صنعت قند و شکر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

توسط senator : ۱۳۹۰/۹/۲۹ - ۱۴:۳۴:۲۲
    نقض شائبه حبابی بودن سهام قندی ها از زبان بازیگر نقش اول صنعت قند
    مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری همدانیان، استراتژی های خود را در بازار سرمایه و سهام قندی ها تشریح کرد.

محمد معتضدی در گفت و گو با بورس 24 با اشاره به این که شرکت سرمایه گذاری نور همدانیان از انتهای سال 87 فعالیت رسمی خود را در بازار سرمایه آغاز کرده است ،گفت :بدنه جوان و چالاک این شرکت و نیروی های متعهد و متخصص باعث شده است که این شرکت به سرعت جای خود را در بازار سرمایه باز کند و نام خود را در بازار مطرح سازد .این شرکت در صنایع مختلف بورسی فعال است و در سال گذشته 40 درصد سود خود را از شرکت های معدنی کسب نموده است.در حال حاضر پرتفوی شرکت شامل سهامی می باشد که مواد اولیه خود را از بازار داخلی تامین می کنند و نرخ فروش آن ها با قیمت دلار رابطه دارد و نیاز مصرف داخلی کشور بیش از تولید است ،که از آن جمله می توان به صنایع مواد غذایی و فلزات اساسی اشاره داشت. در حال حاضر 40 درصد سرمایه شرکت نقد است و منتظر فرصت مناسب برای خریدهای جدید هستیم .
    این حقوقی فعال در بازار سرمایه افزود:وضعیت سود آوری شرکت در 6 ماهه اول سال مطلوب بوده است و موفق به پوشش 70 درصدی سود خود شده است که امید می رود با همت نیروهای متخصص بودجه اعلامی شرکت با تعدیل مثبت مواجه شود .

وی این شرکت را وابسته به موسسه خیریه همدانیان دانست و گفت:موسسه خیریه همدانیان در سال 1344 در شهر اصفهان تاسیس شده است .این خیریه توسط برادران همدانیان که فرزندان مرحوم محمدرضا همدانیان بودند، تاسیس شده است .50 درصد درآمد خیریه طبق وصیت نامه مرحوم همدانیان صرف امور مختلف خیریه می شود و 50 درصد برای توسعه شرکت ها در موسسه باقی خواهد ماند .2 شرکت بورسی قند نقش جهان و سیمان اصفهان هم از دارایی های بورسی این موسسه است.

معتضدی افزود:موسسه همدانیان علاوه بر حضور در بازار سرمایه ،در بحث بازرگانی ،تولید بتن و سیمان،تولید و پخش شکر،ساختمان ،نساجی ،کشاورزی و دامپروری ،حمل و نقل نیز فعالیت می کند و خوشبختانه با درایت مدیران همه شرکت های زیر مجموعه موسسه خیریه سودده هستند، حتی نساجی همدانیان.افزون بر این،قند نقش جهان اولین تولید کنند شکر رنگی ،شکر قهوه ای وشکر مورد استفاده در صنایع دارویی می باشد .شکر نقش جهان از بالاترین کیفیت در ایران برخوردار است و مشتریان وفاداری دارد .
    وی در مورد پی.بر.ای غیر معمول شرکت های قندی گفت :مفهوم پی.بر.ای بسیار پیچیده تر از ظاهر ساده آن است .معامله گر برای اینکه بتواند در مورد پی.بر.ای یک شرکت اظهار نظر کند، باید بتواند حداقل سود دو سال آینده یک شرکت را برآورد کند .سال گذشته زمانی که ما قند مرودشت را خریدیم 10 تومان سود اعلامی داشت و قیمت آن 250 تومان بود .در آن زمان پی.بر.ای این شرکت به نظر 25 بود اما با گذشت 10 ماه از خرید ما شرکت سود 145 تومانی اعلام کرد و مشخص شد که قیمت 250 تومانی آن روز پی.بر.ای 1.7 داشته است .اما در آن زمان قیمت "قمرو" دیگر 250 تومان نبود و به بالای 1000 تومان رسیده بود .این مسئله اکنون برای خیلی از سهام این گروه در حال رخداد است .تحلیل گران تحلیل کرده اند و سودهایی را برای این شرکتها به دست آورده اند که اگر رخ دهد در آینده توسط شرکتهای تولیدی قند و شکر به بازار اعلام می شود و آن زمان می توان دید که کدام تحلیل گر به پیش بینی خود دست یافته است و کدام تحلیل گر شکست خورده است و این تنها یک پیش بینی است نه پیشگویی .بر این اساس،برای به دست آوردن سود بیشتر مطمئنا معامله گر باید ریسک بیشتری کند که البته این ریسک باید معقول و متناسب با بازده انتظاری باشد.

مدیر عامل سرمایه گذاری همدانیان ادامه داد: سال گذشته دولت سهم خود را از بازار شکر به بخش خصوصی واگذار کرد و موسسه همدانیان اولین شرکتی بود که موفق به کسب قسمتی از این سهمیه شد و بعد از موسسه همدانیان شرکت صنعتی بهشهر موفق شد، قسمتی از این سهمیه را نصیب خود کند.توان تخصصی و قدرت مالی و خوشنامی موسسه همدانیان در صنعت قند و شکر مهمترین عوامل دستیابی به این سهمیه بود.

وی افزود : همدانیان در حال حاضر هم به واسطه قند نقش جهان سهم خوبی در تولید داخلی شکر دارد و هم به واسطه منابع انسانی متعهد و متخصص خود می تواند، مستقیما از بورس های جهانی شکر خرید کند و قسمتی از نیاز کشور به واردات شکر را تامین کند .

معتضدی با تاکید بر اطلاعات و تحلیل های تخصصی این مجموعه از صنعت قند و شکر گفت: این صنعت از سال 85 تا 87 به دلیل واردات بی رویه شکر با مشکل فروش مواجه گردید و سودآوری شرکت های قند و شکر به شدت کاهش یافت .به طوری که در پایان سال 87 از 45 شرکت فعال در این صنعت 43 شرکت زیان ده شده بودند .خوشبختانه از ابتدای سال 88 با بالا بردن تعرفه گمرکی واردات و همچنین رشد قیمت های جهانی شکر که به دلیل وضعیت آب و هوایی و همچنین افزایش قیمت نفت رخ داد ،وضعیت واردات تا حدود زیادی کنترل شد.در ماه های اخیر هم به دلیل فشار تحریم ها واردات شکر کاهش یافته است و پیش بینی می شود، این کاهش در آینده نیز ادامه یابد. با توجه به این که تولید داخلی شکر نمی تواند مصرف داخلی را پاسخ دهد، به احتمال زیاد باعث افزایش قیمت در این کالای استراتژیک به دلیل کاهش عرضه خواهیم بود .افزایش نرخ دلار و همچنین افزایش قیمت های جهانی شکر هم به شدت در افزایش قیمت داخلی این کالا تاثیر گذار است.

وی ادامه داد، دلیل این که گروه قند و شکر در حال حاضر در کانون توجهات بازار قرار گرفته این است که در بازار منفی تنها گروه مثبت می باشد که با یک روند ادامه دار در حال رشد می باشند .عده ای که از این روند جا مانده اند و نتوانسته اند این گروه را به موقع شناسایی کنند ،برای توجیه ضعف تحلیلی خود صحبت از حباب و سفته بازی در این گروه می کنند که به نظر من نمی تواند این گونه باشد. گروه قند و شکر در سال گذشته نیز رشد مناسبی داشته اند .بازده گروه در سال گذشته 94 درصد و در سال قبل از آن 119 درصد بوده است و طی 10 سال گذشته 770 درصد بازده داشته است که از نظر میزان بازده سومین گروه پر بازده بورس بعد از فلزات اساسی و دارو می باشد.

وی گفت: دلیل جمع شدن صف های فروش قندی ها در بازار روز گذشته این بود که پیش فروش دلار توسط بانک مرکزی به صرافی ها از امروز متوقف شد که این اتفاق سرعت رشد نرخ دلار را بیشتر خواهد کرد و با رشد قیمت دلار قیمت شکر نیز افزایش خواهد یافت به عنوان مثال، اگر قیمت دلار به 1400 تومان برسد، قیمت شکر نیز به 1500 تومان خواهد رسید که به این ترتیب سود قند نیشابور با توجه به پیش بینی های اعلامی شرکت در خصوص جذب چغندر و تولید حداقل 12 هزار تن شکر در سال جاری می تواند به 170 تومان بازای هر سهم برسد.

مدیر عامل سرمایه گذاری همدانیان ادامه داد، در زمان خرید قند نیشابور 4 فرضیه را در تحلیل خرید در نظر گرفتیم :

امکان تولید کالای شکر در سال جاری که مستلزم دریافت میزان کافی چغندر توسط شرکت بود .در آن زمان طی تماسی که با جهاد کشاورزی داشتیم، سطح زیر کشت چغندر را 22 درصد بیشتر از سال قبل ذکر کردند و این می توانست در آینده فرضیه اول ما را پوشش دهد.
    افزایش قیمت دلار و به طبع آن افزایش بهای تمام شده واردات شکر بود که با توجه به مسایل حاکم بر اقتصاد کشور قابل دسترس به نظر می رسید .
    وجود نقدینگی کافی در شرکت به منظور نگهداری موجودی انبار شکر تولیدی حاصل از چغندر به منظور عرضه در زمان افزایش قیمت ها.
    افزایش و یا ثبات قیمت جهانی شکر در سال 2012 به واسطه افزایش یا ثبات قیمت نفت که می تواند ناشی از بی نظمی در منطقه خاورمیانه باشد .

معتضدی وضعیت واردات شکر را نیز این گونه تشریح کرد : با توجه به قیمت های جهانی شکر و دلار 1340 تومانی و هزینه حمل خارجی و داخلی و کارمزد تسویه شکر قیمت تمام شده شکر وارداتی بیش از 1300 تومان خواهد بود که اگر تاجر انتظار سود حداقل 15 درصدی را داشته باشد (برای 5 ماه خواب پول حداقل انتظار است)قیمت به نزدیک 1500 تومان خواهد رسید .قیمت کنونی شکر در بازار داخلی 1070 تومان است .این تفاوت قیمت بین شکر داخلی و شکر وارداتی به دلیل مازاد عرضه در فصل تولید می باشد که با گذر از این زمان قیمت ها واقعی تر خواهند شد.عرضه شکر در این فصل توسط کارخانه هایی انجام می پذیرد که مشکل نقدینگی دارند و برای تامین نقدینگی مجبور به عرضه شکر هستند .می توان گفت الان قیمت شکر در کف قرار دارد .از سویی دیگر،بهای تمام شده شکر تولیدی از چغندر برای کارخانه ها در سال جاری حدود 1000 تومان می باشد .

وی خاطر نشان کرد:با توجه به این که این قیمت تمام شده تا پایان سال مالی برای این شرکت ها ثابت می ماند ،افزایش در قیمت فروش می تواند سود آن ها را به شدت افزایش دهد .سال گذشته بهای تمام شده شکر از چغندر 750 تومان بود و در آن زمان قیمت شکر 780 تومان بود که تا پایان سال به 900 تومان رسید و در تابستان به 1340 تومان رسید.یعنی برای شرکتی مانند قند نیشابور که در سال گذشته حدود 12 هزار تن تولید شکر داشت، اگر در تابستان شکر ها را می فروخت، می توانست 200 تومان بازای هر سهم شناسایی کند که این امر اتفاق نیفتاد و قبل از پایان سال موجودی انبار خود را فروخته بود .برای سال مالی جاری هم سعی بر آن شد که در حد توان با این شرکت ارتباط برقرار شود و به عنوان سهامدار درخواست داشته باشیم که برای فروش محصول تولیدی خود عجله نداشته باشند و در حد عرف و نیاز مبادرت به فروش کنند، تا سهامداران نیز منتفع گردند.
    ----------------------------

ببخشید دیگه اگه مطالب کپی میشه چون روز تعطیل بدک نیست کمی اطلاع رسانی بشه اگه من نمیتونم تحلیل بزنم کسانی هستند که تحلیل بزنند و ما از تحلیل اونا استفاده کنیم ;)
    قسمتی که با رنگ قرمز مشخص شده فک کنم پاسخ جناب باربد داده شده باشه دیگه;)
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/12/22, 21:00.
    ///

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

renjer جان اگه بری صفحه قشرین روی اقتصاد نوین کلیک کنی می بینی که تازه وارد سهم شده.90/10/1 نشون میده.

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

دوستان در این که تو این گروه سود های خوبی کردیم ...شکی نیست ...
        اما اگر روندی تو این گروه شکل گرفت باید تو تصمیم هامون تجدید نظر کنیم و باهاش نجنگیم ...راستش برای ورود مجدد به قندی ها خواستم دوباره به تک تک سهام این گروه یه برسی کوچیک داشته باشم ...ولی منصرف شدم !

هر چند انتخابم قهکمته برای نوسان جزئی با کمک تکنیکال

سهم هایی و گروهایی داریم که با پی به ای 3 و 4 دارن معامله میشن ...انتخاب سهم هایی با پی ای 8 و 9 تازه با به وقوع پیوستن مفروضات شاید با کمی ریسک همرا باشه
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• باربد
          Banned
          • Aug 2025
          • 3256

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          یا قیمتش الان همینه یا قیمت کلیش اینه .
          البته من نمیدونم الان قیمت شکر چنده تو بازار . قیمت قند و شکر بسته بندی شده هم اگه اعلام کنید ممنون میشم.
          و اینکه هدف از این سوال کشف قیمت شکره یا کشف قیمت سهام شرکت های قندی؟:d
          میثم جان شما چرا
          دوست عزیز شما اگر حتی شکر بسته بندی را 2000 تومان هم بخری
          این دلیل نمیشه کارخانه انرا 2000 فروخته باشه
          چون از درب کارخانه تا برسد به دست شما
          10 دست میچرخد و به این موضوع میگویند دلال بازی

اما سودی که برای شمای سهامدار باید مهم باشد قیمت فروش درب کارخانه است

ایا واقعا فکر میکنی مثلا میوه ای که شما میخری 2000 تومان و یک کوچه پایینتر 1500
          ایا واقعا کشاورز انرا توانسته 1000 تومان به دلال بفروشد؟
          یا اینکه....

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
            میثم جان شما چرا
            دوست عزیز شما اگر حتی شکر بسته بندی را 2000 تومان هم بخری
            این دلیل نمیشه کارخانه انرا 2000 فروخته باشه
            چون از درب کارخانه تا برسد به دست شما
            10 دست میچرخد و به این موضوع میگویند دلال بازی

اما سودی که برای شمای سهامدار باید مهم باشد قیمت فروش درب کارخانه است

ایا واقعا فکر میکنی مثلا میوه ای که شما میخری 2000 تومان و یک کوچه پایینتر 1500
            ایا واقعا کشاورز انرا توانسته 1000 تومان به دلال بفروشد؟
            یا اینکه....
            فرمایش شما 100 درصد درسته. در مورد میوه که 100 درصد سود میخورن مغازه دار ها موقع خرید از کشاورزی که حداقل 6 ماه زحمت کشیده محصول رو نصف قیمت میخرن.
            ما کشاورزی هم کردیم وقتی بچه بودیم :d ولی کلا گذاشتیمش کنار :d

البته بعضی کاخونه های قندی هم خودشون بسته بندی میکنن شکر رو مثل قلرست و فک کنم قشهد هم تو برنامش داشت این موضوع رو . در مورد بقیه چون روش نبودم اطلاعاتی ندارم از بسته بندیشون
            خلاصه جواب سوال شما رو فک کنم مدیر عامل نور همدانیان داده باشه :
            معتضدی وضعیت واردات شکر را نیز این گونه تشریح کرد : با توجه به قیمت های جهانی شکر و دلار 1340 تومانی و هزینه حمل خارجی و داخلی و کارمزد تسویه شکر قیمت تمام شده شکر وارداتی بیش از 1300 تومان خواهد بود که اگر تاجر انتظار سود حداقل 15 درصدی را داشته باشد (برای 5 ماه خواب پول حداقل انتظار است)قیمت به نزدیک 1500 تومان خواهد رسید .قیمت کنونی شکر در بازار داخلی 1070 تومان است .این تفاوت قیمت بین شکر داخلی و شکر وارداتی به دلیل مازاد عرضه در فصل تولید می باشد که با گذر از این زمان قیمت ها واقعی تر خواهند شد.عرضه شکر در این فصل توسط کارخانه هایی انجام می پذیرد که مشکل نقدینگی دارند و برای تامین نقدینگی مجبور به عرضه شکر هستند .می توان گفت الان قیمت شکر در کف قرار دارد .از سویی دیگر،بهای تمام شده شکر تولیدی از چغندر برای کارخانه ها در سال جاری حدود 1000 تومان می باشد .
            ///

نظر

• باربد
              Banned
              • Aug 2025
              • 3256

در اصل توسط بابااتی پست شده است View Post
              باربد جان شما دیگه چرا

استاد قرار نشد حالا که دیگه تو این صنعت نیستی حساب و کتاب کنی ؟؟!!
              :d:d:d:d:d

سلام

چشم قربان چون سهامدار این گروه نیستم سعی میکنم تا اطلاع ثانوی در این مورد مطلب نزنم
              (تا به وقتش یا میام از سودی که میشد نصیب دوستان بشه وبا اشتباه من نشده عذر خواهی میکنم
              یا اینکه..)
              اما این دلیل نمیشه یک انسان فقط سهمهای سبد خودش را بررسی کنه
              چرا که اینطوری چالشهای کلی بازار و رویکرد های مثبت احتمالی را از دست میدهد

بله شاید من دارم اشتباه میکنم
              خوب اگر این اشتباه را مطرح نکنم و شما عزیزان انرا نقد نکنید
              چگونه باید به اشتباه خود پی ببرم؟

نظر

• باربد
                Banned
                • Aug 2025
                • 3256

فرمایش شما 100 درصد درسته. در مورد میوه که 100 درصد سود میخورن مغازه دار ها موقع خرید از کشاورزی که حداقل 6 ماه زحمت کشیده محصول رو نصف قیمت میخرن.
                ما کشاورزی هم کردیم وقتی بچه بودیم :d ولی کلا گذاشتیمش کنار :d

البته بعضی کاخونه های قندی هم خودشون بسته بندی میکنن شکر رو مثل قلرست و فک کنم قشهد هم تو برنامش داشت این موضوع رو . خلاصه جواب سوال شما رو فک کنم مدیر عامل نور همدانیان داده باشه :
                احسنت میثم جان این اخرین سوال جوابش هم میگذارم برای خواندن بقیه

وقتی
                قشرین پیش بینی خودش را با قند 1350 و شکر 1200 اعلام نموده و با این مبالغ 137 ریال سود پیش بینی کرده

و الان شکر همچنان داره در بورس کالا 1000 تا 1040 عرضه میشه
                بر فرض که اصلا شکر به قول شما و جناب معتضدی درب کار خانه در 6 ماهه اول سال به 1400 تا 1500 برسد

خوب ایای این شرکت این 9 ماهه را هزینه نداشته
                یا نه اصلا فرض که همه قند و شکر خود را در پیک قیمتی شما یعنی 1400 تا 1500 بفروشد
                خوب این اختلاف 150 تا 200 تومنی چقدر برای این شرکت
                با کسر هزینه
                تعدیل میسازد ؟
                که قیمت این سهم در یک تارگت تا زمان مجمع به 1000 برسد

در ضمن قبول دارید با پیش بینی افزایش تولید بالغ بر 80 درصد نسبت به سال مالی پیش این 137 ریال را دیده ؟

و احتمالا میدانید این شرکت برای سال مالی پیش روی هیچ تقسیم سودی ندارد و بعد از مجمع (حدوده یک ماه اینده)
                قراره با ای پی اس 137 پی بر ای بگیرد
                پی بر ای حدود 40

البته اینرا مثال زدم خواستی یکی یکی برایت شرکتها را باز میکنم
                بله دوست من شاید برای سال دیگر این زمان رشد داشته باشند
                اما فقط بگو تا عید چقدر می توانند بالا بروند همین

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

اقا مگه من گفتم قشیرین .!!!
                  من خودم پیش بینی کردم که قلرست بالای 300 تومن سود میسازه و الان با پی به ایه 6 داره برا من تموم میشه برا (-:.
                  حالا فروش این شرکت اونور سال هست به احتمالا زیاد و بحث هدفمندی یارانه ها مطرح هست که میتونه بالای -350-300 هم سود بسازه .
                  دومین سهمی که من دارم بررسیش میکنم قپیراست که امسال حداقل 150 تومن سود میسازه این سهم هم برای من داره با pe=6 تموم میشه .
                  بنده اعلام کردم که بعضی هاشون ارزنده هستن و بعضی ها نه.
                  البته قشرین رو هم بررسی میکنم که تا حالا بررسیش نکردم این قشیرین رو
                  ///

نظر

• باربد
                    Banned
                    • Aug 2025
                    • 3256

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
                    چند تن شکر 1040 تومانی بود باریدجان
                    اگر مقدار شکر عرضه شده نسبت به تولید کارخانجات کم بوده
                    شاید هم برای این که سهامداران همین حساب وکتابها را پیش خودشان بکنند و مقداری سهام بفروشند
                    چهارشنبه گذشته 800 تن شکر به قیمت 1020 تومان عرضه شد و تنها 400 تن ان مورد معامله قرار گرفت

چند روز پیش 25 تن شکر توسط قند شهرکرد عرضه شد به قیمت 1040

اینم مال چند هفته پیشه

نظر

• باربد
                      Banned
                      • Aug 2025
                      • 3256

اقا مگه من گفتم قشیرین .!!!
                      من خودم پیش بینی کردم که قلرست بالای 300 تومن سود میسازه و الان با پی به ایه 6 داره برا من تموم میشه برا (-:.
                      حالا فروش این شرکت اونور سال هست به احتمالا زیاد و بحث هدفمندی یارانه ها مطرح هست که میتونه بالای -350-300 هم سود بسازه .
                      دومین سهمی که من دارم بررسیش میکنم قپیراست که امسال حداقل 150 تومن سود میسازه این سهم هم برای من داره با pe=6 تموم میشه .
                      بنده اعلام کردم که بعضی هاشون ارزنده هستن و بعضی ها نه.
                      البته قشرین رو هم بررسی میکنم که تا حالا بررسیش نکردم این قشیرین رو
                      خوشم میاد زرنگی
                      میدونی من خاک این قلرست را خوردم
                      بله قربان این قلرست نه 300 بلکه 400 میسازه
                      اما منظور من سهمهایی با پی بر ای خوشگل است
                      نه قلرست و قصفها و قنقش
                      که اصلا فرصت سوار کاری را سهامدار عمده به بازار نمیده
                      شما تا وقتی سهامدار عمده قلزست اراده نکنه
                      غیر ممکنه بتونه این سهم را از 1900 بالاتر ببری
                      حلا دوست داری می تونی 6 ماه سهامداری کنی و ...
                      اما فعل حال....

یادمه چند ماه پیش که قلرست 1100 تا 1200 بود به یکی از دوستان توی همین سایت گفته بودم بخر سهامداری کن و بالای 200 بفروش
                      دقیق یادمه کمتر از 1 ماه بعدش خسته شد و فروخت که میتونه خودش بیاد بگه

ولی سهم با سود مجمع 2300 را هم دید
                      یادمه قشهد روی 465 صف فروش بود به دوستان توی زیر خاکی گفتم این سهم .....
                      هیچکسی حاضر نشد از صف فروش بخره
                      اما الان توی صف خرید عضق میکنند میخرند

بله قشهد
                      قشکر
                      قلرست
                      قصفها
                      قنقش
                      حتی قمرو

بحثی متفاوت دارند
                      اما ایای انقدر متفاوت که 100 درصد دیگر رشد کنند ان هم در یک تارگت 3 ماهه؟

نظر

• باربد
                        Banned
                        • Aug 2025
                        • 3256

ببخشید دوستان قند و شکری که وارد بحثتان شدم

مثل همیشه

امیدوارم من اشتباه کنم و همه دوستان سود

نه قصد تخریب دارم و نه قصد چالش
                        فقط نظرم را گفتم تا اشتباهم مورد نقد قرار گیرد
                        هیمن و بس

نظر

• best
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 294

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                          سلام

چشم قربان چون سهامدار این گروه نیستم سعی میکنم تا اطلاع ثانوی در این مورد مطلب نزنم
                          (تا به وقتش یا میام از سودی که میشد نصیب دوستان بشه وبا اشتباه من نشده عذر خواهی میکنم
                          یا اینکه..)
                          اما این دلیل نمیشه یک انسان فقط سهمهای سبد خودش را بررسی کنه
                          چرا که اینطوری چالشهای کلی بازار و رویکرد های مثبت احتمالی را از دست میدهد

بله شاید من دارم اشتباه میکنم
                          خوب اگر این اشتباه را مطرح نکنم و شما عزیزان انرا نقد نکنید
                          چگونه باید به اشتباه خود پی ببرم؟

باربد جان من به حسن نیت شما واقفم ولی اطمینان دارم گروه قندی بازم صعود میکند چون شاخصه های صعود این گروه در حال تقویت است حالا دولت یه موقع یه حرکت هایی میکنه ولی موج موقعی که بلند شد خواباندنش کار هر کسی نیست.1-دلار در بانک مرکزی به مقدار کافی وجود ندارد و با طرح پیش فروش سکه 3 سیاست را دنبال میکنند الف-جمع کردن نقدینگی دست مردم در ماه های نزدیک عید و نشان دادن کنترل تورم.ب-فریب افرادی که دلار دارن به بهانه این که با خرید سکه سود بیشتری میبرند حال آنکه نرخ جهانی طلا بعد از ژانویه به گفته موسسات بزرگ دنیا کاهشی و تا 1520 افت می کند و قضیه سپرده طلا و ضرر مردم پیش می اید و حالا اون موقع بانک مرکزی یه قانون میزاره و میگه هرکی سکه نمی خواد بهش سود 6% کوتاه مدت می دیم و مردم ضرر کرده مجبور به فروش.ج-با دلار های آزاد شده برای خرید سکه موجودی بانک مرکزی را بالا میبرد و برای خرید کالا های اساسی و دور زدن تحریم استفاده میکند. بعد از عید دلار تک نرخی (1700 تومان) را پیش می کشند و بعد از تصویب همه چیز را به عرضه و تقاضا ربط میدهند.
                          گروه قند همانطور که می دانید صادرات ندارند ولی با بالا رفتن نرخ دلار به ازای هر 15% به اندازه 45 تومان تعدیل دارند و شما می دانید با توجه به فاز دوم تحریم ها قیمت شکر نیز افزایش می یابد و سود های سه رقمی این گروه روانه بازار به نظر من نباید با روند جنگید و باید خیلی سریع عضو یکی از این شرکت ها شد.خیلیها همین الان صحبت از شکر با قیمت 1600 به بالا برای چند وقت دیگه میکنند که با این وضع دلار و تحریم و هزینه بالای واردات خیلی زود به این قیمتها میرسه.
                          یک نکته دیگه اینکه مثلا قند اصفهان تا الان 237000 تن چغندر جذب کرده و چون سال مالی اسفند 90 هست مجبوره اینور سال شکر تولیدیش رو بفروشه واسه همین 38000 تن شکر با فرض اختلاف مینیمم 150 تومنی شکر تولیدی و شکر فروخته شده براحتی میتونه سود 220 تومنیش رو با کمی تعدیل پوشش بده حالا اگر سال مالیش تیر 91 بود میتونست سود دو برابری بده. این رو گفتم که بگم فروش شکر تولید شده تو اونور سال با قیمت بالاتر برای شرکتهای قندی در روند سود اوری بسیار اهمیت داره که اکثر شرکتها سال مالیشون تابستونه.
                          این صنعت حالا حالا ها حرفها برای گفتن داره. امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرید.
                          تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد

نظر

• fallah
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 692

باسلام خدمت میثم و باربد عزیز
                            با توجه به اینکه در اینجا بحث قندی ها راه افتاده بنده نیز نظر خودم رو بیان میکنم هر چند که نظر شخصی است و شاید کاملا اشتباه باشد.
                            در مورد قندی ها (همه قندی ها) بسیاری از افراد نیز میدانند که این گروه فقط بخاطر جو گروه و جوی که از زمان ورود نورهمدانیان در این گروه هست این همه رشد داشته اند و هدف همه در این سهمها یک ماهه و سه ماهه نیست بلکه هرکسی پس از ورود در این سهمها با گرفتن یک نوسان 20 درصدی در عرض چند روز از سهم خارج میشود و نفر بعدی وارد میشود یا همین فرد قبلی دوباره از سهم نوسان میگیرد.
                            همین بنده خودم بالای 50 60 بار از قندیها نوسان گرفته ام و هدفم هم نگه داری نبوده و هیچ سهم قندی را بیش از یکماه نگه داری نکرده ام.
                            در مورد ارزنده بودن قندی ها به نظر فقط میتوان به قلرست اشاره کرد که بهترین قندی از هر لحاظ در گروه بوده.اما قثابتی که با این قیمت و پی بر ای بالایی که دارد و همچنین سرمایه شرکت مگر چقدر سود میتواند در پایان سال مالی بسازد در حالیکه به احتمال زیاد سهم باز هم رشد خواهد کرد و یا همین قزوین و .....
                            در کل امسال سال قندی ها بوده و بعد این هر احتمالی وجود دارد و ممکن است سال بعد اصلا کلا قندی ها فراموش شوند و یک گروه دیگر به عرصه بیاید

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

گزارش قشیرین رو خوندم . چنگی به دل نمیزنه. ولی هر کی خریده حالا فعلا رو سود بوده و خودش این ریسک رو کرده من خودم کم ریسک کردم و همون دوتایی که گفتم رو خریدم.
                              در مورد اینکه سهم قلرست میره بالا قطعا میره بالا هر وقت که سهامدار عمده دلش بخواد اگه پول داشتم سهامدار عمده رو محبور میکردم ببره بالا چون من میدونم قلرست حداقل -2000 رو میارزه حالا اون میخواد سهمش رو 1400 بفروشه که سهم رشد نکنه ازش میخریدم و کار نشد نداره شما 40-50 میلیارد به بنده بده بعد میبینیم قیمت سهم میره بالا یا نه ;) همین سهامدار عمده توی مرداد فک کنم بلوک این سهم رو به قیمت هر سهم 1200 خریده ایا 1400 میاد بفروشه؟
                              قسطی هم نخریده نقد نقد خریده
                              ///

نظر

• fallah
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 692

در ضمن کسی نمیتواند منکر این شود که قندی ها دیگر رشد نخواهند کرد بلکه با منفی شدن بازار میل به این گروه از قبل نیز بیشتر خواهد شد ولی این را نیز باید در نظر گرفت که هر رشد بزرگی یک سقوط بزرگ خواهد داشت.
                                در کل باید گفت که قندیها باز هم میتوانند رشد کنند ولی ...........

نظر

در حال کار...
                                X