از منوی help گزینه about amibroker رو کلیک کنید اگر رجیستر شده باشه توی این صفحه در جلوی registered to نام لایسنس شما را نوشته.
سوالات در مورد آمی بروکر
Collapse
X
-
-
[SIZE=5]این عکس:اوج فناوری شیاطین سه گانه:[COLOR="#FF0000"]امریکاه درحال نابودی[/COLOR] [COLOR="#FF8C00"]صهیونیست درحال محو شدن[/COLOR][COLOR="#FFA07A"]؛انگلیس درحال فروپاشی هست[/COLOR].که توسط سربازان امام خامنه ای به زیر کشیده شده است [/SIZE]
نظر
-
-
سلام
خیر درست نشد ؟_________________
[SIZE=5]این عکس:اوج فناوری شیاطین سه گانه:[COLOR="#FF0000"]امریکاه درحال نابودی[/COLOR] [COLOR="#FF8C00"]صهیونیست درحال محو شدن[/COLOR][COLOR="#FFA07A"]؛انگلیس درحال فروپاشی هست[/COLOR].که توسط سربازان امام خامنه ای به زیر کشیده شده است [/SIZE]
نظر
-
سلام
جناب انالیست من قبلا دوبار برنامه Pattern Explorer رو نصب کردم ولی بعد از اتمام 30 روز مجانی امی بروکر باز نمیشد و مجبور شدم امی بروکر رو دباره نصب کنم .برای این مشکل راهی هست ؟؟
فرمول Ichimoku Chart در اینترنت و جاهای مختلف دانلود کردم ولی همش خطا میده شما فرمولش رو داریند که بدون نصب (Pattern Explorer ) کار بکنه ممنون از راهنمای شما ._________________
نظر
-
در اصل توسط analyst پست شده است View Post
باتشکر... بااین سریال که شما گذاشتید نصب بشه محدودیت زمانی نداره؟؟_________________
نظر
-
مسلما نداره . البته اون سریال نیست. کرک هست ک هباید جایگزین بشه
نظر
-
-
در اصل توسط analyst پست شده است View Post
جناب اناليست از طريق اين فرمول من نتوانسم افزايش سرمايه را اعمال كنم اگر زحمتي نيست باذكر مثال مثالا بيمه دي قيمت قبل از افزايش سرمايه1650ريال ضريب افزايش سرمايه 100درصد اورده نقدي تاريخ 14/03/2010
اگرتوضيح دهيد ممنون مي شوم
نظر
-
قبل از افزایش سرمایه 1705 هست .طبق فرمولی که گفته اگر r1=100% , r2=0 میشه 1705:1352 در تاریخ 17/3/2010. البته من خودم تا الان استفاده نکردم.
نظر
-
-
نظر