کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خب به سلامتی قیمت شکر هم 1.27%+++++ است یعنی 23.80 دلار
ان شا ء الله فردا قندی ها ++++ میشن
خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
خیلی این دس اون دس کردم چیزی نگم ولی نمیشه
اقایون دوست اقایون دلسوز جان مادرتون دست از سر این گروه بردارید اقا یه بار گفتند و گفتید حباب رشد کرد الان بگویید بادکنک بلکه افت کند منظورم به شخص خاصی نبود ولی با همین حرفها خیلی ها از سود جا موندن شاید این گروه یه استراحت چند درصدی بکنه شما را به خدا این گروه را در این بازار درن دشت نادیده بگیرید . احتمالا گروه بعدی هم کاشی و سرامیکه که به زودی حباب حباب هایش شروع خواهد شد
امپراتور جان فکر نکنم تو این سایت کسی صحبت از حباب قیمتی تو گروه قندی کرده باشه ...بر خلاف سایت های دیگه که بدون دلیل صحبت از حباب و غیره میشه ...
چرا نباید چیزی نگی امپراتور جان بازار تشنه تحلیل و نظر شماست
به نظر من تو هر گروهی چه در رشد و چه در افت باید اختلاف دیدگاه باشه تا بشه تصمیم درست رو گرفت ... و این اختلاف دیدگاه نه تنها در ذهن ما باشه بلکه باید به زبان بیاد که این سایت هم به همون خاطر اینجا ایجاد شده
سایتی که همه با احترام به هم دارن نظر هاشونو بیان میکنن و نظر خودشونو میگن ...
این اختلاف دیگاه هست که بازار رو به وجود میاره... تا من نفروشم کی میتونه سهم رو بخره ...وتا کسی سهمو از من نخره من چطور میتونم سهممو بفروشم
اما گاهی اوقات آدم ضربه رو درست از جایی میبینه که فکرشو هم نمیکنه مگر اینکه اون فرد به حدی قوی باشه که بتونه بازی رو تغییر بده!
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
خوشم میاد زرنگی
میدونی من خاک این قلرست را خوردم
بله قربان این قلرست نه 300 بلکه 400 میسازه
اما منظور من سهمهایی با پی بر ای خوشگل است
نه قلرست و قصفها و قنقش
که اصلا فرصت سوار کاری را سهامدار عمده به بازار نمیده
شما تا وقتی سهامدار عمده قلزست اراده نکنه
غیر ممکنه بتونه این سهم را از 1900 بالاتر ببری
حلا دوست داری می تونی 6 ماه سهامداری کنی و ...
اما فعل حال....
یادمه چند ماه پیش که قلرست 1100 تا 1200 بود به یکی از دوستان توی همین سایت گفته بودم بخر سهامداری کن و بالای 200 بفروش
دقیق یادمه کمتر از 1 ماه بعدش خسته شد و فروخت که میتونه خودش بیاد بگه
ولی سهم با سود مجمع 2300 را هم دید
یادمه قشهد روی 465 صف فروش بود به دوستان توی زیر خاکی گفتم این سهم .....
هیچکسی حاضر نشد از صف فروش بخره
اما الان توی صف خرید عضق میکنند میخرند
بله قشهد
قشکر
قلرست
قصفها
قنقش
حتی قمرو
بحثی متفاوت دارند
اما ایای انقدر متفاوت که 100 درصد دیگر رشد کنند ان هم در یک تارگت 3 ماهه؟
بنده هم اعتقادم به دو دسته شدن قندی ها و رشد گروهی از آنها است که جناب باربد به درستی خوبها را معرفی کردند
امپراتور جان فکر نکنم تو این سایت کسی صحبت از حباب قیمتی تو گروه قندی کرده باشه ...بر خلاف سایت های دیگه که بدون دلیل صحبت از حباب و غیره میشه ...
چرا نباید چیزی نگی امپراتور جان بازار تشنه تحلیل و نظر شماست
به نظر من تو هر گروهی چه در رشد و چه در افت باید اختلاف دیدگاه باشه تا بشه تصمیم درست رو گرفت ... و این اختلاف دیدگاه نه تنها در ذهن ما باشه بلکه باید به زبان بیاد که این سایت هم به همون خاطر اینجا ایجاد شده
سایتی که همه با احترام به هم دارن نظر هاشونو بیان میکنن و نظر خودشونو میگن ...
این اختلاف دیگاه هست که بازار رو به وجود میاره... تا من نفروشم کی میتونه سهم رو بخره ...وتا کسی سهمو از من نخره من چطور میتونم سهممو بفروشم
اما گاهی اوقات آدم ضربه رو درست از جایی میبینه که فکرشو هم نمیکنه مگر اینکه اون فرد به حدی قوی باشه که بتونه بازی رو تغییر بده!
آریو جان لطف دارین بهتره همین تاپیک رو ورق بزنید البته مقصود من این نبود که دوستان نباید مخالفت کنن اما مخالفت به قصد تغییر روند و یا ضربه زدن هرچند ممکن هم نباشه و فقط در حرف باشه باعث تکدر خاطر اونی میشه که وقت میذاره و این نوشته ها رو میخونه شما خودتون در چندین حرکت بنده رو همراهی کردین بودند کسانی که سنگ انداختن من نمیگم انتقاد بده ولی اونجا هم عنصری به نام زمان رو قاضی کردم . من نمیگم قندی ها بازی و یا حرکت بنده بوده خیر در ید قدرت بنده نیست چنین حرکاتی همون ما رو به سفته بازی در سهم های کوچک متهم کنن منت گذاشتن.
آریو جان احساس میکنم برخی موارد به سمت و سویی میرویم که اخرش بگیم دیدی من گفتم . من خودم هم از این قاعده مستثنا نیستم اما چه خوب که اگر اشتباهی هم کردیم شهامت عذرخواهی از کسانی رو داشته باشبم که شاید با یک جمله ما زیان کنند و یا از سود خوبی بی نصیب بمونند. بازهم تاکید میکنم فرد خاصی مورد نظرم نبود و بحث رو کلی مطرح کردم
به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
روند مناسب قیمت های جهانی شکر
اقبال فوالعاده بازار به سهام قندیها
اینده مبهم بعضی از سهمهای پرپتانیسل و برعکس اینده ی روشن سهام شرکتهای قندی
همه وهمه ... بر این شد که باز هم شاهد صف خرید در سهام شرکتهای قندی باشم
البته تمام اینها قبلا از طرف اساتید گفته شده بود و شاید اگه بعضی ها اینقدر حباب حباب نمیکردند الان قسمتی از این سود هم نصیب اونها شده بود.
این نوسانگیرایی که به یکی ودو درصد هم راضی میشن فاتحه سهام رو با این کارشو ن میخونند ومانع از رشد ان می شوند کافی فقط یک کسی که تعداد زیادی برای فروش میزاره ومتاسفانه به سمت منفی رنج میکنه بقیه هم سریع میرن تو منفی سهم رو به صف فروش میکشونند.x-(x-(x-(
قثابت با اون p/e بالا داره با صف خرید معامله میشه اونم با حجم 5500000 سهم اونوقت قنیشا وقشکر و.. صف فروشن ظاهرا می خوان صبر کنند تا قثابت وقشیرین هم به قشکر وبقیه برسند بعد همه باهم یا صعودی مجدد ویا نزولی ورشکست کننده برای سهامداران
سايت تحليل ها اس ام اس فرستاده در مورد قندي ها :)):))
فکر کنم حجم بالايي دارند ازش که اومدن اس دادن که آقا بريد بخونيد و نفروشيد سهم ها رو =))=))
دوستان يه نگاه بندازند ، مثبت گفته ولي فعلا که بازار روشون زياد مثبت نيست :-?
سايت تحليل ها اس ام اس فرستاده در مورد قندي ها :)):))
فکر کنم حجم بالايي دارند ازش که اومدن اس دادن که آقا بريد بخونيد و نفروشيد سهم ها رو =))=))
دوستان يه نگاه بندازند ، مثبت گفته ولي فعلا که بازار روشون زياد مثبت نيست :-?
در سهم های قند و شکر چه می گذرد ؟
بازدید : 162 مرتبه
تاریخ : شنبه 3 دی 1390
سهم های قند و شکر برای مدتی به عنوان لیدر بازار محسوب می شدند و هم اکنون هم تا حدودی این نام را به دوش می کشند. می شود گفت سهام این گروه از جمله شرکت هایی هستند که سود خود را در نیمه ی دوم سال شناسایی می کنند...
در این گروه و در معاملات روز چهارشنبه 30 آذر ، نماد قثابت که خودش به عنوان یکی از پر طرفدارترین سهام قندی بود، تعدیل شد و صف خرید آن از بین رفته است. همانطور که در تحلیل های شرکت های قندی هم گفته شد، اکثر کارشناسان توصیه ای به خرید سهام قندی در این مقطع نمی کنند و آن را پرریسک و خطرناک ارزیابی می کنند اما از طرفی موضوع دلار هم مطرح است. افزایش نرخ دلار گروه قند و شکر را غافلگیر کرده و احتمالاً ممکن است بار دیگر این گروه استارت خود را در بازار بزند. هرچند این بار عرضه های جدی در کمین است که سهامداران باید مراقب باشند. در بازارهای جهانی نیز قیمت شکر افزایش پیدا کرده که با این خبر، از همه نظر گروه قند و شکر را با اخبار خوب همراه ساخته است.
اما در نمادهای مختلف این گروه چه خبر است ....
قند ثابت خراسان (قثابت):
در نگاه کوتاه بنیادی به گزارش های شرکت به پیش بینی سود 99 ریالی شرکت می توان اشاره کرد که در گزارش 3 ماهه توانست فقط 4 درصد این سود را تحقق بخشد. طبق گزارش های تحلیلی این شرکت توانایی تعدیل مثبت تا عایدی حدود 45 تومان را داراست. ضمناً شرکت اعلام نموده قصد دارد 10 درصد از سود خود را بین سهامداران تقسیم خواهد کرد.
از نظر تکنیکی قثابت مقاومت مهمی در حدود قیمتی 520 تومان دارد. در روز چهارشنبه که نتوانست به این عدد نزدیک شود اما باید توجه داشت که اگر باز هم مورد حمایت واقع شوند، طبق نظر کارشناسان تا 15 درصد دیگر هم به رشد خود ادامه خواهد داد. اما درصورت عدم حمایت از این سهم، اولین نقطه ی حمایتی از این سهم ، در قیمت 470 تومان خواهد بود. طبق گزارش های برخی قندی ها، امسال شرکت های این گروه جذب چغندر خوبی را خواهند داشت و بالطبع سودهای خوبی هم در انتظار این شرکت ها خواهد بود.
قند نقش جهان (قنقش) :
در نگاه کوتاه بنیادی به گزارش های شرکت به پیش بینی سود 1909 ریالی شرکت می توان اشاره کرد که در گزارش 6 ماهه توانست 53 درصد این سود را تحقق بخشد. این را هم باید در نظر داشت که در نیمه ی اول سال معمولاً شرکت های این گروه کم سود ده هستند و با این اوضاع این شرکت توانست این مقدار را پوشش دهد. ظاهراً این شرکت عملکرد خوبی نسبت به دیگر شرکت ها داراست. شنیده ها حاکی از تعدیل مثبت این شرکت تا سود 310 تومانی را می دهند که این موضوع خود به تنهایی می تواند قیمت این سهم را افزایش بسزایی دهد. یک خبر خوش دیگر در این شرکت دریافت مجوز افزایش سرمایه حدود 180 درصدی است که این موضوع هم این شرکت را به یکی از لیدرهای روزهای آینده ی بازار می تواند تبدیل نماید. لازم به ذکر است که این افزایش سرماه از محل سود انباشه می باشد. ظاهراً قرار است این تعدیل و افزایش سرمایه به زودی اعمال شود. طبق نظر کارشناسان کسانی که به خرید سهام قندی تمایل دارند بهتر است شرکت نقش جهان ، یکی از گزینه های آنها باشد چون در ظاهر از همه ی آنها کم ریسک تر هستند. در بازار شایعاتی از افزایش قیمت این سهم تا 3500 تومان هم خبر می دهند. برخی کارشناسی ها هم از روند منفی چند روز گذشته ی این سهم را همان بازی معروف حقوقی ها می دانند تا بتوانند برخی افرد حقیقی ترسو را از سهم خارج کنند و خود عنان این اسب پیشتاز را به دست گیرند.
قند پیرانشهر (قپیرا):
این شرکت در گزارش نهایی خود میزان پیش بینی سود خود را 749 ریال اعلام کرده و در 3 ماهه منتهی به 30 مهر ماه، توانسته مبلغ 203 ریال از آن را پوشش دهد. این شرکت اخیراً یک اطلاعیه ی شفاف سازی را منتشر کرده که گویای خبر جذب خوب چغندر قند در مقطع اخیر شده است که این می تواند اعلام تعدیل مثبت برای این سهم باشد. ظاهراً در این اطلاعیه میزان تغییر عایدی را به گزارش بعدی موکول کرده است. این شرکت نیز از جمله شرکت های پر پتانسیل می باشد. این سهم هم خبرهای خوبی در دل خود دارد. از نظر تکنیکال قپیرا کمترین رشد را داشته و نسبت ریسک به سودش از تمام سهام گروه کمتر است مخصوصا با خبری بنیادی جذب چغندر که شفاف سازی کرده ، نشان دهنده ی پتانسیل بالای این سهم است.همچنین خبرهایی هم از افزایش سرمایه50 درصدی از محل سود انباشته به گوش میرسد که می تواند بسیار تاثیر گذار باشد. اما این سهم نسبت به سهم های دیگر نیاز به سهامداری بیشتری برای رسیدن به سود دلخواه دارد.
قند نیشابور (قنیشا) :
این شرکت پیش بینی سود سال مالی منتهی به 31/6/91 را مبلغ 335 ریال اعلام کرده است. به زودی باید گزارش 3 ماهه این شرکت منتشر شود. شایعاتی در بازار وجود دارد که خبرهای خوبی از این سهم به زودی منتظر خواهد شد و این سهم را با صف های میلیونی مواجه خواهد کرد. اما توصیه ی همیشگی ما این است که بر اساس خبرهای بی اساس و بدون منبع دست به خریدهای هیجانی نزنند و تا زمانی که خود از خبرها اطمینان حاصل نکردند، سرمایه شان را در خطر نیندازند. همه ی این شرکت ها تقریباً به افزایش مقدار خریداری چغندر اذعان کرده اند. این سهم نیز در معاملات چند روز گذشته به طور کامل منفی ظاهر شده است و شاید همان سناریوی حقیقی پراکنی در این سهم نیز وجود داشته باشد تا بتوانند تا حد امکان حقیقی ها را از سهام بترسانند. اما از نظر تکنیکی هم با توجه به رشد سریعی که داشته اکنون نیاز به استراحت دارد و یکی از نقاط حمایت جدی سهم می تواند قیمت های حدود 910 تومان باشد.
قند اصفهان (قصفا) :
این شرکت جزو شرکت هایی از این گروه است که روند قیمتی منطقی تری نسبت به دیگر شرکت ها دارد. قصفا میزان پیش بینی سود خود را 2238 ریال اعلام کرده و در 6 ماهه این شرکت 923 ریال ضرر را تجربه کرده است. این ضرر به خاطر فعال نبودن شرکت در 6 ماهه نخست سال و هزینه ی های سربار و خرید چغندر و ... است که موجب سود منفی شده است. بنابراین شرکت های قندی در نیمه ی دوم سال به راحتی می توانند اینگونه سودها را پوشش دهند. با توجه به این گزارش و محافظه کارانه عمل کردن خریداران در خرید این سهم، باعث شده تا این سهم در این مقطع از دید کارشناسان به عنوان یکی از کم ریسک ترین شرکت ها برای خرید و سرمایه گذاری باشد. در این مدت یک شرکت حقوقی به سهامداران عمده ی قصفا اضافه شده که این می تواند به عنوان یک نکته ی مثبت برای این سهم قلمداد شود و باید منتظر حرکت قصفا بود.
جمع بندی نهایی
در جمع بندی نهایی می توان به این نتیجه رسید که خبرهای خوبی پیرامون این گروه است و بعضی کارشناسان هم معتقدند میزان استراحت این نوع سهم ها خیلی کم خواهد بود. دلار هم که روز به روز در حال افزایش است و تاثیرات نسبتاً مثبتی را می تواند برای این گروه داشته باشد. اما ما توصیه می کنیم که فعلاً اگر اصرار بر سرمایه گذاری در این گروه دارید روی نمادهای قنقش و قصفا سرمایه گذاری محتاطانه داشته باشید. بقیه ی نمادهای را هم زیر نظر بگیرید.
در کل تا جایی که سهامدار عمده از سهم حمایت کند، حقیقی ها هم از آن می توانند سود گیری کنند اما زمانی که سهامداران عمده دست از حمایت بردارند، حقیقی ها از دستشان کاری بر نخواهد آمد.
رضا خلیلی تحلیلگر سایت تحلیل ها
آقا حالي برديم از تحليل بنيادين سايت تحليلها
آخه اين چه جور تحليله يه عددي - مقدار توليدي- استحصالي - انبارشي- خريد چغندري - قيمت جهاني چيزي تو تحليل بايد بياد تا بشه اسمش رو تحليل گذاشت
بگذريم
قهگمت1170 و قشكر870 - قنيشا 850 سطوح برگشتي سهم هست احتمالا فردا يا نهايت پس فردا برگردن پول بك به مقاومت قبلي اگه بر نگردن .....
نظر