کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اون زمان که خکاوه 160 تومنی تبلیغ میکردن میگفتن داره قرار داد میبنده با ولوو که بعد سهم تا 110 تومن ریخت کسی اومد جواب بده
من تبلیغ منفی نمیکنم دارم میگم حواستون جمع باشه همون هایی که الان دارن تبلیغ خودرو میکنن سهمشون ده درصد بیاد بالا فروشنده هستن گول صحبتاشون رو نخورید
همون درخشانی نازنیینت امار رسیده که وساختشو رو 700 خالی کرده همونی که میگفت تا دوسال دیگه میشه چهار هزار تومن
دوست گرامی اکثر بچه های اینجا به فکر سهامداری با خودرویی ها هستن. تو همین ریزش اخیر بازار که البته ربط زیادی هم به خودرویی ها نداشت و شما شروع کردی به "دیدی گفتم دیدی گفتم" کردن بنده و خیلی های دیگه 20-30% از سودمون کم شد. ولی خوب زیاد مهم نیست چون با تحلیل ما خودرویی ها تا سال دیگه همین موقع یا اوایل 94 حداقل 5برابر میشن. شما اگه به این گروه امیدی نداری انرژی خودتو صرف سهمای دیگه بکن و یا صرف زمینه ی دیگه ای بکن. یا حداقل اگه تحلیل داری و کار بلدی قشنگ شرح بده ببینیم چی میگی. اینکه بگی آی میریزه میریزه که خوب عزیز دلم خیلی چیزا توی عالم میریزه و شما میتونی بری و اونا رو بررسی کنی/.:blushsmiley:./.
سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
اون زمان که خکاوه 160 تومنی تبلیغ میکردن میگفتن داره قرار داد میبنده با ولوو که بعد سهم تا 110 تومن ریخت کسی اومد جواب بده
من تبلیغ منفی نمیکنم دارم میگم حواستون جمع باشه همون هایی که الان دارن تبلیغ خودرو میکنن سهمشون ده درصد بیاد بالا فروشنده هستن گول صحبتاشون رو نخورید
همون درخشانی نازنیینت امار رسیده که وساختشو رو 700 خالی کرده همونی که میگفت تا دوسال دیگه میشه چهار هزار تومن
چرا مغلطه ميكنيد در اين مقطع كل بازار دچار ريزش شديد شد و گروه خودرويي آخرين گروه بو كه دچار ريزش شديد شد
جناب مات عزیز!
شما در مورد سعید درخشانی اشتباه می کنید.من ایشان را از نزدیک می شناسم فردی با هوش واستعداد فوق العاده و همچنین صادق و درستکار است.این نسبت های که به ایشان می دهید ناروا است و دارید به ایشان تهمت می زنید.فکر خود را اصلاح کنید عزیز برادر.
طی شش ماهه ابتدای سال زیان ایران خودور ۴۵۰ میلیارد تومان و زیان سایپا ۲۷۳ میلیارد تومان بوده است و طی نه ماه گذشته زیان سایپا بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان شده که همه اینها نشان میدهد کاهش قیمت خودرو میسر نیست.
دبیر انجمن خودرو سازان گفت: ضرر وزیان خودرو سازان به ۵ هزار میلیارد تومان رسید.
احمد نعمت بخش، دبیر انجمن خودرو سازان در گفت گو با خبرنگار ایلنا در خصوص قیمت خودرو اظهار داشت: اینکه مردم توقع داشته باشند بهای خودرو کاسته شود توقع بیجایی است چراکه سال گذشته خودرو سازان ۴ هزار میلیارد تومان و امسال بالغ بر یك هزار میلیارد تومان زیان دادهاند.
وی افزود: همچنین بدهی قطعه سازان باقی مانده و در صورتی که دولت زیان خودرو سازان را بدهد بدهی قطعه سازان پرداخت میشود.
نعمت بخش تصریح کرد: طی شش ماهه ابتدای سال زیان ایران خودور ۴۵۰ میلیارد تومان و زیان سایپا ۲۷۳ میلیارد تومان بوده است و طی نه ماه گذشته زیان سایپا بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان شده که همه اینها نشان میدهد کاهش قیمت خودرو میسر نیست.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه برخی از تحریمها برداشته شده و شرکتهای چینی، آمریکایی، اروپایی و کرهای خواستار همکاری با خودرو سازان ما هستند این همکاریها در قالب مناقصه صورت میگیرد و شرکتهایی که به لحاظ کیفیت و قیمت قابلیت رقابت پذیری داشته باشند وفاکتورهایی نظیر صادرات و ارتقای دانش فنی را داشته باشند پذیرفته خواهند شد.
وی با انتقاد از اینکه چرا اینقدر خبرنگاران پیگیر افزایش قیمت خودرو هستند گفت: در حالیکه همه اقلام تشکیل دهنده یک خودرو سه تا چهار برابر افزایش قیمت داشته نرخ خودرو تنها ۲/۲ برابر رشد داشته این درحالی است که سایر کالای مصرفی نظیر آب معدنی با رشد ۵ برابری از ۳۰۰ تومان به ۱۵۰۰ تومان رسید وبه نظر میرسد کسی پیگیر افزایش قیمت این اقلام نیست.
رییس انجمن جهانی خودروسازان دوشنبه هفته جاری همراه با هیات اقتصادی فرانسه متشکل از 110 شرکت بزرگ وارد ایران خواهد شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، براساس جدیدترین اخبار به دست آمده علاوه بر رییس انجمن جهانی خودروسازان که همزمان رییس انجمن خودروسازان فرانسه نیز هست، مسوولان پنج شرکت بزرگ قطعهسازی، دو شرکت خودروسازی پژو و رنو و رییس انجمن قطعهسازان نیز در این سفر حضور خواهند داشت.
بازدید از شرکتهای خودروسازی و قطعهسازی ایرانی، مذاکره با خودروسازان و قطعهسازان داخلی و همچنین نشست با مسوولان دولتی مرتبط از جمله برنامههای حضور سه روزه این افراد در ایران است.
قرار است نمایندگان خودرویی و قطعهسازی فرانسه صبح روز دوشنبه همراه با هیات اقتصادی متشکل از 110 شرکت بزرگ فرانسوی وارد ایران شده و شامگاه چهارشنبه کشور را ترک کنند.
رییس انجمن جهانی خودروسازان حدود دو ماه پیش نیز برای حضور در کنفرانس بینالمللی صنعت خودرو وارد ایران شده بود. پاتریک بلین در آن زمان از افزایش تعاملات این انجمن با خودروسازان ایرانی خبر داده بود.
طبق توافقات صورت گرفته قرار است اطلاعات مربوط به کیفیت و استانداردهای روز صنعت خودرو از طریق انجمن جهانی خودروسازان در اختیار خودروسازان داخلی قرار گیرد.
انجمن جهانی خودروسازان مهمترین تشکل خودرویی جهان است که نقش محوری را در تبادل اطلاعات مربوط به این صنعت در سطح جهان بر عهده دارد.
انتهای پیام
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
عصرخودرو:به دنبال لغو رسمی تحریم صنعت خودرو فعالیتهای رنو در ایران در حد قابل توجهی افزایش یافته است.
به گزارش پایگاه خبر ی«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، به گفته کارشناسان شرکت رنو مجددا ارسال رسمی قطعات محصولات تولیدی خود به ایران را آغاز کرده است.
علاوه بر آن شرکت رنو در حال برنامهریزی برای افزایش قابل توجه تیراژ تولید دو محصول تندر 90 و مگان در ایران است.
این شرکت برنامهریزیها برای تولید شش مدل خودروی جدید بر روی پلتفرم تندر 90 را نیز آغاز کرده است که اولین مدل آن احتمالا ظرف چند ماه آینده به تولید خواهد رسید.
یکی از این خودروها محصولی به نام ساندرو است که خطوط تولید آن نصب شده اما در ماههای اخیر به دلیل تحریم صنعت خودرو روند تولید این خودرو متوقف شده بود با این حال با لغو تحریم صنعت خودرو پیشبینی میشود که ظرف چند ماه آینده تولید آن آغاز شود.
از آن سو نیز با توجه به پیشنهاد رییسجمهوری در سوئیس مبنی بر شراکت خودروسازان خارجی در سهام خودروسازان ایرانی، شرکت رنو تمایل خود را برای خرید بخشی از سهام یکی از خودروسازان داخلی ابراز کرده است.
يکشنبه 13 بهمن 1392 8:26
وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
اما و اگرها درباره شرایط جدید " فروش فوری " ایران خودرو !
کدخبر:3325 یکشنبه، ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۰:۴۵ 1593 بازدید
ایران خودرو در حالی شرایط جدید پیش فروش با تحویل 30 روزه محصولات خود را اعلام نموده است که هنوز تعهدات خود در مورد تحویل خودرو با موعد تیرماه 92 را انجام نداده است .
اما و اگرها درباره شرایط جدید
یکی از مشتریان این شرکت که طبق تعهدات باید خودرو خود را در تیرماه امسال تحویل میگرفته است هنوز شرکت جوابگو ایشان نمی باشد و اظهار میکند که خودرو موجود نیست و باید چند ماه دیگر صبر کنند . با این حال پیگیری ما در مورد تحویل این خودروها در شرایط جدید ( دهه فجر ) نکته ای قابل تامل داشت ! در قراردادهای جدید اگر خودروی شما که تحویل آن 30 روز است اگر پس از 4 ماه هم تحویل داده نشد و مشتری قصد انصراف از ثبت نام خود را انجام داد هیچ گونه خسارت تاخیری به او داده نخواهد شد و اصل پول آن هم پس از 40 روز به او برگردانده خواهد شد .
وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
طبق گزارشهای منتشر شده از سوی خبرگزاریها و رسانه های غربی شرکتهای صنعتی و تولیدی آمریکایی در پی توافق ژنو تمایل خود را برای سرمایه گذاری در ایران اعلام کرده اند. از جمله این حوزه ها می توان به صنعت خودروسازی اشاره کرد که اخباری مبنی بر احتمال سرمایه گذاری خودروسازان آمریکایی در ایران منتشر شده است.
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
دلیل منفی این گروه منفی بودن کل بازار است
یادتان باشد 2 ماه دیگر باصبر ،منت شما را در خرید سهام این گروه بسیار بالاتر از قیمت فعلیشان می کشند
تنها گروهی که می توانند با تعدیل های شگفت انگیز پی به ای خود را اصلاح کنند و قیمتهایشان احتمال رشد تا 500 درصد رادارد همین گروه کوچک و چابک است
صبر و ظفر دوستان یکدیگرند
سال قبل 16 بهمن پاکسان در قیمت 330 تومان صف فروش بود و در تاریخ 15 تیر ماه 92 در 2200 تومان یاللعجب از فروشنده ها
سال قبل غبهشهر 16 بهمن در 925 تومان صف فروش بود و در 31 تیر 4500 تومان یاللعجب
بشهاب در 16 بهمن 91 در 300 تومان و منفی و در آخر تیر 92در 800 تومان مثبت که بعد تا 1600 تومان رفت
و.........
صبر کنید و اگر نمی ترسید و می توانید کمی نوسان گیری برای بهبود روحیه تان بد نیست
زود دیر می شود
نظر