*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حس ششم
    عضو عادی
    • Oct 2013
    • 136

پاسخ : *+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

با سلام ودرود
    خبر لغوفروش بلوک پارسیان اومد...درسته استاد؟
    من از وپترو وخگستر بطور کامل خارج شدم.به.بصادر...وساپا ...خزامیا...خبهمن...خکاوه..فاذر اضاف کردم....خوب بوده ؟
    [COLOR=#008000][I][B][SIZE=3][FONT=arial][SIZE=4][FONT=arial black]امیرالمومنین[/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=arial][/FONT][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial]:[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#ff0000][I][B][SIZE=3][FONT=arial]شخص صبور هیچ وقت پیروزی را از دست نخواهد داد اگرچه طول بکشد.[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR]

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
      بهنام جان با تشکر.از طرف شما یک پیغام خصوصی برای من ارسال شده ولی وقتی روی اون کلیک می کنم صفحه اول تاپیک باز میشه و پیام شما دیده نمی شه
      در اصل توسط sonami2616 پست شده است View Post
      بهنام جان برای منم از طرف شما پیامی اومد که البته همون پاسخ شما در تالار بود
      این پیام رو خود سیستم برای شما فرستاده و نشون میده که بنده پست شما رو نقل قول کردم و پاسخ دادم
      آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2014/01/08, 21:00.
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط فروغ فرخ زاد پست شده است View Post
        با سلام خدمت استاد عزیز
        خواستم نظرتونو راجع به غشاذر و شلعاب بدونم؟؟؟
        درود

با غشاذر به هیچ عنوان موافق نیستم

شلعاب هم یک سهم مناسب با بازده منطقی و معقوله و توانایی مناسبی برای افزایش سودش داره
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

در اصل توسط حس ششم پست شده است View Post
          با سلام ودرود
          خبر لغوفروش بلوک پارسیان اومد...درسته استاد؟
          من از وپترو وخگستر بطور کامل خارج شدم.به.بصادر...وساپا ...خزامیا...خبهمن...خکاوه..فاذر اضاف کردم....خوب بوده ؟
          درود

در پست گذشته هم عرض کردم که خگستر چه وپارس رو بفروشه و چه نگه داره،سود میکنه

خریدهاتون هم خیلی خوب بوده

فقط اگر گزینه های کمتری رو انتخاب میکردین،بهتر بود
          خودتون هم میدونین که با سبد شلوغ موافق نیستم
          (کوروش بزرگ)

نظر

• arad700
            ستاره دار (1)
            • Jul 2013
            • 3238

بهنام عزیز با علم به اینکه شما با دید حداقل میان مدت تحلیل می کنید و حرکت کوتاه مدت و مقطعی سهم برای شما اهمیت نداره. می خواستم بپرسم پیش بینی شما راجع به زمان حرکت وساپا چیه؟و راجع به ولغدر آیا برداشت من صحیح هستش که حداکثر تا آخر ماه شروع به رشد می کنه؟ تصور من راجع به تاثیر پذیری مثبت سهام خودرویی نسبت به اجرای توافق ژنو تا آخر ماه درسته؟ من معتقدم با قطعی شدن اجرای توافق موج مثبتی در اینگونه سهام را شاهد خواهیم بود
            Honesty is the best policy

نظر

• mohsen ho
              ستاره دار(1)
              • Feb 2013
              • 11252

استاد بهنام سوال مهمی از شما دارم !
              به نظرتان از سال اینده میتوان سالی100درصد در بورس سود کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              درود برشما

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                بهنام عزیز با علم به اینکه شما با دید حداقل میان مدت تحلیل می کنید و حرکت کوتاه مدت و مقطعی سهم برای شما اهمیت نداره. می خواستم بپرسم پیش بینی شما راجع به زمان حرکت وساپا چیه؟و راجع به ولغدر آیا برداشت من صحیح هستش که حداکثر تا آخر ماه شروع به رشد می کنه؟ تصور من راجع به تاثیر پذیری مثبت سهام خودرویی نسبت به اجرای توافق ژنو تا آخر ماه درسته؟ من معتقدم با قطعی شدن اجرای توافق موج مثبتی در اینگونه سهام را شاهد خواهیم بود
                دوست گرامی

اگر توجه کرده باشین،بنده همیشه برای تارگتهای سهام مخلف یک بازه زمانی رو تعریف میکنم
                این بازه زمانی بر دو فرض استواره
                فرض خوشبینانه و فرض بدبینانه

یعنی وقتی میگم میان مدتی ( 6 - 3 ماهه ) یعنی 3 ماهه با فرض خوشبینانه و 6 ماهه با فرض بدبینانه
                بر همین اساس اینکه سهم یه هفته دیگه رشدش شروع بشه یا دو هفته دیگه،برام اهمیتی نداره
                بنده همیشه بازره های مختلفی رو برای خودم تعریف میکنم و تحلیلم رو بر اون اساس انجام میدم

به شما هم توصیه میکنم دیدگاه کوتاه مدت رو در بحث تحلیل کنار بذارین
                (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

در اصل توسط hossenemohsen پست شده است View Post
                  استاد بهنام سوال مهمی از شما دارم !
                  به نظرتان از سال اینده میتوان سالی100درصد در بورس سود کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  درود برشما
                  خب این مورد بستگی به عملکرد شما داره
                  شما که قرار نیست در کل شرکتهای بورسی سهامدار باشین
                  چیزی که مهمه نوع دیدگاه و نوع انتخاب شماست

اگر همیشه در گروه ها و صنایع پیشرو سرمایه گذاری کنید،شانس موفقیت شما بیشتره

و البته انتخاب صنایع پیشرو نیاز به تجزیه و تحلیل درست داره
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• mrgh1
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 39

با سلام آقا بهنام .ممنون هستم از اینکه به سوالات ما پاسخ میدید .میخواستم ببینم در مورد قند شیروان نظرتون چیه و علت رشد اخیرش چیه ؟
                    متشکرم ;)

نظر

• خوشحال
                      عضو عادی
                      • Jan 2014
                      • 247

اقا بهنام عزیز خواهش می کنم اگه فرصتی داشتید در مورد وصنعت نظر خود را اعلام فرمایید. باسپاس

نظر

• rahnama
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 770

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                        میزان سرمایه گذاری و نحوه انتخاب سهام

این بحث رو با یک مثال توضیح میدم
                        نکته : فرض میکنیم هر سهمی که نام برده میشه روند صعودی داره و کاری به وضعیت حال حاضر سهم نداریم
                        فرض کنید سه نفر با سرمایه 5 و 50 و 500 تومن قصد سرمایه گذاری دارند (از کارمزد خرید صرف نظر میشه)
                        نفر اول که 5 تومن سرمایه داره به سراغ رتکو میره
                        سهمی که 281 تومن قیمت داره و 24000 سهم حجم مبنا
                        با این مبلغ میشه حدود 17800 سهم خرید
                        اما اگر نفر دوم با سرمایه 50 تومنی بخواد روی رتکو تک سهم بشه باید 178000 سهم بخره (بیش از نیم درصد کل سهام شرکت)
                        یعنی بیش از 7 برابر حجم مبنای سهم و خب این ریسک سرمایه گذاری رو یه مقدار بالا می بره
                        اما نفر سوم که 500 تومن سرمایه داره
                        این نفر میتونه به سراغ رتکو بیاد ؟
                        خب مشخصه که نمیتونه
                        چون این پول معادل بیش از 5% کل سهام شرکته (1780000 سهم)
                        اول اینکه خرید این درصد سهم از بازار کار سختیه
                        بعدم اگه بشه خرید،به هیچ وجه منطقی نیست
                        چرا که وارد کردن این حجم سرمایه به همچین سهم کوچیکی عقلانی نیست
                        مگه اینکه یک سرمایه گذار دنبال کسب کرسی باشه که اون خارج از بحث ماست
                        حالا طرف خرید،چه جوری میخواد بفروشه ؟
                        اما همین سرمایه گذار اگه تمام سرمایه خودش رو مپنا بخره
                        میشه در حدود 1.8 میل
                        میشه این تعداد رو به راحتی از صف فروش و یا حتی در وضعیت تعادل قیمتی خرید و به صف خرید یا در بازار متعادل فروخت
                        خب این سهم کشش سرمایه گذاری بیشتر از این رو هم داره
                        بنده همیشه سهامی رو تحلیل میکنم که حجم معاملات و نقد شوندگی بسیار بالایی دارند
                        ممکنه یه سهم ریز بازار بازدهی بالایی بده
                        ولی اون سهم به درد هر سرمایه ای نمیخوره
                        اما مپنایی که از 170-160 تومن دارم توصیه به خرید میکنم و تحلیلش رو انجام دادم برای هر سرمایه ای مناسبه
                        حالا چه 1 تومن باشه ،چه 100 تومن،چه 500 تومن
                        حتی آذراب هم به همین شکله
                        با اینکه 240000 سهم حجم مبنا داره
                        قابلیت سرمایه گداری سنگین رو داره
                        چون نقدشوندگی فوق العاده بالایی داره

ادامه دارد ...
                        ادامه پست قبل ...

مورد مهمی که وجود داره بحث ریسک و بازده هست
                        وقتی میزان سرمایه گذاری بیشتر میشه باید با احتیاط بیشتری عمل کرد
                        شخصی که 5 تومن سرمایه داره میتونه ریسک بیشتری رو بپذیره و انتظار بازده بالاتری رو داشته باشه
                        ولی شخصی که 500 تومن داره باید سطح انتظارش رو پایین تر از نفر اول قرار بده و منطقی عمل کنه
                        شاید برای شخص اول خرید اوراق مشارکت با سود سالانه 20 درصد هیچ مطلوبیتی نداشته باشه
                        و خب منطقی هم هست که این شخص به دنبال بازده بالاتری باشه
                        ولی همین اوراق مشارکت 20 درصدی برای شخص دوم بسیار هم مطلوبه و این شخص میتونه حدود 20 درصد از سرمایه خودش به این کار اختصاص بده
                        حتما نباید پرتفوی یک نفر سهام باشه
                        میتونه سهم،اوراق مشارکت و حتی ملک باشه
                        به ویژه برای سرمایه های سنگین تشکیل همچین پرتفویی لازمه و نمیشه تمام سرمایه رو در یک بازار سرمایه گذاری کرد
                        چرا که ریسک باید متناسب با مبلغ سرمایه گذاری باشه
                        در بازار بورس هم به همین شکله
                        هر کسی باید با توجه به شرایط خودش اقدام به انتخاب سهام مناسب کنه

در پایان به این نتیجه می رسیم که هر سهمی باید با هم رده خودش مقایسه بشه
                        اینکه یه سهم ریز با یه سهم بزرگ مقایسه بشه اشتباهه
                        دقیقا مثل فوتبال که هر تیمی در یک سطحی بازی میکنه و با هم تراز خودش مقایسه میشه
                        هر سهمی هم در سطح و رده خودش باید مقایسه بشه
                        پس رسیدیم به همون جمله اول که با هر سرمایه ای نمیشه وارد هر سهمی شد
                        کبوتر با کبوتر
                        باز با باز
                        این مقاله مربوط به تاریخ 1392/01/18 است ولی می توان در هر دوره ای از مطالب با ارزش استاد بهنام عزیز استفاده کرد.
                        اینستاگرام من :
                        منتظر شما عزیزان هستم.
                        www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• mohsen ho
                          ستاره دار(1)
                          • Feb 2013
                          • 11252

اقا بهنام عزیز با سلام
                          سال92 که درحال پایان یافتن می باشد
                          به نظرشما سال93 بیشترین بازدهی را کدام گروه خواهند داشت؟؟
                          به نظرتان اخابر وهمراه باتوجه به عقب ماندگی از بازار نمی توانند لیدرهای اتی بازار باشند؟

نظر

• motenaweb
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 226

دوستان عزیز
                            با اجازه جناب بهنام
                            برای ارتقای بهره وری و یادگیری از مطالبی که بهنام عزیز در این تاپیک در اختیار کاربران عزیز قرار می دهند ، بهتر است پیش از ارائه درخواست ، محتوای قبلی را مشاهده کرده و اگر فعالانه به بازار بورس توجه می کنید ، نکات اعلامی آقا بهنام را در دفترچه ای یادداشت کنید و برای هر سهمی یا گروه سهمی مورد علاقه صفحه ای اختصاص دهید و اطلاعات را دسته بندی و مرتب داشته باشید و در هر بازه زمانی 6 ماهه یا 12 ماهه ان را به روز رسانی کنید بر اساس اطلاعاتی که از اساتید بازار دریافت میکنید.
                            این روش باعث می شود تا سوالات تکراری در این تاپیک ارزنده کم شود . نباید فراموش کرد که در بورس ، سهم خرید و فروش نمی شود ، بلکه این
                            اطلاعات و صبر هست که به اندازه ارزشش خرید و فروش می شود و ارزش سبد و فعالیت ما را نشان می دهد. بنابراین باید به این دو قضیه خیلی توجه داشت حتی اگر پول زیادی نداریم.
                            موفق باشید

نظر

• rahnama
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 770

در اصل توسط motenaweb پست شده است View Post
                              دوستان عزیز
                              با اجازه جناب بهنام
                              برای ارتقای بهره وری و یادگیری از مطالبی که بهنام عزیز در این تاپیک در اختیار کاربران عزیز قرار می دهند ، بهتر است پیش از ارائه درخواست ، محتوای قبلی را مشاهده کرده و اگر فعالانه به بازار بورس توجه می کنید ، نکات اعلامی آقا بهنام را در دفترچه ای یادداشت کنید و برای هر سهمی یا گروه سهمی مورد علاقه صفحه ای اختصاص دهید و اطلاعات را دسته بندی و مرتب داشته باشید و در هر بازه زمانی 6 ماهه یا 12 ماهه ان را به روز رسانی کنید بر اساس اطلاعاتی که از اساتید بازار دریافت میکنید.
                              این روش باعث می شود تا سوالات تکراری در این تاپیک ارزنده کم شود . نباید فراموش کرد که در بورس ، سهم خرید و فروش نمی شود ، بلکه این
                              اطلاعات و صبر هست که به اندازه ارزشش خرید و فروش می شود و ارزش سبد و فعالیت ما را نشان می دهد. بنابراین باید به این دو قضیه خیلی توجه داشت حتی اگر پول زیادی نداریم.
                              موفق باشید
                              با تشکر. باید این متن را با آب طلا نوشت.
                              اینستاگرام من :
                              منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• rahnama
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 770

یکی از فاکتورهای مهم در انتخاب سهم مناسب برای سرمایه گذاری،نقد شوندگی سهمه که باید مورد توجه قرار بگیره
                                بد نیست چند خطی در این مورد بنویسم
                                میتونه تکمیل کننده بحث قبلی باشه
                                فردا این بحث رو باز میکنم
                                نقد شوندگی

یکی از مهمترین فاکتورها در انتخاب سهم مناسب،نقدشوندگی سهم هستش
                                در بحث قبلی در مورد اینکه با هر سرمایه ای نمیشه وارد هر سهمی شد،صحبت شد
                                در ادامه می رسیم به این مورد که در سهام با نقدشوندگی پایین اصلا نباید سرمایه گذاری کرد
                                در این 10 سالی که در بورس بودم بارها دیدم که سهمی بیشتر روزهای کاری معامله نمیشه و یا نمادش بسته هست
                                روزهایی هم که معامله میشه حجمش فراتر از چند صد سهم یا نهایت چند هزار سهم نمیره
                                سهم این تیپی فروشش کار بسیار مشکلیه
                                به خصوص اگه با رشد قیمت باز بشه
                                چون یه حجم پایین میخوره (1000 سهم) و با یه رشد فرضی 60-50 درصدی باز میشه
                                ولی خب خریداری نداره و صف فروش میشه
                                گاهی بیش از یک ماه زمان لازمه تا بشه این سهم فروخت و ازش خارج شد
                                پس مهمتر از رشد سهم و سودآوری اینه که سهم خریدار داشته باشه
                                چون موقعی شما سود میکنید که سهمتون به فروش بره
                                و تا سهم فروخته نشه،سودی وجود نخواهد داشت
                                پس در نتیجه باید به این مورد توجه ویژه بشه
                                به این خاطره که بنده عرض میکنم به سراغ سهمی برید که بشه راحت خرید و راحت هم فروخت
                                سهم خوب یعنی سهمی که هر وقت سهامدار اراده کرد،قابل فروش و تبدیل به وجه نقد باشه
                                سهم خوب باید دارای چندین فاکتور اساسی باشه که یکی از اونها نقدشوندگی سهمه
                                سعی میکنم در ادامه در مورد سایر فاکتورها هم بنویسم

فرض کنید یک سرمایه گذار آماتور،قصد سرمایه گذاری در بورس رو داره
                                این سرمایه گذار با دید چند ماهه باید اقدام به خرید سهم کنه ؟
                                کوتاه مدت ؟
                                میان مدت ؟
                                بلند مدت ؟
                                استراتژی درست در انتخاب هر یک از این بازه های زمانی چیه ؟
                                یک سرمایه گذار بر چه اساسی برای خودش افق سرمایه گذاری ترسیم میکنه ؟
                                پرداختن به این موارد میتونه مفید باشه

و البته به این موارد خواهیم پرداخت
                                و اما پرداختن به این موارد ...
                                اولین نکنه اینه که یک سرمایه گذار باید تشخیص بده که روند بازار در آینده به چه صورت خواهد بود
                                به این ترتیب میتونه افق سرمایه گذاری خودش رو ترسیم کنه
                                امشب این فرض رو مطرح میکنیم که چشم اندار بازار در اینده مثبته
                                پس ورور به بازار منطقی خواهد بود
                                اما با چه دیدی ؟ (مدت سرمایه گذاری)
                                وقتی بازار صعودی باشه در نتیجه منطقی ترین کار برای یه سرمایه گذار،سهامداری خواهد بود
                                البته روی سهامی که دارای شرایط مناسب برای سرمایه گذاری باشه
                                بیشتر تحلیلگران با تجربه در این مورد هم نظر هستند که بیشترین سود در بلند مدت خواهد بود و اگر یک سرمایه گذار در کنار انتخاب درست خودش،صبر هم داشته باشه،به نتایج بسیار خوبی میرسه
                                اما خب نمیشه فقط بلند مدت فکر کرد
                                باید به سراغ تشکیل سبد سهام رفت و در بازه های زمانی متفاوت سرمایه گذاری کرد
                                در مورد چگونگی تشکیل سبد سهام فبلا توضیحات کامل رو عرض کردم و البته یک سبد سهام هم معرفی نمودم
                                در پست آینده با فرض مثبت بودن بازار به دو سوال پایانی پاسخ خواهم داد
                                اینکه استراتزی درست چیه و این استراتزی بر چه اساسی باید باشه
                                و اما ادامه مطلب ...

استراتژی درست در انتخاب بازه سرمایه گذاری،بر میگرده به وضعیت بازار
                                یعنی یک سرمایه گذار با توجه به چشم اندازی که از آینده بازار در ذهن خودش داره،اقدام به سرمایه گذاری می کنه
                                فرض گرفتیم که روند بازار صعودیه
                                به این ترتیب بیشترین وزن سرمایه گذاری باید با دید بلند مدت باشه
                                و کمترین وزن مربوط میشه به کوتاه مدت
                                چون که سهامداری در بازار صعودی بهترین کار خواهد بود
                                اما اون درصد نقدینگی باید حفظ بشه
                                ولی وزن این نقدینگی با توجه به بازار صعودی نباید از 10 درصد فراتر بره
                                چرا که یه جورایی باعث خواب سرمایه میشه
                                به طور معمول هر سرمایه گذار با توجه به دیدی که داره اقدام به سرمایه گذاری میکنه
                                حالا ممکنه این دید 3 ماه،6 ماهه و یا یک ساله باشه
                                اساس انتخاب استراتژی برای یک سرمایه گذار،دیدی هست که اون نفر داره (زمان مورد انتظار برای سرمایه گذاری و کسب بازده)
                                با توجه به این زمان،میشه استراتژی درست رو تعریف کرد که خب برای هر نفری با توجه به شرایط همون نفر خواهد بود
                                یعنی آقای الف که دید 6 ماهه داره باید یه جور سبد تشکیل بده
                                و آقای ب با دید یک ساله یه جور دیگه
                                البته ممکنه سهام مشترک داشته باشند،اما با نگاه های متفاوت
                                حالا فرض می گیریم که چشم انداز بازار منفیه و بازار در روند نزولی قرار داره
                                در این بازار منطقی ترین کار حفظ نقدینگی و نوسانگیری خواهد بود
                                البته نوسانگیری اصول خاص خودشو داره که بعدا در موردش می نویسم
                                در بازار منفی،حفظ نقدینگی و ضرر نکردن مهمه
                                حالا اگر شرایط بود باید به سمت نوسانگیری بریم
                                بهتر اینه که یک سرمایه گذار سبد سهام خودش رو در بازار صعودی ببنده و در این بازار از فرصتها استفاده کنه و از تشکیل سبد سهام خودداری کنه
                                در این نوع بازارها گاه نقدینگی موجود تا 100 درصد هم خواهد رسید
                                یعنی اینکه فقط نقد باشیم و بازار رو نگاه کنیم
                                مثل تیم فوتبالی که هدف اولیه اش گل نخوردن هست
                                و در در ضد حملات به دنبال گل زدن
                                یک سرمایه گذار هم باید همین جور عمل کنه
                                اصل اول ضرر نکردنه و حفظ سرمایه موجود
                                و اگر مورد خوبی برای نوسانگیری پیدا شد با رعایت اصول باید ازش بهره برد
                                و اما اگر بازار روند نزولی داشته و منفی باشه ...
                                بیشترین وزن سبد میشه نقدینگی
                                شایدم لازم بشه سرمایه گذار کلا نقد باشه
                                هر خریدی با دید کوتاه مدت و نوسانگیری خواهد بود
                                وقتی چشم انداز بازار مثبت نباشه داشتن دید میان مدت و بلند مدت جز ضرر نتیجه ای نداره
                                چون برآیند بازار منفی خواهد بود
                                در این بازار ضرر نکردن خودش یه جور سود به حساب میاد
                                اینجا دیگه دید سرمایه گذار مطرح نیست
                                یعنی فرقی نداره دیدش 3 ماهه یا 6 ماهه یا بیشتر باشه
                                چون فقط باید به فکر نوسانگیری و سیو سود باشه
                                حالا تا هر زمانی که میتونه با پولش کار کنه
                                البته نوسانگیری در بازار نزولی شرایط خاص خودشو داره
                                نوسانگیری در بازار مثبت خیلی ساده هست
                                اما در بازار منفی این طور نیست و باید خیلی حساب شده عمل کرد
                                قابل توجه همه عزیزان
                                اینستاگرام من :
                                منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

در حال کار...
                                X