*+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

پاسخ : *+* تحلیلهای تلفیقی (بنیادی+روانشناسی بازار) *+*

در اصل توسط مجتبی پست شده است View Post
    با سلام خدمت آقای بهنام و تشکر بابت زحماتی که بابت تحلیل می کشید

مشکل تامین خاک برای گروه روی وجود داره. هر چند عنایت شما به قیمت جهانی حائز اهمیت هستش ولی این مشکل تامین خاک رو چه طور می بینی؟؟
    درود
    خواهش میکنم

در مورد کاما هیچ مشکلی وجود نداره،چون کاما در اصفهان معدن اختصاصی داره ( البته عیار خاکش از عیار خاک معدن انگوران پایین تر هست )

در مورد شرکتهای گروه توسعه معادن روی هم تا حدود زیادی این مشکل حل شده

مشکل برداشت از معدن انگوران به طور کامل رفع نشده،ولی شرایط بهتر شده
    بعضی از شرکتها گروه توسعه معادت دارای موجودی مواد اولیه زیادی هستند ( خاک پر عیار )
    بحث بهره برداری از معدن مهدی آباد یزد که جزو چند معدن بزرگ دنیاست وجود داره

شرکتی مثل فرآوری مواد معدنی سودش روی حداقل ممکنه
    با کمترین تناژ تولید
    با کمترین میزان سهمیه مواد اولیه
    با کمترین میازان کارایی ظرفیت اسمی
    با در نظر گرفتن دلار 2650 تومنی و روی جهانی 2000 دلاری

همین حالا دلار حدود 3770 تومن و روی جهانی هم حدود 2111 دلار

یعنی شرکت پیش بینیش این بوده که هر تن روی رو 5300000 هزار تومن بفروشه ( کیلویی 5300 تومن )

در حال حاضر قیمت روز هر تن روی حدود 6903000 تومن هست ( کیلویی 6903 تومن )

یعنی همین حالا قیمن روز هر تن روی بیش از 30% بالاتر از قیمت پیش بینی و بودجه بندی شرکت هست
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• moslem.zm2060
      عضو فعال
      • May 2014
      • 121

بهنام جان چرا با خودرو ساز ها زیاد موافق نیستید
      Using Tapatalk

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

در اصل توسط moslem.zm2060 پست شده است View Post
        بهنام جان چرا با خودرو ساز ها زیاد موافق نیستید
        معلومه که شما پستهای بده رو دنبال نمیکنین

سهام خودرویی از جمله سهام پیشرو در میان مدت و بلند مدت خواهند بود و بنده بارها صنایع پیشرو در میان مدت و بلند مدت رو معرفی کردم
        و هر بار صنعت خودرو یکی از گزینه ها بوده

شما یک سری سهم رو نوشتین و بنده هم با چند سهمش یه سبد سهام بهتون معرفی کردم ( البته به انتخاب خودتون )
        و خب این فقط یه سبد سهام بود
        شما میتونی توی سبد سهامت به جای وبصادر،سهمی مثل خکاوه یا خساپا رو جایگزین کنی
        حتی میشه درصدش رو هم از 10% بیشتر کرد
        با توجه به گزینه های انتخابی شما،میشه حداقل 10 سبد متفاوت و غیر همسان تشکیل داد ( غیر همسان از نظر نوع چینش و تعداد سهام انتخابی )

اینم اضافه کنم که این سبد،سبد ایده آل بنده نیست ( چون برخی از گزینه های آس و تاپ رو به هیچ عنوان نداره )
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• moslem.zm2060
          عضو فعال
          • May 2014
          • 121

منظور من این بود که قطعه سازهای خودرویی رو بیشتر از خود خودروسازها ترجیح میدید
          Using Tapatalk

نظر

• moslem.zm2060
            عضو فعال
            • May 2014
            • 121

من خواستم محدودیت سهم نزارم و شما گفته بودید که سهم معرفی نمیکنم منم چند تا از نمادها که مد نظر خودم بود رو گفتم تا شما از بین انها چند تا رو معرفی کنید
            Using Tapatalk

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

منظور من این بود که قطعه سازهای خودرویی رو بیشتر از خود خودروسازها ترجیح میدید
              باز هم مشخصه پستها رو کامل نمیخونین

بنده هیچ گاه نگفتم خودروسازها بهتر از قطعه سازها هستند یا قطعه سازها بهتر از خودروسازها هستند

چند بار نوشتم که روند خودرو سازها و قطعه سازها یکی هستش
              و بنده این دو گروه رو رو در یک راستا می بینم و روندشون رو جدا از هم نمیدونم

وقتی روند سهام خودرویی در میان مدت صعودی باشه،هم سهام خودروسازی رشد میکنن و هم سهام قطعه سازها

و البته سهامی مثل خکاوه و خساپا به مراتب بهتر از سایر گزینه ها هستند
              (کوروش بزرگ)

نظر

• moslem.zm2060
                عضو فعال
                • May 2014
                • 121

ممنون من یک صفحه درمیون پیام های شما رو می خونم و به عنوان یک تازه وارد به دنیای بورس سوالات زیادی دارم که شما این امکان رو گزاشتید و به سوال های من و خیلی از دوستان دیگر پاسخ می دهید ممنون و سپازگزارم
                Using Tapatalk

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

ممنون من یک صفحه درمیون پیام های شما رو می خونم و به عنوان یک تازه وارد به دنیای بورس سوالات زیادی دارم که شما این امکان رو گزاشتید و به سوال های من و خیلی از دوستان دیگر پاسخ می دهید ممنون و سپازگزارم
                  خواهش بنده از شما و سایر عزیزان اینه که پستها رو کامل دنبال کنید

خیلی از پرسشها مشترکه و خیلی از پستها جنبه تحلیلی داره

و البته هدف بنده از نگارش پستهای تحلیلی اینه که سایر عزیزان اون پست رو مطالعه کنند
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• mohsen1981
                    عضو عادی
                    • Jan 2014
                    • 76

درود بر بهنام عزیز
                    وبیمه رو 154 تومن خریدم رسیده به 112 تومن از ارزش سهم آگاهم ولی درصد شناور 79 نمیذاره بالا بره
                    نظرتون را برای نگهداری یا تعویض خواستارم
                    ممنون

نظر

• saeed1133
                      عضو عادی
                      • Mar 2013
                      • 72

بهنام جان ای کاش مثل گذشته صورت های مالی شرکت ها رو تحلیل میکردید تا تاپیک جنبه آموزشی پیدا کنه.
                      البته میدونم کار پر دردسریه و این حق رو به شما میدم که پیشنهاد من رو رد کنید ولی ما مشتاق تحلیلهای زیبای شماییم.
                      از طرفی عده ای از کاربران اصلا به پست های گذشته توجهی ندارند و معمولا سوالات تکراری می پرسند...
                      در نهایت همین که بدون هیچ چشم داشتی وقتتون رو در اختیار ما قرار می دهید کمال تشکر رو دارم ...

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

در اصل توسط mohsen1981 پست شده است View Post
                        درود بر بهنام عزیز
                        وبیمه رو 154 تومن خریدم رسیده به 112 تومن از ارزش سهم آگاهم ولی درصد شناور 79 نمیذاره بالا بره
                        نظرتون را برای نگهداری یا تعویض خواستارم
                        ممنون
                        درود

با توجه به قیمت پایینش و افتی که داشته،میتونه در بلند مدت رشد کنه

اما هیچ گاه با این سهم موافق نبودم و هنوز هم وبیمه رو گزینه جالبی نمیدونم

اگر بنا بر سهامداری و صبوری باشه،سهامی به مراتب بهتر از وبیمه در این بازار هستند که ارزش سهامداری رو دارند و در دسته بندی سهام تاپ و آس قرار میگیرند

در مورد نگهداری یا جایگزینی بستگی به نظر خودتون داره
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• sohrab67
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 552

آقا بهنام ی پیشنهاد.میتونید هر هفته مثلا روز اول هفته ی سهمی رو معرفی کنید واسه تحلبل بنیادی و تکنبکال.و در طی هفته روی اون بحث کنبم.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

در اصل توسط saeed1133 پست شده است View Post
                            بهنام جان ای کاش مثل گذشته صورت های مالی شرکت ها رو تحلیل میکردید تا تاپیک جنبه آموزشی پیدا کنه.
                            البته میدونم کار پر دردسریه و این حق رو به شما میدم که پیشنهاد من رو رد کنید ولی ما مشتاق تحلیلهای زیبای شماییم.
                            از طرفی عده ای از کاربران اصلا به پست های گذشته توجهی ندارند و معمولا سوالات تکراری می پرسند...
                            در نهایت همین که بدون هیچ چشم داشتی وقتتون رو در اختیار ما قرار می دهید کمال تشکر رو دارم ...
                            بابت لطفتون بینهایت سپاسگزارم

نظر دوستان همیشه برای بنده ارزشمند بوده
                            به ویژه دوستان قدیمی همانند شما

دیگه تا اومدن گزارش 12 ماهه آذراب یکی دو هفته بیشتر زمان نمونده
                            همین جا به شما این قول رو میدم که با یه بررسی روی گزارش 12 ماهه بریم سراغ سود سال 93 و البته پیش بینی سود سال 93

البته خوب میدونم که شما از سهامداران آذراب هستین که چند ماهه پولتون بلوکه شده و زیان هم دیدین
                            در ضمن هنوز پست شما رو در مورد اینکه به جز خودتون با پول دیگران هم فاذر خریدین به خاطر دارم
                            اون موقع عرض کردم صبور باشید

باز هم همین رو بهتون میگم
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• saeed1133
                              عضو عادی
                              • Mar 2013
                              • 72

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                              بابت لطفتون بینهایت سپاسگزارم

نظر دوستان همیشه برای بنده ارزشمند بوده
                              به ویژه دوستان قدیمی همانند شما

دیگه تا اومدن گزارش 12 ماهه آذراب یکی دو هفته بیشتر زمان نمونده
                              همین جا به شما این قول رو میدم که با یه بررسی روی گزارش 12 ماهه بریم سراغ سود سال 93 و البته پیش بینی سود سال 93

البته خوب میدونم که شما از سهامداران آذراب هستین که چند ماهه پولتون بلوکه شده و زیان هم دیدین
                              در ضمن هنوز پست شما رو در مورد اینکه به جز خودتون با پول دیگران هم فاذر خریدین به خاطر دارم
                              اون موقع عرض کردم صبور باشید

باز هم همین رو بهتون میگم
                              بهنام جان حافظتون خیلی عالیه...بابت لطفتون به این حقیر خیلی ممنونم.

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط sohrab67 پست شده است View Post
                                آقا بهنام ی پیشنهاد.میتونید هر هفته مثلا روز اول هفته ی سهمی رو معرفی کنید واسه تحلبل بنیادی و تکنبکال.و در طی هفته روی اون بحث کنبم.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
                                بنده همیشه از پستهای تحلیلی استقبال میکنم

اما اینکه فقط یک هفته در مورد یک سهم بحث کنیم،جالب نیست
                                روند سهم باید روز به روز،هفته به هفته و ماه به ماه دنبال بشه
                                گزارشهای سه ماهه باید بررسی بشه
                                تحلیلیها و تارگتها باید به مرور زمان آپدیت بشه

برای مثال همین فاذر
                                روزی که برای نخستین بار پیشنهاد به خریدش دادم 174 تومن بود ( قبل از افزایش سرمایه و آبان ماه 91 )

بیش از یک سال و نیم از اون زمان میگذره
                                در این مدت پستهای زیادی در مورد فاذر نوشتم

دوستان قدیمی یادشون هست که تارگت ابتدایی 400 تومن بود
                                اما امروز قیمت هر سهم آذراب حدود 932 تومن هست ( افزایش سرمایه اش رو فاکتور بگیرین )
                                و البته تارگت امروز سهم 600 تومن هست ( 3 ماهه )
                                این 600 تومن میشه 2000 تومن قبل از افزایش سرمایه

به هر شکل تحلیل باید ادامه دار باشه وگرنه ارزشی نداره
                                آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2014/06/07, 21:26.
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X