اخبار گروه خودرو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شانس
    عضو عادی
    • May 2011
    • 152

پاسخ : اخبار گروه خودرو

دیروز به واسطه یکی از دوستان تو جلسه ای بودیم تو یکی از کارگذاری ها که اکثرا تحلیل گران خبره بازار بودن
    بحث به خشرق کشیده شد و یک از حاضرین مطلب مطالب جالبی رو ازپشت پرده سهم گفت
    ظاهرا یکی از سهامداری حقیقی درصدی ب تمایل داشته تو محدوده 70 -80 تومن تعداد زیادی حق تقدم بخره
    هفته پیش هم بخش قابل توجهی از حق تقدم های معامله شده توی قیمت 77 -90 تومن برای ایشون بوده و تو هفته گذشته با فاصله انداختن بین حق تقدم و سهم تونسته بود یک تعداد فروشنده بکشون تو حق تقدم
    اما از پریورز بازار متوجه این مسئله میشه و سهامدارای درصدی برای این که اجازه ندن اون شخص حقیقی بتونه با این روش حق تقدم از توی بازار جم کنه روز سه شنبه و چهارشنبه خود سهم رو رنج میزنن و میارن بالا و مصاحبه معاون مالی خشرق هم به همین دلیل بوده
    تا الان ظاهرا 6 میل حق تقدم اون بنده خدا خریده و 3 میل هم دیک بنده خدای دیگه جم کرده کل حق تقدم های شناور این سهم هم 20 ملیون حق تقدم !!!
    احتمال خیلی زیادی وجود داره که این هفته بازیگرای سهم میز بازی رو بهم بریزن و سهم رو ببرن بالا چون دیگه زیر 100 تومن خیلی بعیده کسی بتونه ملیونی حق تقدم بخره
    دیروز من صحبت های اون دوست رو چک کردم و تو امار خرید و فروش حقیقی ها به نتایج جالبی رسیدم
    آخرین ویرایش توسط شانس؛ 2014/08/14, 11:57.
    [B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]

نظر

• لولی بربط زن
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1862

رضا شیوا در گفت‌وگو با اقتصادنیوز با بیان این که ما قیمت‌های خودرو را اعلام کرده‌ایم و بنا بر بازنگری آن نداریم، بیان کرد: در حال حاضر بازار به حالت عادی بازگشته، سایت‌های خرید باز شده و مردم به روال عادی و بر اساس قیمت‌های جدید خریدوفروش خودرو را انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: به دلیل فرمول‌های جدید قیمت‌گذاری و قیمت‌های جدید اعلام شده از سوی شورای رقابت بازار های حاشیه‌ای حذف شده و همه چیز به روال قبل خود در حال انجام است.

شیوا ضمن بی‌اطلاعی از نتیجه کارگروه ویژه بازنگری در قیمت خودرو تاکید کرد:تصمیمی برای بازنگری در قیمت خودرو نداریم و این کار را انجام نمی‌دهیم و به هیچ وجه قیمت خودرو تغییر نمی‌کند.
      http://www.eghtesadnews.com/live/sto...A9%D9%86%D8%AF
      ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• شبندر
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 3598

كاهش قيمت خودرو قطعي هست و اين بازيها جهت هيجاني كردن بازار خودرو مي باشد والا گران كردن و سپس ارزان كردن هيچ معناي ديگري ندارد و به اين طريق مي خواهند مردم را به خريد خودرو تشويق كنند اما مردم به خوبي فهميدند كه ديگر نبايد بيگدار به آب بزنند بنابراين هر حيله اي زده بشود تاثيري ندارد و خودروهاي ساخته شده در انبارها باقي خواهد ماند و سپس به نصف قيمت صادر خواهد شد درنتيجه 50 درصد ضرر شناسايي مي شود. ضمن اينكه خودرو در كشور اشباع شده .

تارگت نهايي بنده براي خودرو 120 تومان مي باشد
        بقيه گروه هر كدام 50درصد كاهش قيمت خواهند داشت
        دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 3598

خودرو 120تومان
          خاذين 150 تومان
          خرينگ 100تومان
          خكار 130 تومان
          ختراك 100تومان
          خريخت 50تومان
          و ....
          دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• امیر2309
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 2127

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
            خودرو 120تومان
            خاذين 150 تومان
            خرينگ 100تومان
            خكار 130 تومان
            ختراك 100تومان
            خريخت 50تومان
            و ....
            پس قيمت هاي بالاي هزار چي شد71.gif
            www.mahak-charity.org

نظر

• شانس
              عضو عادی
              • May 2011
              • 152

در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
              رضا شیوا در گفت‌وگو با اقتصادنیوز با بیان این که ما قیمت‌های خودرو را اعلام کرده‌ایم و بنا بر بازنگری آن نداریم، بیان کرد: در حال حاضر بازار به حالت عادی بازگشته، سایت‌های خرید باز شده و مردم به روال عادی و بر اساس قیمت‌های جدید خریدوفروش خودرو را انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: به دلیل فرمول‌های جدید قیمت‌گذاری و قیمت‌های جدید اعلام شده از سوی شورای رقابت بازار های حاشیه‌ای حذف شده و همه چیز به روال قبل خود در حال انجام است.

شیوا ضمن بی‌اطلاعی از نتیجه کارگروه ویژه بازنگری در قیمت خودرو تاکید کرد:تصمیمی برای بازنگری در قیمت خودرو نداریم و این کار را انجام نمی‌دهیم و به هیچ وجه قیمت خودرو تغییر نمی‌کند.
              http://www.eghtesadnews.com/live/sto...A9%D9%86%D8%AF
              تموم شد دیگه .............
              [B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]

نظر

• roohe-khashen
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 2270

laughingsmileylaughingsmiley خاذین 3000تومنیو خودروی 10000هزارتومنی تبدیل شدن به 120 تومنو 150 تومن؟!!!هههه خدا اخر و عاقبت همه رو بخیر کنه
                دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• ali m
                  ستاره دار(1)
                  • Aug 2013
                  • 233

خودرو 120تومان
                  خاذين 150 تومان
                  خرينگ 100تومان
                  خكار 130 تومان
                  ختراك 100تومان
                  خريخت 50تومان
                  و ....
                  تو یه چیزیت میشه ها.......................
                  Nakhoda trader

نظر

• ائلشن
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 993

خودرو 120تومان
                    خاذين 150 تومان
                    خرينگ 100تومان
                    خكار 130 تومان
                    ختراك 100تومان
                    خريخت 50تومان
                    و ....
                    حالا هدف قیمتیشو گفتی . کی به این قیمتها خواهند رسید.

1هفته بعد؟ 1 ماه ؟ 1 سال؟

نظر

• mahdavi1
                      عضو عادی
                      • May 2013
                      • 119

در اصل توسط شبندر. پست شده است View Post
                      خودرو 120تومان
                      خاذين 150 تومان
                      خرينگ 100تومان
                      خكار 130 تومان
                      ختراك 100تومان
                      خريخت 50تومان
                      و ....
                      شاعر ی هستیا واسه خودت. دمت گرم همیشه شاد باشی. اما قبلا خلاق تر بودی...

نظر

• شبندر
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 3598

در اصل توسط شانس پست شده است View Post
                        تموم شد دیگه .............
                        افزايش 5 الي 20 درصدي قمت خودرو تاثير زيادي بر سود خودرو سازها نداره فقط از ضررهاشون مي كاهد مسئله ي اصلي مذاكرات هست كه چون عده اي مي دانند كه مذاكرات شكست خورده براي غالب كردن سهام خودرويي ها دست به سياست افزايش قيمت زده اند مطمئن باشيد كه بايد زودتر خارج شويد تا سود كنيد

نظر

• امیر303
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 279

شبندر شخصیت عجیبی داری!پارسال می گفتی خرداد امسال خودرو 14000 تومن و خاذین 20000 تومن حالا می گویی...بهتر نیست دیگر ننویسی و کمی به خودت استراحت دهی.کمی به فکر سلامتیت باش بی خیال بورس.وقتشه که بازنشست شوی./:.smilingsmiley.:/

نظر

• شبندر
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 3598

در اصل توسط امیر303 پست شده است View Post
                            شبندر شخصیت عجیبی داری!پارسال می گفتی خرداد امسال خودرو 14000 تومن و خاذین 20000 تومن حالا می گویی...بهتر نیست دیگر ننویسی و کمی به خودت استراحت دهی.کمی به فکر سلامتیت باش بی خیال بورس.وقتشه که بازنشست شوی./:.smilingsmiley.:/
                            اميرجان پسر خوبم بورس جاي ننه من قريبم نيست تمام تحليل ها ممكنه در عرض يك ثانيه عوض بشه اونوقت شما از پارسال حرف ميزني من شش ماهه كه ميگم در حال فروشم توجه نكردي، اصلا بنده براي بازي و سرگرمي خريد و فروش علمي ميكنم و به پول نيازي ندارم ، من و يكي از دوستانم ميتونيم كل سهامهاي بورس تهران را بخريم بنابراين هرگز به خاطر سود كردن حاشيه سازي نمي كنم اگر پارسال گفتم خودرو 14000 تومان باور كنيد كه ميشد اگر در بورس تهران هيچ دخالتي نميكردنداما متاسفانه اينجا بازي قواعدش فرق ميكنه و هيچ قانون و تحليلي را بر نمي داره خلاصه بايد با روند باشي تا موفق شوي.

نظر

• trade secret
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 75

سلام دوستان
                              عصر جمعه همگی بخیر وشادی
                              در صورت امکان تحلیلی هم از خاور بذارید

نظر

• امیر303
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 279

اميرجان پسر خوبم بورس جاي ننه من قريبم نيست تمام تحليل ها ممكنه در عرض يك ثانيه عوض بشه اونوقت شما از پارسال حرف ميزني من شش ماهه كه ميگم در حال فروشم توجه نكردي، اصلا بنده براي بازي و سرگرمي خريد و فروش علمي ميكنم و به پول نيازي ندارم ، من و يكي از دوستانم ميتونيم كل سهامهاي بورس تهران را بخريم بنابراين هرگز به خاطر سود كردن حاشيه سازي نمي كنم اگر پارسال گفتم خودرو 14000 تومان باور كنيد كه ميشد اگر در بورس تهران هيچ دخالتي نميكردنداما متاسفانه اينجا بازي قواعدش فرق ميكنه و هيچ قانون و تحليلي را بر نمي داره خلاصه بايد با روند باشي تا موفق شوي.
                                میگم شخصیتی عجیبی داری پیرمرد.!تو نوشته هات میگی بفروش اونوقت امضات سهامداری تنها راز موفقیت.خیلی دوست دارم از نزدیک با شما آشنا شوم.:p

نظر

در حال کار...
                                X