
                    [COLOR="#0000FF"]در حسرت یک نعره مستانه بمردیم --------------------- ویران شود این شهر که میخانه ندارد[/COLOR][SIZE=5][/SIZE]

نظر

• analyst
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 446

در اصل توسط مهدی پست شده است View Post
                      با سلام وخسته نباشید جدیدا نمیشه دانلود انجام بدیم دولت کریمه فیلتر کرده!!!!!!!!!!!!!!!!

بسم الله الرحمن الرحیم

با استناد به قانون جرايم رايانه ای
                      دسترسۍ به تارنماۍ فراخوانده شده امكان پذير نمۍ باشد.
                      سلام
                      چاره ای جز استفاده از فیلتر.ش ندارید! :smiling:

نظر

• مهدی
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 93

سلام
                        چاره ای جز استفاده از فیلتر.ش ندارید! :smiling:

ازکجا بیاریم؟؟؟؟؟؟:2:
                        [COLOR="#0000FF"]در حسرت یک نعره مستانه بمردیم --------------------- ویران شود این شهر که میخانه ندارد[/COLOR][SIZE=5][/SIZE]

نظر

• farhad61
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 512

در اصل توسط مهدی پست شده است View Post
                          ازکجا بیاریم؟؟؟؟؟؟:2:
                          خدمت شما
                          زود بجنب تا ........ نشده

نظر

• مهدی
                            عضو عادی
                            • Jan 2011
                            • 93

خدمت شما
                            زود بجنب تا ........ نشده

http://shab14.mahblog.com/content/67...9%D9%86_u1006/

هزاران سپاس دوست عزیز. :by::dasdas::green::biglaugh:

نظر

• مهدی
                              عضو عادی
                              • Jan 2011
                              • 93

با سلام

امروز پلاگین PatternExplorer رو برای آمی بروکر به شما معرفی می کنم . این پلاگین شامل جستجوگر الگوهای قیمت، کندل استیک ها، ابرهای ایچیموکو، رنگین کمان، اندیکاتورها ، فیبوناچی و غیره است.

PatternExplorer را به حجم 3.4 مگابایت از این لینک دانلود نمایید. ابتدا باید برنامه winrar را نصب داشته باشید تا آن را از حالت زیپ خارج کنید.

طریقه نصب برنامه:
                              1. فایل اجرایی نصب PatternExplorer را اجرا نمایید.
                              2. طی نصب از شما سریال پرسیده می شود که در فایل Serial وجود دارد.
                              3. برای کرک برنامه پس از پایان نصب از پوشه Cracked DLL فایل PatternExplorer.dll را به پوشه Plugins کپی نمایید تا جایگزین فایل قبلی شود.
                              4. آمی بروکر را باز کنید در برگه charts پوشه PatternExplorer به سایر اندیکاتورها اضافه شده است.

سلام جناب analyst:
                              نرم افزاز امی بروکرمن به صورت پرتابل هستش .اگه امکان داره جهت نصبPatternExplorer راهنمایی کنید.
                              سپاسگزارم .

نظر

• مصطفي
                                عضو فعال
                                • Jan 2010
                                • 274

سلام و عرض ادب

چطور ميشه تو آمي بركر موج شماري كرد ؟

با تشكر

نظر

در حال کار...
                                X