آغاز بازی جدید قندیها
صنعت قند و شکر
Collapse
X
-
-
خدارو شکر قشهد ما هم از خوب جایی برگشت....
نظر
-
در اصل توسط شهروز1365 پست شده است View Postخدارو شکر قشهد ما هم از خوب جایی برگشت....
http://www.pic.iran-forum.ir/images/...flyj7tev55.png
نظر
-
-
-
قشهد:
اونطور که من حساب کردم هر 10% افزایش تولید 30%سود شرکت رو افزایش میده
و هر 10% افزایش نرخ شکر 40% افزایش سود داره
همونطور که خود شرکت اعلام کرده پیش بینی امسال خیلی بد بینانه هست
تولید خیلی پایین گرفته شده
با تماسی که با شرکت داشتم گفتن ما از خدامونه هر چقدر نیشکر باشه و مزرعه دار بهمون بفروشه ما میخریم و تبدیل به شکر میکنیم
گفتن احتمال افزایش 100% تولید هم هست.....
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postپایان اصلاح
شاخص قندی در 6 ماهه اول با 58 درصد رشد، رتبه اول را در بازار داشته است. و تا اینجای 6 ماهه دوم ایضاً بیشترین نزول را. ولی هنوز یک نکته برای من مبهم است، چه خبری ناگهان این گروه را به حرکت درآورد؟ گمان نمی کنم اصلاح قیمتی به تنهایی دلیل کافی باشد.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postبا درود
شاخص قندی در 6 ماهه اول با 58 درصد رشد، رتبه اول را در بازار داشته است. و تا اینجای 6 ماهه دوم ایضاً بیشترین نزول را. ولی هنوز یک نکته برای من مبهم است، چه خبری ناگهان این گروه را به حرکت درآورد؟ گمان نمی کنم اصلاح قیمتی به تنهایی دلیل کافی باشد.
اصلاح سهم های قندی کما بیش در طی یک هفته اخیر تموم شده بود و این گروه در انتظار یک خبر مثبت یا حتی یک پالش مثبت مترصد صعود بود
پالس مثبت با رفع جو منفی از بازار - کاهش ریسک سیستماتیک - صادر شد
هم چنین جمع آوری صفوف فروش برخی شرکتهای این گروه باعث ایجاد هیجان در کل گروه شد و شد آنچه شد!وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
شاخص قندی در 6 ماهه اول با 58 درصد رشد، رتبه اول را در بازار داشته است. و تا اینجای 6 ماهه دوم ایضاً بیشترین نزول را. ولی هنوز یک نکته برای من مبهم است، چه خبری ناگهان این گروه را به حرکت درآورد؟ گمان نمی کنم اصلاح قیمتی به تنهایی دلیل کافی باشد.
با سلام
خاطره خوش بازدهی بالا تو روند نزولی قبلی بازار ....................................اصلاح خوب .......................... افزایش قیمت جهانی شکر.........................زمزمه برگشت تعرفه واردات شکر ..................... در کل اخبار منفی خاصی تو این گروه دیده نمی شه.............
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postدرود بر شما
اصلاح سهم های قندی کما بیش در طی یک هفته اخیر تموم شده بود و این گروه در انتظار یک خبر مثبت یا حتی یک پالش مثبت مترصد صعود بود
پالس مثبت با رفع جو منفی از بازار - کاهش ریسک سیستماتیک - صادر شد
هم چنین جمع آوری صفوف فروش برخی شرکتهای این گروه باعث ایجاد هیجان در کل گروه شد و شد آنچه شد!در اصل توسط آزیکو پست شده است View Postبا سلام
خاطره خوش بازدهی بالا تو روند نزولی قبلی بازار ....................................اصلاح خوب .......................... افزایش قیمت جهانی شکر.........................زمزمه برگشت تعرفه واردات شکر ..................... در کل اخبار منفی خاصی تو این گروه دیده نمی شه.............
گروه برقی هم که خاطره خوشی در روند نزولی قبلی بازار برجای گذاشتند، اصلاح خوبی کرده اند، قیمت مس کاهش یافته است و... پس چرا این گروه حرکت نمی کند؟آخرین ویرایش توسط ناشناس؛ 2011/10/18, 15:31.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
ممنون
نظر
نظر