در اصل توسط analyst پست شده است
View Post
سوالات در مورد آمی بروکر
Collapse
X
-
سلام دوستان
ببخشيد اين سئوال رو اينجا ميپرسم
به علت مشكلي تمام ايكونهاي كمكي اميبروكر از جمله خطوط و چنگال اندرو و غيره از صفحه اميبروكر حذف شده چطور ميتونم دوباره فعالشون كنمyahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات
نظر
-
در اصل توسط فرهاد پست شده است View Postسلام دوستان
ببخشيد اين سئوال رو اينجا ميپرسم
به علت مشكلي تمام ايكونهاي كمكي اميبروكر از جمله خطوط و چنگال اندرو و غيره از صفحه اميبروكر حذف شده چطور ميتونم دوباره فعالشون كنم
در مسیر زیر می تونید گزینه های مورد نظر رو فعال و غیر فعال کنید.
Customize < منو Tools
و سپس برگه Toolbars
نظر
-
درود بر دوستان
من آمی بروکر رو نصب کردم چندتا اندیکاتور اضافه و حذف کردم بعدش نمودارام به هم خورد, حالا نمیتونم به اولش برگردونم,مثلا نمودار خساپا رو در زیر پیوست کردم.
پیشاپیش از راهنمایی دوستان ممنون.فایل های ضمیمه شده
نظر
-
در اصل توسط Kiyan پست شده است View Postمن آمی بروکر رو نصب کردم چندتا اندیکاتور اضافه و حذف کردم بعدش نمودارام به هم خورد, حالا نمیتونم به اولش برگردونم,مثلا نمودار خساپا رو در زیر پیوست کردم.
پیشاپیش از راهنمایی دوستان ممنون.
شکل کمی ناخوانا هست . ممکنه اندیکاتوری اضافه کرده باشید که مقیاساتون بهم خورده باشه در این صورت بروی نمودار قیمت راست کلیک کنید و از Delete Andicator اندیکاتورهای زاید رو حذف کنید . بعد میله قیمت رو تنظیم کنید.
نظر
-
راهنمایی
درود بر دوستان عزیز:
من آمی بروکر 5.3 رو نصب کردم موقعی که Import Wizard رو می زنم و بعدش دکمه pick Files و بعد از آن تمام نماد ها رو انتخاب بعد از انتخاب روی دکمه Next که کلید می کنم این پیام رو میدد.البته فکر کنم به خاطر فارسی بودن نمادهاست,اکر اینطوره مشکلش چطوری حل میشد.
لطفا دوستان یه راهنمایی کنند.
ممنون.فایل های ضمیمه شده
نظر
-
من از Amibroker 5.3 استفاده ميكنم ولي با آن مشكلاتي دارم :
1- برخي از نمادها فاقد data ميباشند .
2- برخي نمادها با اسامي تعيير يافته هستند ولي چون معروفند قابل تشخيص هستند مثل: نفور ، مپنا ...
3 برخي نمادها با اسامي تعيير يافته هستند و قابل تشخيص نيستند مثل: ذ ، ذر ، دور ، پ ، پارتا پاها پتوح ، پاساز، و بسياري ديگر ... (آيا جدولي تطبيقي در اين خصوص وجود دارد يا امكان يكسان سازي وجود دارد؟)
4 - آيا راحي هست هم نماد و هم نام سهم را در اختيار داشت ؟
5- پس از بروز رساني مشاهده ميشود برخي نمادها با وجود فعال بودن update نشده اند !
6- آيا راهي وجود دارد تحليل هاي انجام شده بر روي نمودار ها در اجراهاي بعدي باقي بمانند (با امكانات خود آمي بروكر) .
البته این سوال قبلا مطرح شده بود و طبق دستور شما به لینکی که فایل pdf بود مراجعه کردم ولی لینک مربوطه باز نشد و ارور داد .
پيشاپيش از پاسخ هاي دوستان گرامي سپاسگزارم .
نظر
-
سلام از اینکه به جمع ما پیوستین خوشحال هستیم
1- شاید اون نمادی که شما مد نظر دارین تازه وارد باشه و دیتای کمی داشته باشه
2و3- بهترین راه اینه که شما از نام های انگلیسی استفاده کنید تا بیشتر این مشکلات حل بشه
4- دارم یه لیستی درست میکنم که تمام نمادها با نمادهای فارسی و انگلیسی توش هست
5-شاید اون نماد خاص توی اون روزها معامله ایی نشده باشه
6- اگه نرم افزار رو کرک کنید میتونید تمام تغیراتی که توی آمی ایجاد میکنید رو بدون تغییر داشته باشیدفکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
دوستان عزیز یک سئوال: وقتی که از Pattern Explorer استفاده میکنم، (مثلاً Candle Stick Recognition) چجوری باید بعداً از دستش خلاص بشم؟ من الان مجبورم یه بار Pane مربوطه رو حذف کنم و دوباره یک Pane اضافه کنم و Price و Volume و اندیکاتورهای مورد نیازم رو دوباره Insert کنم که کاری طاقت فرساست! راه ساده تری وجود نداره؟
نظر
-
با سلام خدمت دوستان,برای یه آدم تازه وارد مثل من چه برنامه ای آموزشی برای بورس پیشنهاد میکنید؟ (و اینکه آموزششو از کجا باید گیر بیارم؟
به غیر از برنامه کار مفید دیگه ای هم هست که من بتونم انجام بدم و پیشرفت داشته باشم؟[SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]
نظر
-
با سلام وخواهش از دوستان عزیز
میخواستم بدونم کسی نرم افزار پترن اکسپلورر و پسورد اونو داره خیلی ممنون میشم از دوستان[FONT=Arial][SIZE=5] بي خبر از همدگر آسوده خوابيدن چه سود
بر مزار مردگان خويش آب پاشيدن چه سود
زنده را تا زنده است بايد به فريادش رسيد
ورنه بر روي مزارش دسته گل چيدن چه سود[/SIZE][/FONT]
نظر
-
با سلام
داده های فرابورس در امی بروکر نمایش داده نمیشه. راه حل چیه ؟
با تشکر
نظر
نظر