صنعت قند و شکر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • best
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 294

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    گزارش قشیرین رو خوندم . چنگی به دل نمیزنه. ولی هر کی خریده حالا فعلا رو سود بوده و خودش این ریسک رو کرده من خودم کم ریسک کردم و همون دوتایی که گفتم رو خریدم.
    در مورد اینکه سهم قلرست میره بالا قطعا میره بالا هر وقت که سهامدار عمده دلش بخواد اگه پول داشتم سهامدار عمده رو محبور میکردم ببره بالا چون من میدونم قلرست حداقل -2000 رو میارزه حالا اون میخواد سهمش رو 1400 بفروشه که سهم رشد نکنه ازش میخریدم و کار نشد نداره شما 40-50 میلیارد به بنده بده بعد میبینیم قیمت سهم میره بالا یا نه ;) همین سهامدار عمده توی مرداد فک کنم بلوک این سهم رو به قیمت هر سهم 1200 خریده ایا 1400 میاد بفروشه؟
    قسطی هم نخریده نقد نقد خریده

میثم جان همه میدانیم شما قلرست و قپیرا دارین ولی بهتره دیگر سهم ها را نیز نکوبیم.قشرین چنگی به دل نمیزنه؟من خودم نه قشرین دارم ونه قثابت ولی بی ارزش نشان دادن دگر سهم ها با توجه به دلیل مناسب نیز مورد پسند نیست
    تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

در اصل توسط best پست شده است View Post
      میثم جان همه میدانیم شما قلرست و قپیرا دارین ولی بهتره دیگر سهم ها را نیز نکوبیم.قشرین چنگی به دل نمیزنه؟من خودم نه قشرین دارم ونه قثابت ولی بی ارزش نشان دادن دگر سهم ها با توجه به دلیل مناسب نیز مورد پسند نیست
      من نخواستم سهمی رو بکوبم اگه اینجوری بود قبلا شفاف اعلام میکردم و نمیومدم بگم بعضی ها میارزه و بعضی ها نمیارزه . اگه شخصی هم این سهم رو کوبیده باشه قطعا اون شخص من نبودم .
      من فقط پاسخ سوال مطرح شده رو دادم .

در مورد اون دو سهم هم دیگه فعلا تا یه هفته صحبتی نمیشه تا فک نکنید تبلیغی در کاره. سهم خوب نیازی به تبلیغ نداره ولو نیاز به معرفی داره
      ولی اطلاعاتی به دستم برسه قطعا اعلام میکنم و کاری ندارم برداشت شما چی میخواد باشه
      ///

نظر

• سپه
        كاربر فعال
        • Dec 2010
        • 790

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
        چهارشنبه گذشته 800 تن شکر به قیمت 1020 تومان عرضه شد و تنها 400 تن ان مورد معامله قرار گرفت

چند روز پیش 25 تن شکر توسط قند شهرکرد عرضه شد به قیمت 1040

اینم مال چند هفته پیشه
        http://www.aradsarmaye.com/attachmen...2-44-11-pm.png
        قیمت شکر ( فله ای ) همین الان در مغازه کیلویی 1200 تومان وکله قند 1400 تومان(حتمابا احتساب سود عوامل توزیع)
        هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• best
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 294

من نخواستم سهمی رو بکوبم اگه اینجوری بود قبلا شفاف اعلام میکردم و نمیومدم بگم بعضی ها میارزه و بعضی ها نمیارزه . اگه شخصی هم این سهم رو کوبیده باشه قطعا اون شخص من نبودم .
          من فقط پاسخ سوال مطرح شده رو دادم .

در مورد اون دو سهم هم دیگه فعلا تا یه هفته صحبتی نمیشه تا فک نکنید تبلیغی در کاره. سهم خوب نیازی به تبلیغ نداره ولو نیاز به معرفی داره
          ولی اطلاعاتی به دستم برسه قطعا اعلام میکنم و کاری ندارم برداشت شما چی میخواد باشه

کدال هست و همه با سواد نیازی هم به برداشت شخصی نیست

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

کدال هست و همه با سواد نیازی هم به برداشت شخصی نیست
            در این صورت هیچ تاپیکی نباید ایجاد میشد و هیچ صحبتی از هیچ سهمی نمیشد. گزارش ها ی شرکت ها که روی کدال میاد شفاف نیست جناب best در غیر این صورت دیگه تعدیل انچنانی هیچ سهمی نداشت
            ///

نظر

• best
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 294

در این صورت هیچ تاپیکی نباید ایجاد میشد و هیچ صحبتی از هیچ سهمی نمیشد. گزارش ها ی شرکت ها که روی کدال میاد شفاف نیست جناب best در غیر این صورت دیگه تعدیل انچنانی هیچ سهمی نداشت

صحبت از سهم چرا ولی شایعه و غیره نه .دیگر این بحث را جوابگو نیستم.

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

صحبت از سهم چرا ولی شایعه و غیره نه .دیگر این بحث را جوابگو نیستم.
                دوست عزیز میشه بگید کدوم شایعه؟؟؟؟ :( من کجا شایعه کردم!!!!!!! اگه اثبات کنی بنده این سایت رو ترک میکنم
                ///

نظر

• best
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 294

دوست عزیز میشه بگید کدوم شایعه؟؟؟؟ :( من کجا شایعه کردم!!!!!!! اگه اثبات کنی بنده این سایت رو ترک میکنم ولی قبلش حرف دلم رو میزنم بعد میرم;)
                  شما به دل نگیر من کلی گفتم شخص خاصی مدنظر نیست شما هم بمان استفاده می کنیم.

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

ممنون دوست عزیز
                    ///

نظر

• Renjer
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 539

سلام روز جمعه ای بیاد برا فرج امام زمان سه تا صلوات بفرستید وکوتاه بیاید وبا هم بگو مگو نکنید .

شما فکر میکنید روند معاملات فردا در قندیها + است یا -
                      قیمت جهانی شکر هم 23.60 دلار که 0.43 % مثبت است .
                      خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• امپراتور7
                        کاربر فعال
                        • Mar 2011
                        • 1043

خیلی این دس اون دس کردم چیزی نگم ولی نمیشه
                        اقایون دوست اقایون دلسوز جان مادرتون دست از سر این گروه بردارید اقا یه بار گفتند و گفتید حباب رشد کرد الان بگویید بادکنک بلکه افت کند منظورم به شخص خاصی نبود ولی با همین حرفها خیلی ها از سود جا موندن شاید این گروه یه استراحت چند درصدی بکنه شما را به خدا این گروه را در این بازار درن دشت نادیده بگیرید . احتمالا گروه بعدی هم کاشی و سرامیکه که به زودی حباب حباب هایش شروع خواهد شد
                        به جان خودت بیفت!
                        خودت خودت را بساز!
                        وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• بابااتی
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 314

اینهم یک خبر ناراحت کننده برای ایرانیان و خوشحال کننده برای صنعت قند که امروز رسما اعلام شد

آفتاب: رئیس کمیسیون طرح تحول اقتصادی مجلس شورای اسلامی خبر داد: براساس جدیدترین تصمیم دولت، گشایش "ال سی" برای کالاهای وارداتی از امارات ممنوع شد.

غلامرضا مصباحی مقدم با تاکید بر اینکه ثبت سفارش واردات کالا از امارات در پاسخ به رفتارهای غیرمنطقی امارات متحده عربی متوقف شده بود، از توقف گشایش السی برای کالاهای وارداتی از امارات خبرداد.

رئیس کمیسیون تحول اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: این موضوع منطقی نیست که همسایگان جمهوری اسلامی ایران، از همسایگی با این کشور در مناسبات اقتصادی سود ببرند ولی بنا باشد که هزینهای بابت این منفعت اقتصادی پرداخت نکنند؛ بلکه همسایگان ایران از جمله امارات متحده عربی باید در مقابل فشارهای بیمعنای استکبار جهانی مقاومت کنند تا بتوانند مناسبات خود را از نظر اقتصادی با ایران ادامه دهند.

وی تصریح کرد: اگر قرار باشد که امارات متحده عربی به صورت یکطرفه از روابط اقتصادی با ایران منفعت ببرد، امکان پذیر نیست در حالی که رونق و رشد این کشور ناشی از سرمایه گذاری ایرانیان و تجارت با ایران است. به اعتقاد مصباحیمقدم، اینگونه روابط از سوی امارات با ایران نمیتواند قابل دوام باشد.

از آنجا که تنها راه ورود شکر به ایران امارات است این خبر یعنی مشکل شدن هر چه بیشتر واردات شکر به ایران و بالطبع ...........

نظر

• zereshkkk
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 3474

با سلام
                            در پاسخ جناب باربد
                            قابل ذکر است که اکثر شرکت های قندی در زمینه بسته بندی به طور مستقیم فعالیت داشته و دست واسطه ها کمتر دخالت دارد
                            با تشکر

نظر

• Godfathers
                              عضو عادی
                              • May 2011
                              • 256

جالب تر از همه اینکه قند نقش جهان خودش شکر و قند رو بسته بندی میکنه تو گزارش شرکت هم ذکر شده که خود شرکت بسته بندی میکنه و در حال حاضر در بازار شکر بسته 900 گرمی 1670 و قند بسته ای 1900 به فروش می رسد.

نظر

• سپه
                                كاربر فعال
                                • Dec 2010
                                • 790

در اصل توسط Godfathers پست شده است View Post
                                جالب تر از همه اینکه قند نقش جهان خودش شکر و قند رو بسته بندی میکنه تو گزارش شرکت هم ذکر شده که خود شرکت بسته بندی میکنه و در حال حاضر در بازار شکر بسته 900 گرمی 1670 و قند بسته ای 1900 به فروش می رسد.
                                در اصل توسط Renjer پست شده است View Post
                                شکر 900 گرمی بسته بندی 1150 وقند هم حدود 1600 تومان
                                ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این تفاوت قیمت خیلی زیاده ها ( شده عین نرخ دلار تو ج.ا.ا ;))
                                من خودم امروز شکر را قیمت کردم 1200 بود( فله ای)

دیدم مشاوران کم پیدا شدند من این پست را زدم
                                آخرین ویرایش توسط سپه؛ 2011/12/23, 20:17.
                                هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

در حال کار...
                                X