با سلام خدمت اساتید محترم. میتونم نظر دوستان رو در مورد قشرین بدونم. اینکه آیا از زمان اعلام تعدیلش خبری دارین؟
صنعت قند و شکر
Collapse
X
-
[B][COLOR="#B22222"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#0000CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#0000CD"]گالیله[/COLOR]
-
-
وضعیت شرکتهای قند و شکر و افزایش واردات، مشکلاتی را برای شرکتهای این گروه پدید آورده است. عدم پرداخت تسهیلات یارانهای به صنعت قند و شکر در حالی اتفاق افتاده که به رغم اینکه به اندازه کافی موجودی شکر در کشور وجود داشت، تعرفه واردات شکر خام از ۲۱ تیرماه از ۲۰ درصد به صفر رسیده است. دبیر انجمن قند و شکر در همین راستا با بیان اینکه بازار شکر در ایران اشباع شده است، گفت: نمیتوانیم شکر تولیدی کارخانهها را در داخل عرضه کنیم و این مساله باعث ضرر چغندرکاران نیز خواهد شد.
(دنیای اقتصاد)
نظر
-
قند هگمتان
در پیش بودن گزارش 12ماهه که هنوز گویا نداده که فکر کنم خوب باشه و پیشبینی سود 105 تومانی سال 91 که احتمال زیاد با تعدیل همراه بشه
داشن 2درصد بیمه نوین که قراره شنبه باز بشه
گزینه بدی به نظر نمیاد
البته رشد خوبی داشته و پیشنهاد خرید نیست فقط جهت بررسی اعلام شددرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
قشهد
سلام
من تو قندیها قشهد رو انتخاب کردم هم بخاطر نمودار جالبش هم بخاطر گزارش 91
نمودار قشهد:
نمودارش خیلی شبیه به پرچم هستش از طرفی اگه بخاهیم موج شماری کنیم(البته در حد سوادم) من این طوری موج شماری کردم که تو تصویر میبینید
تو دید هفتگی میانگین EMA20 حمایت میکنه از سهم تو قیمت 570
و همینطور تو نمودار ماهانه هم سطح 500 حمایت کننده هست
در کل تو منطقه حمایتی قوی هست و برای خرید کم ریسک
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنند
نظر
-
قشهد برای سال 91 قیمت فروش رو 1050 دیده و به گفته تالار کرج عزیز هر 5% افزایش قیمت فروش میتونه 50% تعدیل مثبت داشته باشه
این در حالی هستش که اکثر شرکتها نرخ فروش رو 1100 دیدن برای 91
یعنی 5 درصد بالا تر از قشهد و بعبارتی اگه قشهد با نرخ 1100 شکر خودش رو بفروش برسونه سودش از 65.5 به 98 میرسه فقط از این آیتم
در بخش تولید هم قشهد مقدار تولید رو 25% کاهش داده همینطور فروش کاهش پیدا کرده
در بخش تصویه شکر قشهد برای سال 90 19811 پوشش داده ولی برای 91 مقدار تصئیه رو به 10000 رسونده که خیلی بد بینانه هستش
نظر
-
در اصل توسط شهروز1365 پست شده است View Postسلام
من تو قندیها قشهد رو انتخاب کردم هم بخاطر نمودار جالبش هم بخاطر گزارش 91
نمودار قشهد:
نمودارش خیلی شبیه به پرچم هستش از طرفی اگه بخاهیم موج شماری کنیم(البته در حد سوادم) من این طوری موج شماری کردم که تو تصویر میبینید
تو دید هفتگی میانگین EMA20 حمایت میکنه از سهم تو قیمت 570
و همینطور تو نمودار ماهانه هم سطح 500 حمایت کننده هست
در کل تو منطقه حمایتی قوی هست و برای خرید کم ریسک
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنند
در اصل توسط باربد پست شده است View Postقندیها
بعد از یک رشد خیره کننده
به یک اصلاح نیاز داشتند که در حال انجامه
اما یک سوال ایا بازی تمام شده ؟
از دید من نه؟
چرا که در ماهیت انها تغییر مهمی صورت نگرفته
عموما وقتی بررسی کلی میکنیم هنوز هم مستعد رشدند
مثلا قلرستان
برای سال 90 تعدیل داره
افزایش سرمایه داره طرح توسعه داره
قشهد
برای 89 تعدیل داد
تقسیم سود داره
برای 90 تعدیل داره
طرخ توسعه هم داره
یا قمرو
افزایش سرمایه تعدیل 90
.....
کلا در یک بررسی کلی میبینم این شرکتها میتونند اکثرا با طرح توسعه و افزایش سرمایه و افزایش تولید راه برای رشد مجدد خود باز کنند
اما این اصلاخ نیاز بود
احتمالا به زودی بازی شروع میشه
نظر
-
قیمت جهانی شکر امروز تا اینجا افزایش خوبی داشته
تا این لحظه حدود 3.2درصد مثبت است.
http://www.bloomberg.com/markets/commodities/futures/درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postقند هگمتان
در پیش بودن گزارش 12ماهه که هنوز گویا نداده که فکر کنم خوب باشه و پیشبینی سود 105 تومانی سال 91 که احتمال زیاد با تعدیل همراه بشه
داشن 2درصد بیمه نوین که قراره شنبه باز بشه
گزینه بدی به نظر نمیاد
البته رشد خوبی داشته و پیشنهاد خرید نیست فقط جهت بررسی اعلام شد
من توی 11 شهریور یه نگاهی به صورتاش انداختم که نتیجش شد این:
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postخب گویا اخبار مثبت این گروه ادامه دار:
تعدیل 20% سود سال 91 قند هکمتان:http://www.codal.ir/Reports/FirstEPS...uCakjipg%3d%3d
شرکت تصفیه شکر خام رو صفر فرض کرده
خرید چغندر قند 88% رشد داشته
دلايل مغايرت EPS پيش بيني براي سال مالي منتهي به 91/6/31 با پيش بيني سال مالي قبل
الف- افزايش فروش و درآمدها به مبلغ 49758 ميليون ريال ناشي از :
1 افزايش فروش شکر توليدي ناشي از افزايش توليد شکر به تبع افزايش قرارداد هاي خريد چغندر62383 تن در سال جاري
2 کاهش پيش بيني 80000 تن تصفيه شکر خام 57583ميليون ريال به علت
1-2- توليد چشمگير چغندر در سال جاري در داخل کشور 2- وضعيت ت 3- افزايش مدت ايام بهره برداري از چغندر
ب - افزايش قيمت تما م شده به مبلغ 46455 ميليون ريال ناشي از :
1 افزايش هزينه خريد چغندر مصرفي 82701ميليون ريال ناشي ازافزايش قرارداد هاي خريد چغندر62383 تن
2 افزايش توليد وفروش 3980تن تفاله خشک 13721 ميليون ريال ناشي از افزايش قرارداد هاي خريد چغندر62383 تن
3 افزايش توليد وفروش 1559تن ملاس چغندري 2338 ميليون ريال
4 کاهش توليد ملاس تصفيه شکر خام 5031 ميليون ريال ناشي از کاهش 80000 تن تصفيه شکر خام
5 کاهش گاز مصرفي ايام تصفيه 80000تن شکر خام بمبلغ 12451ميليون ريال
6 افزايش گاز مصرفي ايا م بهره برداري از چغندر8417 ميليون ريال
7 کاهش هزينه هاي پرسنلي مر بوط به کارکنان موقت و هزينه اضافه کاري و حق بيمه مربوط به آن در ا يام تصفيه شکر خام 16674 ميليون ريال
8 افزايش هزينه هاي پرسنلي مر بوط به کارکنان موقت و هزينه اضافه کاري و حق بيمه مربوط به آن در ا يام ايا م بهره برداري از چغندر 4204 ميليون ريال
9 کاهش هزينه هاي بسته بندي ناشي از کاهش 80000 تن تصفيه شکر خام4678ميليون ريال
10 افزايش هزينه هاي بسته بندي شکر توليدي ناشي ازافزايش هزينه خريد چغندر مصرفي بمقدار 62383تن 548ميليون ريال
11 کاهش هزينه هاي سربار(ساير هزينه هاي مصرفي کد7400) ناشي از کاهش 80000 تن تصفيه شکر خام5008 ميليون ريال
12 کاهش هزينه هاي سربار(ساير مواد و لوازم مصرفي کد7200) ناشي از کاهش 80000 تن تصفيه شکر خام2629 ميليون ريال
13 افزايش هزينه هاي سربار(ساير هزينه هاي مصرفي کد7400) ناشي ازافزايش خريد چغندر مصرفي بمقدار 62383تن 430 ميليون ريال
14 افزايش هزينه هاي سربار(ساير مواد و لوازم مصرفي کد7200) ناشي ازافزايش هزينه خريد چغندر مصرفي بمقدار 62383تن 225ميليون ريال
15 کاهش هزينه مازوت مصرفي (خريد قبل في 180 ) ناشي از کاهش 80000 تن تصفيه شکر خام215 ميليون ريال
16 افزايش هزينه مازوت مصرفي ايام بهره برداري چغندر(خريد جديد في 1750 ) ناشي ازافزايش خريد چغندر مصرفي بمقدار 62383تن 2129ميليون ريال
17 کاهش هزينه آهک مصرفي ناشي از کاهش 80000 تن تصفيه شکر خام806 ميليون ريال
18 افزايش هزينه سنگ اهک مصرفي ايام بهره برداري چغندر 304 ميليون ريال
17 افزايش سايرهزينه ها 986ميليون ريال
ج- کاهش هزينه هاي اداري عمومي فروش بمبلغ 2142 ميليون ريال ناشي از:
1 کاهش هزينه هاي پرسنلي مر بوط به کارکنان موقت و هزينه اضافه کاري و حق بيمه مربوط به پرسنل ادري آن در ا يام تصفيه شکر خام 644 ميليون ريال
2 کاهش هزينه دپو بار گيري 150
3 کاهش هزينه آلايندگي جاري پرداختي 290ميليون ريال
4 کاهش هزينه ملزومات 17 ميليون ريال
5 کاهش هزينه استهلاک 107 ميليون ريال
کاهش هزينه بيمه شناور محصولات موجود در انبار 303 ميليون ريال
6 کاهش هزينه حق عضويت 50 ميليون ريال
7 کاهش ساير هزينه ها 581 ميليون ريال
د- کاهش خالص د رامد هزينه هاي عملياتي بمبلغ 89 ميليون ريال ناشي از:
1 افزايش در آمد هاي بخش کشاورزي 89 ميليون ريال
و- افزايش د رامد حاصل از سرمايه گذاريها بمبلغ 859 ميليون ريال ناشي از:
1 افزايش سرمايه گذاري در سهام بانک اقتصاد نوين تعداد 2500000سهام هر سهم 400ريال (پيش بيني سود هر سهم 569 ريال) جمعا 725 ميليون ريال
2 افزايش سرمايه گذاري در سهام بيمه نوين تعداد 2240000سهام هر سهم 300ريال جمعا 134 ميليون ريال
ز - افزايش خالص ساير د رامدهزينه هاي غير عملياتي بمبلغ 210 ميليون ريال ناشي از:
1 افزايش سود سپرده بانکي 10 ميليون ريال
2 کاهش فروش آهک 800 ميليون ريال
کاهش جرايم زيست محيطي 1000ميليون ريال
و این :
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postطرح های توسعه قهکمت هم بیشتر مربوط به اصلاح خطوط تولید فعلی هست که شامل موارد زیر میشه:
دستگاه کيسه گيري باظرفيت بالا : که 30% انجام شده و تا زمان بهره برداری چغندر ها آماده میشود
دستگاه سنگ گير چغندر : دستگاه خريداري و به کارخانه حمل و قبل از بهره برداري از چغندر نصب خواهد گرديد
و......... که همگی تا قبل از بهره برداری چغندر قند به خط تولید اضافه میشن
قابل ذکره که 33% حقوق صاحبان سهام سود انباشته داره
5.5 میل هم سهم ونوین داره
در این سال هیچ گونه ذخیره کاهش سرمایه گذاری هم لحاظ نشدهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
تعرفه واردات شكر از مهرماه افزايش مي يابد
تهران - وزير جهاد كشاورزي گفت: تا زماني كه قيمت شكر در بازار براي توليدكننده و مصرف كننده متعادل نشود، سياست هاي حمايتي خود را از توليد كننده و مصرف كننده ادامه مي دهيم.
به گزارش روز يكشنبه ايرنا از پايگاه اطلاع رساني دولت، 'صادق خليليان' درخصوص كاهش تعرفه واردات شكر از سوي دولت اظهار داشت: ميزان واردات شكر در پنج ماه نخست سال جاري نسبت به مدت مشابه سال قبل به شدت كاهش پيدا كرده است.
وي افزود: اين امر نشان مي دهد سياست هاي اتخاذ شده دولت براي تنظيم بازار شكر شامل كنترل واردات و در عين حال حمايت از توليد داخلي، پاسخگو بوده است.
وي اضافه كرد: توليد شكر از مهرماه آغاز و تعرفه آن نيز از مهرماه افزايش مي يابد و تنظيم تعرفه ها به گونه اي است كه ضمن حمايت از توليد داخلي، نياز كشور هم بايد تامين شود.
وزير جهاد كشاورزي تصريح كرد: بنابراين تا زماني كه قيمت شكر در بازار براي توليدكننده و مصرف كننده متعادل نشود، سياست هاي حمايتي خود را از توليد كننده و مصرف كننده ادامه مي دهيم.
نظر
-
احتمال افزايش قيمت جهاني شكر
تهران- پس از آنكه بارش باران و آب و هواي سرد به محصول چغندر قند خسارت زد، ذخاير شكر امريكا به پايين ترين سطح آن در 37 سال اخير كاهش يافت و زمينه افزايش قيمت و مجبور شدن دولت يه كاهش محدوديتهاي واردات را فراهم كرد.
بر اساس برآورد وزارت كشاورزي امريكا، كشاورزان ايالت 'مينسوتا' كه بزرگترين مركز كشت چغندر قند امريكا محسوب مي شود، امسال 19درصد كمتر از سال گذشته برداشت خواهند كرد و توليد اين محصول در چهار ايالت از 10 ايالت امريكا كه بيشترين سطح توليد اين محصول را دارند كاهش خواهد يافت.
'فرانك جنكينز' رييس شركت 'جنكينز شوگر گروپ' ، بزرگترين دلال شكر خام در امريكا، گفت: قيمت داخلي شكر در امريكا احتمالا' تا پايان امسال 10 الي 41 سنت در هر پوند افزايش مي يابد.
شكر، تنها كالاي كشاورزي توليد امريكا است كه براي واردات آن سهميه وضع شده است و وزارت كشاورزي امريكا به دليل افزايش 21 درصدي بهاي آن در معاملات سلف، اين محدوديت را در سه ماه منتهي به اوت (10 مرداد) به 45 درصد افزايش داده بود.
قيمت خرده فروشي شكراز آغاز ژانويه 2011 (دي ماه) 9 درصد ، دو برابر نرخ تورم مواد غذايي، افزايش پيدا كرد.
'استرلينگ اسميت' تحليلگر شركت ' كانتري هجينگ گفت: اگر قناد يا سازنده نوشابه باشيد، سردرد خواهيد گرفت.
وي افزود: به طور كلي برداشت كمتر چغندر قند ، هزينه قنادها را افزايش مي دهد.
بهاي شكربراي تحويل در ماه ژانويه (11 دي تا 11 بهمن) ديروز (جمعه) 3/0 درصد بالا رفت و به 25/37 سنت رسيد.
اقتصام** 1063**1319
نظر
-
سپهبد نوشته است:
با سلام
خوشحالم که این دو سهم قندی یعنی ثابت و شیرین بالاخره جمع شد .واقعا کل گروه را مختل کرده بود .
تعرفه هم که می دانید دوباره 24 درصد شد .ظاهرا فعالان قند در تلاشند (البته کارخانجات نه تجار)با توجه به صحبت های مقام معظم رهبری در خصوص ممنوعیت کالاهایی که تولید داخل دارند ،تعرفه شکر خام را به 50 درصد برسانند که اگر رخ دهد حرکت بزرگ گروه قند زودتر از آنچه انتظار داشتیم شروع می شود .اگر هم رخ ندهد به نظرم فعلا 20 درصد بالا 10 درصد پایین نوسان می کنند تا به اواخر سال برسیم .حداکثر برای ماه 3 سال 91 می توان انتظار 2 برابری را در یکسری سهام گروه داشت .
برای خریدن ماشین شاسی بلند انهم از محل درامد این گروه یک نکته ظریف را دقت کنید .باید سهامی از این گروه را بخرید که سرمایه 2-3 میلیاردی داشته باشند.که یک گردش کوچولو با یک حاشیه سود کوچولو یک سود بزرگ برای آنها ایجاد کند .
مثلا قند نیشابور با سرمایه 3 میلیاردی و فروش 11 میلیاردتومانی را در نظر بگیرید .اگر در سال 91 قیمت دلار 1500 تومان باشد این شرکت 16 درصد از محل افزایش قیمت دلار می تواند به سودش اضافه کند یعنی 16 درصد 11 میلیارد تومان می شود یک میلیارد و هفتصد میلیون تومان یعنی 50 تومان به ازای هر سهم یعنی بیشتر از سودی که خودش پیش بنی کرده اما همین رقم برای ثابت می شود 17 تومان بازای هر سهم چون سرمایه 10 میلیارد تومانی دارد .
به بیان دیگر اگر مرودشت با سرمایه 2،2 میلیارد تومانی 10 میلیارد تومان سود بسازد بازای هر سهم 450 تومان سود خواهد داشت و با یک پی بر ای 6 قیمت باید به 2700 تومان برسد.در قیند ثابت اگر 10 میلیارد تومان سود داشته باشد 100 تومان بازای هر سهم می شود و قیمت باید به 600 تومان برسد در قند نیشابور با سرمایه 3،5 میلیاردی باید به 1680 تومان برسد !!!!
نمی گویم که این شرکتها که نام بردم 10 میلیارد تومان امسال سود ارند فقط می گویم شرکتی به شما شاسی بلند می دهد که شرط اول را داشته باشد یعنی سرمایه ثبت شده پایینی داشته باشد و 2-مدیریت بتواند سودآوری شرکت را در سال جاری افزایش دهد و 3- شما کمی شانس بیاورید که مورد دوم رخ دهد .مثل من که سال گذشته شانس آوردم و سهم 250 تومانی مرودشت به 1400 تومان رسید و من تنها شرط اول را دیدم و سهم را انتخاب کردم و با توجه به تغییر مدیریت و چاشنی شانس یک افزایش 6 برابری داشتیم .که امسال هم انتظار دارم با چاشنی شانس قند نیشابور که شرط اول را دارد به قیمت 4 رقمی برسد.تا در روزی ما چه باشد.
نظر
-
ببینیم این قشهد این چند روزه تکلیف خودشو روشن میکنه یا نه.....
نظر
نظر