آمی بروکر را رام کنیم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farhad61
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 512

ایها الناس به فریادم برسید
    فونت برنامه آمی بروکر من قاطی شده و درهم برهم نشون داده میشه . من چیزی کم یا زیاد نکردم نمیدونم چرا اینطور شده چیکار کنم درست بشه

فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
    قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• hosein fx
      عضو عادی
      • Mar 2011
      • 22

سلام
      فرهاد خان برو تو تی اس ای -تنظیمات - عمومی-تیک کادر زبان با ید رو انگلیسی باشه
      2-تو کادر تنظیمات -پیشرفته قسمت فایل خروجی نام فایل رو روی نماد یا نام لاتین تنظیم کن.
      3-موقع ایمپورت دیتا داخل امی بروکر در صفحه define fiels در ستون tiker گزینه full name رو انتخاب کن.
      موفق باشی

نظر

• farhad61
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 512

سلام حسین جان
        آقا زبان تی سی آی من از اول هم فارسی بود و مشکلی نداشت نمیدونم توی چند روز گذشته چه اتفاقی افتاد و فونت ها قاطی کرد . البته من میخام فارسی باشه چون اینجوری خوندنشون هم برام راحت تره
        در مورد قسمت دوم پاسخت منظورت موقع ابتدای وارد کردن دیتا هست یعنی اولین بار؟

نظر

• hosein fx
          عضو عادی
          • Mar 2011
          • 22

سلام
          در مورد قسمت دوم کاملا درسته.
          اما در مورد فونت فارسی احتمال داره از بهمریختگی ویندوز باشه یا از برنامه های فونت ساز فارسی.من بخاطر همین درد سرش از انگلیسی استفاده میکنم.شما هم اگه یه مدت استفاده کنی بهش عادت میکنی ولی اگه برات سخته تواین ادرس این مسئله مفصل توضیح داده شده.

نظر

• (حجت)
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1562

سلام فرهاد خان؛
            دیدم دوستان پاسخ دادند، شرمنده با توجه به اینکه وقت بنده محدود هست. گاها شاید نتونم به موقع پاسخ گو باشم البته پیام دادن همزمان؛ در زمان ارسال سوال سرعت پاسخ دهی رو بیشتر میکنه.. شرمنده هستم. امیدوارم مسئله مرتفع شده باشه. اگر موردی مانده بنده در خدمتم.
            موفق باشی.
            لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• farhad61
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 512

سلام حجت جان
              همین قدر که وقت گذاشتی و به این قسمت سر زدی ازت سپاسگذارم>:D<
              مشکل هنوز حل نشده به تاپیک های دیگه هم که مراجعه کردم و را ه حل هاشو اعمال کردم ( مثل تغییر زبان در قسمت regional and language و تبدیل به فارسی) درست نشد البته یه بار تنظیمات این قسمت رو قبلا تغییر داده بودم ولی با برگردوندن به حالت اولیه مسئله حل نشد . میگم مثل برنامه word که یه قسمت داره که unicod رو براش تعریف میکنی و فونت ها رو درست نشون میده آمی بروکر همچین چیزی نداره که با تغییرش فونت فارسی درست نشون داده بشه؟
              اگر مشکل حل نشد :((
              و بخام از خیر فونت فارسی بگذرم وقتی زبان tse رو به انگلیسی تغییر میدم به صورت فینگلیش هست یا انگلیسی درست و حسابی مثلا برای نماد فولاد مینویسه folad یا steel

نظر

• farhad61
                عضو فعال
                • Aug 2025
                • 512

یه سوال دیگه
                این قضیه تعدیل و افزایش سرمایه که میگن باید به نمد ها اضافه کرد چیه ، به چه دردی میخوره ( از نظر صحت تحلیلیل های آینده) و نحوه اعمال اونها چطور هست

نظر

• farhad61
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 512

اول بگم که قسمت ویرایش برای من نشون داده نمیشه وگرنه اینقدر پست نمیزدم ( باز هم ببخشید):(
                  اگه من بخام برای آمی یه دستور بدم که قیمت های زیر 100 تومن رو پیدا کنه چی باید بنویسم؟

نظر

• farhad61
                    عضو فعال
                    • Aug 2025
                    • 512

اول بگم که قسمت ویرایش برای من نشون داده نمیشه وگرنه اینقدر پست نمیزدم ( باز هم ببخشید):(
                    اگه من بخام برای آمی یه دستور بدم که قیمت های زیر 100 تومن رو پیدا کنه چی باید بنویسم؟

نظر

• (حجت)
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1562

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
                      سلام حجت جان
                      همین قدر که وقت گذاشتی و به این قسمت سر زدی ازت سپاسگذارم>:D<
                      مشکل هنوز حل نشده به تاپیک های دیگه هم که مراجعه کردم و را ه حل هاشو اعمال کردم ( مثل تغییر زبان در قسمت regional and language و تبدیل به فارسی) درست نشد البته یه بار تنظیمات این قسمت رو قبلا تغییر داده بودم ولی با برگردوندن به حالت اولیه مسئله حل نشد . میگم مثل برنامه word که یه قسمت داره که unicod رو براش تعریف میکنی و فونت ها رو درست نشون میده آمی بروکر همچین چیزی نداره که با تغییرش فونت فارسی درست نشون داده بشه؟
                      اگر مشکل حل نشد :((
                      و بخام از خیر فونت فارسی بگذرم وقتی زبان tse رو به انگلیسی تغییر میدم به صورت فینگلیش هست یا انگلیسی درست و حسابی مثلا برای نماد فولاد مینویسه folad یا steel
                      سلام دوستانی دارم که همین مشکل رو داشتن و آخرش رفتن سراغ انگلیسی، یک پیش فرض بورس تعریف کرده، شبیه فینگلیشه باید تست کنی.

نظر

• (حجت)
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1562

یه سوال دیگه
                        این قضیه تعدیل و افزایش سرمایه که میگن باید به نمد ها اضافه کرد چیه ، به چه دردی میخوره ( از نظر صحت تحلیلیل های آینده) و نحوه اعمال اونها چطور هست
                        سلام من نظر کسانی که افزایش سرمایه و سود رو اعمال میکنن و کسانی که اعمال نمیکنن شنیدم. خودم به این نتیجه رسیدم که اعمالش اشتباه هست. اما این یک روش سلیقه ای است. استاندارد خاصی در اون وجود نداره.

نظر

• (حجت)
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1562

مشکل شما در سایت به ادمین سایت برمیگرده با ایشون در این خصوص مکاتبه کنید. برای دستور زیر 100 هم متاسفانه اطلاعاتم کمه. نمی تونم کمکی انجام بدم.

نظر

• hosein fx
                            عضو عادی
                            • Mar 2011
                            • 22

در این مورد میتونی یکبار تمام سهامی که زیر 100 تومان هستند رو ببری تو فاوریت بعد هر بار که خواستی چک کنی مستقیم میری همونجا میبینی.

در مورد فونت هم با ید بگم فینگلیش مینویسه البته فقط نمادهارو واسم کامل رونه. یه جایی دیدم یه نفر دستکاری کرده بود و اسم سهم بصورت کامل نوشته میشد ولی هر چی گشتم پیدا نکردم.
                            موفق باشی

نظر

• mamalkhan
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 23

فرهاد جان و همه دوستان گل اگه tse فونتش acii نباشه يا فونتها به هم مي ريزه يا اصلا چيزي اپديت نميشه
                              [SIZE=6][COLOR="#0000FF"][B][FONT=Arial Black]مسئولیت خرید سهام های معرفی شده به عهده اینجانب نمی باشد
                              هرگز بر خلاف روند حرکت نکنید[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• mamalkhan
                                عضو عادی
                                • Mar 2011
                                • 23

فرهاد گلم نرم افزار tseclient بورس رو ميگم تو صفحه تنظيمات --- پيشرفته ---- encoding را به acii تغيير بده بعدش ثبت تنظيمات رو بزن بعدش تو امي بروكر برو يه ديتا بيس جديد درست كن اطلاعات را ايمپورت كن موفق باشي
                                [SIZE=6][COLOR="#0000FF"][B][FONT=Arial Black]مسئولیت خرید سهام های معرفی شده به عهده اینجانب نمی باشد
                                هرگز بر خلاف روند حرکت نکنید[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

در حال کار...
                                X