کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظرم وقتش شده تا این سهمو.جدی تر بررسی کنیم
قیمت فعلی 364 تومان
هدف کوتاه مدت 600 تومان
سقف 650 تومان شکسته شده و پولبکش هم تکمیل شده
شاید اگر تا چند ماه نگه داریم کنیم همین سهم سرمایه ما را از قیمت 700 تومان امروز 4تا5 برابر کنه
توکل به خدا
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سقف 650 تومان شکسته شده و پولبکش هم تکمیل شده
شاید اگر تا چند ماه نگه داریم کنیم همین سهم سرمایه ما را از قیمت 700 تومان امروز 4تا5 برابر کنه
توکل به خدا
منم دارمش حالا 4-5 برابر رو نمیگم ولی جای رشد براش متصورم مخصوصا که گروه اینا تا عید باید یه سود عالی بده
منم دارمش حالا 4-5 برابر رو نمیگم ولی جای رشد براش متصورم مخصوصا که گروه اینا تا عید باید یه سود عالی بده
من این سهمو از 350 تومان سیگنال خرید کردم
و همون موقع اعلام کردم اگر به هر علتی 650 بشکنه رشد عجیبی میکنه
و حالا اون سقف شکسته و پولبک هم بهش زده
من دلیلی نمیبینم هدفی که در 350 تومان برای سهم دیدم محقق نشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
#خمحرکه
آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده شرکت صنعتي نيرو محرکه
الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی : از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 11:00 روز یکشنبه مورخ 1398/12/25 درمحل تهران: کيلومتر 10 جاده مخصوص کرج، جنب شرکت مينو ، سالن کفرانس شرکت صنتي محورسازان ايران خودرو برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
ب– دستور جلسه :
همونطوریکه که میدونید پس از بازگشایی مجدد نمادها حاصل از برگزاری کنفرانس خبری به علت نوسان بیش از ۵۰ درصد در ۱۵ روز کاری به شرط مچینگ با قیمت مثبت ۵ درصد و با حجم مورد نظر ناظر سهم به صورت موقت بسته میشه و مچینگ دوم انجام و ۵ درصد دوم که جمعا میشه ۱۰/۲۵ در همان روز معاملاتی انجام میشه.
پلان دوم
امروز اتفاق جالب و نادری افتاد.
حتما برای شما هم اتفاق افتاده که در مواقعی سفارش خرید گذاشتید و پس از بسته شدن نماد مورد نظر وجه شما تا آخرین ساعت روز معاملاتی بلوکه شده و عملا وجه شما در اون روز از دسترس شما خارج گردیده.
اکثر خریداران امروز خمحرکه مترصد خرید در مچینگ دوم بودن و سفارش خرید در مچینگ اول نذاشتن.
پلان آخر و اتمام بازی
ناظر با هماهنگی قبلی آستانه قیمت رو در همون مچینگ اول نگه داشت تا خرید افراد خاص بدون دغدغه انجام بشه حقوقی هم با گشاده دستی ۳۲ میلیون برگه سهم عرضه کرد و خریدهای مورد نظر انجام شد. به نظر میرسه خریدهای امروز خریدهای خود سازمان بود.
نتیجه:
اینو گفتم که بدونید سهم از همینجا رشد خیره کننده ای داره پس قدر تک تک برگه های خمحرکه را بدونید. و به قول Mey عزیز شست بغلی بهش بچسبید.
نظر