صنعت روي زنگان ( زنگان )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جعفرزاده
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 5833

بازار فرابورسی زنگان و p/e 5 و حجم مبنای 1 اما اگر در بازار بورس بود p/e 5 را کسی با این جو بازار نمیخرید. امیدوارم خریداران سود خوبی ببرند.

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

به من 500 تا دادن
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• esi_mohammadi
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 1105

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
        به من 500 تا دادن
        سلام مصطفی ، فکر میکنی تا چه قیمتی جای رشد داره ؟
        (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
        (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
        (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
          سلام مصطفی ، فکر میکنی تا چه قیمتی جای رشد داره ؟
          اسی جان فک میکنم به دلیل حجم کم و فرابورسی بودن تا 240 یا 250 رشد کنه.
          فقط یه ریسکی داره اونم وجود شخص حقیقی توی سهمه

اما با همه این صحبتا فکر میکنم جذابیت زیادی برای سفته بازا داره و بازم بازیش میدن
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

به من 500 تا دادن
            داش مصطفی به منم 500 تا داده این کارگزار جدیدمون. اون قبلیه که عین همیشه............
            إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
              داش مصطفی به منم 500 تا داده این کارگزار جدیدمون. اون قبلیه که عین همیشه............
              مبارکت باشه
              ای بابا...تو که قرار بود بیای پیش خودمون

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

مبارکت باشه
                ای بابا...تو که قرار بود بیای پیش خودمون
                دادا اینا خودشون اومدن سراغم پیشنهاد بی شرمانه دادند;) اینجا با کد خانومم هستم. کد خودم رو حتما منتقل می کنم همون پیش خودتون;)
                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

من که امروز 8:30:03 دستور خرید 10 هزارتایی دادم ولی هنوز 1 دونه هم گیرم نیومده

تا الان 174774 تا معامله شده

امان از این استیشن ها و کارگزاری ها که قدرتشون بالاست و شده من 8:30:00 هم وارد کردم ولی باز هم نفر اول نبودم.

این کارگزاریها دستور خریدشون قبل از 8:30:00 میخوره مثل اینکه ;)
                  The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• esi_mohammadi
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 1105

اینم تحلیل بنیادی سهم شرکت روی زنگان
                    لینک تحلیل به فرمت pdf
                    (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                    (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                    (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• MagicHunter
                      عضو جدید
                      • Oct 2011
                      • 4

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post

امان از این استیشن ها و کارگزاری ها که قدرتشون بالاست و شده من 8:30:00 هم وارد کردم ولی باز هم نفر اول نبودم.

بنده هم ساعت 8:30:00 دستور خرید دادم اما بمانند شما 8:30:03 دستور ثبت شد.
                      به ما هم نرسید مثل بقیه ی عرضه اولیه ها...
                      @};-

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

بابک جان دستور آنلاینا حدودا 4 ثانیه با تاخیر ثبت میشه.
                        شما سرخطی میخوای حتما باید به کارگزارت بگی. تازه اونم باید خیلی دوستت داشته باشه;)

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

در اصل توسط MagicHunter پست شده است View Post
                          بنده هم ساعت 8:30:00 دستور خرید دادم اما بمانند شما 8:30:03 دستور ثبت شد.
                          به ما هم نرسید مثل بقیه ی عرضه اولیه ها...
                          @};-
                          با سلام و عرض ادب خدمت جناب آقای MagicHunter عزیز ،

برای من نیز دستور ثبت ساعت 8:30:03 بود

متاسفانه عرضه های اولیه برای از ما بهترون است و معلوم نیست دولت این سهمیه بندی ها را چرا کاری نمی کند که همه استفاده کنند؟

مثلا" بگویند هر فردی خواست با همان کد بورسی خودش و یه سری کدهای شناسایی دیگه بیاد از روزهای قبلش ثبت نام کنه و هر تعداد مشخص شد بفروشند و مابقی رو دوباره به همین صورت ثبت نام کنند.

اینطوری عدالت برقرار میشه.

الان کارگزاری هایی که سهامدارانشون نخواستند یا اصلا" نمی دانستند که چنین سهمی قراره عرضه بشه ، میایند و برای خودشون و آشنایان و دوستانشان برمیدارند.

درحالیکه اگر روشی که به صورت فوق گفتم عمل شود ، و فقط به افرادی که ثبت نام کردهند تعلق بگیرد ، مابقی سهمهای اضافه نیز به همین روش ثبت نام مجدد عرضه گردد.

و باید به نظر من به کارگزاری ها اجازه اینکه گروهی خرید کنند نداشته باشند و اجازه ندهند.

با سپاس

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

بابک جان دستور آنلاینا حدودا 4 ثانیه با تاخیر ثبت میشه.
                            شما سرخطی میخوای حتما باید به کارگزارت بگی. تازه اونم باید خیلی دوستت داشته باشه;)
                            با سلام

ای بابا

تو این زمونه همه فقط پولو میشناسن مصطفی عزیز

اون زمانی که من گردش حسابم بالا بود و جزو 10 نفر اول بودم دوستم داشتن ;;)

اما الان دیگه نه

ولی خداییش من هم اگه کارگزاری داشتم به شما خیلی بیشتر در زمان عرضه اولیه سهم میدادم ، چون واقعا" دوست داشتنی هستید.

حالا به نظر شما این عدالت است؟؟؟ که کارگزاری ها بتوانند زودتر سر خط باشند؟!!

به نظر من که باید همه یکسان باشند ولی متاسفانه اینجا ایران است و اگر همه در یه تایم خاصی می توانستند دستورهاشون رو وارد کنند و برابر بودند باید شک میکردیم!!=))

با تشکر از جناب آقای مصری پور دوست داشتنی

سلامت و تندرست باشید@};-

نظر

• مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

اون پالایشگاه تهران رو زدن کامل به نامه خودشون کارگزاریها
                              دولت اگه عرضه داشت که جلوشون رو میگرفت
                              این روی زنگان که چیزی نیست
                              اون پالایشگاه تهرانه که الان بیاد باز شه دوبل میزنه
                              امان از کثافت کاری و دزدی کارگزاریها
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

با سلام

ای بابا

تو این زمونه همه فقط پولو میشناسن مصطفی عزیز

اون زمانی که من گردش حسابم بالا بود و جزو 10 نفر اول بودم دوستم داشتن ;;)

اما الان دیگه نه

ولی خداییش من هم اگه کارگزاری داشتم به شما خیلی بیشتر در زمان عرضه اولیه سهم میدادم ، چون واقعا" دوست داشتنی هستید.

حالا به نظر شما این عدالت است؟؟؟ که کارگزاری ها بتوانند زودتر سر خط باشند؟!!

به نظر من که باید همه یکسان باشند ولی متاسفانه اینجا ایران است و اگر همه در یه تایم خاصی می توانستند دستورهاشون رو وارد کنند و برابر بودند باید شک میکردیم!!=))

با تشکر از جناب آقای مصری پور دوست داشتنی

سلامت و تندرست باشید@};-
                                لطف داری بابک جان
                                آره واقعا فقط گردش حساب مهم شده توی تخصیصا و مسلما عدالت نیست .
                                خب سیستم کارگزارا به این خاطر سریعتر عمل میکنه که اونا خود server هستن ولی آنلاین با واسطه به سرور وصل میشه.

این مشکلم میشه حلش کرد. دوبار که سیگنال خرید به تریدرتون بدین باهاتون رفیق میشه;)
                                مثل همین پیشنهاد خریدا که توی تاپیکا اعلام میکنی بهشون بگو . یه بار که بازدهی خوب نصیبش بشه دیگه ولت نمیکنه.

شاد باشید

نظر

در حال کار...
                                X