کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود بهنام جان امیدوارم حسابی خوب و خوش و سرحال باشی امروز وخارزم و خبهمن را به صف خرید دادم و فاذر و وبصادر را کف قیمت خریدم امیدوارم همه خریدارها سود کنند
با سلام
فروش قسمتی از دی
اضافه کردن وساپا
منتظر خرید فاذر در340.1 و 337
درود
3 تومن بالا و پایین ارزش نداره
تارگت سهم این قدر بالا هست که این 3 تومن فاصله بین 340 تا 337 توی اون گم هست
ریسک نکنید و خریدتون رو همین امروز و روی 340 تومن کامل کنید
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
3 تومن بالا و پایین ارزش نداره
تارگت سهم این قدر بالا هست که این 3 تومن فاصله بین 340 تا 337 توی اون گم هست
ریسک نکنید و خریدتون رو همین امروز و روی 340 تومن کامل کنید
در 338 خریدم. این بار که برگرده 400 رو براحتی رد خواهد کرد.
البته من به اذراب هایی 199 تومن پارسالی فعلا دست نزدم. تا سال بعد هستیم و بعد تصمیم میگیریم.
بهنام جان یه سوال فاراک سود تسعیر ارز رو پارسال اعلام کرد و سودش رو به بالای 100 رسوند(اگه اشتباه نکنم) ولی فاذر هنوز این کار رو نکرده. تا کی میتونه این سود رو رو نکنه؟
در 338 خریدم. این بار که برگرده 400 رو براحتی رد خواهد کرد.
البته من به اذراب هایی 199 تومن پارسالی فعلا دست نزدم. تا سال بعد هستیم و بعد تصمیم میگیریم.
بهنام جان یه سوال فاراک سود تسعیر ارز رو پارسال اعلام کرد و سودش رو به بالای 100 رسوند(اگه اشتباه نکنم) ولی فاذر هنوز این کار رو نکرده. تا کی میتونه این سود رو رو نکنه؟
خریدتون عالی بود
بیش از یک ساله با این سهم هستم
در این مدت هم بارها اضافه کردم که آخریش دیروز بود
این سود تسعیر ارز از بین نمیره
نهایتش اینه که اگر در این دوره شناسایی نشه،به دوره بعد منتقل میشه
نمیشه که فاراک سود تسعیر ارز داشته باشه و فاذر نداشته باشه
تعدیل سود در گزارشهای آتی حتمی هستش
اگر کمی خوشبین باشیم،آذراب تا قبل از جشن نوروز به 600 تومن خواهد رسید
فاذر فروشی نیست،حتی روی 600 تومن
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر