در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است
View Post
صنعت روي زنگان ( زنگان )
Collapse
X
-
-
7 میلیون معامله شد (تقریبا 15 درصد شرکت ) ، فکر کنم کل 11 میلیون هم اگر می فروختند خریدار داشت ، تقریبا هرکس قصد فروش داشت امروز خارج شد ، با توجه به کوچک بودن سهم و بنیاد خوب و احتمال تعدیل مثبت و همچنین معامله بلوکی که در راه داره فکر کنم بعد از یکی دو روز اصلاح حرکتشو به سمت 500 شروع کنه .
نظر
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Post7 میلیون معامله شد (تقریبا 15 درصد شرکت ) ، فکر کنم کل 11 میلیون هم اگر می فروختند خریدار داشت ، تقریبا هرکس قصد فروش داشت امروز خارج شد ، با توجه به کوچک بودن سهم و بنیاد خوب و احتمال تعدیل مثبت و همچنین معامله بلوکی که در راه داره فکر کنم بعد از یکی دو روز اصلاح حرکتشو به سمت 500 شروع کنه .
معامله بلوکی هم قطعیه چون مثل خصوصی سازی نیستند و قطعا قبل از اعلام با مشتری به توافق رسیده اند
ممکن هم هست که انتقال بلوک درون گروهی باشد مثلا به کالسیمین منتقل شود
نظر
-
-
در اصل توسط Godfathers پست شده است View Postامروز سنگین وارد سهم شدم.
راستی یک نکته در مورد این سهم : شرکت در حال ساخت واحد هوی مدیا است که اوایل سال 92 به بهره برداری می رسد و از این طریق حداقل 50 هزار تن خاک کم عیار را به خاک پرعیار تبدیل خواهد کرد و سود سرشاری از آن بدست خواهد آورد.
نظر
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Postتبریک میگم ، بنظرم یک ماهه میشه ازش یک گین 50 تا 100 درصدی گرفت . شنبه و یکشنبه درصد سهامم را افزایش خواهم داد .
راستی یک نکته در مورد این سهم : شرکت در حال ساخت واحد هوی مدیا است که اوایل سال 92 به بهره برداری می رسد و از این طریق حداقل 50 هزار تن خاک کم عیار را به خاک پرعیار تبدیل خواهد کرد و سود سرشاری از آن بدست خواهد آورد.
یکی از اهداف بنده برای خرید همین ساخت هوی مدیا بود که کلا یک چیز عجیبی هست.
کالسیمین خریدار اصلی سهم هست .
نظر
-
عرضه عمده سهام شركت صنعت روي زنگان در بازار فرابورس ايران 91/9/22 11:45
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ شركت توسعه معادن روي ايران (سهامي عام) در نظر دارد، تعداد 39،000،000 سهم معادل 78 درصد از سهام كنترلي شرکت صنعت روي زنگان (سهامي عام) را بطور يکجا و به صورت نقد مطابق با رويه جاري تسويه پاياپاي معاملات (t+3) مطابق با شرايط اعلامي از طريق عرضه در بازار فرابورس ايران به فروش برساند. قيمت پايه هر سهم 4،000 ريال و تاريخ عرضه روز سه شنبه مورخ 1391/10/05 تعيين شده است. متقاضيان خريد مي بايست حداقل 6 روز كاري قبل از عرضه (حداكثر تا روز يكشنبه مورخ 1391/09/26) نسبت به تكميل و ارائه فرم شماره 1-1 (پيوست بيانيه عرضه) و ارائه مستندات لازم از جمله فرمهاي 3 تا 7 (پيوست بيانيه عرضه) به كارگزار خود اقدام نموده باشند. كارگزار خريدار مي بايست حداقل 6 روز كاري قبل از عرضه (حداكثر تا روز يكشنبه مورخ 1391/09/26)، نسبت به تكميل فرم شماره 2 (پيوست بيانيه عرضه) و كنترل كامل بودن مستندات خواسته شده در بينيه عرضه و ارائه مستندات و اطلاعات به صورت كامل طي همان روز به سازمان بورس و اوراق بهادار و فرابورس اقدام نموده باشد. مديريت بازار ف
نظر
-
عرضه عمده سهام شركت صنعت روي زنگان در بازار فرابورس ايران 91/9/25 12:55
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ شركت توسعه معادن روي ايران (سهامي عام) در نظر دارد، تعداد 39،000،000 سهم معادل 78 درصد از سهام كنترلي شرکت صنعت روي زنگان (سهامي عام) را بطور يکجا و به صورت نقد مطابق با رويه جاري تسويه پاياپاي معاملات (t+3) مطابق با شرايط اعلامي از طريق عرضه در بازار فرابورس ايران به فروش برساند. قيمت پايه هر سهم 4،000 ريال و تاريخ عرضه روز سه شنبه مورخ 1391/10/05 تعيين شده است. متقاضيان خريد مي بايست حداقل 6 روز كاري قبل از عرضه (حداكثر تا فردا يكشنبه مورخ 1391/09/26) نسبت به تكميل و ارائه فرم شماره 1-1 (پيوست بيانيه عرضه) و ارائه مستندات لازم از جمله فرمهاي 3 تا 7 (پيوست بيانيه عرضه) به كارگزار خود اقدام نموده باشند. كارگزار خريدار مي بايست حداقل 6 روز كاري قبل از عرضه (حداكثر تا فردا يكشنبه مورخ 1391/09/26)، نسبت به تكميل فرم شماره 2 (پيوست بيانيه عرضه) و كنترل كامل بودن مستندات خواسته شده دريانيه عرضه و ارائه مستندات و اطلاعات به صورت كامل طي همان روز به سازمان بورس و اوراق بهادار و فرابورس اقدام نموده باشد. مديريت بازار
--------------------------------------------------------------------------------
نظر
نظر