صنعت قند و شکر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رویش
    کاربر فعال
    • Aug 2011
    • 232

ظاهرا" حقوقی ها بازی کثیفی رو تو قندی ها شروع کردن ! منفی کردن قنیشا و مبادله یک ونیم میل سهم بدون اینکه فلش مثبت یا منفی در جلوی حقوقی ها ثبت بشه . اعلام عدم فروش ساختمان مرکزی قشکر ، و اخبار بازار صعودی شکر جهانی و دلار . ظاهرا" میخوان من و شما بفروشیم و اونها مجددا" تو منفی جمع کنن و متاسفانه عمدتا" موفق میشن . اندکی صبر !
    به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.

نظر

• رویش
      کاربر فعال
      • Aug 2011
      • 232

قطع روابط تجاری ایران و امارات ! خبری مثبت در افزایش قیمت شکر با توجه به محدودیت شدید واردات شکر

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط رویش پست شده است View Post
        ظاهرا" حقوقی ها بازی کثیفی رو تو قندی ها شروع کردن ! منفی کردن قنیشا و مبادله یک ونیم میل سهم بدون اینکه فلش مثبت یا منفی در جلوی حقوقی ها ثبت بشه . اعلام عدم فروش ساختمان مرکزی قشکر ، و اخبار بازار صعودی شکر جهانی و دلار . ظاهرا" میخوان من و شما بفروشیم و اونها مجددا" تو منفی جمع کنن و متاسفانه عمدتا" موفق میشن . اندکی صبر !
        اعلام عدم فروش ساختمان مرکزی قشکر رو خوب اومدی من باشم شک میکنم اختلافی حتما پیش اومده !!!! خلاصه باید تو این بازار به همه چی شک کرد.
        البته زیاد جدی نگیرید نظر منو :d خلاصه هیچی بی دلیل نیست.
        از فردا معاملات رو با دقت بیشتری روی این نماد پی گیری میکنم:D
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/12/20, 20:54.
        ///

نظر

• رویش
          کاربر فعال
          • Aug 2011
          • 232

حقوقی عزیزی که در مصاحبه ها از همراهی با سهامدار حقیقی دم میزدی. امروز در قنیشا کجا بودی؟ در ظاهر سهمی نفروخته اید ولی ... به قول شاعر" ما را ز خیر ! تو امید نیست، شر مرسان ."
          آخرین ویرایش توسط رویش؛ 2011/12/20, 22:04.

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            اعلام عدم فروش ساختمان مرکزی قشکر رو خوب اومدی من باشم شک میکنم اختلافی حتما پیش اومده !!!! خلاصه باید تو این بازار به همه چی شک کرد.
            البته زیاد جدی نگیرید نظر منو :d خلاصه هیچی بی دلیل نیست.
            از فردا معاملات رو با دقت بیشتری روی این نماد پی گیری میکنم:D

نقل قول نوشته شده توسط سپهبد

با سلام خدمت دوستان
            در بازسازی سهام باید به رفتار سهامدار عمده توجه کرد .
            وقتی که سهامدار عمده شروع به عرضه می کند یعنی تمایل ندارم که قیمت سهمم بالا برود .اگر باعرضه موفق نشود با انتشار اطلاعات منفی سعی می کند جو را کنترل کند .
            در قشکر عرضه برای سهامدار عمده دیگر امکان پذیر نیست و شروع کرده به انتشار اخبار منفی .
            همان اتفاقی که در قنقش در حال رخداد است انتشار خبر منتفی شدن افزایش سرمایه باضافه عرضه های سنگین .
            احتمال دارد که تا چند وقت دیگر اگر گروه آرام نشود یک اپیدمی جنگ سهامدار عمده با بازار در تمام گروه داشته باشیم .
            ما در قنیشا به دل سهامدار عمده راه آمدیم و سهم را آرام کردیم امیدوارم ترکش قشکر به قنیشا نگیرد ،چون سهامدار عمده هر دو یکی است.
            من اگر قشکر داشتم به جو آن نگاه نمی کردم و سهامداری می کردم .سهام گروه خوب هستند و توانایی تعدیل سود دارند .قشکر یک افزایش سرمایه هم برای سال دیگر در برنامه دارد.
            الان سهامدار عمده می خواهد سهم را منفی کند و سهامی را که فروخته بخرد .به نظر من یک سود غیر عملیاتی مثل فروش ساختمان نباید سهم را منفی کند .سهامداران کمی صبر داشته باشید و سهامتان را نگه دارید جو این خبر می تواند کوتاه مدت باشد و
            شما باید به قیمت جهانی شکر قیمت دلار قیمت داخلی شکر و عدم فروش شکر توسط کارخانه توجه کنید نه به این خبر های فروش یا عدم فروش ساختمان.
            سال گذشته سهامدار مرودشت در 800 تومان به من واکنش داد و تعدیل منفی شود داد از 65 تومان به 40 تومان .3 ماه سهم را به دلیل رشد بی رویه قیمت بستند .خبر آتش سوزی کارخانه را در بازار شایعه کردند بعد از 4 ماه که سهم باز شد در 770 تومان صف فروش شد همه را من خریدم چون به سهم ایمان داشتم و به تحلیل خودم هم معتقد بودم.
            با پایان سال مالی گزارشات واقعی بیرون آمد اول تعدیل مثبت از 40 تومان به 90 تومان و بعد از 90 تومان به 129 تومان و نهایتا با 145 تومان به مجمع رفت .همان سهمی که در گزارش 9 ماهه سود 65 تومانی خود را به 40 تومان تعدیل منفی داده بود .اینجا ایران است و نمی شود ادای جرم کرد .والا مدیر مالی و مدیر عامل را به دادگاه می کشاندم اما متاسفانه قوانین ما کامل نیست و برای این مورد جرمی تعریف نشده است.زیانی که آن تعدیل منفی به سهامدار جز وارد کرد برابر با از دست داده 100 درصد بازده بود!!!!
            امیدوارم شما که در قشکر سهامدار هستید بدانید 30 تومان سود غیر عملیاتی فروش ساختمان سودی نیست که شما را وادار بهخرید سهم 900 تومانی کرده باشد .شما باید بدانید که قشکر امسال 12 هزار تن شکر از چغندر استحصال می کند که اگر در قیمت 1400 تومان در سال اینده بفروشد سودش 170 تومان خواهد بود.
            یک توصیه هم به بازارسازان این سهم دارم .اجازه دهید سهم نفس بکشد .سهامدار عمده می تواند واکنش های شدیدتری به شما بدهد .اگر نصف شکر ها را اینور سال بفروشد سود شما 90 تومان می شود .من زمانی سهامدار این شرکت بودم در 140 خریدم و در 300 تومان خارج شدم .می دانید چرا؟سهامدار عمده کل شکر تولیدی را با نازلترین قیمت سال به شرکت زیر مجموعه انتقال داد و سود ما را دزدید!!!آن گروهی که اینکار راکرد دیگر در شرکت حضور ندارد و اخراج شدند اما برای من سهامدار جز یک خاطره بد باضافه یک 200 درصدی سود از دست رفت!
            ///

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5099

قپیرا هم شفاف سازی گذاشت رو کدال!
              قندی ها دست به کار شدند !
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

قندی ها افتادن تو دور رشد دیگه نمیتونن جلوی رشدشون رو بگیرن اصلاح حتی به یه روز هم نمیکشه واقعا رو این نماد ها نباید نوسان گرفت :)) همه چیز فعلا به نفع این گروهه.
                تعدیل ها هم که هنوز هیچی نشده داره میاد اولیش یه شفاف سازی کرد =)) خوب بزار از مجمع بیایییییییییییییییییییییی بعد بگو تعدیل دارم (نیومده تعدیل اعلام میکنه) :))

احتمالا همه چغندر ها رو به الکل تبدیل کردن که کل پیش بینیش مصرف شده =))
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/12/21, 00:21.
                ///

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

در خصوص نرخ دلار آزاد و قندی ها این ابهام همچنان وجود دارد که آیا نرخ دلار ازاد ملاک است یا مرجع؟!
                  گفته میشه که برای کالاهای ضروری با نرخ دلار رسمی داده میشه ولی آیا در عمل نیز چنین است محل سوال است.
                  مخصوصا با شرطو شروطی که بانک مرکزی گذاشته ایا وارد کننده میتواند براحتی این کار را انجام دهد(جدا از بحث تحریم ها و مشکلات ناشی از آن)
                  اگر واردات شکر با نرخ رسمی انجام شود و مشکلی در این خصوص نباشد بالا رفتن نرخ ازاد تاثیری در ان نخواهد داشت
                  ولی اگر در دادن دلار رسمی اینقدر اذیت کنن یا اصلا ندن که وارد کننده پشیمون بشه و یا با نرخ ازاد دلار انجام بشه اونوقت باید منتظر رشد قیمت قابل توجه شکر در اینده نزدیک باشیم.
                  در هر صورت این ابهانات وجود داره که بسیار مهم هم است چرا که تفاوت نرخ رسمی دلار و ازاد در حال حاضر بیش از 500 تومان شده که اگر با نرخ رسمی یا ازاد باشه میتونه در سود این سهم ها که سرمایه های پایینی هم دارند تاثیر بسیار زیادی داشته باشه.
                  قصد دادن جو منفی به سهم های این گروه رو نداشتم و فقط بیان مطلب بود.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

در مرحله دوم هدف مندی یارانه ها هزینه حامل های انرژی به طور قطع بالا خواهد رفت و همچنین هزینه حمل و نقل............. حالا صبر میکنیم تا اون موقع ببینیم اون موقع شکر چند قیمت میخوره .
                    ;) البته همه چی به قیمت های جهانی شکر هم بستگی داره. کلا باید با دید میان مدت خرید سهام قندی رو.;)
                    ///

نظر

• Renjer
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 539

خبر

از قنقش شنیده می شود …

تحلیل خبر

افزایش نرخ دلار گروه شکر را غافلگیر کرده و احتمالاً ممکن است باردیگر این گروه استارت خود رادر بازار بزند . هرچند شنیده می شود این بار عرضه های جدی در کمین است که سهامداران باید مراقب باشند . پیش ازاین در این گروه گفته بودیم که دو شرکت نقش جهان و اصفهان از نظر بنیادی مثبت بوده و حالا شنیده می شود پس از افزایش سرمایه قنقش خود را برای تعدیل سود اماده خواهد کرد . برخی معتقدند که سود قنقش با سرمایه فعلی قابلیت تعدیل تا ۳۱۰۰ ریال را دارد . هر چند قیمت های فعلی با منطق بازار همخوانی دارد اما با جو ممکن است تحت تاثیر بیشتری قرار گیرد .
                      خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• Renjer
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 539

برای چی همشون صف فروش شدند. مواظب باشید مثل سری های قبل جا نمونید.
                        خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• حامد24
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 2532

عجب فعل و انفعالاتی ....
                          حدود 6 درصد از کل سهام شرکت (قثابت) معامله شد .
                          یل یاتار ، طوفان یاتار
                          یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• Renjer
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 539

قزوین خیلی جالبه با اینکه زیان هم داره ولی صف خریده

نظر

• sirwan
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 336

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
                              عجب فعل و انفعالاتی ....
                              حدود 6 درصد از کل سهام شرکت (قثابت) معامله شد .
                              حامد جان اگر اشتباه نکنم هر روز مقدار مجاز معامله 5%کل سهام هر شرکتی می باشد .اگر صحیح بگویم معاملات را باطل می کنند
                              گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

• حامد24
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2532

در اصل توسط sirwan پست شده است View Post
                                حامد جان اگر اشتباه نکنم هر روز مقدار مجاز معامله 5%کل سهام هر شرکتی می باشد .اگر صحیح بگویم معاملات را باطل می کنند
                                فکر نکنم باطل کنن ، چون قبلا هم نمونه مشابه رو تو صدرا داشتیم که حدود 7 درصد از کل سهامش معامله شده بود
                                البته ریشو قیچی دست خودشونو بخوان باطل میکنن نخوان نمیکنن
                                یل یاتار ، طوفان یاتار
                                یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

در حال کار...
                                X