*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

پاسخ : *+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

در اصل توسط mohammadrahmani پست شده است View Post
    سلام اقا بهنام بنده امروز وبصادر رو فروختم وبه جاش فاذرو بانک دی وسیمان فارس خریدم به نظر شما کار خوبی کردم؟
    درود

در پرسش قبلی هم عرض کردم که وبصادر یک سهم تاپ هست و فروشش در این قیمت اشتباهه چون روی کف قیمتی هست
    این فروش تنها در صورتی درست بود که وبصادر رو تبدیل به یک سهم آس میکردین و در بین سهام خرداری شده توسط شده،تنها فاذر یک سهم آس هست

در نتیجه کار شما تنها در صورتی درست بود که وبصادر رو تنها تبدیل به فاذر میکردین
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• murchehh
      عضو عادی
      • Feb 2014
      • 45

سلام آقا بهنام
      ممنون میشم نظرتون رو در مورد رمپنا بگید
      با تشکر

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط murchehh پست شده است View Post
        سلام آقا بهنام
        ممنون میشم نظرتون رو در مورد رمپنا بگید
        با تشکر
        درود

نه تنها مپنا،بلکه کل سهام تجهیزاتی روندشون در میان مدت و بلند مدت صعودیه

میان مدت ( 6 - 3 ماهه )

بلند مدت ( 12 - 6 ماهه )
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• mimery
          عضو عادی
          • Feb 2013
          • 75

سلام آقا بهنام 50 درصد سبدم فاذر هستش - 25 درصد دیگه وتوشه دارم نظرتون با فروش اون و خرید دوباره فاذر رو میخواستم بدونم
          [COLOR=#4b0082][B]صبر نخستین وسیله لازم برای محکم کردن کارهاست [/B][/COLOR]- [SIZE=3][B][COLOR=#006400]حضرت علی ( ع )[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

در اصل توسط mimery پست شده است View Post
            سلام آقا بهنام 50 درصد سبدم فاذر هستش - 25 درصد دیگه وتوشه دارم نظرتون با فروش اون و خرید دوباره فاذر رو میخواستم بدونم
            درود

عرض کرده بودم که در مورد خرید و فرشو خودتون تصمیم بگیرن
            در مورد فاذر که فکر میکنم به اندازه کافی نوشتم و 100% باهاش موافقم

در مورد وتوشه هم گفتم که نوع چینش پرتفوش مورد پسند بنده نیست و این سهم رو گزینه تاپی نمیدونم

دیگه تصمیم با خودتون
            (کوروش بزرگ)

نظر

• mohammadrahmani
              عضو عادی
              • Apr 2014
              • 183

سلام اقا بهنام عزیز امروز یه مقدار به شسپا اضافه کردم به نظر شما چطوره؟مرسی

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

در اصل توسط mohammadrahmani پست شده است View Post
                سلام اقا بهنام عزیز امروز یه مقدار به شسپا اضافه کردم به نظر شما چطوره؟مرسی
                درود

سهمی که بعد از عرضه اولیه حتی نمیتونه 10% مثبت بخوره،ارزش خرید نداره
                درسته که بازار ریخته
                ولی حداقل باید چند روز مثبت میخورد

بنده این سهم رو ارزشمند نمیدونم
                آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2014/06/01, 15:37.
                (کوروش بزرگ)

نظر

• saeed1133
                  عضو عادی
                  • Mar 2013
                  • 72

سلام بهنام جان هر روز که میگذرد کارنامه شما پیش چشم ما درخشان تر میشود...
                  چند روز پیش نظرتون رو در مورد شکربن پرسیدم و شما خریدش رو مناسب ندونستید و امروز با 21 درصد تعدیل منفی(البته حسابرسی نشده) باز شد...( 8.6 درصد منفی باز شد)...
                  قیمت امروز سهم2986
                  سقف قبلی 6800
                  یعنی 56 درصد افت قیمتی
                  بهنام جان به نظرتون این کاهش قیمت میتونه ادامه دار باشه؟

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

در اصل توسط saeed1133 پست شده است View Post
                    سلام بهنام جان هر روز که میگذرد کارنامه شما پیش چشم ما درخشان تر میشود...
                    چند روز پیش نظرتون رو در مورد شکربن پرسیدم و شما خریدش رو مناسب ندونستید و امروز با 21 درصد تعدیل منفی(البته حسابرسی نشده) باز شد...( 8.6 درصد منفی باز شد)...
                    قیمت امروز سهم2986
                    سقف قبلی 6800
                    یعنی 56 درصد افت قیمتی
                    بهنام جان به نظرتون این کاهش قیمت میتونه ادامه دار باشه؟

درود بر شما
                    بابت لطفتون بینهایت سپاسگزارم @};-

بنده هنوز هم شکربن رو گزینه جالبی نمیدونم
                    اما انتظار افت سنگین قیمت سهم رو نداشته باشین
                    دلیلش هم افت سنگینی هست که سهم داشته و خب به مروز این شتاب نزولی سهم کم و کمتر میشه تا اینکه بالاخره وارد فاز صعودی بشه

شکربن زمانی خریدنی بود که زیر 50 تومن بود
                    دیگه وقتی سهم 45 تومن شد 600 تومن،خرید فایده ای نداره

البته یادمه سال گذشته یک بار این سهم رو معرفی کردم و خب باز هم خوب یادمه که روی قیمت تعادلی و بدون زیان پیشنهاد دادم شکربن رو به فاذر تبدیل کنین

قبول دارم که اون موقع پیشنهادم برای خرید شکربن اشتباه بود
                    اما خوشحالم که سریع پیشنهاد به جایگزینی فاذر دادم

این جوری کسی با حرف بنده زیان سنگین نداشته و بنده از این بابت خوشحالم و از خداوند بزرگ سپاسگزارم
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• mamadzar
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 396

درود بهنام جان

قبل از هر چیز یه خسته نباشید بگم و تشکر کنم از شما بابت زحماتی که برای راهنمایی دوستان می کشید و وقتی که میذارید .

آقا بهنام نظرت در مورد گروه آی تی چیه ؟ یادمه قبلا روش مثبت بودی و جز گروهای پیشروی امسال میدونستیش . من سنگین تری سهمی که ازین گروه دارم مدارانه . به نظرتون کمیته می تونه پروژه وارد شرکت کنه و شرکت رو از وضع فعلی خارج کنه ؟ چیزی که در حال حاضر به نظر میاد اینه که کلا پروژه ها دست انفورماتیکه !
                      وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

در اصل توسط mamadzar پست شده است View Post
                        درود بهنام جان

قبل از هر چیز یه خسته نباشید بگم و تشکر کنم از شما بابت زحماتی که برای راهنمایی دوستان می کشید و وقتی که میذارید .

آقا بهنام نظرت در مورد گروه آی تی چیه ؟ یادمه قبلا روش مثبت بودی و جز گروهای پیشروی امسال میدونستیش . من سنگین تری سهمی که ازین گروه دارم مدارانه . به نظرتون کمیته می تونه پروژه وارد شرکت کنه و شرکت رو از وضع فعلی خارج کنه ؟ چیزی که در حال حاضر به نظر میاد اینه که کلا پروژه ها دست انفورماتیکه !
                        درود بر شما
                        سپاسگزارم

همچنان هم روی صنعت آی تی و سهام این گروه مثبتم و روندشون رو در میان مدت و بلند مدت صعودی میدونم
                        یاد رانفور 1500 تومنی که در قیمتهای منفی پیشنهاد به خریدش دادم،به خیر

امروز بعد از 180% افزایش سرمایه ای که ازمحل سود انباشته داده،قیمتش 985 تومن که میشه معادل 2785 تومن

این رو ننوشتم که ادعا کنم
                        بارها گفتم بازار بورس جای ادعا کردن و منم منم کردن نیست

فقط از این بابت نوشتم که شما به تحلیلهای گذشته بنده در مورد گروه انفورماتیک،اشاره کردین
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• mamadzar
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 396

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                          درود بر شما
                          سپاسگزارم

همچنان هم روی صنعت آی تی و سهام این گروه مثبتم و روندشون رو در میان مدت و بلند مدت صعودی میدونم
                          یاد رانفور 1500 تومنی که در قیمتهای منفی پیشنهاد به خریدش دادم،به خیر

امروز بعد از 180% افزایش سرمایه ای که ازمحل سود انباشته داده،قیمتش 985 تومن که میشه معادل 2785 تومن

این رو ننوشتم که ادعا کنم
                          بارها گفتم بازار بورس جای ادعا کردن و منم منم کردن نیست

فقط از این بابت نوشتم که شما به تحلیلهای گذشته بنده در مورد گروه انفورماتیک،اشاره کردین
                          خواهش می کنم بهنام جان ، هر کس مدتی نوشته های شما رو دنبال کرده باشه می دونه که فردی بی ادعا و متواضع و در عین حال با نگرش حرفه ای هستید . امیدوارم از نوشته ی من هم برداشت بد نشده باشه . صرفا می خواستم بدونم هنوز تحلیل های گذشتتون در مورد این گروه پابرجاست یا خیر . اگر سهام این گروه رو هم مطالعه داشتید اگر ممکنه بفرمایید کدوماشون به نظرتون توی گروه ارزنده ترن ؟!

و همین طور ممنون میشم اگه نظری در مورد سوالم درباره مداران دارید بفرمایید .

با تشکر
                          وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

در اصل توسط mamadzar پست شده است View Post
                            خواهش می کنم بهنام جان ، هر کس مدتی نوشته های شما رو دنبال کرده باشه می دونه که فردی بی ادعا و متواضع و در عین حال با نگرش حرفه ای هستید . امیدوارم از نوشته ی من هم برداشت بد نشده باشه . صرفا می خواستم بدونم هنوز تحلیل های گذشتتون در مورد این گروه پابرجاست یا خیر . اگر سهام این گروه رو هم مطالعه داشتید اگر ممکنه بفرمایید کدوماشون به نظرتون توی گروه ارزنده ترن ؟!

و همین طور ممنون میشم اگه نظری در مورد سوالم درباره مداران دارید بفرمایید .

با تشکر
                            خواهش میکنم
                            شما از دوستان بنده هستین

همون طور که عرض کردم،همچنان روی صنعت آی تی نظر مثبت دارم
                            منتها پیشنهادی در جهت خرید ندارم

در مورد مداران هم همون جور که عرض کردم روندش صعودیه،اما سهامداری لازم داره
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• دانش بورس
                              عضو عادی
                              • Dec 2013
                              • 15

جناب بهنام
                              با سلام و تشکر از زحماتی که می کشید.
                              در مورد قطعه سازها خکار و خکمک و روند آنها چه نظری دارید . د آیا تعویض با تجهیزانی ها مانند فاذر و یا صدرا را صلاح می دانید . ؟
                              با تشکر مجدد

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط دانش بورس پست شده است View Post
                                جناب بهنام
                                با سلام و تشکر از زحماتی که می کشید.
                                در مورد قطعه سازها خکار و خکمک و روند آنها چه نظری دارید . د آیا تعویض با تجهیزانی ها مانند فاذر و یا صدرا را صلاح می دانید . ؟
                                با تشکر مجدد
                                درود
                                خواهش میکنم

بنده سهام قطعه سازیی و خودرو سازی رو همگرا میدونم
                                روند سهام خودرویی در میان مدت و بلند مدت صعودیه
                                در کوتاه مدت هم روند نوسانی دارند

اما ...

سهام تجهیزاتی و به ویزه فاذر و صدرا از سهام آس بازار هستند و بی شک از خودروییها بهترند

البته فاذر نیاز به دیدگاه میان مدتی و صدرا نیاز به دیدگاه بلند مدتی داره

تصمیم برای خرید و فروش یا نگهداری با خودتون
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X