کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بهنام جان / چند ماهه سهم فرآور تو لیستم قرار گرفته و در قبالش تا حالا کلی سود کردم ولی امروز برعکس شما با همه علاقه ای که به این سهم داشتم فروختم. می دونم از نظر بنیادی بسیار قویست و سهامداران واقعاً خوبی داره که براحتی کوتاه بیا نیستن ولی عملاً از نظر تکنیکالی بنظر می رسه با شکل سر و شانه ای که ایجاد کرده کمی نزولی باشه و مطمئناً دوباره در قیمتهای پایینتر بهم اجازه ورود بده.
[COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]
بهنام جان / چند ماهه سهم فرآور تو لیستم قرار گرفته و در قبالش تا حالا کلی سود کردم ولی امروز برعکس شما با همه علاقه ای که به این سهم داشتم فروختم. می دونم از نظر بنیادی بسیار قویست و سهامداران واقعاً خوبی داره که براحتی کوتاه بیا نیستن ولی عملاً از نظر تکنیکالی بنظر می رسه با شکل سر و شانه ای که ایجاد کرده کمی نزولی باشه و مطمئناً دوباره در قیمتهای پایینتر بهم اجازه ورود بده.
بنده هیچ اعتقادی به نزول سهم ندارم
قیمت جهانی روی افزایشیه
گزارشهای آتی هم 100% با تعدیل همراهه
در نتیجه قیمت سهم باید رشد کنه
در میان مدت و بلندمدت انتظار رشد شارپ سهم رو دارم
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
اقا بهنام هرچي سود كرده بوديم تو اين هفته دود شد رفت. به نظرم بازار افتاده تو اصلاح. آذراب هم فعلا نوساني بين 300 تا 330 ميمونه تا چند هفته اي ديگه. تا بازار صعودي نشه جز تك سهم هاي خاصي كه سفته بازي توشه هيچ سهمي رشد چنداني نميكنه. مهندسي شاخص دوباره داره دست كاري ميكنه
از گوشه و کنار داره صحبت هایی از آزاد شدن سهام عدالت به گوش می رسه . حدود 45 میلیون نفر سهامداران عدالت هستند
خوب میشه گفت 95 درصدشون نمی دونند بورس یعنی چی . این اشخاص فقط به دنبال نقد کردن پولشون خواهند بود چون فقط
پول رو می شناسند . با این حجم عظیم سهامدار نمی دونم چه بر سر بورس خواهد اومد .
الان خیلی ها با تاس سهم خرید و فروش می کنند به قول استاد گیلانی دارتی خرید و فروش می کنند
نظر شما در این مورد چیه ؟
حتی امروز صالح ابادی وحشت خودش رو از این جماعت نشون داد
قصد ندارم منفی بافی کنم ولی به نظرم باید برای آن روز ها برنامه داشت
ممنون
بهنام جان با سلام .خبری شنیدم که یه مقدار نگرانم کرده.اینکه خکاوه با قیمت 90 تومان باز میشه.اصلا چنین چیزی ممکنه؟ قیمت بازگشایی چطور مشخص میشه؟ چه کسی تعیین کننده هستش؟
با سلام بر بهنام عزیز
آقا دو تا سوال خدمتت دارم اول اینکه با اعلام این گزارش از طرف خکاوه آیا نیازی به برگزاری جلسه اضطراری جهت بررسی ضرورت اعلام ورشکستگی هست یا نه؟ و این موضوع خوب هست یا بذ؟
دوم اینکه آیا وخارزم برای خرید ارزشمند هست یا نه؟
اقا بهنام هرچي سود كرده بوديم تو اين هفته دود شد رفت. به نظرم بازار افتاده تو اصلاح. آذراب هم فعلا نوساني بين 300 تا 330 ميمونه تا چند هفته اي ديگه. تا بازار صعودي نشه جز تك سهم هاي خاصي كه سفته بازي توشه هيچ سهمي رشد چنداني نميكنه. مهندسي شاخص دوباره داره دست كاري ميكنه
دوست گرامی
مشکل شما اینه که صبر نداری و انتظار داری که بازار هر روز مثبت باشه
روند بازار بورس صعودیه و اصلاحی هم نخواهیم داشت
فقط یک سری نوسانات جزیی و مقطعیه،همین و بس
در ضمن یادتون باشه که فاذر تا ابد بین 300 و 330 نمیمونه
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
از گوشه و کنار داره صحبت هایی از آزاد شدن سهام عدالت به گوش می رسه . حدود 45 میلیون نفر سهامداران عدالت هستند
خوب میشه گفت 95 درصدشون نمی دونند بورس یعنی چی . این اشخاص فقط به دنبال نقد کردن پولشون خواهند بود چون فقط
پول رو می شناسند . با این حجم عظیم سهامدار نمی دونم چه بر سر بورس خواهد اومد .
الان خیلی ها با تاس سهم خرید و فروش می کنند به قول استاد گیلانی دارتی خرید و فروش می کنند
نظر شما در این مورد چیه ؟
حتی امروز صالح ابادی وحشت خودش رو از این جماعت نشون داد
قصد ندارم منفی بافی کنم ولی به نظرم باید برای آن روز ها برنامه داشت
ممنون
درود
سپاسگزارم
روند بازار بورس صعودیه
هیچ بازاری هم به اندازه بازار بورس برای سرمایه گذاری جذاب نیست
پس بی جهت نگران نباشین و در سهام تاپ سرمایه گذاری کنین
(کوروش بزرگ)
نظر