کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دقيقا
متاسفانه خودم نتونستم زياد صدرا بخرم.
حدس ميزدم كه سهم رو تا 55 هم پايين بيارن تا حسابي همه رو نااميد كنن.ولي نشد . من هم نتونستم بازم اضافه كنم . فكر مي كنم تا حدود 65 اومد پايين تا چشم بهم زدم ديدم بالاي 100 تومنه.
بله،صدرای 68 تومنی مفت ترین سهمی بود که در عمرم دیده بودم
اما به نظر من صدرای 70 تومنی با صدرا 200 تومنی و یا حتی 400 تومنی هیچ تفاوتی نداره
ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هست
به خصوص اگه از نوع صدرا باشه
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
درود آقا بهنام سرنگونی احتمالی بشار اسد می تواند بر روی تجهیزاتی ها اثر بگذارد؟فکر می کنم منفیه امروز هم حاصل تهدیدات غرب علیه سوریه و براندازی حکومت است
نظر من روی تمام سهام تجهیزاتی مثبته
اما حفاری رو ضعیف ترین سهم تجهیزاتی میدونم
فکر میکنم تا آخر سال باید به 1000 تومن برسه و البته سودش هم افزایش خواهد یافت
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
استاد بهنام وپترو خريده شد. به نظرتون فردا بازار مثبته؟
اگر از لفظ استاد استفاده نکنید،بینهایت سپاسگزار خواهم بود
خرید خوبی داشتین
عرض کردم که برآیند بازار در میان مدت و بلند مدت صعودیه
بالخره افت و خیز جزیی از بازاره
(کوروش بزرگ)
نقل قول نوشته اصلی توسط farshidn نمایش ارسال ها
سلام و عرض ادب، لطفا نظرتون در مورد آینده واتی چیه و همچنین اگه امروز یا فردا شبندرو تو مثبت بدم با دید میان مدت فاذر بگیرم یا وپترو.
ممنونم
نظر