کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وقتی یک جماعتی تا نوک دماغشون رو بیشتر نمیبینند....باید هم اینطوری رنج منفی بزنند..چه خبره؟؟؟؟گزارش پکویر بد بوده...اصلا نمیفهمند چه تحول فاندی در انتظار پتایر سه ماهه پایانی امسال و سال اینده هست..همین کوتاه مدت و ظی چند روز اینده فروشنده سهم پشیمان میشه.
هشتصد هزارتا روی 435 گذاشته برا فروش....اینم بازار ازش میخره و پرتش می کنه بیرون ...منفی 5 بده تعدادی ازش برمی دارم :)
شاید مفهموم به این شکل فروختن بخاطر این باشه که گزارش بهمن ماه سهم خوب نیست...البته نه از نظر قیمت فروش ...فکر میکنم قیمت حداقل ده درصدی هم رشد داشته باشه..از نظر میزان فروش...شاید شرکت ترجیح داده انبار کنه و بعدا گرونتر بده به بازار...حالا ببینیم روزهای اینده چی میشه...شاید هم بازی هست که از شنبه بزنند زیر سهم...بهر حال کوتاه مدت شاید سهم دچار چنین نوساناتی هم بشه...اما من مطمنم سال اینده فاند سهم شکوفا میشه
شاید مفهموم به این شکل فروختن بخاطر این باشه که گزارش بهمن ماه سهم خوب نیست...البته نه از نظر قیمت فروش ...فکر میکنم قیمت حداقل ده درصدی هم رشد داشته باشه..از نظر میزان فروش...شاید شرکت ترجیح داده انبار کنه و بعدا گرونتر بده به بازار...حالا ببینیم روزهای اینده چی میشه...شاید هم بازی هست که از شنبه بزنند زیر سهم...بهر حال کوتاه مدت شاید سهم دچار چنین نوساناتی هم بشه...اما من مطمنم سال اینده فاند سهم شکوفا میشه
در هر صورت امروز هم تعدادی ازش خریدم...چون بنده خدا گناه داره!
این بابا هرکی هست خسته است و فروشنده و معلومه تریدر خیلی قهاریه!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
در هر صورت امروز هم تعدادی ازش خریدم...چون بنده خدا گناه داره!
این بابا هرکی هست خسته است و فروشنده و معلومه تریدر خیلی قهاریه!
من خودم خریدم به دید مجمع...یعنی حداقل 5 ماه سهامدارش میمونم...حالا کوتاه مدت ممکنه چنین نوساناتی داشته باشه...بتونم سهمهای دیگه رو هم رو تارگتها نقد کنم باز هم میخرم...به دید میانمدت و بلند مدت سهم خوبیه...اول پتایر و در درجه بعدی پکرمان...بهر حال شاید هم پول لازمه به این شکل داره میفروشه...
این قیمت ها برای پتایر مفته
فروش شرکت در بهمن ماه محدوده 30 میلیارد تومان باشه، مناسب هست. بالاترش یعنی گزارش بهتر ... سال آینده با افزایش 10 الی 15 درصدی در ابتدای سال فروش ماهیانه به ماهی 40 میلیارد تومان خواهد رسید. فروش شرکت سال آینده بین 500 الی 700 میلیارد تومان هم می تواند برسد. فوق العاده است برای نگهداری.... فعلا 420 هم داریم با پی بر ای 5 برای امسال و پی بر ای تحلیلی 2 سهم رو میخریم.
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
ابله زیاده 3 روز پیش ..با نسبتهای بالا پاسا را 286..فروختند..امروز 318...میخریدند....
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
..گور پدر...گور به..گور شدش...هر غلطی..کنه...از کیسش رفته....اینقدر هم خر تو..خر..نیست...این بابا...اقای ///.....///..با ...چند..نفر..یا..کارگزاریش...دارند...معاملات را دستکاری..میکنند... ..این..لینک...شکایته...سازمان...برسی میکنه...انصافا..هم..جواب میدهند...و..پیگیری..میکنند...http://new.tse.ir/cms/Page263.html
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
خیلی عالیه. دوستان یه سری نکات تو گزارشات شرکت هست که خیلی معنی داره من در ادامه میگم. همانطور که تو تصویر زیر مشخصه وجوه نقد شرکت در 9 ماهه رسیده به 19 میلیارد تومان که در پایان سال 96 این مقدار برابر با 5.5 میلیارد تومان بوده. این نشون میده که شرکت میتونه اخیرا محصولات فروش رفته خودش رو به صورت نقدی بفروشه و پول نقد بگیره این از این جهت اهمیت پیدا می کنه که شرکت سرمایه در گردش خواهد داشت برای خرید نقدی مواد اولیه. نکته ی بسیار مهم بعدی افزایش 23 میلیارد تومانی موجودی مواد و کالای گزارش 9 ماهه ست. همانطور که قبلا اشاره کرده بودم شرکت پایان 9 ماهه 1773 تن موجودی کالای ساخته شده داشته(غیر از حدود 37 میلیارد تومان مواد اولیه). همونطور که من محاسبه کردم تولید و فروش دی ماه رو(جمع فروش : 2418 تن ، جمع تولید : 1895 تن) شرکت در دی ماه 523 تن از موجود خودش رو فروخته و در حال حاضر 1250 تن کالای ساخته شده داره که ارزش این موجودی تو صورت های مالی 9 ماهه به ازای هر تن 14.5 میلیون تومان در نظر گرفته شده در صورتی که الان قیمت تایر تنی 18.5 میلیون تومانه حداقل یعنی شرکت از محل این 4 میلیون تومان اختلاف نرخ میتونه حدود 15 تومان به سودش اضافه بشه. نکته ی بعدی هم مربوط میشه به موجودی مواد اولیه شرکت که تو گزارش 9 ماهه 37 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است و نشان دهنده این است که شرکت تونسته منابع حاصل از فروش محصولات رو تبدیل به مواد اولیه مورد نیازش کنه و این موضوع باعث میشه در برابر افزایش قیمت مواد اولیه مقاوم بشه. نکته ی بعدی که در تصویر مشخصه مربوط میشه به پیش پرداخت ها و سفارشات. شرکت پایان 9 ماهه 17 میلیارد تومان پیش پرداخت داشته که عمدتا مربوط میشه به قیمت مواد اولیه و این مقدار افزایش 11 میلیاردی رو نسبت به سال 96 داشته. همین مبلغ 17میلیارد مواد اولیه(پیش پرداخت) و 37 میلیارد موجودی مواد اولیه نشون دهنده اینه که شرکت به مقدار حدود 54 میلیارد تومان مواد اولیه خواهد داشت. قابل ذکره که مواد اولیه مصرفی شرکت تو 9 ماهه 126 میلیارد تومان بوده که این 54 میلیارد تومان نسبت خوبی از مواد اولیه مصرفی شرکت تو 9 ماهه است.
نکته ی بعدی مربوط میشه به تناژ پیش بینی شده فروش در سال 98. طبق گزارش تفسیری 9 ماهه مدیریت تو تصویر زیر شرکت پیش بینی کرده که سال 98 به مقدار 25000 تن فروش داشته باشه که این موضوع میتونه در صورت تحقق تاثیر شگرفی بر سودآوری شرکت داشته باشه. در کل به نظر فروشنده سهم با این تحولات فاندی داره خودزنی محض انجام میده.
پیوست ها
من هم وارد شدم دیروز
به نظر بازده سرمایه گذاری در مدت حداقل شش ماهه به ثمر خواهد نشست
گروههای کامودیتی در حال تیک اف هستند و باید کاملا دندان طمع رو کشید و به هدف خود فکر کرد
با 25000 تن تولید طبق گزارش تفسیری در سال اینده و با این نرخ تورم...رقم فروش میره سمت 600 میلیارد...تنی حداقل 24 میل هم قیمت لاستیکه سال اینده....یعنی بالغ بر 2000 تومن به ازای هر سهم...نسبت p/s..میشه دو دهم...یاد فباهنر زیر 200 تومن میافتم...یا شکربن 400 تومنی....حاشیه سود سه ماهی سوم امسال که اواسط اذر ماه افزایش نرخهاشون تصویب شد...15.5 درصد بوده....سال اینده زیر 20 درصد نیست حاشیه سود..این یعنی 280 تومن سود خالص سال اینده .....حالا اگر 500 میلیارد بفروشه و نگیم 600 میلیارد...میشه 220 تومن سود سال اینده....اونوقت این سهم سال اینده 1000 تومن قیمت نمیخوره رو تابلو؟؟؟؟؟؟...6 ماه سهامداری میخاد...کمتر سهمی تو بازار هست...و یا بهتر بگم نیست...که حداقل افق 150 تا 200 درصد سود با چند ماه سهامداری داشته باشه
نظر