کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حجم معاملات سهام این شرکت که با نماد معاملاتی پتایر در بازار معامله می شود، در روزهای پس از 18 شهریور نوسانات عمده ای داشت که در نمودار ذیل مشاهده می شود. متوسط حجم معاملات سهام پتایر در دوره 18 تا 31 شهریور ماه، بیش از 3 برابر بیشتر از حجم متوسط معاملات سهام این شرکت از ابتدای ماه گذشته تا پیش از انتشار آگهی فروش زمین بوده است.
-- بر اساس اطلاعات میدانی، قیمت هر متر زمین صنعتی در کیلومتر 15 جاده مخصوص کرج، رقمی مابین 15 تا 20 میلیون ریال است. با احتساب این رقم، قیمت 6 هکتار زمین مزایده ای ایران تایر ارزشی ما بین 900 تا 1،200 میلیارد ریال خواهد بود. سرانه هر سهم این رقم 3،142 الی4،189 ریال است. اما همچنان مشخص نیست که ایران تایر قصد دارد با استفاده از این مبلغ چه اقداماتی انجام دهد. پرداخت بدهی های مالی، سرمایه گذاری برای به روز نمودن تکنولوژی و افزایش تنوع محصولات از زمره اقداماتی است که پیش بینی می شود با ورود این میزان سرمایه انجام گیرد. باید توجه داشت که درآمد حاصله، در صورت فروش زمین، تنها اثری یکباره بر ارزش سهام این شرکت خواهد داشت. اثر درازمدت این اقدام در بهبود مداوم ارزش سهام پتایر در صورتی محقق خواهد شد که سرمایه ورودی صرف اقداماتی با افق روشن درآمدزایی گردد.
بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19) ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
ثبت سفارش برای واردات انواع لاستیک خودرو، دوچرخه و موتور سیکلت صرفاً توسط نمایندگی های رسمی ارائه کننده خدمات پس از فروش مجاز شد. واردات لاستیک مشروط شد
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 6 ماهه (حسابرسی نشده)
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت توليدي ايران تاير طی نامه شماره مورخ 1394/08/09 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 286,469 میلیون ریال مبلغ (269) ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
تغییر پیش بینی سالیانه از 71 ریال سود برای هرسهم به 269 ریال زیان برای هرسهم و پوشش 112 درصدی زیان در 6 ماهه
دلایل تغییر اطلاعات پیش بینی سال منتهی به 1394/12/29 (حسابرسی نشده) نسبت به اطلاعیه قبلی
دلايل تغييرات اطلاعات پيش بيني اوليه سال منتهي به 1394/12/29 با پيش بيني 6 ماهه بر مبناي اطلاعات واقعي 6 ماهه به شرح ذيل ميباشد:
1-کاهش در فروش علي رغم افزايش تناژ فروش به دليل کاهش نرخ فروش هر کيلوگرم محصول تاير ميباشد.
این شرکت آینده دار است و باید سودش زیاد بشود اما مدیرانش خراب هستند و سال 92 من را دربدر کردن با این گزارش های دروغ و الکی.مواظب زالوصفتان این شرکت باشید که سود را پنهان میکنن
به جز این پست چند بار دیگر هم نسبت به این سهم هشدار داده ام. من سواد بورسی و ادعا ندارم اما تجربه دارم که مدیران این شرکت زالوصفت و از گرگ بدتر هستند. این شرکت اوضاعش خوب است اما مدیرانش نمیگذارند چیزی گیر کسی بیاید. این سهم تحلیل بردار نیست و البته این آفت همه بورس شده چون مدیران دزد و زالوصفت هر روز در حال ازدیاد نسل میباشند.داراییتان را چارچشمی مواظب باشید که زالوصفتان کلاه به دست ایستاده اند تا کلاه را از سر تا زانوی شما فرو کنند و گوشهای شما را با پنبه ببرند بدون آنکه خون بیاید و تازه بعد هوش بیایید که گوش ندارید. با تشکر
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
به نقل از بورس نيوز
مزایده نان خشک در یک شرکت بورسی!
به نقل از فارس، هر عابری که این روزها گذرش به کیلومتر ۵ جاده مخصوص تهران کرج افتاده باشد، با عبور از مقابل یک شرکت معروف تولید کننده لاستیک خودرو می تواند انبوهی از محصولات روی هم تل انبار شده آن در کف حیاط کارخانه را نظاره کند.
به خاطر رکود اقتصاد، بی پولی مردم و کساد بازار خودرو، تقاضا برای لاستیک خودرو کاهش یافته و تایرها روی زمین کارخانه چیده شده و حتی از دیوارهای آن هم سرریز کرده است.
این شرکت بورسی که قصد تامین نقدینگی با فروش زمین داشت، به تازگی با ناکامی از بابت فروش زمین ۶ هکتاری خود طی دو نوبت متوالی مواجه شده در جدیدترین اطلاعات ارسالی به بازار سهام از آگهی مزایده اقلامی خبر داده که در نوع خود جالب است.
مطابق با جدول زیر این شرکت تولید کننده لاستیک که در چرخه تولید محصولات خود با محصولات پتروشیمی سر و کار دارد، در آگهی مزایده ضایعات خود علاوه بر برخی تجهیزات و ماشین آلات صنعتی از نان خشک، فیلم ویدویی vhs ، ظروف پلاستیکی، پالت پلاستیکی و یخچال قصابی ایستاده نیز نام برده است.
بر اساس این گزارش، شرکت مذکور در عملکرد شش ماهه سال مالی منتهی به پایان اسفند ماه ۹۴ در حالی درامد برآوردی هر سهم خود در این بودجه را از ۷۱ ریال سود به ۲۶۹ ریال زیان تبدیل کرده که در شش ماهه امسال با پوشش ۱۱۲ درصدی، زیان ۳۰۲ ریالی به ازای هر سهم محقق کرده است.
سایه سنگین رکود بر فضای کسب و کار و انباشت کالا در انبار کارخانجات تولیدی از یک سو، واردات بی رویه لاستیک بی کیفیت چینی از سوی دیگر، انباشت خودرو در پارکینگ خودرو سازان و بیکاری این روزها وضعیت اسفناکی برای شرکت های تولیدی و صنعتی به وجود آورده که میتواند با تسری یافتن بر معیشت مردم باعث مخاطره جدی برای دولت شود.
نظر