اخبار صنعت پتروشیمی

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • daryadel120
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 578

    #511
    پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی

    پاسخ منفی وزارت نفت به پیشنهاد ابتکار/ تولید بنزین پتروشیمی‌ها ادامه می‌یابد
    همزمان با درخواست ابتکار معاون رئیس جمهور از وزارت نفت برای توقف تولید بنزین در پتروشیمی‌ها، به دلیل تراز تولید و مصرف بنزین و تاخیر در راه‌اندازی طرح‌های پالایشگاهی، تولید بنزین از پتروشیمی‌ها برای سال 1393 ادامه می یابد.
    برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

    نظر

    • bahary
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 2510

      #512
      پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی

      رمزگشایی از اثر افزایش نرخ خوراک بر سهام پتروشیمی
      همشهری:
      قیمت خوراک گاز شرکت‌های پتروشیمی نزدیک به یک ماه است نوسان های منحنی شاخص بورس را فرماندهی می کند اما رمز گشایی از قیمت خوراک شرکت های پتروشیمی نشان می دهد ۶ شرکت پتروشیمی گازی کشور تا امروز سود های اعجاب آوری را به دلیل پایین بودن قیمت خوراک پتروشیمی نصیب عده ای خاص می کردند.
      جالب اینجاست به تازگی گروه های ذینفع از طریق برخی فعالان بازار سرمایه،بورس تهران را به عرصه تاخت و تاز برسر قیمت خوراک پتروشیمی تبدیل کرده‌اند.به گزارش همشهری، بررسی لایحه بودجه 93 به پایان رسید. یکی از بند های لایحه به افزایش قیمت خوراک پتروشیمی تا سقف 15 سنت اختصاص داشت. شاید این نخستین اقدام عملی دولت یازدهم با برنامه ویژه خواری است.
      برخی معتقدند این نخستین رویارویی عملی دولت با گروه ‌ های قدرت است. شاید به همین دلیل است که حملات تهاجمی سیاسی در بازار سرمایه برای لغو مصوبه کارشناسی شده کمیسیون تلفیق مجلس در عرصه بازار سرمایه کشور به بهانه حفظ حقوق سهامداران به راه افتاده است . در حالی که بررسی ها نشان می دهد قیمت خوراک شرکت های پتروشیمی گازی در مقابل پتروشیمی‌هایی که خوراک مایع مصرف می کنند به دلایل بسیار خاصی به پایین ترین نرخ ممکن فروخته می شد و این پول در دست طیف خاصی از مالکان عمده قرار داشت.
      نکته جالب توجه این است که از مجموع شرکت های پتروشیمی های کشور 6 شرکت با خوراک گاز فعالیت می کنند که سهامدار عمده هر 6 شرکت، شرکت نفت و گازپارسیان است. سهامدار اصلی شرکت نفت و گاز پارسیان هم شرکت سرمایه گذاری غدیر و سهامدار شرکت سرمایه گذاری غدیر نیز سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح است.
      شاید به همین دلیل بود که اخیرا حسین دقیقی مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح و سهامدار عمده پتروشیمی‌ها قبل از تصویب مصوبه افزایش قیمت خوراک پتروشیمی ها در مجلس در گفت و گو با روز نامه ها و خبرگزاری ها به صراحت از تلاش این سازمان برای جلوگیری از افزایش قیمت خوراک پتروشیمی‌ها خبر داده و اعلام کرده بود در این زمینه با کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی وارد مذاکره شده است.
      سود پتروشیمی های گازی به جیب چه کسی می‌رود
      رمزگشایی از افزایش قیمت خوراک گاز شرکت های پتروشیمی نشان می‌دهد ؛ در حال حاضر از مجموع شرکت های پتروشیمی فعال در کشور 6 شرکت پتروشیمی پردیس،فناوران، شیراز،کرمانشاه،زاگرس ومارون از خوراک گازی استفاده می‌کنند. در این میان شرکت گسترش نفت و گاز پارسیان بر سهام هر 6 شرکت سیطره کامل دارد و 85 درصد از سهام این شرکت نیز در اختیار تامین اجتماعی نیروهای مسلح (ساتا) است.
      شرکت سرمایه گذاری غدیر در سال ۸۴ وارد صنعت اوره و آمونیاک شد.برای تولید اوره و آمونیاک از خوراک گاز استفاده می‌شود، بنابراین این شرکت سرمایه‌گذاری تمام شرکت های تولید اوره و آمونیاک مثل پردیس و کرمانشاه را خرید و باعث شد به‌خاطر نرخ پایین خوراک گازی سود هنگفتی ببرد.
      شرکت گروه گسترش نفت و گاز پارسیان 8 مرداد 1386 تحت نام شرکت سرمایه گذاری توسعه الوند غدِیر تأسیس شد ودر 16 آذر ماه 1390 ، نام شرکت به گروه گسترش نفت و گاز پارسیان تغییر کرد و در تاریخ 26 بهمن ماه 1390 نیز سهام این شرکت برای نخستین بار وارد بورس تهران شد.
      به گفته برخی کارشناسان شرکت های با خوراک گازی مثل پتروشیمی پردیس، بهای تمام شده محصولاتشان یک بیستم مبلغ فروش است به همین دلیل این شرکت ها سود بسیار زیادی به دلیل ارزان بودن قیمت خوراک گاز به دست می‌آوردند چراکه در حال حاضر گاز را با قیمت ۷۵ تومان می خرند و با دلار ۳۰۰۰ تومان صادر می‌کنند.
      در واقع شرکت‌های پتروشیمی گازی سودهای بادآورده ای به دست می آورند. به عنوان مثال سرمایه شرکت پتروشیمی پردیس در حال حاضر ۱۰۰ میلیارد تومان است در حالی که این شرکت در سال مالی گذشته ۱۸۰۰ میلیارد تومان فروش داشته است این یعنی اینکه فقط ۲۰۰ میلیارد تومان آن هزینه بوده و ۱۶۰۰ میلیارد تومان سود عملیاتی داشته است. دلیل این موضوع ارزان بودن قیمت خوراک گاز بود.

      به طور کلی واحدهای پتروشیمی به 2دسته کلی خوراک گازی وخوراک مایع تقسیم می‌شوند. واحدهای گازی نیزبه نوبه خود در 2دسته واحدهای مصرف‌کننده گازمتان و اتان قرارمی‌گیرند. واحدهای متانول وآمونیاک- اوره مصرف‌کننده گازمتان شیرین هستند. واحد متانول و گوگرد پتروشیمی خارک مصرف کننده خوراک گاز متان ترش است. پتروشیمی مارون مصرف کننده گاز اتان- پتروشیمی امیرکبیر و پتروشیمی جم از مخلوطی از گاز اتان و خوراک مایع استفاده می‌کنند. پتروشیمی شازند اراک نیز از خوراک مایع استفاده می‌کند. شرکت‌هایی که خوراک مایع مصرف می کنند سود معقولی دارند اما شرکت‌هایی که خوراک گازی مصرف می‌کنند سودشان در شرایط کاملا غیرعادلانه و غیر منطقی به دست می‌آید.




      البته در این تحلیل همشهری اشتباهاتی نیز صورت گرفته که خود سهامداران و خوانندگان متوجه می شوند.

      نظر

      • مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

        #513
        پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی

        ...ایراد شورای نگهبان به مصوبه مجلس دررابطه با قیمت خوراک گاز پتروشیمیا....برید بگیرید بخوابید دیگه باباااا....
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

        نظر

        • felfel
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 378

          #514
          پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی

          http://petrotahlil.ir/%D8%A7%DB%8C%D...%A9/ایراد شورای نگهبان به تعیین قیمت خوراک پتروشیمیها
          دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

          نظر

          • ali20005
            عضو فعال
            • Dec 2013
            • 230

            #515
            پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی

            در اصل توسط Arash007 پست شده است View Post
            خدایا ببین کار ما به کجا رسیده که الان باید جنتی تصمیم بگیره که نرخ خوراک چند بشه!!!!!!!!!!
            :))
            [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
            [/CENTER]

            نظر

            • farzad2
              عضو جدید
              • Dec 2013
              • 11

              #516
              پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی

              پتروتحلیل- یک منبع مطلع در تماس با پتروتحلیل از ایراد شورای نگهبان به مسئله تعیین قیمت خوراک پتروشیمی ها خبر داد. وی گفت: شورای نگهبان چند ایراد به لایحه بودجه گرفته است که بحث خوراک پتروشیمی ها از جمله این ایرادات است. در چند هفته اخیر موضوع نحوه قیمت گذاری خوراک گاز پتروشیمی ها به چالشی اساسی در بازار سرمایه تبدیل شده است که ریزش شدید قیمت سهام پتروشیمی از جمله تبعات این تصمیم نسنجیده بوده است
              مرکز مطالعات اقتصادی موج سوم

              نظر

              • A-Mohammadi
                کاربر فعال
                • Feb 2013
                • 341

                #517
                پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی

                نرخ ارائه شده برای خوراک "پتروشیمی‌ها" قیمت معقولی است
                نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس گفت: صنعت پتروشیمی جزء سرمایه ملی کشور است بنابراین با قیمت 14 سنت علاوه بر افزایش سرمایه‌گذاری زمینه برای رقابت فراهم شده همچنین بر اساس آن شرکت‌های جدید 30 درصد سود کسب خواهند کرد.
                علی مروی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، در خصوص بازنگری قراردادهای نفتی گفت: بازنگری قراردادهای نفتی اگر متناسب با مسائل روز و هم سو با قراردادهای بین‌المللی باشد می‌تواند به توسعه این صنعت کمک کند.

                وی تصریح کرد: این امر مهم سبب می‌شود ایران علاوه بر حفظ جایگاه خود در بازارهای بین‌المللی منافع ملی کشور را در نظر بگیرد با این موضوع امکان رقابت جهانی و جذب سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی فراهم می‌شود.

                نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس تأکید کرد: در بازنگری قراردادهای نفتی کارهای جامع و اعتبارات لازم در نظر گرفته شده است.

                وی استفاده از توان پیمان‌کاران داخلی در قراردادهای نفتی گفت: با توجه به وجود قانون استفاده از توان داخلی این مورد در قوانین جدید لحاظ شده است و از سوی دیگر سعی شده که خلأ‌های موجود برطرف شود.

                مروی خاطرنشان کرد: علاوه بر جذب سرمایه‌گذاری به دنبال جذب تکنولوژی‌های جدید هستیم که این مورد در قراردادهای نفتی مورد استفاده قرار گرفته است.

                نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس در خصوص قیمت خوراک گاز پتروشیمی‌ها گفت: در این زمینه کار کارشناسی دقیقی صورت گرفته بعد از جمع‌بندی و اجماع قیمت دو نرخی 12 تا 14 سنت پیشنهاد و به تصویب رسیده است.


                مروی گفت: موضوع دو نرخی خوراک گازی پتروشیمی‌ها بدین صورت است در مناطقی که نزدیک به دریا باشند خوراک با هزینه کمتر و به قیمت 14 سنت و در مناطق دوردست با هزینه بیشتر با قیمت 12 سنت در نظر گرفته شده است اگر این موضوع با مشکل مواجه نشود پیشنهاد خوبی است .

                وی گفت:صنعت پتروشیمی جز سرمایه ملی کشور است متأسفانه در گذشته با قیمتی که در بازار عرضه می‌شد این سرمایه ملی از بین رفت بنابراین قیمت ارائه شده از سوی مسئولان و کارشناسان قیمت معقول و منطقی است و بر اساس این قیمت شرکت‌های جدید 30 درصد و شرکت‌های قدیم 24 درصد سود خواهند برد.
                در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

                نظر

                • محاد
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 601

                  #518
                  پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی

                  شورای نگهبان به مصوبه مجلس درباره "هدفمندی یارانه‌ها" ایراد گرفت
                  خبرگزاری تسنیم: شورای نگهبان نظر خود را در مورد مصوبه مجلس درباره تبصره هدفمندی یارانه‌ها اعلام کرد که طبق اعلام نظر این شورا، تبصره ۲۱ چون موهم الزام دولت به ارائه لایحه است، مغایر اصل ۷۴ قانون‌اساسی شناخته شد.
                  =======

                  (نرخ خوراک در بند «ج» تبصره الحاقی ۲۱ هست ظاهرا)
                  یعنی این مورد رو هم مغایر شناخته:-/

                  نظر

                  • m_r_anari
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 881

                    #519
                    پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی

                    انصراف شرکت های خارجی از سرمایه گذاری در صنعت پتروشیمی
                    این در حالی است که در پی موافقت اغلب نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی با برنامه افزایش نرخ خوراک مجموعه های پتروشیمی به 15 سنت، سرمایه گذاران خارجی نیز از تصمیم خود صرف نظر کردند و در نهایت مذاکرات انجام شده به نتیجه ای منجر نشد.
                    در پی حصول نتیجه مثبت از مذاکرات هسته ای ایران با گروه 1+5 و حضور هیأت اروپایی در ایران، برخی مدیران شرکت های خارجی فعال در حوزه های مختلف همچون پتروشیمی، خودرو، سیمان و فلزات اساسی نسبت به سرمایه گذاری در حوزه های مذکور به ویژه صنعت پتروشیمی اعلام آمادگی کردند، به گونه ای که انتظار می رفت تا با مشارکت سرمایه گذاران خارجی وضعیت صنعت، تولید، اشتغال و در نهایت شرایط اقتصادی کشور نسبت به گذشته رو به بهبودی پیش رود.

                    براساس گزارش بورس نیوز، برخی اخبار حاکی از آن است که هیأت نروژی نسبت به تزریق نقدینگی در صنعت پتروشیمی کشور و مشارکت در اجرای طرح های توسعه ای این واحدها تمایل و رغیب از خود نشان دادند و به عنوان یکی از متقاضیان خرید بلوک "پارسان" ظاهر شدند، تا جایی که مذاکراتی نیز در این ارتباط میان مقامات مسئول دو طرف انجام شده بود.

                    این در حالی است که در پی موافقت اغلب نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی با برنامه افزایش نرخ خوراک مجموعه های پتروشیمی به 15 سنت، سرمایه گذاران خارجی نیز از تصمیم خود صرفنظر کردند و در نهایت مذاکرات انجام شده به نتیجه ای منجر نشد.


                    دو مینویی که از مجلس و دولت به بورس رسید

                    براساس این گزارش، یکی از بزرگترین شرکت های هلدینگ صنعت پتروشیمی یعنی شرکت سرمایه گذاری غدیر برنامه هایی جهت واگذاری برخی از شرکت های زیرمجموعه خود که از وضعیت سودآوری مناسبی برخوردارند، در نظر دارد تا با فروش بلوک سهام شرکت ها در بورس و کسب درآمد از این محل، نقدینگی های حاصل را در صنایع دیگر سرمایه گذاری کند و در راستای بهبود وضعیت سایر صنایع بکوشد که این امر نیز بسیار پسندیده و مناسب به نظر می رسد.

                    در این شرایط اما، تحقق این برنامه ها منوط به موفقیت "وغدیر" در فروش درصدی از سهام شرکت های تحت تملک خود همچون فروش بلوک "پارسان" است، چراکه تنها در این صورت می تواند منابع مالی لازم جهت سرمایه گذاری در صنایع دیگر را تأمین کند و در نهایت به اهداف خود دست یابد. حال آنکه با تصویب برنامه رشد حدود پنج برابری نرخ خوراک شرکت های پتروشیمی و در نهایت پا پس کشیدن سرمایه گذاران اعم از داخلی و خارجی جهت سرمایه گذاری در این صنعت، به طور قطع سرمایه گذاری غدیر نیز نمی تواند به اهداف و برنامه های خود دست یابد. برهمین اساس می توان گفت به فروش نرسیدن بلوک "پارسان" به نوعی سنگ اندازی بر سر راه تحقق اهداف شرکت سرمایه گذاری غدیر به شمار می رود و تبعات منفی نیز در پی خواهد داشت.

                    علاوه بر این، شنیده ها حاکی از انجام مذاکراتی میان انجمن صنفی صنعت پتروشیمی و مدیران شرکت های خارجی همچون عمان، روسیه و هند به منظور سرمایه گذاری در طرح های توسعه ای مجموعه های پتروشیمی و تأمین منابع مالی لازم جهت اجرای آنهاست، حال آنکه سرمایه گذاران خارجی به دلیل عدم شفافیت بحث نرخ خوراک مصرفی شرکت های پتروشیمی از ادامه مذاکرات سرباز زدند و بدین ترتیب با تلاش و همت دولتمردان و نمایندگان خانه ملت پتانسیل ها و فرصت های به وجود آمده در صنعت پتروشیمی جهت رشد و بالندگی آن و نیز ورود نقدینگی و سرمایه به این صنعت از سوی سرمایه گذاران خارجی از دست رفت.

                    در پایان این گزارش می افزاید، به نظر می رسد نمایندگان مجلس در حالی موافقت خود را با رشد نرخ گاز مصرفی مجموعه های پتروشیمی اعلام کردند که این برنامه پیشتر در لایحه بودجه سال آینده لحاظ شده بود و نمایندگان مردم نیز بدون اظهار گلایه و شکایت نسبت به این مصوبه، تنها با آن موافقت کردند. بطوریکه به نظر می رسد دولتمردان و نمایندگان مجلس دست به دست هم دادند تا صنعت پتروشیمی یکی از بهترین فرصت های طلایی به وجود آمده جهت شکوفایی این صنعت و تداوم توانایی رقابت با شرکت های خارجی رقیب هم گروه را از دست بدهد.

                    منبع : بورس نیوز
                    لینک : http://www.boursenews.ir/fa/pages/?cid=117159
                    اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

                    نظر

                    • zafar3000
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 1243

                      #520
                      پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی

                      HAMSAFAR نوشته است:
                      kazem Naderali
                      4 hours ago
                      با اينكه کمي پارسان دارم و بسته است ولي اصلا دوس ندارم گاز مفت به اينا بدند
                      الان عمده سهامداران پتروشيميهاي گازي حزب موتئلفه و گروه خاموشي و برادران ساتا و...هستند.
                      اغلب اينا خودشون دوزار هم از جيب مباركشون تو اين صنعت سرمايگذاري نكردند و با زدوبند و بازيهاي سياسي به قيمت بسيار نازلي اين مجتمعها را صاحب شدند و الان که تهديد به عدم سرمايگذاري در اين بخش ميكنند يادشان رفته چطوري اين شركتها را صاحب شده اند.
                      محض اطلاع و يادآوري سال87گروه ساتا در يک معامله نمايشي و زدوبند با گروه مموتي که دولت بانک صادرات را موظف کرد بلوك51%غدير را واگذار کند وساتا 51%غدير را با سرمايه607ميليارد توماني به نرخ298تومان بصورت نقد و اقساط خريد
                      سال87سرمايه غدير:6075ميليارد ريال
                      51%هر سهم298تومان حدود900ميليارد تومان که آخرين قسط خريد2سال پيش به بانک صادرات پرداخت شد.

                      يعني تقريبا حدود3ميليارد سهم*298تومان معادل900ميليارد تومان بصورت نقد و اقساط خريد که ازونموقع گروه ساتا با دي پي امسال مجمع غدير نزديك1200-1400ميليارد تومان فقط سود نقدي از غدير دريافت کرده اند
                      و ارزش51%بلوک غدير ساتا الان بالاي7هزار ميليارد تومان است

                      در ضمن گروه ساتا بعد تصاحب غدير دعواي حقوقي عليه صنايع پتروشيمي را براي تصاحب34%بلوک زاگرس باز کرد که سال87موفق شد اين بلوک را کمتر از250ميلياردتومان نقد و اقساط خريداري کند از آن سال تا الان گروه ساتا و غدير طي مجامع مختلف بدون مجمع پيشرو نزديك850ميلياردتومان سود نقدي از زاگرس گرفتند
                      الان34%زاگرس حدود2هزار ميليارد تومان ميارزد و850ميلايرد تومان دي پي اس گرفتند
                      ساير پتروشيميها هم بابت ردديون و...با قيمت بسيار نازل به اين گروه دادند
                      مدير وقت صنايع پتروشيمي بعدا بخاطر فروش نازل اموال بيت المال بركنار شد گروه خاموشي هم به همين صورت مديران دولتي احمدي نژاد با تباني با قيمت 190ميلياردتومن بازرگاني پتروشيمي فروختند به حزب موئتلفه اقاي علي نقي خاموشي مديرعامل پترول
                      در حاليكه اين3-4سال همين بازرگاني پتروشيمي 330ميليارد سود نقدي گرفتند و الان بالاي2500ميليارد ميارزه
                      يا اقاي مطهري سهامدار33%زاگرس نيز سال87بلوک زاگرس نقد و اقساط250ميليادتومان خريد تا الان850ميليارد سود نقدي گرفتند الان سهم خودش را بفروشد باز2هزار ميليارد کاسب خواهد بود
                      در شرايطي که سال قبل تحت فشارهاي اقتصادي بارها گاز13سنت ابلاغ شد ولي اعتراض کردند قبول نكردند يا براي تحويل دلارهاي صادراتي به نرخ مبادله اي زير بار نرفتند الان چطور انتظار دارند دولت بياد گاز زير13سنت به اينا تحويل بده؟ من با گاز بالاي15-18سنت موافق نيستم ولي گاز13-15سنت براي پتروشيميهاي گازي باز سود خوبي خواهد داشت و گروه ساتا و حزب مفتخور موئتلفه بيش از حد زياده خواه هستند اعتراض سهامداران به نرخ گاز و بهره مالكانه نيست مشكل سهامداران قدرت مافياي بورس و عوامل سازمان است که با رفتارشون نشان ميدهند آويزان و جيره خوار يه گره خاص هستند و فقط منافع اون مجموعه برايشان اهميت دارد ريزش بازار هم در جهت منافع همين گروه خاص بود.
                      خوراك13سنت هم سال 91به اينا ابلاغ شد هم ارديبهشت سال92بهشون ابلاغ شد اما اين پرروها زير بار گاز13سنت هم نميرفتند .




                      Kazem Naderali
                      عموي من همرزم شهيد مهدي اميني و شهيد مهدي باكري بود آخرش هم2سال پيش بخاطر مشكلات قلبي و عصي سكته کرد فوت کرد نه خودش نه چه هاش يه تک تومني هم ازين نظان دريافت نكردند پس عموي ديگرم که طي جنگ 6ماه اسير بود بعد آزاد شد تحت شكنجه هايي که شده بود تعادل روحي و رواني نداشت بعد ازاد شدن هم خرجشو خانواده اش ميدادند يه تک توماني هم از دولت و...نگرفت پسر دايي مادرم راننده تانک بود دهها تركش تو بدنش بوده و هر سال2ماهي تو بيمارستان رواني بستري ميشه و دچار جنون ميشه براي پول داروهاش ماشين و بخشي از زندگيش هم فروخت يه تومن هم از دولت کمک نگرفت اونوقت يعده مفتخور کل مملكت گرفتند دستشون بعد ميگند ما تو جبهه جنگيديم و ما زحمت کشيديم و ما فلان کرديم اگر اين خوراک مفت حق شما مفتخورهاست پس ساير جانبازان و خوانده شهدار و...چه اونا ادم نيستند؟

                      نظر

                      • rajabnejad
                        عضو فعال
                        • Jan 2012
                        • 4331

                        #521
                        پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی

                        عضو مدیره سرمایه گذاری استان تهران:
                        نرخ خوراک 15 سنتی ارزش پرتفوی سهام عدالت را کاهش می‌دهد


                        تصویب نرخ خوراک 15 سنتی برای شرکت‌های پتروشیمی موجب افت ارزش سبد سهام عدالت می شود.




                        تصویب نرخ خوراک 15 سنتی برای شرکت‌های پتروشیمی موجب افت ارزش سبد سهام عدالت می شود.

                        به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا) و به نقل از ایسنا، محمدجواد شیخ عضو مدیره شرکت سرمایه گذاری استان تهران گفت: هم اکنون 30 درصد از سبد سهام عدالت را سهام شرکت های پتروشیمی تشکیل می‌دهند و تصویب نرخ خوراک 15 سنتی و تاثیر آن بر سودآوری این شرکت‌ها، اثر مستقیمی بر ارزش سهام عدالت دارد.

                        وی با اشاره به اینکه امکان جابه جایی و خرید و فروش سهام در پرتفوی سهام عدالت وجود ندارد، تاکید کرد: با این تصمیم مجلس، کاهش ارزش پرتفوی سهام عدالت را شاهد خواهیم بود.

                        شیخ تصریح کرد: با توجه به عدم امکان جابه جایی سهام در پرتفوی عدالت، اگر اوضاع سهام شرکت های موجود در سبد سهام عدالت خوب باشد، ارزش سهام عدالت افزایش می یابد و در صورتی که قیمت سهام این شرکت ها پایین بیاید، کاهش ارزش پرتفوی سهام عدالت اتفاق می افتد.
                        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                        نظر

                        • rajabnejad
                          عضو فعال
                          • Jan 2012
                          • 4331

                          #522
                          پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی

                          ستطيل شيشه اي تالار


                          آتیش بیار معرکه نشویم




                          گروه پتروشیمی که همچنان با توقف نماد روبروست اما با افزایش احتمال در خصوص تجدید نظر در نرخ خوراک پتروشیمی ها فضا اندکی بهبود یافت اما توجه داشته باشید که این فقط یک گمانه رسانه ای است و هنوز هیچ اظهار نظر رسمی در این خصوص دیده نشده است.
                          با اتمام ساعات معاملات روز شنبه 92.11.26 شاخص بازار اول ( تالار اصلي ) با 22 واحد رشد به رقم 58974 واحد رسيد. عکس این وضعيت را در شاخص بازار دوم (تالار فرعي) شاهد هستيم بطوريكه شاخص تالار فرعي در اين روز با ثبت 23 واحد افت عدد 151269 واحد را تجربه كرد. شاخص كل بورس نيز در روز جاري با 16 واحد رشد به رقم 79153 واحد رسيد.

                          همچنین در این روز مخابرات ایران با 29 واحد افزایش شاخص، بیشترین تأثیر مثبت را بر جا گذاشت و در مقابل ایران خودرو با 23 واحد کاهش، بیشترین تأثیر منفی را بر روی شاخص داشت.

                          شاخص فرابورس نیز با 6 واحد افزایش به رقم 727 واحد رسید.

                          در این شرایط امروز پالایش نفت لاوان با یک واحد رشد شاخص فرابورس بیشترین تأثیر مثبت را برجا گذاشت و در مقابل پالایش نفت تهران با 0.29 واحد کاهش آن، بیشترین تأثیر منفی را بر این نماگر در پی داشت.

                          گفتني است ارزش كل معاملات اين روز به رقم 690 میلیارد ریال رسید.

                          امروز شاخص با رشد جزیی بکار خود پایان داد البته این روند جزیی هم با افت و خیز بود بطوریکه در ابتدا شاخص افت کرد اما در ادامه با یک رشد جزیی توانست تا پایان وقت این برتری جزیی را حفظ نماید. امروز همچنین شاهد توقف نمادهای همراه اول ،حفاری و داروسازی کوثر بودیم که دلیل توقف نماد همراه تعدیل درآمد عنوان شده است. گفتنی است همراه اول در گزارش قبلی سود هر سهم شرکت اصلی را 10653ریال اعلام نموده بود که در گزارش جدید با 21 درصد رشد این رقم به 12622ریال افزایش یافته است. همچنین البرز دارو نیز سود خود را در گزارش جدید با 25 درصد رشد اعلام داشته است.

                          به گزارش بورس نیوز، گروه های خودرویی، مالی ها و فرآورده های نفتی امروز بیشترین ارزش معاملاتی را به خود اختصاص دادند. در گروه خودرویی همچنان با فشار عرضه روبرو است و اکثر نمادهای این گروه با افت قیمت بکار خود پایان دادند اما در گروه مالی و به خصوص بانکی ها شرایط متفاوت بود در این گروه امروز هرچند عرضه و تقاضا در حالت تعادل قرار داشت اما میل به خرید در نمادهای این گروه موجب شد تا اکثر نمادهای این گروه با رشد قیمت بکار خود پایان دادند در گروه فرآورد های نفتی هم در مجموع میل به رشد در نماد های آن بیشتر از افت بود.

                          گروه پتروشیمی که همچنان با توقف نماد روبروست اما با افزایش احتمال در خصوص تجدید نظر در نرخ خوراک پتروشیمی ها فضا اندکی بهبود یافت اما توجه داشته باشید که این فقط یک گمانه رسانه ای است و هنوز هیچ اظهار نظر رسمی در این خصوص دیده نشده است.

                          برای بهبود اوضاع مسئولین دست بکار شده اند و محدودیت هایی را برای عرضه ها در نمادهای بورسی تعبیه کرده اند که امید واریم کارگر واقع گردد بطور قطع تا اثرات چنین تصمیماتی بطور کامل مشخص شود احتیاج به زمان است. اما از دست رو دست گذاشتن به مراتب بهتر است.

                          خارج از بازار سرمایه نیز اقداماتی در حال انجام است که از آن جمله می توان به جلسه ای با عنوان تقویت بازار سرمایه و با حضور وزیر اقتصاد انجام شد که خبر خوبی محسوب می شود.

                          اما نکته جالب اینکه در حالی که کما بیش بسیاری در حال کمک کردن به شرایط بازار سرمایه هستند اما بنظر می رسد فعالان بازار سرمایه قصد ندارند خودشان هم کمکی به بهبود شرایط کنند و همچنان با اقدامات نسجیده از بازگشت شرایط به حالت عادی جلوگیری می کنند یا به اصطلاح با دست خود بنزین بر آتش روشن شده بریزند. بد نیست بعد از اینکه برای شرایط بورس به زمین و آسمان انتقاد کردیم این انتقاد را هم از فعالان بازار سرمایه داشته باشیم که در شرایط بحرانی بد نیست آتیش بیار معرکه نشد که به این ترتیب می توان امیدوار بود در شرایط مشابه که قطعا ًدر آینده هم تجربه خواهد شد کمتر شاهد از دست رفتن سرمایه ها در بازار سرمایه باشیم.
                          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                          نظر

                          • m_r_anari
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 881

                            #523
                            پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی

                            باز دم رفسنجانی گرم از این دولت تدبیر و امید هیچ امیدی نمیره :

                            سرانجام شورای نگهبان به خوراک پتروشیمی گیر داد:

                            اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

                            نظر

                            • ebiman
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 2071

                              #524
                              پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی

                              گروه اقتصادی / حوزه بورس
                              92/11/26 - 17:46
                              شماره: 13921126001242


                              شورای نگهبان اعلام کرد
                              بند تعیین نرخ خوراک پتروشیمی در لایحه بودجه ۹۳دارای ایراد است
                              شورای نگهبان در نامه‌ای به رئیس مجلس شورای اسلامی، بخش دیگری از ایرادات این شورا به لایحه بودجه سال 1393 کل کشور در بخش خوراک پتروشیمی را اعلام کرد.





                              به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، لایحه بودجه سال 1393 کل کشورمصوب جلسه مورخ بیستم بهمن‌ماه یکهزار و سیصد و نود و دو مجلس شورای اسلامی در جلسات متعدد شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و پیرو نامه‌ قبلی، ادامه نظر این شورا به‌شرح زیر اعلام می‌شود:
                              _ نظر به اینکه بند (ج) تبصره 21 الحاقی، از یک طرف بیان داشته که قیمت پایه خوراک واحدهای مذکور باید تا (25 درصد) درصد تعیین شود و از طرف دیگر مشروط به این نموده که از 15 سنت در هر متر مکعب کمتر نشود که از این حیث بند مذکور دارای ابهام است و باید روشن شود. علاوه بر این به موجب نامه شمارة 9222-9700 مورخ 1382/11/16 دبیر محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام و نامه‌های شمارة 1855-9490 مورخ 1392/11/23 و شمارة 1856-9490 مورخ 1392/11/24 و شمارة 1857-9490 مورخ 1392/11/24 رئیس محترم کمیسیون نظارت دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام بعضی از بندها و اجزاء مصوبه مرقوم خلاف سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی تشخیص داده شد. که نامه‌های فوق‌الذکر عیناً به پیوست ارسال می‌شود.
                              _ بدیهی است سایر ایرادات این شورا متعاقباً اعلام خواهد شد.
                              سلام

                              نظر

                              • A-Mohammadi
                                کاربر فعال
                                • Feb 2013
                                • 341

                                #525
                                پاسخ : اخبار صنعت پتروشیمی

                                جعفرزاده ایمن‌آبادی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:

                                "غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی" نماینده مردم رشت در گفتگو با خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به ضرورت رفع ایرادات شورای نگهبان در خصوص لایحه بودجه، اظهار داشت: قرار است، صبح فردا کمیسیون تلفیق بودجه 93، جلسه‌ای به منظور رفع ایرادات شورای نگهبان برگزار کند.

                                وی با بیان اینکه تبصره 21 مغایر با اصل 74 قانون اساسی است افزود: جلسه کمیسیون تلفیق به منظور رفع ابهامات شورای نگهبان در خصوص تبصره هدفمندی یارانه‌ها تشکیل خواهد شد.
                                در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X