کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از من کلا هیچ نمادی از 3 اکتبر آپدیت نمیشه.نمیدونم مشکل کجاست
مشکل از تی سی کلینت نیست،چون آپدیت میشه.مشکل از سیستم شماست.
یا احتمالا داده های جدید رو جای دیگری ذخیره میکنه یا اینکه به تنظیمات پروکسی نگاه کنید احتمالا مشکل از اونجا باشه .
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
جالبه با اون یکی سیستمم میتونم ولی با لپتاب نمیشه.دارم دوباره نصبش میکنم.
با مفید دیتا بگیریم برا داینامیک بنظرم بهتره .به این tseclient نمیشه دیگه اعتماد کرد.
نیما آزادی قول ی برنامه رو داده .
ایشالله زوتری ردیفش کنه.
جالبه با اون یکی سیستمم میتونم ولی با لپتاب نمیشه.دارم دوباره نصبش میکنم.
با مفید دیتا بگیریم برا داینامیک بنظرم بهتره .به این tseclient نمیشه دیگه اعتماد کرد.
نیما آزادی قول ی برنامه رو داده .
ایشالله زوتری ردیفش کنه.
کل پوشه داده ها را حذف کردم، مجددا TSEClient را آپدیت کردم بازهم تغییری نکرد،
از MetaStock استفاده می کنم.
برای اینکه مطمئن شوید تصویری از فایلسی اس ویتولید شده توسط تی اس ای کلاینت را در زیر قرار دادم:
(ببخشید این آپلود سنتر جدید است، نمی دانم تصویر بالا را می بینید؟؟؟ یا نه؟)
================
شما [/COLOR]کدام پوشه ی داده را حذف می کنید؟ پوشه ی پایگاه داده در پوشه های متا_استاک را؟ یا فایل های سی اس وی را؟
توضیح اینکه نرم افزار ها (حالا متا_استاک را نمی دانم) معمولا از داده های مختلف در پایگاه داده ی خودشان یک رونوشت بر می دارند و هنگام کار، آن داده ها را به ما نمایش می دهند... تغییرات دستی روی این داده ها باید از طریق خود نرم افزار (مثلا گزینه ی Edit Manually یا quotes delete یا همچین چیزی) انجام شود یا اینکه باید دستی پوشه های داخلی نرم افزار پاک شود.
سازگار با آخرین آپدیت های سایت سازمان بورس
علاوه بر پشتیبانی نرمال CSV برای نرم افزار محبوب آمی بروکر ، پشتیبانی همزمان PRN برای نرم افزار Advance Get هم اضافه شد.
لازم بذکر است نگارش سوم به صورت رایگان منتشر نشده است.
افرادی که قصد به روز رسانی لحظه ای را در طول ساعات معاملاتی دارند جهت خرید نسخه به صورت سالیانه و دریافت کد فعال سازی اقدام نمایند.
توجه :
نسخه رایگان دارای محدودیت آپدیت نمادها میباشد . صرفا روی نمادهایی که با حروف آ ب ت ق شروع میشوند فعال میباشد
( این ویژگی جهت اطمینان کاربران از صحت عملکرد نرم افزار ، فعال میباشد و در نسخه کامل هیچ محدودیتی برای به روز رسانی لحظه ای اطلاعات نمادها ندارد)
سلام دوستان
سيستم من داده ها رو از ديروز اپديت نميكنه و پيام تي اس اي كلاينت اينه كه به تنظيمات و پروكسي برويد اگه كسي اين مشكل رو داشته ممنون ميشم راهنمايي كنه
نظر