کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بهنام جان اي كاش زودتر با شما اشنا ميشدم من الان ٣ ساله كه تو بورسم از ١٩ سالگي اون موقع با سرمايه اي نسبتا خوب شروع كردم اما تا الان سود كه نكردم هيچي حدودا ٢٠ درصد هم تو ضررم الان هم تك سهم فاذر شدم با ديد ميان مدت اميدوارم بتونم با راهنمايي هاي شما از ضرر بيرون بيام و به سود برسم
بهنام جان اي كاش زودتر با شما اشنا ميشدم من الان ٣ ساله كه تو بورسم از ١٩ سالگي اون موقع با سرمايه اي نسبتا خوب شروع كردم اما تا الان سود كه نكردم هيچي حدودا ٢٠ درصد هم تو ضررم الان هم تك سهم فاذر شدم با ديد ميان مدت اميدوارم بتونم با راهنمايي هاي شما از ضرر بيرون بيام و به سود برسم
اینکه تا به امروز چکار کردین،همه اش میشه تجربه و باید ازش درس بگیرین
مهم اینه که از حالا به بعد میخواین چکار کنین
با توجه به اینکه روی فاذر تک سهم هستین،فقط باید صبور باشید و سهامداری کنید
شک نکنید که در میان مدت و بلند مدت،برنده خواهید بود
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
آقا بهنام خیلی جالبه اتفاقا من هم دیروز و امروز وارد خکاوه شدم. راستی عجیبه قطعه سازان همه صف خریدن؟
اف بین
قطلغدر و وایران موندم کدوم بهتره؟
رشد گروه خودرویی در میان مدت و بلند مدت حتمیه ( با توجه به چشم انداز مثبتی که دارند )
سهام قطعه سازی دارن عقب موندگی خودشون رو جبران میکنن
این خکاوه هم پایینی نداره
از نظر بنده خکاوه خیلی سریع باید بالای سطح روانی 200 تومن تثبیت بشه
در مقایسه خکاوه با خکاوه مشاهده می کنید که چند ماه پیش هر دو سهم زیر 100 تومن بودن و البته فاصله قیمتی چندانی هم نداشتن
اما در حال حاضر خاور 216 تومنه و خکاوه 128 تومن
این فاصله ای که ایجاد شده مربوط میشه به اختلاف فازی هست که این دو سهم در شروع روند صعودی دارند و باید خیلی زود جبران بشه
در مورد انتخاب بین وایران و ولغدر هم بدون شک ولغدر بسیار بهتره
رشد گروه خودرویی در میان مدت و بلند مدت حتمیه ( با توجه به چشم انداز مثبتی که دارند )
سهام قطعه سازی دارن عقب موندگی خودشون رو جبران میکنن
این خکاوه هم پایینی نداره
از نظر بنده خکاوه خیلی سریع باید بالای سطح روانی 200 تومن تثبیت بشه
در مقایسه خکاوه با خکاوه مشاهده می کنید که چند ماه پیش هر دو سهم زیر 100 تومن بودن و البته فاصله قیمتی چندانی هم نداشتن
اما در حال حاضر خاور 216 تومنه و خکاوه 128 تومن
این فاصله ای که ایجاد شده مربوط میشه به اختلاف فازی هست که این دو سهم در شروع روند صعودی دارند و باید خیلی زود جبران بشه
در مورد انتخاب بین وایران و ولغدر هم بدون شک ولغدر بسیار بهتره
اون پتانسیل و توانی رو که واغدر داره،وایران نداره
-
استاد ارجمند
بنده هم خكاوه دارم و هم خاور
اما خاور به دليل توليد و رشد شكوفايي كه رسانه هاي هم شد و توليدات جديد رشد شارپي داشت
و بعد هم ادامه دار است چرا كه با افزايش سرمايه سهم سود ده خواهد شد و در مجمع به سهامداران سود خواهند داد .
به لحاظ بنيادي خاور ارزنده تر است .با تشكر
-
استاد ارجمند
بنده هم خكاوه دارم و هم خاور
اما خاور به دليل توليد و رشد شكوفايي كه رسانه هاي هم شد و توليدات جديد رشد شارپي داشت
و بعد هم ادامه دار است چرا كه با افزايش سرمايه سهم سود ده خواهد شد و در مجمع به سهامداران سود خواهند داد .
به لحاظ بنيادي خاور ارزنده تر است .با تشكر
دوست گرامی
بحث بنده اینجا بحث روند هست
خاور تنها یک مثال بود و بس
شما سهم خودروسازی زیر 200 تومن پیدا میکنی ؟
خودرو،خساپا،خاور،خبهمن،خزامیا
همگی بالای 200 تومن هستن
حالا یه پرسش ساده
در این مدت رشد اینها چقدر بوده ؟
رشد خکاوه چقدر بوده ؟
بحث بنده این گپی هست که بین خکاوه و سایر سهام خودرویی به وجود اومد
این گپ هم باید پر بشه و فاصله قیمتی خکاوه با سایر سهم ها باید کمتر بشه
این تحلیل نه ارتباطی به تکنیکال داره و نه فاندامنتال
بحث مورد نظر مربوط میشه به روانشناسی بازار و شناسایی روندها
در روندهای صعودی و نزولی در یک صنعت ما اختلاف فاز در استارت و اختلاف پتانسیل داریم
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر