*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arad700
    ستاره دار (1)
    • Jul 2013
    • 3238

پاسخ : *+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

بهنام جان با سلام و صبح بخیر.امروز هم بازار منفی هست.نمیدونم اینجور میشه تفسیر کرد که فرصت خریده؟یا اینکه تلقی اینجور باشه که بازار نوسانی رو به منفی هستش.شرایط بازار من را به یاد شبندر میندازه که از1800 شروع به نوسان کرد که البته در جهت منفی نوسان کرد و افت زیادی هم تجربه کرد.
    Honesty is the best policy

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
      بهنام جان با سلام و صبح بخیر.امروز هم بازار منفی هست.نمیدونم اینجور میشه تفسیر کرد که فرصت خریده؟یا اینکه تلقی اینجور باشه که بازار نوسانی رو به منفی هستش.شرایط بازار من را به یاد شبندر میندازه که از1800 شروع به نوسان کرد که البته در جهت منفی نوسان کرد و افت زیادی هم تجربه کرد.
      درود
      صبح شما هم به خیر

شما که نمیخوای در کل صنایع شرمایه گذاری کنی

فاذر 310 تومن

خزامیا 198 تومن

خساپا 225 تومن

فرآور 720 تومن

کاما 1403 تومن

دانا 198 تومن

وبصادر 113 تومن

بترانس 638 تومن

ولغدر 127 تومن

وساپا 172 تومن

ورنا 159 تومن

و ...

به نظر شما کدوم اینا ریسکش زیاده ؟؟!!
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• behhzadd
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 36

این افت چون تعمدانه هست و دلیل بیرونی نداره نمیتونه زیاد جای نگرانی داشته باشه.به احتمال بسیار زیاد تا انتهای دی.خودم تازه کارم توی بورس.و ازینکه سرمایه ام داره آب میره ناراحتم ولی تجربه بازار به من میگه اگه دنبال سودی باید قویتر ازین حرفا باشی.نگران نباشید.به قول جناب بهنام صبور باشید.

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3238

بهنام جان جمع شدن صف فروش خزامیا را رصد می کردم با یک شیب کاملا معنی دار و منظم صف را جمع کردند.واقعا دیگه باورم شد که یک حقه ناجوانمردانه از طرف حقوقی در کاره.ولی به نظر شما تا کی می تونه ادامه بده؟

نظر

• shadel
            عضو جدید
            • Jan 2014
            • 6

بهنام جان راستش من موندم چیکار کنم... فاذر 3371 دارم و حدود 10 میلیون تومان شراز رو 2200 خریدم و اگر الان بفروشم حدود 1.5 میلیون ضرر میکنم.... خیلی مرددم که فاذر با این قیمت مفت بافروش شراز و ضرر شراز بخرم یا نه.... میدونم شما کلا" به نفتی نظر + ندارید ... ولی من تو این بازار واقعا" گیج شدم..... ازنظر شما که این کار عاقلانه هست که شراز هرجور شده ردش کنم.... اما موندم فاذر بگیرم و ولغدر بگیرم چی بگیرم ... تو این بازار که قیمت سهام تاپ مفته میخوام سهمی بگیرم که با + شدنش ضررم جبران کنه.... میدونم بارها سهام تاپ معرفی کردین... اگر میشه اولویت خرید با توجه به شرایط من بگید که چه سهمی بخرم با فروش شراز

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
              بهنام جان جمع شدن صف فروش خزامیا را رصد می کردم با یک شیب کاملا معنی دار و منظم صف را جمع کردند.واقعا دیگه باورم شد که یک حقه ناجوانمردانه از طرف حقوقی در کاره.ولی به نظر شما تا کی می تونه ادامه بده؟
              دوست گرامی

باز رفتی سراغ موارد غیر تحلیلی ؟؟!!

شما وقتی می بینی صف فروش داره و مفته،بازم بخر و صبر کن
              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
              (کوروش بزرگ)

نظر

• arad700
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 3238

من دقت کردم حضرات یه مدت با کد حقوقی می فروختند و با حقیقی می خریدند حالا با حقیقی می فروشند.تا همین الان حقیقی خزامیا6.5 میلیون فروخته که از این تعداد 1 میل حقوقی خریدهو بقیه حقیقی .اینکه بازار هماهنگ شده و یه روز حقیقی ها فروشنده و روز بعدش برعکس تعجب داره.هرچند هرکس می تونه خرید فروش کنه و لی خرید فروش به این صورت مشکوکه

نظر

• mazraeemam
                  عضو جدید
                  • Jan 2014
                  • 11

سلام استاد. لطفا نظرتون را درخصوص خريد تسه ها بيان فرماييد.

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

در اصل توسط shadel پست شده است View Post
                    بهنام جان راستش من موندم چیکار کنم... فاذر 3371 دارم و حدود 10 میلیون تومان شراز رو 2200 خریدم و اگر الان بفروشم حدود 1.5 میلیون ضرر میکنم.... خیلی مرددم که فاذر با این قیمت مفت بافروش شراز و ضرر شراز بخرم یا نه.... میدونم شما کلا" به نفتی نظر + ندارید ... ولی من تو این بازار واقعا" گیج شدم..... ازنظر شما که این کار عاقلانه هست که شراز هرجور شده ردش کنم.... اما موندم فاذر بگیرم و ولغدر بگیرم چی بگیرم ... تو این بازار که قیمت سهام تاپ مفته میخوام سهمی بگیرم که با + شدنش ضررم جبران کنه.... میدونم بارها سهام تاپ معرفی کردین... اگر میشه اولویت خرید با توجه به شرایط من بگید که چه سهمی بخرم با فروش شراز
                    دوست گرامی

هر چی بنده میگم که سهام پالایشگاهی نخرین یا اگه دارین تبدیل کنین به سهام تاپ،شما گوش نمیدی
                    نکته جالب اینه که شما از سهام پالایشگاهی چند برابر شده که در بلند مدت روندش نزولیه،نمی ترسی،اما از خریدن آذراب 310 تومنی و ولغدر 127 تومنی که مفت هستن،میترسی

بازار کنونی این قدر فرصت خرید داره که شما راحت میتونی شراز رو به یه سهم تاپ تبدیل کنی
                    و البته باید اون ضرر جزیی رو هم بپذیرید
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

در اصل توسط mazraeemam پست شده است View Post
                      سلام استاد. لطفا نظرتون را درخصوص خريد تسه ها بيان فرماييد.
                      درود

وقتی این همه سهم خوب هست و میشه توی منفی خرید،چرا تسه ؟؟!!
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

به طور معمول من صبر و تحملم زیاده
                        اما متاسفانه یه سری از دوستان دیگه شورشو درآوردن
                        تاپیک به جای اینکه تحلیلی باشه،شده جای غر غر کردن و پستهای چت رومی

حداقل 10 بار گفتم که تاپیک یه چارچوبی داره
                        اون چارچوب رو رعایت کنید

اگه میخواین باز این جو مسخره رو ادامه بدین،بگین که در تاپیک رو گل بگیریم
                        این جوری هم شما راحت میشین و هم من
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• arak_bourse
                          کاربر فعال
                          • Nov 2010
                          • 3802

آقا بهنام درسته اين سهم هايي كه ميفرماييد همه خوبن. اما شما به اين جو هم نگاه كن.
                          كروي خبر افزايش سرمايه اش مياد منفي و صف فروش
                          خساپا خبر فروش زمين مياد منفي و..
                          يا خيلي سهم هاي ديگه مثل وسكاب و ...
                          به نظرم بازار تحليل بردار نيست و فعلا نقد بودن براي آرامش خيال از هرچيزي بهتره
                          من كه با ضرر سهم ها مو فروختم و منتظر ميمونم شايد همين سهم ها رو با 10% پايين تر هم بشه خريد .نشد هم كه نوش جون خريدارانش. تو بورس حفظ سرمايه مهمتر از كسب سود است
                          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                            آقا بهنام درسته اين سهم هايي كه ميفرماييد همه خوبن. اما شما به اين جو هم نگاه كن.
                            كروي خبر افزايش سرمايه اش مياد منفي و صف فروش
                            خساپا خبر فروش زمين مياد منفي و..
                            يا خيلي سهم هاي ديگه مثل وسكاب و ...
                            به نظرم بازار تحليل بردار نيست و فعلا نقد بودن براي آرامش خيال از هرچيزي بهتره
                            من كه با ضرر سهم ها مو فروختم و منتظر ميمونم شايد همين سهم ها رو با 10% پايين تر هم بشه خريد .نشد هم كه نوش جون خريدارانش. تو بورس حفظ سرمايه مهمتر از كسب سود است
                            شما میتونی هر جور دوست داری رفتار کنی
                            ما هم اجبار نکردیم که شما بیا و فلان سهم رو بخر

ماشاالله همه اینجا کارشناس و تحلیلگر هستن
                            خب اگه میدونین چرا می پرسین ؟؟!
                            !
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• meisam_em
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 2124

سلام و صبح بخیر
                              ایا این جمله درست هست گه بگوییم قرارداد 500 میلیون یورویی اذرآب اگر بسته شود و نهایی شود مبلغ کل قرار داد میشود 2000 میلیارد تومان میشود که اگر فرض بگیریم 500 میلیارد تومان سود خالص شود به ازای هر سهم 500 تومان سود میشود؟اگر توضییح بفرمایید ممنون میشوم.
                              كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
                                سلام و صبح بخیر
                                ایا این جمله درست هست گه بگوییم قرارداد 500 میلیون یورویی اذرآب اگر بسته شود و نهایی شود مبلغ کل قرار داد میشود 2000 میلیارد تومان میشود که اگر فرض بگیریم 500 میلیارد تومان سود خالص شود به ازای هر سهم 500 تومان سود میشود؟اگر توضییح بفرماییدد ممنون میشوم.
                                درود
                                صبح شما به خیر

خب هر قرارداد جدیدی که بسته بشه،سود شرکت به نسبت وزن اون قرارداد،تاثیر مثبت می بینه
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X