*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shadel
    عضو جدید
    • Jan 2014
    • 6

پاسخ : *+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

سلام بهنام جان ، نظرتون در مورد ولغدر چندباري ديدم و فرمودين به ديد ٣-٦ ماه رشد خوبي داره ، اما سوالم اينكه كف قيمت روچند ميدونيد و رشدي در اين هفته براش متصوريد؟ چون ميخوان نقدينگي بيارم ، رشد شارپ كه داره؟ از نظر شما زير ١٣٠ ميتونه بياد؟ باتشكر

فكر كنم بعداز فاذر گزينه خوبي باشه

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Post
      آقاجون حالاچرا شما به خودت گرفتی.بعدشم اونهایی که باعث ناراحتی استاد بهنام شدن بقول شما دوستانند؟وثالثاشما ازآقابهنام دفاع میکنی یاازدوستان ؟ودرآخرکلام جناب دکترای ادبیات بفرمایید درنوشتهای بنده چه کلمات نادرستی دردفاع ازجناب بهنام وجود دارد؟وباز هم درآخر خدمت شما عرض کنم که ظاهرا شما دراین تایپیک تازه واردیدوازبی ادبی های بعضی دوستان بی اطلاعید.
      دوست گرامی

شما به بنده لطف دارین

اما بنده از شما خواهش میکنم که در حفظ جو دوستانه تاپیک کوشا باشید

هم شما و هم moein2803 گرامی،از دوستان بنده هستین
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• rahnama
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 770

امیدوارم با همت استاد عزیز و شما عزیزان این تایپیک پربارترین منبع برای کسب اطلاعات بورسی باشد.
        همه به ایشان علاقمند هستند و از اینکه مدتی ایشان را رنجانده بودند گلایه داشتند.خوشبختانه استاد عزیز موضوع را نادیده گرفتند و بهتر از سابق همراه و همیار ما شده اند. در صورت امکان این بحث را ادامه ندهیم بهتر است. از همه شما عزیزانم سپاسگزارم.
        اینستاگرام من :
        منتظر شما عزیزان هستم.
        www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

در اصل توسط shadel پست شده است View Post
          سلام بهنام جان ، نظرتون در مورد ولغدر چندباري ديدم و فرمودين به ديد ٣-٦ ماه رشد خوبي داره ، اما سوالم اينكه كف قيمت روچند ميدونيد و رشدي در اين هفته براش متصوريد؟ چون ميخوان نقدينگي بيارم ، رشد شارپ كه داره؟ از نظر شما زير ١٣٠ ميتونه بياد؟ باتشكر

فكر كنم بعداز فاذر گزينه خوبي باشه
          درود بر شما

ولغدر پایینی نداره و همین حدود کف قیمتی سهمه

سهم توانایی بسیار بالایی برای افزایش سودش داره

تارگت میان مدت : 300 تومن ( 6 - 3 ماهه )
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• arad700
            ستاره دار (1)
            • Jul 2013
            • 3238

بهنام جان به نقل قول از دوستان این فروم، سایپا از 13 روز گذشته تا حالا 201 میلیون سهم فروخته و در این مدت علی رغم این عرضه ها سهم حدود 10 درصد رشد داشته .واقعا حقیقی میتونه این مقدار سهم خرید کنه؟این حجم خرید مشککک نیست؟اگر خریدار بدون طرح و نقشه قبلی اقدام به خرید کرده باشه حتما باید تا آخر هفته منتظر صف خرید باشیم چون امروز به تنهایی حدود 70 میلیون سهم خرید شده
            Honesty is the best policy

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
              بهنام جان به نقل قول از دوستان این فروم، سایپا از 13 روز گذشته تا حالا 201 میلیون سهم فروخته و در این مدت علی رغم این عرضه ها سهم حدود 10 درصد رشد داشته .واقعا حقیقی میتونه این مقدار سهم خرید کنه؟این حجم خرید مشککک نیست؟اگر خریدار بدون طرح و نقشه قبلی اقدام به خرید کرده باشه حتما باید تا آخر هفته منتظر صف خرید باشیم چون امروز به تنهایی حدود 70 میلیون سهم خرید شده
              فکر میکنم منظورتون به خکاوه باشه

در مورد خکاوه عرض کردم که قیمتش بسیار اندکه و از رشد گروهش عقب مونده

چشم انداز صنعت خودرو هم مثبته

اینم اضافه کنم که فاکتور حجم و نوع معاملات هم تایید کننده یک رشد شارپ در میان مدت و بلند مدت هستش ( همراهی حجم معاملات با روند مثبت )
              آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2014/01/06, 00:38.
              (کوروش بزرگ)

نظر

• arad700
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 3238

با تشکر.بله منظورم خکاوه بود.خرید این تعداد سهم با کد حقیقی مشکوک نیست؟
                Honesty is the best policy

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                  با تشکر.بله منظورم خکاوه بود.خرید این تعداد سهم با کد حقیقی مشکوک نیست؟
                  خرید و فروش حقیقی یا حقوقی،هیچ گاه مبنای تحلیلهای بنده نبوده و نخواهد بود
                  در پستهای گذشته هم گفتم که همیشه با دیدگاه تحلیلی سهم رو بررسی کنید
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• Thorffins
                    عضو عادی
                    • Aug 2013
                    • 24

سلام بهنام عزیز. لطفا تب ریز معاملات امروز فاذر رو نگاه کنید و اگه نکته ی خاصی از منظر روانشناسی بازار دریافت می کنید لطفا بیان کنید. بخصوص درباره ی اردرهای 100000 تایی خرد شده با الگوریتم های مشابه متوالی.
                    با تشکر وافر

نظر

• چاردیواری
                      عضو عادی
                      • Oct 2013
                      • 265

آقابهنام باعرض سلام وشب بخیر خدمت جنابعالی-توی یکی ازسایتها خوندم که لغو تحریم بانک صادرات درحال انجام شدن است.بنظر جنابعالی اگراین مطلب صحت داشته باشد احتمالا حرکت شارپی سهم شروع نخواهدشد یابایدفاکتورها وپتانسیلهای نهفته ی دیگری فعالشوند.باتشکروخدا قوت.

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

در اصل توسط barca.omid پست شده است View Post
                        سلام بهنام عزیز. لطفا تب ریز معاملات امروز فاذر رو نگاه کنید و اگه نکته ی خاصی از منظر روانشناسی بازار دریافت می کنید لطفا بیان کنید. بخصوص درباره ی اردرهای 100000 تایی خرد شده با الگوریتم های مشابه متوالی.
                        با تشکر وافر
                        درود

مهمترین نکته معاملات امروز و دیروز همراهی حجم سنگین معاملات با روند مثبت بود
                        و این مورد یعنی تایید رشد شارپ سهم در میان مدت و بلند مدت
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Post
                          آقابهنام باعرض سلام وشب بخیر خدمت جنابعالی-توی یکی ازسایتها خوندم که لغو تحریم بانک صادرات درحال انجام شدن است.بنظر جنابعالی اگراین مطلب صحت داشته باشد احتمالا حرکت شارپی سهم شروع نخواهدشد یابایدفاکتورها وپتانسیلهای نهفته ی دیگری فعالشوند.باتشکروخدا قوت.
                          درود
                          شب شما هم به خیر

وبصادرهم قیمت پایینی داره و هم اینکه مدت زیادی درجا زده

در میان مدت و به ویژه بلند مدت،انتظار رشد شارپ سهم رو دارم
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• e.hamedi
                            ستاره دار(13)
                            • Jun 2012
                            • 379

با سلام به بهنام عزیز

با توجه به اشاره به ولغدر توسط آقا بهنام چند نمودار ارایه می شود امیدوارم مفید فایده باشد ...

سهم داخل کانال چنگال در حال حرکت است ...

از طرفی با نگاه کردن به نمودار ایچیموکو، می بینیم سهم پایین خاصی ندارد و بر روی حمایت قرار دارد ...

اگر بخواهیم از منظر هارمونیک نگاه کنیم، سهم الگوی پروانه نزولی را تکمیل کرده ...

و البته با داشتن واگرایی نزولی، سهم مدتی باید در همین حوالی باشد و نیروی خود را جمع کند.

موفق باشید.

نظر

• Thorffins
                              عضو عادی
                              • Aug 2013
                              • 24

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                              درود

مهمترین نکته معاملات امروز و دیروز همراهی حجم سنگین معاملات با روند مثبت بود
                              و این مورد یعنی تایید رشد شارپ سهم در میان مدت و بلند مدت
                              بهنام جان این نکته رو که خیلی وقت پیش از خودتون یاد گرفتیم. منظورم اردرهای 100000 تایی خرد شده با الگوریتم های مشابه متوالی(اولین باره همچین اردرهای هارمونیکی میبینم! لطفا یه نگاهی بندازین) بود چرا که بعضی از دوستان نگران ورود نوسانگیرها و افزایش شناوری سهم هستند.(البته می دونم از اونجایی که شما دیدتون بلند مدتیه از این جابه جایی ها در تحلیلاتون صرف نظر میکنید چون اثرات این موارد مقطعیست)

راستی بهنام جان من دیروز حدود 100 میل نقدینگی به دستم رسید که قصد دارم همشو صدرا بخرم ولی دیدم از صدرا خبری نیست همشو فاذر خریدم تا روز بازگشایی تبدیل کنم به صدرا بنظرتون کار درستی کردم یا احتمال گیر کردن (با ضرر) تو فاذر و جا موندن از صدرا زیاده؟؟

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط barca.omid پست شده است View Post
                                بهنام جان این نکته رو که خیلی وقت پیش از خودتون یاد گرفتیم. منظورم اردرهای 100000 تایی خرد شده با الگوریتم های مشابه متوالی(اولین باره همچین اردرهای هارمونیکی میبینم! لطفا یه نگاهی بندازین) بود چرا که بعضی از دوستان نگران ورود نوسانگیرها و افزایش شناوری سهم هستند.(البته می دونم از اونجایی که شما دیدتون بلند مدتیه از این جابه جایی ها در تحلیلاتون صرف نظر میکنید چون اثرات این موارد مقطعیست)

راستی بهنام جان من دیروز حدود 100 میل نقدینگی به دستم رسید که قصد دارم همشو صدرا بخرم ولی دیدم از صدرا خبری نیست همشو فاذر خریدم تا روز بازگشایی تبدیل کنم به صدرا بنظرتون کار درستی کردم یا احتمال گیر کردن (با ضرر) تو فاذر و جا موندن از صدرا زیاده؟؟
                                چیزی که در بحث تحلیلی اهمیت داره،فاکتور حجم و نوع معاملاته که عرض کردم همراهیش با روند مثبت،یعنی تایید رشد شارپ سهم

در ضمن سهم حدود 2 ماه درجا زد و اینم یه فاکتور مهم دیگه در تایید رشد شارپ سهم هست

در مورد خریدتون روی فاذر هم باید بگم اگر دیدگاه حداقل میان مدتی داشته باشین،جایی برای نگرانی وجود نداره

حالا اگر هم نتونستین به صدرا تبدیلش کنین،از سودخودش بهره می برید

اما صدرا ...

این سهم به صبر و حوصله بسیار زیادی نیازمنده
                                حداقل باید با دید یک ساله این سهم رو بخرین و خب این زمان میتونه بیشتر هم بشه
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X