کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
راستش من تازه کارم.توی چند پست قبلیتون گفتید فاذر 1217 تومن هست.چیزی که من پیدا کردم و توی لینک زیر هست 350 تومنه.لطفا اگه اشتباه میکنم لینک صحیح رو بدارید.با سپاس
ببخشید من ایران خودرو کرازی و وتوشه دارم الانم تو ضررن همشون.پیشنهاد میکنید چیکار کنم؟سهم های خوبی هستن که نگهشون دارم یا بفروشم سهمایی مثل فاذر یا وپترو بگیرم؟اگرچه الان ایران خودرو 20 میلیون صف فروش داره.
سلام بهنام عزیز
امروز یه حسی بهم گفت بهترین فرصت برای تبدیل بانک دی به فاذر هست، دی رو به صف خرید دادم و فاذر از صف فروش برداشتم. 95درصد سبدم شد فاذر!
کارم اشتباه بود؟؟
تحلیلگری که هر روز بخواد نظرش عوض بشه،همون بهتر که تحلیلش رو برای خودش نگه داره
نكته جالبي بود.
راستش من نظرات شما رو خوب ميدونم. يه بنده خدايي سهم پاسارگاد داره و كد آنلاين هم نداره فعلا خريد و فروش كنه. از من پرسيد كه ميگن بازار بانكي ها داره افت ميكنه و... منم بهتر از شما كسي رو نميشناسم كه بپرسم
سلام بهنام عزیز
امروز یه حسی بهم گفت بهترین فرصت برای تبدیل بانک دی به فاذر هست، دی رو به صف خرید دادم و فاذر از صف فروش برداشتم. 95درصد سبدم شد فاذر!
کارم اشتباه بود؟؟
درود
شک نکنید که کارتون درست بوده
فقط صبور باشین
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
عجب سیگنالی داد فاذر برای رشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم چرا اما فاذر تنها سهمیه که وقتی صف فروش میشه من نمیترسم و میگم بزودی جمع میشه و حرکت میکنه
یکی از دوستان بهم یه مبلغی داد که براش خرید کنم،
دیدم جناب بهنام تو یکی از پست های اخیر به شخصی توصیه خرید در دو پله ( امروز و فردا ) رو انجام دادن، من هم این رو به دوستم منتقل کردم و بعد هم سریعاً نصف مبلغ رو حدود 30 دقیقه پیش خرید کردم ! الان میبینم صف فروش جمع شده ... :)
آقا بهنام من امروز از نقدينگي حاصل از فروش بعضي سهام وپترو اضافه كردم. اميدوارم كار خوبي كرده باشم
نقدينگي نداشتم ديگه فاذر بخرم
ميخواستم كمي دي بفروشم ولي دلم نيومد. خيلي بازيش قشنگ شده
آقا بهنام من امروز از نقدينگي حاصل از فروش بعضي سهام وپترو اضافه كردم. اميدوارم كار خوبي كرده باشم
نقدينگي نداشتم ديگه فاذر بخرم
ميخواستم كمي دي بفروشم ولي دلم نيومد. خيلي بازيش قشنگ شده
خرید وپترو خیلی خوب بوده ( با دیدگاه حداقل میان مدتی )
اما خرید فاذر میتونست بهتر باشه
تبدیل دی به فاذر،یعنی تبدیل سهم خوب به سهم عالی
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر