*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هوای آفتابی
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 184

پاسخ : *+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
    دوست گرامی

بنده روزهای منفی تر و بازار بدتر از این رو هم دیدم
    ترسی هم از خرید در این بازار ندارم و به پرسشها پاسخ میدم

به جای وبملت بهتر بود که وبصادر اضافه میکردین
    فروش اخابر و خرید فرآور،حرکت بسیار خوبی بود
    تیپیکو رو هم بهتره بعد از یه نوسان مثبت به یه سهم تاپ تبدیل کنین

کشرق و فخوز هم گزینه های جالبی نیستند و بهتره یک سهم تاپ رو جایگزینشون کنید

بقیه موارد خوب هستند و باید با دیدگاه حداقل میان مدتی سهامداری کنید
    ممنون از نظراتت بهنام عزیز ، راستش اصل سهم فخوز رو خیلی وقت پیش تبدیل کردم و اینها باقی مونده افزایش سرمایه است که تازه اومده روی پرتفوی کارگزاری ، روی بازدهی کشرق تقریباً مطمئنم وضعیت خرید حقوقی هم خیلی زیاد و برگشتش خیلی روی شاخص سبدم تاثیر میگذاره برا همین ریسک نگهداریش رو پذیرفتم.
    در هر صورت احتمالاً فردا دانا را که به عقیده من از نظر تکنیکالی هم مثبت هست بجای فخوز خواهم داشت.

فقط یک سوال باقی می مونه و اونهم اینکه خرید دارویی ها به صلاح هست؟ بخصوص وپخش با -4 درصد هم امروز قابل خرید بود.
    [COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط behhzadd پست شده است View Post
      در اینکه بلاخره بازار صعودی خواهد شد شکی نیست ولی این شرایط برای افراد تازه کار مثل من که خیلی تو ضرر هستم سختتر است.به نظرم ما میبایست این شرایط رو پیش بینی میکردیم و برای این پیش بینی نشانه هایی وجود داشت.1-اعلام مسئولین مبنی بر جو هیجانی بازار و لزوم اصلاح شاخص2-فروش سنگین حقوقی در زمانی که بازار شرایط عادی داشت مخصوصا حقوقی های فاذر3-شایعات برکناری رییس بورس...هر کدام اینها میتونست یک هشدار برای ما باشد که متاسفانه هوشیار نبودیم.اگر در شرایط عادی سهام را نقد میکردیم امروز و احتمالا روزهای آتی میتونسیم سهام رو مفت درو کنیم و حداقل این همه ضرر نمیکردیم.

با وجود این همه علامت پیش بینی این شرایط اصلا سخت نبود و شخصا چوب کم تجربگی خودمو خوردم.البته توکل میکنم به خدا و امیدوارم روزهای آتی تمام ضررهای ما جبران بشه و مهمتر ازون امیدوارم که دزس خوبی گرفته باشم.
      دوست گرامی

هیچ سهامدار باتجربه ای در روند صعودی از بازار خارج نمیشه
      اینی که شما میگی اصلاح شاخص قابل پیش بینی بود و میشد پیش بینی کرد،قابل قبول نیست

اینی که شما داری می بینی اصلاح نیست،بازار هیجانیه
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط هوای آفتابی پست شده است View Post
        ممنون از نظراتت بهنام عزیز ، راستش اصل سهم فخوز رو خیلی وقت پیش تبدیل کردم و اینها باقی مونده افزایش سرمایه است که تازه اومده روی پرتفوی کارگزاری ، روی بازدهی کشرق تقریباً مطمئنم وضعیت خرید حقوقی هم خیلی زیاد و برگشتش خیلی روی شاخص سبدم تاثیر میگذاره برا همین ریسک نگهداریش رو پذیرفتم.
        در هر صورت احتمالاً فردا دانا را که به عقیده من از نظر تکنیکالی هم مثبت هست بجای فخوز خواهم داشت.

فقط یک سوال باقی می مونه و اونهم اینکه خرید دارویی ها به صلاح هست؟ بخصوص وپخش با -4 درصد هم امروز قابل خرید بود.
        خواهش میکنم

با دانا موافقم
        اما با خرید سهام دارویی موافق نیستم
        کشرق ممکنه بد نباشه،ولی بهترش توی این بازار هست
        سهمی بخر که آماده یک رشد شارپه
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3238

بهنام عزیز با تشکر.راستش من هم دارم به این اصلاح شک می کنم.بازار هیجانی باید محرک داشته باشه .مثلا دور اول مذاکرات بازار هیجانی شد و مدام بالا رفت.خب محرک هیجان این روزها اخبار مثبت هست رفع تحریم سفر نمایندگان اقتصادی کشور های اروپایی بهبود روابط با کشور های مختلف احتمال وتوی تحریم کنگره توسط اوباما آزاد کردن بخشی از دارایی ها .کاهش وثبات نسبی دلار که به سود خودرو هست.قرار دادهای ولوو بنز رنو پژو که باز هم به سود خودروهاست.هر کدوم کافی هستش واسه یک هیجان مثبت چند روزه ولی در حال حاضر فقط شاهد منفی هستیم.اگر بگیم شایعه تعویض مدی عامل بورسمحرک منفی هست و یک عده ای که احتمالا عضو باند ایشون بودند (به فرض باند باز بودن ایشان)دارند بازار خراب می کنند ، خوب مگه بان احتمالی ایشان چقدر قدرت داره چقدر سرمایه داره .مگه میشه در تمام صنایع سرمایه گذاری کرده باشند؟ چرا نوسانی و یک خط در میون می فروشند.می تونند در طول چند روز همه چیز را بفروشند و خداحافظی کنند.
          Honesty is the best policy

نظر

• هوای آفتابی
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 184

ممنون بهنام جان ، اگر پر حرفی نباشه دوتا سوال دیگه هم داشتم : چند وقتیه که زمزه های افزایش بالا و تعدیل مثبت سهام وپست رو شنیدم و البته در کنارش اعلام خصوصی سازی بخشی از این شرکت هم شنیده میشه ، ممکنه اندکی در مورد خصوصی سازی و تاثیرش روی ارزش سهم توضیح بدید؟

ضمناً یکی از ضعفهای عمده شخص خودم در نحوه تحلیل گزارشات شرکتهاست ، آیا مقاله ای هم در این خصوص وجود داره که بشه تحلیلهای دقیقتری داشت؟
            [COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

در اصل توسط هوای آفتابی پست شده است View Post
              ممنون بهنام جان ، اگر پر حرفی نباشه دوتا سوال دیگه هم داشتم : چند وقتیه که زمزه های افزایش بالا و تعدیل مثبت سهام وپست رو شنیدم و البته در کنارش اعلام خصوصی سازی بخشی از این شرکت هم شنیده میشه ، ممکنه اندکی در مورد خصوصی سازی و تاثیرش روی ارزش سهم توضیح بدید؟

ضمناً یکی از ضعفهای عمده شخص خودم در نحوه تحلیل گزارشات شرکتهاست ، آیا مقاله ای هم در این خصوص وجود داره که بشه تحلیلهای دقیقتری داشت؟
              خواهش میکنم

روند سهام بانکی در میان مدت و بلند مدت صعودیه
              وپست هم جزیی از سهام بانکیه

در مورد تحلیل گزارشها بنده مقاله ای سراغ ندارم
              آشنایی بنده با صورتهای مالی و تحلیل بنیادی به خاطر رشته تحصیلیم هست که حسابداریه
              (کوروش بزرگ)

نظر

• ahmadreza
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 1294

بهنام جان بعضي دوستان از افت فاذر تا ٢٥٠ تومان صحبت ميكنند به نظر شما اين امكان وجود داره؟؟

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

در اصل توسط 34728 پست شده است View Post
                  بهنام جان بعضي دوستان از افت فاذر تا ٢٥٠ تومان صحبت ميكنند به نظر شما اين امكان وجود داره؟؟
                  خب بازار که نزولی میشه،دیگه همه نحلیلگر میشن و شروع میکنن به دادن تارگتهای آبکی
                  شما اگر نقدینگی دارید،اضافه کنید
                  در غیر این صورت سهامداری کنید
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• alihosseinieng
                    عضو جدید
                    • Jan 2014
                    • 14

با سلام خدمت بهنام خان
                    به نظرتون مپنا تا چه قیمتی بیاد پایین برا خرید خوبه و کلا صلاحه یانه ؟
                    در مورد تیپیکو هم هرچقد تونستم در روزهای آتی بخرم؟
                    یه سوال هم در خصوص مفاخر دارم تا چقد جا داره بره بالا؟و ارزش خرید داره یانه؟
                    ممنون

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

در اصل توسط alihosseinieng پست شده است View Post
                      با سلام خدمت بهنام خان
                      به نظرتون مپنا تا چه قیمتی بیاد پایین برا خرید خوبه و کلا صلاحه یانه ؟
                      در مورد تیپیکو هم هرچقد تونستم در روزهای آتی بخرم؟
                      یه سوال هم در خصوص مفاخر دارم تا چقد جا داره بره بالا؟و ارزش خرید داره یانه؟
                      ممنون
                      درود

مپنا یک رشد شارپ رو تموم کرده
                      پس ارزش خرید نداره

سهمی بخرین که پتانسیل یک رشد شارپ رو داره

در مورد تیپیکو و مفاخر موافق نیستم
                      حداقل 10 سهم تاپ رو میتونی از صف فروش بخرین
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• alihosseinieng
                        عضو جدید
                        • Jan 2014
                        • 14

البته ببخشین من یکم اولمه خوب قابل تشخیص نیست میتونیم معرفی کنید یا ارجاع بدین ببینم کدوم پست نگاه کنم

نظر

• rahnama
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 770

البته ببخشین من یکم اولمه خوب قابل تشخیص نیست میتونیم معرفی کنید یا ارجاع بدین ببینم کدوم پست نگاه کنم

دوست عزیز از پستهای اول بهمن مطالعه فرمائید. گرچه هر اندازه پسنهای قبلی این تایپیک را مطالعه فرمائید اطلاعات کاملتری را دریافت خواهید کرد. موفقتر باشی و پرسود.
                          اینستاگرام من :
                          منتظر شما عزیزان هستم.
                          www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

همون طور که دوست خوبن جناب rahnama1378 گفتن،میتونین به پستها و صفحه های گذشته مراجعه کنید
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• tvihn
                              عضو فعال
                              • Jan 2014
                              • 312

با سلام و خسته نباشید
                              اقا بهنام برای حداکثر 6 ماهه اگه شما باشید کدوم سهم رو انتخاب میکنید : وساپا ، خساپا ، خکاوه ، فاذر ، وبصادر یا اگه سهم دیگه ای مد نظرتون هست لطفا راهنمایی کنید (برا خرید فردا) ممنون

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط tvihn پست شده است View Post
                                با سلام و خسته نباشید
                                اقا بهنام برای حداکثر 6 ماهه اگه شما باشید کدوم سهم رو انتخاب میکنید : وساپا ، خساپا ، خکاوه ، فاذر ، وبصادر یا اگه سهم دیگه ای مد نظرتون هست لطفا راهنمایی کنید (برا خرید فردا) ممنون
                                درود
                                سپاسگزارم

البته تمام مواردی که نام بردین،روندشون صعودیه
                                اما انتخاب نخست بنده،فاذر هستش
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X