*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط vahid1366 پست شده است View Post
    اقا بهنام براى ورود به خبهمن زمان مناسبى هست؟
    اگر قصد خرید دارین،دو نکته رو در نظر بگیرن

1 - پله ای بخرین

2 - با دیدگاه بلند مدتی بخرین
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• Nikooravesh
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 282

سلام آقا بهنام بلند مدت نظرتون درمورد فاسمين و فولاي چيه؟
      ممنون از صبرو تحمل و زحمتي كه مي كشين.

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

با سپاس فروان از دوستان عزیز

خوشحالم که در سود هستین
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
          بهنام عزیز با تشکر .امروز تقریبا همه چی صف خرید بود.فروش شکربن و خرید ولساپا کار مناسبی نبود .اگر پیشنهادی راجع به تعویض مجدد این سهم دارید خوشحال می شوم که استفاده ببرم از راهنماییتون.درضمن از صف خرید مقداری هم خبهمن برداشتم نگرانم که سهم به این زودی ها برنگرده
          شما چاره ای جز صبر کردن نداریم

خرید و فروشهای پشت سر هم و احساسی،به هیچ عنوان خوب نیست
          فرصتهای خرید بسیار خوبی در بازار بود که شما اونها رو از دست دادین
          (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

در اصل توسط meysam4950 پست شده است View Post
            سلام بهنام جان نظرت در مورد غپینو چیه ؟
            هدف بانک دی رو چند میدونید ؟
            گفته بودید وپترو تا 400 میرهالان هدفش رو چند میدونید؟
            ببخشید بهنام جان بهتون خوشامد میگم
            من چند روزی نبودم اما تا اومدم تو سایت و اسم تاپیک شما رو دیدم ذوق زده شدم چون وقتی نبودید مجبور بودم برم به یکی از سایتهای همسایه
            درود
            سپاسگزارم

با غپینو موافق نیستم

بانک دی تارگتش همون تارگت قبلی هستش
            روی 160-155 عرض کردم که بلند مدتی حداقل 100% گین میده
            همچنان نظرم همونه

در مورد وپترو هم همون طور که عرض کردم در بلند مدت سقف تاریخی 1050 تومنی رو خواهد شکست
            (کوروش بزرگ)

نظر

• meysam4950
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 117

بهنام جان من 90000 هزارتا شبندر دارم که تازه اجازه گرفتم برای استفده ازش بنظرت چه جوری بین سهمای مختلف تقسیمش کنم 60000تا تا 6 ماه 30000 تا بلند مدت

نظر

• arad700
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 3238

بهنام جان با توجه به سبدم که شامل وپترو ونفت مپنا فاذر دی ولساپا و خبهمن هست(دو سهم آخر از پول فروش شکربن و مقداری نقدینگی خرید شد)بهتر نیست این دوتا را سریعا بفروشم و به سهام قبلیم البته اگر فرصت داد اضافه کنم؟ یا اینکه هردو را بفروشم و یک سهم مثل وبصادر اضافه کنم؟
                Honesty is the best policy

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

بهنام جان من 90000 هزارتا شبندر دارم که تازه اجازه گرفتم برای استفده ازش بنظرت چه جوری بین سهمای مختلف تقسیمش کنم 60000تا تا 6 ماه 30000 تا بلند مدت
                  تمامش رو وبصادر بخرین

هر تعداد سهم که خریدین به دو بخش میان مدت و بلند مدت تقسیمش کنین
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• meysam4950
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 117

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                    تمامش رو وبصادر بخرین

هر تعداد سهم که خریدین به دو بخش میان مدت و بلند مدت تقسیمش کنین
                    بهنام جان میتونید هدفهای میان مدت و بلند مدت وبصادر هم لطف کنید بگید

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                      بهنام جان با توجه به سبدم که شامل وپترو ونفت مپنا فاذر دی ولساپا و خبهمن هست(دو سهم آخر از پول فروش شکربن و مقداری نقدینگی خرید شد)بهتر نیست این دوتا را سریعا بفروشم و به سهام قبلیم البته اگر فرصت داد اضافه کنم؟ یا اینکه هردو را بفروشم و یک سهم مثل وبصادر اضافه کنم؟
                      دوست گرامی

یک حرکت اشتباه رو با یک حرکت اشتباه دیگه ادامه ندین
                      چند روز پیش در پرسشی که داشتین،عرض کردم نقدینگی خودتون رو به همراه شکربن به فاذر تبدیل کنین یا وپترو
                      بعدش گفتین که فاذر نمیخواین بخرین،بنده وبصادر رو معرفی کردم

و خب شما دو سهم دیگه خریدین

حالا که فاذر و وپترو صف هستند و هر کدوم بالای 10% رشد کرده اند و ولساپا و خبهمن افت کرده اند ،تازه میخواین اون دو سهم رو به این دو سهم تبدیل کنین ؟!

حالا یک حرکت اشتباه انجام دادین،اشکالی نداره

دیگه ادامه اش ندین و هی از این شاخه به اون شاخه نپرین
                      قدری تحمل داشته باشین و صبر کنید
                      2 تا خرید و فروش این جوری انجام بدین،یه دفعه می بینین که 30 - 20 درصد پولتون سوخت شده

در حال حاضر باید سهامداری کنید تا یک فرصت مناسب برای تبدیل پیش بیاد
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

بهنام جان میتونید هدفهای میان مدت و بلند مدت وبصادر هم لطف کنید بگید
                        هدف اولیه در بلند مدت : 250 تومن ( 12 - 6 ماهه )
                        و البته قسمتی از این رشد در میان مدت خواهد بود که نمیتونه زیر 50% باشه ( 6 - 3 ماهه )
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• mosenof
                          عضو عادی
                          • Oct 2013
                          • 39

یک کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با فارس تشریح کرد
                          دلایل نوسان گروه‌های مختلف بورسی/ پیش‌بینی رشد بازار در ۳ ماهه پایان سال
                          یک کارشناس بازار سرمایه با تحلیل شرایط فعلی صنایع مختلف بورسی، از رشد بازار سهام در سه ماهه باقیمانده سال جاری خبر داد و گفت: در صورت تداوم آرامش سیاسی بازار به روند صعودی خود ادامه خواهد داد.

حسین خزلی خرازی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با تحلیل شرایط فعلی بازار سهام پس از رکوردشکنی‌های اخیر شاخص اظهار داشت: پس از رشدی که بازار طی هفته‌های گذشته داشته است، امروز روند عرضه و تقاضا به طور متعادل‌تری پیگیری شد.وی با بیان اینکه حجم معاملات یکی از ملاک‌های واقعی بودن معاملات است، گفت: در این روند شاخص نباید مبنای سرمایه‌گذاران برای خرید و فروش قرار بگیرند، چرا که رکوردشکنی‌های شاخص بعضاً به دلیل رشد چند نماد حاضر در بازار است.خرازی با بیان اینکه حجم میانگین معاملات نسبت به هفته گذشته کاهش نسبی داشته است، گفت: این میزان حجم معاملات با توجه به ورود نقدینگی‌های جدید و اقبال به بازار سرمایه حداقل 10 برابر بیشتر شده است.* رشد برخی نمادهای حاضر در گروه خودرویی، دلیل بنیادی ندارداین کارشناس بازار سرمایه با اشاره به اینکه صنعت خودرو نمی‌تواند در کوتاه مدت به سوددهی برسد، گفت: خودروسازهای بزرگ در کشور ما هم اکنون زیان‌ده هستند، در حالی که زیان انباشته بسیاری نیز دارند، بنابراین رشد اخیر برخی نمادهای حاضر در این صنعت دلیل بنیادی ندارد.وی رشد قیمت سهام این شرکت‌ها را ناشی از انگیزه‌های روانی عنوان کرد و افزود: یکی از دلایلی که در روند افزایشی قیمت سهام این شرکت‌ها دخیل بود امیدواری سهامداران نسبت به رشد آنان در آینده است که این امر بعید به نظر می‌رسد.خزلی خرازی گفت: به سهامداران توصیه نمی‌کنم در شرایط فعلی بیش از حد نسبت به این صنعت خوش‌بین باشند.* روند رو به رشد بانکی‌ها و دلایل اقبال به آنهااین کارشناس بازار سرمایه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روند فعلی صنعت بانکداری و قیمت سهام آنان در بورس گفت: بانک‌ها در عملکرد 6 تا 9 ماهه خود پیش‌بینی بدی نداشتند و انتظار می‌رود تا پایان سال پیش‌بینی‌ها به طور کامل محقق شده و حتی در برخی موارد فراتر از آن نیز شناسایی کند.* پالایشگاه‌ها در انتظار بودجه روحانی/ پتروشیمی‌ها تا پایان سال پیش‌رو می‌شوندخرازی با اشاره به سهام شرکت‌های پالایشی در بورس خاطرنشان کرد: هم اکنون پالایشگاه‌ها در انتظار بودجه سال 93 دولت روحانی هستند تا وضعیت خوراکشان مشخص شود.وی ادامه داد: پتروشیمی‌ها در سال 92 روند خوبی داشتند و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال پیش‌روی بازار باشند.این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه یکی از بندهای توافق سیاسی آزاد شدن صادرات شرکت‌های پتروشیمی بود گفت: در صورت اجرای این بند شرکت‌های پتروشیمی وضعیت بهتری خواهد داشت.وی درباره کلیت بازار و روند طی شده تاکنون گفت: هم اکنون شاخص کل بورس در عدد 84 هزار واحد است و در کلیات بازار مشکلی وجود ندارد؛ در صورت حفظ وضعیت فعلی و تداوم آرامش سیاسی در سطح بین‌المللی بورس، بازار سهام به روند صعودی خود با حرکت آرام‌تری ادامه خواهد داش

نظر

• madio
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 390

یه مدت پرت و پلا معامله می کنم
                            گیر یکم پول بودم خواستم سود کنم برعکس شد حداقل 10% ضرر کردم/:.winksmiley02.:/
                            فلا سبدم فاراک(66%) خبهمن(17%) و ملت هست
                            نظرتون چیه؟تغییری پیشنهاد میکنید؟

نظر

• meysam4950
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 117

آقا بهنام از جوابهایی که میدید ممنون یه مدت که نبودید یه سری به سایتای پولی زدم اما نه اطلاعاتشون به اندازه شما بالا بود نه درست جواب میدادن اما شما جواب تمام سوالا رو با حوصله زیاد میدین و این طرز برخوردتون باعث میشه به بازار بورس بیشتر علاقه مند بشم
                              تمام حرفایی که زدم از صمیم قلبم بود و امیدوارم تو صحنه به صحنه زندگیتون پیروز و سربلند باشی

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط madio پست شده است View Post
                                یه مدت پرت و پلا معامله می کنم
                                گیر یکم پول بودم خواستم سود کنم برعکس شد حداقل 10% ضرر کردم/:.winksmiley02.:/
                                فلا سبدم فاراک(66%) خبهمن(17%) و ملت هست
                                نظرتون چیه؟تغییری پیشنهاد میکنید؟
                                وملت رو به وبصادر تبدیل کنین

با فاراک و خبهمن هم سهامداری کنید
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X