ایران تایر ( پتایر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

پاسخ : ایران تایر ( پتایر )

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
    ميثم خان، با اين روشنگري هاي كه شما مي كني، نميذاري سهم رو منفي 4 شنبه تقديم كنن.... فعلا به قول خودت يك كم فاز منفي بده، حداقل بشه شنبه خريد!

ممنون.
    میاد پایین ..این بازار در حدی نرسیده که پتایر رو درک کنه...دو ماه برای خرید وقت هست...بعدش باید صبر کرد....هر چی به سال بعد نزدیک تر بشیم سهم ارزنده تر میشه . زمان بازدهی دادن کمتر....یه دو سه ماه وقت داریم بخریم برای بازدهی حداقل صد در صد..کسی سیصد و زیرش اگه بیاد و بتونه بخره سود خوبی میکنه ..البته اگه بازار بزاره
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/08/27, 21:37.
    ///

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11251

زمانی که350 بود نخریدیم رفت تا600 وحالا دوباره امده زیر400

شنبه درحد5درصد سبد میخرم تازیر نظرش بگیرم

شهریور بگذره 6ماه بعدی سال این سهم های ریز وتک سهم هاست

350 بشه 50درصد سبد را میخرم زیر330 تک سهم می شوم که بعیده بیاد این را به خاطر جومنفی دادن برای احسان خان گفتم:D

تارگتش هم همان حدودهایی است که میثم گفته البته من به700راضیمlaughingsmiley

شب خوش

نظر

• بنده خدا
        عضو عادی
        • Aug 2014
        • 66

سلام استاد
        میشه ارزیابی خودتان را از روند قیمتی سهم بگید
        قابل پیش بینی هست چه زمانی رشد اصلی سهم صورت پذیرد؟
        سهم سال دیگه این موقع در حال بد چه قیمتی خواهد بود

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

2836 تن تا مرداد تولید کرده

طرح توسعه در حال نصب بوده و به زودی به تولید ازمایشی میرسه و در جایی از فعل رسیده استفاده کردن ..و گویا رسیده به تولید ازمایشی:D

طی 7 ماه بعد باید 7798 تن یا تقریبا 8000 هزار تن تولید کنه ...تا بودجه رو پوشش بده ...

ضمنا حاشیه سود پکویر و پکرمان درحد 30 درصده!!

اما پتایر در حد 20 درصد این گزارش رو داده ...حتی احتمال تعدیل هم وجود داره و زیاده!! و باید حاشیه سودش نزدیک بشه به پکویر و پکرمان..یعنی همین امسال بخواد با حاشیه سود اونا برسه>> حدودا 30 تومن دیگه باید به سود فعلی اضافه بشه .......:D
        ان الانسان لفی خسر@};-

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

در اصل توسط بنده خدا پست شده است View Post
          سلام استاد
          میشه ارزیابی خودتان را از روند قیمتی سهم بگید
          قابل پیش بینی هست چه زمانی رشد اصلی سهم صورت پذیرد؟
          سهم سال دیگه این موقع در حال بد چه قیمتی خواهد بود
          فعلا تا برج ۹ به نظرم یین سیصد تا پونصد نوسان میکنه...الان قیمت سهم ۴۰۰ تومنه...میتونه تا ۳۳۰ یا سیصد خودش یا حقش پایین بیاد...از اون طرف تا پونصد هم بالا بره...حرکت اصلی سهم بعد از گزارش ۹ ماهه و اولین پیش بینی ۹۴ شروع میشه...یعنی تقریبا ۴ ماه دیگه....

تحلیل این سهم مثل اب خوردن میمونه....پکویر رو نگاه کنید و بجاش تولید و سرمایه پتایر رو بزارید...وسلام

هر چه به برج ۱۰ نزدیک بشیم سهم ارزتده تر...و فک کنم نزدیک پونصد و حتی ۵۵۰ و شاید هم بیشتر باشه...چون اولین پیش بینی ۹۴ قراره بیاد ....وخرید ها تا برج ۸ و حتی بعد از تموم شدن حق ها تکمیل بشه بهتره....

من هزینه های مالی سال های بعد رو بررسی کردم تو مجوز افزایش سرمایه و قرار نیست وامی بگیرن ......و اگه گرفتن به من ربطی نداره....چون خود هیات مدیره و مدیر مالی .....تو مجوز به صورت غیر مستقیم گفتن.....لذا سهم فقط صعودیه.....فقط هزینه مالی یا وام میتونه پیش بینی مارو خراب کنه...وگرنه سهم صد در صد بازدهی رو میده....

یه سفره ای بازه خلاصه....تحلیل ها اینو میگه و اکثرا به سود دویست تومنی رسیدن.....منم اینا رو میگم چون تک خوری نمیکنم بدونم یه سفره بازه....ولی خوب فعلا میشه پایین خرید. عجله نکنید .....

البته خودتون تحقیق کنید ...کسی ضرر کرد به من ربطی نداره..من اونچه میدونستم رو گفتم و باید مدیریت شرکت تولید رو منظم بالا ببره نه من... بازم میگم یه سفره ای بازه....
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/08/28, 18:46.
          ///

نظر

• agahi
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 218

یک سری فاندامنتال کار حرفه ای روی سهم کار می کنند که می دونند چی خریدند و چه ارزشی داره کسی با سهم شوخی کنه همه سهم رو ازش می خرند.
            یکی از دوستان نوسان گیر 350 هزار سهم داشت همه سهمو ازش تو دو روز خریدیم .
            یک سری بچه تو همفکران چون سهمو پایین فروختند و همه سهمو از اونها با کد حقیقی و حقوقی خودم خریدم الان دارن اتیش می گیرند از شنبه هم از سهم حمایت می کنم اگر هم پایین بیاد خدا رو شکر می کنم و تمام شناور سهم رو با دوستان جمع می کنیم.
            یک سری نکته سهم داره فعلاً چیزی نخواهم گفت به وقتش.
            این سهم یک حسن داره هر فردی که خریده می دونه سهم سال بعد منفجر میشه و به همین خاطر سهامداری می کنه.
            سهم خاص که سرمایه کوچک داره با کوچکترین تغییر در فروش منفجر خواهد شد .

نظر

• agahi
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 218

به معاملات سهم نگاهي بيندازيد....
              سهم موج سه

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35714

موضوع: مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام

بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1393/06/01 با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ 143,234 میلیون ریال به‌مبلغ 286,468 میلیون ریال ( از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ 143234 میلیون ریال ) ، مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام از تاریخ 1393/06/06 لغایت تاریخ 1393/08/04 و شماره حسابهای زیر جهت واریز وجوه تعیین شده ست.
                شماره حساب بانک شعبه
                01472040027782749801 پست بانک بلوار آفريقا

نظر

• امیر بهرامی
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 2201

لطف نموده این تاپیک و مسائل مربوط به سهم رو اگر میشه اگر میشه کمتر اعلام کنید عزیزان و دوستان خوبم

یک سری بچه نوسانگیر میان فقط روند رو خراب می کنند

همین ناشناس باشه بهتر

نظر

• پاسال
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 304

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                    لطف نموده این تاپیک و مسائل مربوط به سهم رو اگر میشه اگر میشه کمتر اعلام کنید عزیزان و دوستان خوبم

همین ناشناس باشه بهتر
                    شما این سهمو شناختی دیگه تمومه پدر سهم از امروز در اوردی مثل وساپا سهامدارا توی همین 380 حالا حالاها موندن اون یک سری نوسانگیرا شما ودوستان عزیزت هستی شما از سهم برو بیرون ببین چه شارپ سهم میره بالا
                    در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11251

همین ناشناس باشه بهتر
                      امیرجان شما که شغلت را عوض کرده بودی دوباره اومدی به بازار!!!

صبح هم بهت گفتم رالی اصلی این سهم2ماه دیگه است واز الان تا2ماه دیگه بین350-450 درنوسان خواهد بود

نزدیک اذرماه استارت پرقدرتی ازاین سهم شاهد خواهیم بود وتا ان وقت فقط فرصت خریده

بدرود

نظر

• امیر بهرامی
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2201

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                        امیرجان شما که شغلت را عوض کرده بودی دوباره اومدی به بازار!!!

صبح هم بهت گفتم رالی اصلی این سهم2ماه دیگه است واز الان تا2ماه دیگه بین350-450 درنوسان خواهد بود

نزدیک اذرماه استارت پرقدرتی ازاین سهم شاهد خواهیم بود وتا ان وقت فقط فرصت خریده

بدرود
                        من سرمایه گذاری می کنم...هر لحظه لاین عوض می کنم

گروه لاستیکم خوب میشناسم...به وقتش میخرمش...2 سال تجربه در این گروه و سودهای عالی از این گروه بردن دلیلی بر این ادعاست

بهت قول میدم بهترین زمان ورود کنم...خیالت راحت

برای 50 60 تومن چونه نزن
                        آخرین ویرایش توسط امیر بهرامی؛ 2014/08/30, 21:00.

نظر

• امیر بهرامی
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2201

در اصل توسط پاسال پست شده است View Post
                          شما این سهمو شناختی دیگه تمومه پدر سهم از امروز در اوردی مثل وساپا سهامدارا توی همین 380 حالا حالاها موندن اون یک سری نوسانگیرا شما ودوستان عزیزت هستی شما از سهم برو بیرون ببین چه شارپ سهم میره بالا
                          اینکه 160 بهت سیگنال خروج دادم که میاد رو 120 گوش نکردی به من چه

وقتی هم 120 خریدمو 157 خالی کردم گفت بیخیال بشید بازم گوش نکردید

من چی کنم که شما اصلا گوش نمی کنید

جو تاپیک رو بهم نزن

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11251

من سرمایه گذاری می کنم...هر لحظه لاین عوض می کنم

گروه لاستیکم خوب میشناسم...به وقتش میخرمش...2 سال تجربه در این گروه و سودهای عالی از این گروه بردن دلیلی بر این ادعاست

بهت قول میدم بهترین زمان ورود کنم...خیالت راحت

برای 50 60 تومن چونه نزن
                            دراین که شما حرفه ای هستی شکی نیست دروساپاچند روزی سهامدار بودم ثابت کردی:D

این50-60تومان هم میشه حدودا12-16درصد وتقریبا نزدیک یک هفته کاری مثبت ومنفی/.:biggrinsmiley.:/

تااخر شهریور خریدمان را روی این سهم تکمیل میکنیم وخرداد94 دوباره میاییم سراغ بازار

نظر

• پاسال
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 304

اینکه 160 بهت سیگنال خروج دادم که میاد رو 120 گوش نکردی به من چه

وقتی هم 120 خریدمو 157 خالی کردم گفت بیخیال بشید بازم گوش نکردید

من چی کنم که شما اصلا گوش نمی کنید

جو تاپیک رو بهم نزن
                              دوست عزیز من همون 200 خروج کردم بعداز گشایش سال گذشته از 135 دوباره وارد شدم 170 خروج کردم صحبت من چیز دیگری است سهمی که نوسان میده خیلی خوب هست در این بازار فقط اگر هم سهمی خوب نباشد آنقدر روی آن پافشاری نکنید که دوستان ازتون برنجند با تشکر
                              در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

نظر

• امیر بهرامی
                                Banned
                                • Jul 2013
                                • 2201

در اصل توسط پاسال پست شده است View Post
                                دوست عزیز من همون 200 خروج کردم بعداز گشایش سال گذشته از 135 دوباره وارد شدم 170 خروج کردم صحبت من چیز دیگری است سهمی که نوسان میده خیلی خوب هست در این بازار فقط اگر هم سهمی خوب نباشد آنقدر روی آن پافشاری نکنید که دوستان ازتون برنجند با تشکر
                                من در تاپیک وساپا به عنوان انتقاد پست میزنم نه تعریف از سهم

متاسفانه فقط هم توهین کردن

نظر

در حال کار...
                                X