در اصل توسط mehdi_m پست شده است
View Post
صنعت قند و شکر
Collapse
X
-
-
در اصل توسط موج 5 پست شده است View Postآریو جون شکر 1350 تومن معامله شد تو بورس کالا<:-p
تورم بیش از 33.5 درصد است
تابناک نوشت: غلامرضا کاتب، سخنگوی کمیسیون برنامهوبودجه مجلس نهم با رد آمار معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رییسجمهور و مرکز آمار که نرخ تورم را 22.5 درصد اعلام کردهاند، گفت: در حال حاضر نرخ تورم بیش از 33.5 درصد است ولی این آمار به صورت رسمی اعلام نشده و فقط به صورت جزیرهای مطرح است.
این یعنی حداقل نرخ تورم 50 درصده ..
انتظار رشد 15 % نرخ شکر نسبت به سال 90 که همیشه تو 10 سال گذشته اتفاق افتاده چیز دور از انتظار ی نیست ...
نکته مهم این صنعت تولید در داخل کشور و مصرف هم در داخل کشوره .... نکته دوم اینکه میزان عرضه تقریبا نصف میزان تقاضا در کشوره
ابطال معاملات قزوین که به شکل ناجوانمردانه بازگشایی شده بود رو به فال نیک میگیریم ...
همینطوره معامله شکر در بورس کالا با نرخ 1350 تومن ...
و همینطور تقسیم سود 40 تومنی قشیر در مجمع امروز
به نظرم اگه بازاری باقی بمونه !!!!
خرید بنیادی های این گروه و اختصاص 25 درصد سبد به این سهم ها خالی از لصف نیست ...ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط موج 5 پست شده است View Postآریو جون شکر 1350 تومن معامله شد تو بورس کالا<:-p
نظر
-
به نظر من بازم دارن یه بلاهایی به سر قزوین میارن
خوب چرا تو قیمت 3340 معامله نشد؟
بهرحال با این روزند نزولی اگر 300 تومن هم باز بشه طی یکی دو هفته میرسه به قیمت 223 تومن که دیروز باطل شد!
تازه سهام دارش هم باید هر روز حرص بخورند اونجوری فقط یه بار حرص میخوردن!!!
نظر
-
-
رییس کمیته واردات اتاق ایران
نرخ واقعی ارز 1500 تومان است/کسب درآمد میلیاردی برخی از ارز دولتی
رییس کمیته واردات اتاق ایران گفت: تک نرخی شدن ارز تنها راه آرامش در این بازار است و دلار با نرخ 1226 تومان نرخی است که رانت و فساد ایجاد می کند و ضروری است تا سقف 1500تومان تک نرخی شود .
به گزارش قدس انلاین , مجید رضا حریری در گفت وگو با پانا، تصریح کرد: تک نرخی شدن ارز تنها راه آرامش در این بازار است و دلار با نرخ 1226تومان نرخی است که رانت و فساد ایجاد می کند و در ماههای اخیر نیز برخی از این رانت بهره برده اند .
وی اضافه کرد: برخی که دسترسی به این رانت داشته اند به راحتی از آن استفاده کرده اند و به طور مثال اگر 10میلیون دلار گرفته باشند با فاصله میانگین نرخ آزاد و ارز دولتی 6 میلیارد تومان درآمد کسب کرده اند .
رییس کمیته واردات اتاق ایران خاطرنشان کرد: اگر بانک مرکزی بخواهد عاقلانه و منطقی بازار ارز را مدیریت کند ، باید دلار مرجع را به حول و حوش 1500 تومان افزایش دهد .
حریری با اشاره به کاهش قدرت خرید مردم گفت: قدرت خرید طبقه خرده یا همان طبقه متوسط جامعه به شدت کاهش یافته و از این پس خریدار کالاهایی که با ارزان گران به کشور وارد شود نخواهد بود .
وی ادامه داد: این کاهش قدرت خرید موجب می شود تا وارد کنندگان نیز در واردات کالا تامل کنند چون دست نگه داشتن مصرف کنندگان در خرید خواب سرمایه و زیان وارد کنندگان را به دنبال دارد .
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postرییس کمیته واردات اتاق ایران
نرخ واقعی ارز 1500 تومان است/کسب درآمد میلیاردی برخی از ارز دولتی
رییس کمیته واردات اتاق ایران گفت: تک نرخی شدن ارز تنها راه آرامش در این بازار است و دلار با نرخ 1226 تومان نرخی است که رانت و فساد ایجاد می کند و ضروری است تا سقف 1500تومان تک نرخی شود .
به گزارش قدس انلاین , مجید رضا حریری در گفت وگو با پانا، تصریح کرد: تک نرخی شدن ارز تنها راه آرامش در این بازار است و دلار با نرخ 1226تومان نرخی است که رانت و فساد ایجاد می کند و در ماههای اخیر نیز برخی از این رانت بهره برده اند .
وی اضافه کرد: برخی که دسترسی به این رانت داشته اند به راحتی از آن استفاده کرده اند و به طور مثال اگر 10میلیون دلار گرفته باشند با فاصله میانگین نرخ آزاد و ارز دولتی 6 میلیارد تومان درآمد کسب کرده اند .
رییس کمیته واردات اتاق ایران خاطرنشان کرد: اگر بانک مرکزی بخواهد عاقلانه و منطقی بازار ارز را مدیریت کند ، باید دلار مرجع را به حول و حوش 1500 تومان افزایش دهد .
حریری با اشاره به کاهش قدرت خرید مردم گفت: قدرت خرید طبقه خرده یا همان طبقه متوسط جامعه به شدت کاهش یافته و از این پس خریدار کالاهایی که با ارزان گران به کشور وارد شود نخواهد بود .
وی ادامه داد: این کاهش قدرت خرید موجب می شود تا وارد کنندگان نیز در واردات کالا تامل کنند چون دست نگه داشتن مصرف کنندگان در خرید خواب سرمایه و زیان وارد کنندگان را به دنبال دارد .كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
قنیشا هم تعدیل مثبت داد .............البته کمه هنوز براش ..........;)
سپهبد باید میذاشت سهم مثل بقیه اصلاح بشه و بریزه................سهم با این پی به ای به درد من یکی که نمیخوره100 تومن که بسازه تازه پی به ایش میاد رو 10-11 ........البته به خودش هم گفتم ..........گفت من به کسی پیشنهاد ندادم قنیشا بخره ....... به هر جال قنیشا یکی از لیدر های قندی هاست.......باید ببنیم برای سال اینده برنامه ای برای افزایش ظرفیت تولید داره یا نه........آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/07/09, 22:06.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postقنیشا هم تعدیل مثبت داد .............البته کمه هنوز براش ..........;)
سپهبد باید میذاشت سهم مثل بقیه اصلاح بشه و بریزه................سهم با این پی به ای به درد من یکی که نمیخوره100 تومن که بسازه تازه پی به ایش میاد رو 10-11 ........البته به خودش هم گفتم ..........گفت من به کسی پیشنهاد ندادم قنیشا بخره ....... به هر جال قنیشا یکی از لیدر های قندی هاست.......باید ببنیم برای سال اینده برنامه ای برای افزایش ظرفیت تولید داره یا نه........
خب مثل اینکه قصفها به حرف ما گوش داد و اومد تا 1250 تومن فردا من جز خریدارن برای افزودن سهم هستم در منفی ... و محدوده مورد نظر 1250 ... با دید واقعا سهامداریریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postدر این قیمت ها قنیشا با قند اصفهان قابل مقایسه نیست...
خب مثل اینکه قصفها به حرف ما گوش داد و اومد تا 1250 تومن فردا من جز خریدارن برای افزودن سهم هستم در منفی ... و محدوده مورد نظر 1250 ... با دید واقعا سهامداری///
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postدر این قیمت ها قنیشا با قند اصفهان قابل مقایسه نیست...
خب مثل اینکه قصفها به حرف ما گوش داد و اومد تا 1250 تومن فردا من جز خریدارن برای افزودن سهم هستم در منفی ... و محدوده مورد نظر 1250 ... با دید واقعا سهامداری
نظر
نظر