کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بنظر شما فاذر شارپی حرکت خواهد کرد یعنی در این هفته احتمال منفی شدن هست؟حدس میزنم اواسط هفته بتونم خگستر رو حدود 300 بفروشم و فاذر رو حدود 750 بخرم با این کار سود میکنم.اما هر چی استاد بهنام بگن همون کارو میکنم
باسلام خدمت جناب بهنام عزیز
بنده حدودسه ساله که سهام اذراب رو بطور مستمر دنبال می کنم وحدود 1میل سهم هم دارم واز اینکه دوستان را بدون هیچ چشم داشتی راهنمایی وتشویق بخرید اذراب می کنید کمال تشکر را دارم دوست عزیز چند سوال از محضرتان داشتم امیدوارم با سعه صبر همیشگی که از شما سراغ دارم جوابی یا بصورت عمومی ویا خصوصی عنایت نمایید
1- ایا اطلاعی ازدرصد شناور سهم دارید؟
2-ایا ازدرصد افزایش سرمایه و تعداد زمینهای که قرار تجدید ارزیابی شوند دارید؟
3-ایا از سودهای که در این مدت پنهان شده اند (ازبابت بخشودگی مالیات ویاتسعیر نرخ ارزکه تمام قراردادهای اذراب به یورو میباشد)دارید؟
4-ایا از وضعیت انرژی اذراب خبری دارید مبنی بر اینکه ایا این شرکت منحل می شود یا می ماند زیرا تمام مشکلات اذراب بواسطه این شرکت است(عدم تقسیم سود ونگه داشتن مبلغ زیادی ازشرکت مادر جهت احتیاط برای شکایت از بابت پروژه بنایاس سوریه)؟
5-هدف قیمت را قبل ازافزایش سرمایه چند می بینید؟
باتشکر مجدد
آقا بهنام من نیاز به نقدینگی دارم و تقریبا باید به صورت موقت از بازار خارج بشم به نظرت شنبه با صف خرید احتمالی خارج بشم یا بذارم برای روز دیگه ای از هفته؟
البته میدونم تو این بازه زمانی نمیشه اظهار نظر کرد؟ اما فقط در حد یک راهنمایی میخواستم جوابم رو بدی
بازم عذر میخوام از سوال بیجام
بنظر شما فاذر شارپی حرکت خواهد کرد یعنی در این هفته احتمال منفی شدن هست؟حدس میزنم اواسط هفته بتونم خگستر رو حدود 300 بفروشم و فاذر رو حدود 750 بخرم با این کار سود میکنم.اما هر چی استاد بهنام بگن همون کارو میکنم
شما لطف دارین
ولی تا استاد شدن فاصله زیادی باقیست و هنوز باید درسهای زیادی از بورس فرا بگیرم
راستش اگه به من باشه،نسبت به جایگزین کردن فاذر،درنگ نمیکنم
صنعت خودرو،در حال حاضر توانایی زیادی برای رشد نداره
دیر یا زود راه صنایع پیشرو از صنایع رشد کرده و کم پتانسیل جدا خواهد شد
در این بین،تاپ ترین سهام بازار از سهام تجهیزاتی خواهند بود و بی شک فاذر یکی از اون سهام تاپ و پرپتانسیل هست که هنوز راه بسیاری در پیش داره
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
باسلام خدمت جناب بهنام عزیز
بنده حدودسه ساله که سهام اذراب رو بطور مستمر دنبال می کنم وحدود 1میل سهم هم دارم واز اینکه دوستان را بدون هیچ چشم داشتی راهنمایی وتشویق بخرید اذراب می کنید کمال تشکر را دارم دوست عزیز چند سوال از محضرتان داشتم امیدوارم با سعه صبر همیشگی که از شما سراغ دارم جوابی یا بصورت عمومی ویا خصوصی عنایت نمایید
3-ایا از سودهای که در این مدت پنهان شده اند (ازبابت بخشودگی مالیات ویاتسعیر نرخ ارزکه تمام قراردادهای اذراب به یورو میباشد)دارید؟
4-ایا از وضعیت انرژی اذراب خبری دارید مبنی بر اینکه ایا این شرکت منحل می شود یا می ماند زیرا تمام مشکلات اذراب بواسطه این شرکت است(عدم تقسیم سود ونگه داشتن مبلغ جهت احتیاط برای شکایت از بابت پروژه بنایاس سوریه)؟
5-هدف قیمت قبل از افزایش سرمایه؟
باتشکر مجدد
آقا بهنام من نیاز به نقدینگی دارم و تقریبا باید به صورت موقت از بازار خارج بشم به نظرت شنبه با صف خرید احتمالی خارج بشم یا بذارم برای روز دیگه ای از هفته؟
البته میدونم تو این بازه زمانی نمیشه اظهار نظر کرد؟ اما فقط در حد یک راهنمایی میخواستم جوابم رو بدی
بازم عذر میخوام از سوال بیجام
باید ببینیم شما چه زمانی به اون نقدینگی احتیاج دارین
اگه خیلی فورس ماژور باشه که دیگه چاره ای نیست و باید سهمو فروخت
ولی اگر میتونین زمان بخرین،شتاب نکنید
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
بهنام جان امروزم آقای زنگنه رفته بود بوشهر واسه بررسی فاز 12 پارس جنوبی و دستور اکید داد برای راه اندازی مجدد اون فاز و افزایش ظرفیت تولید فکر کنم برای فاذر خبر مثبتی باشه اگه پروژه داشته باشه اونجا که احتمالا داره
جهت احتیاط برای شکایت از بابت پروژه بنایاس سوریه)؟
5-هدف قیمت را قبباسلام خدمت جناب بهنام عزیز
4-ایا از وضعیت انرژی اذراب خبری دارید مبنی بر اینکه ایا این شرکت منحل می شود یا می ماند زیرا تمام مشکلات اذراب بواسطه این شرکت است(عدم تقسیم سود ونگه داشتن مبلغ زیادی ازشرکت مادر ل ازافزایش سرمایه چند می بینید؟
باتشکر مجدد
درود بر شما
بابت لطفتون سپاسگزارم
در مورد شناور باید بگم چیزی که برای من مهمه با چیزی که یه سری از دوستان روی اون تکیه می کنند تفاوت بسیاری داره
درسته که درصد شناور فاذر 51% هست
ولی آیا این 51% فروشنده هستند ؟
خب مشخصه که خیر
برای نمونه خود شما که 1 میل فاذر دارین
حتما خریدتون رو دانسته و با دید باز انجام دادین و دنبال نوسانات 5 درصد و 10 درصدی نیستین
خلاصه اش میشه اینکه خرید شما همین جوری و از روی هیجان نبوده،پس باید سهام شما رو از اون 51% کسر کرد
اگه این جوری حساب کنیم،اون 51% خیلی کمتر میشه و میره زیر 10% که خیلی هم برای سهم خوبه
درصد افزایش سرمایه همون طور که خودتون هم میدونید 400% از تجدید ارزیابی و 100% از سود انباشته هست
در مورد تسعیر ارز،همون وقتی که فاراک تعدیلش رو داد گفتم که فاذر هم باید تعدیل بده و اگه حالا نده باید در گزارشات آتی اعلام کنه
در مورد فنرژی هم خودتون باز به طور کامل در جریان هستین
این شرکت چه منحل بشه،چه نشه به نفع آذراب هست،چون شرایط بنیادیش با قبل تفاوتهای اساسی داره و دیگه اون شرکت گذشته نیست
تارگت هم همون طور که در پستهای پیشین گفتم،1200 تومن ( میان مدت)
ولی این 1200 تومن پایان کار فاذر نخواهد بود
در پایان باید بگم شما خودتون از افراد آگاه در این سهم هستین و بنده احترام زیادی براتون قایل هستم
استاد
یکی از دوستان رتکو از 220 تومن داره و حدود 250 هزار سهم. به نظر شما با توجه یه اینکه رشد قیمتی سهم تا پایان سال رو تقریبا مثبت می دانند ، ارزش داره کل سهم رو به فاذر تبدیل کنه یا اگه خصدرا باز شد ، با اون جایگزین کنه؟ چون قصد خروج از ایران داره ، نگاهش 24 ماهه هست و فرصت بازی با سهم رو نداره. گفتم یه مشورت از شما بگیرم.
باتشکر
استاد
یکی از دوستان رتکو از 220 تومن داره و حدود 250 هزار سهم. به نظر شما با توجه یه اینکه رشد قیمتی سهم تا پایان سال رو تقریبا مثبت می دانند ، ارزش داره کل سهم رو به فاذر تبدیل کنه یا اگه خصدرا باز شد ، با اون جایگزین کنه؟ چون قصد خروج از ایران داره ، نگاهش 24 ماهه هست و فرصت بازی با سهم رو نداره. گفتم یه مشورت از شما بگیرم.
باتشکر
اگر از لفظ استاد استفاده نکنید،ممنون میشم
رتکو یه سهم ریزه که البته از نقدشوندگی بالایی برخورداره
روندشم صعودیه
ولی من نمی پسندم که همچین حجمی رو از همچین شرکتی بخرم
در مورد فاذر یا صدرا فکر میکنم به قدر کفایت نوشته ام و بیشتر دوستان نظر من رو در مورد این دو سهم می دونن
دیگه نمیشه هر دقیقه و هر لحظه اینجا تکرار کنیم،چون دیگه صورت خوشی نداره
شما اگر پستهای چند صفحه پایانی تاپیک رو بخونی به پاسخ مناسب خواهی رسید
(کوروش بزرگ)
با عرض سلام خدمت آقا بهنام ارجمند می خواستم در صورت امکان نظرتان را درباره سبدم بفرمایید می خواهم حد اکثر 5 تاشان را داشته باشم با سپاس فراوان ارادتمند محمد
نظر