سلام میثم جان . فکر کنم تو سربازی کار دفتری به شما دادن که فرصت خرید و فروش داری . با توجه به رشد معدنی ها نظرت در مورد وامید چیه ؟ در ضمن پتایر تا چه قیمتی رشد می کنه؟
ایران تایر ( پتایر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط sepehr.pcc پست شده است View Postسلام میثم جان . فکر کنم تو سربازی کار دفتری به شما دادن که فرصت خرید و فروش داری . با توجه به رشد معدنی ها نظرت در مورد وامید چیه ؟ در ضمن پتایر تا چه قیمتی رشد می کنه؟
پتایر حداقل باید 700 باشه با این قیمت های همگروهی هاش ....و هدف بعد از 700 ...900 تومن......(-:///
نظر
-
در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Postفکر کنم قیمت را اشتباه زدید دوست عزیز قیمت امروز سهم 506 تومان هستش ....شما پیشنهاد نگهداری تا 2400 دادید/:.ohno-smiley.:/
فقط صبرتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
هدف سهم تا آخر سال 1200
البته با شرایط فروش فعلی و سود نهایی حدودا 200 تومانی
در صورت افزایش نرخ فروش لاستیک در شش ماهه دوم بخصوص لاستیک بایاس،این هدف قیمتی سهم هم میتونه حتی تا 2000 هم برسه!
با توجه به در پیش بودن افزایش سرمایه 100 درصدی ،قطعا میتونه جزو سهام پر بازده نیمه دوم امسال باشه.
به خاطر نوسانگیری های چند درصدی،سود حداقل 100 درصدی این سهمو از دست ندین/:.nono.:/
نظر
-
یک روزی نبودیم در بازار اومدم دیدم صف فروش بوده امروز .........انشالله که شنبه هم صف فروش باشه تا تک سهم این سهم بشم ...........یک ما///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postیک روزی نبودیم در بازار اومدم دیدم صف فروش بوده امروز .........انشالله که شنبه هم صف فروش باشه تا تک سهم این سهم بشم ...........یک ما
بالاخره نمردیم تو یه سهم با هم همنظر شدیم :D
زیر 500 واقعا عالیه
ماشالله همه از بس حرفه ای شدن که به سودهای 100 درصدی تو 5-6 ماه هم افتخار نمیدن!میفروشن میرن برا سودهای 200-300 درصدی سهمای دیگه!
اشکال نداره ماها به همین سود ناچیز! قانعیم:D
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postسلام میثم جان
بالاخره نمردیم تو یه سهم با هم همنظر شدیم :D
زیر 500 واقعا عالیه
ماشالله همه از بس حرفه ای شدن که به سودهای 100 درصدی تو 5-6 ماه هم افتخار نمیدن!میفروشن میرن برا سودهای 200-300 درصدی سهمای دیگه!
اشکال نداره ماها به همین سود ناچیز! قانعیم:D
ارزش بازار پتایر نسبت به سایر لاستکیها خیلی پایینه و از این لحاظ سهم میتونه 100 درصد بازدهی بده.....من قبلا بررسی کردم پتایر امسال 140 رو باید بسازه و سال بعد هم انشالا با طرح توسعش 200 و یه کم بالاتر....
پکرمان هم شایعه سود 160 تومنیش اومده که صف شده اساسی.........آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/10/02, 23:16.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postالان در به در دنبال یه سهمم که تا عید 100 درصد بده .........یکی گفته جایزه داری اگه 5 ماهه سهمی پیدا کنی که 100 درصد بده(-: (4-5 ماه پیش اگه میگفت سهمی بهش میگفتم که 400 درصد بهش بده) .......الان دارم تمام سهم ها رو زیر رو میکنم .......شپاس یک ساله 100 درصد میده (-: ولی 5 ماهه میخوام.....سیمانی ها جند تاییشون میتونن 40-50 درصد دیگه بدن ولی من دنبال 100 درصدم...... .....پتایر به نظرت میده 100 درصد رو میده؟ (-: تاپیکو دو ساله بالای 300 درصد میده (-:
ارزش بازار پتایر نسبت به سایر لاستکیها خیلی پایینه و از این لحاظ سهم میتونه 100 درصد بازدهی بده.....من قبلا بررسی کردم پتایر امسال 140 رو باید بسازه و سال بعد هم انشالا با طرح توسعش 200 و یه کم بالاتر....
پکرمان هم شایعه سود 160 تومنیش اومده که صف شده اساسی.........
پرتفوش خیلی عالیه.برا بلند مدت بهترین گزینه هست.
پتایر هم قطعا 100 درصد سود تا آخر سالو میده.سرمایش پایین هست و قطعا به خاطر افزایش سرمایش میکشنش بالا.بخصوص که سهامدار عمدش هم بنیاد هست.اکثر سهام بنیاد سودهای عالی میدن.
جالبی این سهم تو اینه که ظرفیت اسمیش حدود 27 هزار تن هست!تقریبا اندازه پکویر! ولی فقط حدود 18 هزار تن تولید برا امسال دیدن.حالا چه مشکلی دارن نمیدونم.فقط اگه ادامه سال تولیدشونو افزایش بدن میتونن سود خیلی بالاتری بسازن.
من به سود حدود 170 برا امسال رسیدم.ولی قطعا با افزایش سرمایه 100 درصدی به نظرم هزینه هاشون میاد پایین و بتونه 200 تومن هم بسازه.
احتمالا لاستیک سازا ظرف یکی دو ماه آتی هم بتونن برا لاستیکهای بایاس افزایش نرخ بگیرن.از پاییز سال قبل تا حالا افزایش نرخ نداشتن.در اینصورت احتمالا خیلی بالاتر هم بتونه بسازه
حالا ما بدبینانه سودشو 150 درنظر بگیریم با پی بر ای فعلی هم قیمتش به 1000 میرسه و میشه بازدهی 100 درصدی:D
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postمرتضی جان ضمن سلام و تشکر
از زمان افزایش سرمایه و یا اینکه در چه مرحله ای هست اطلاعی داری؟
متاسفانه از زمان دقیقش خبری ندارم.ولی احتمالا میدم تا اواخر آذر اجراییش بکنن.
فردا میرم رو مخ امور سهامش ببینم خبری چیزی میتونم در موردش ازشون بگیریم یا نه:D
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postدر مورد تاپیکو کاملا موافقم
پرتفوش خیلی عالیه.برا بلند مدت بهترین گزینه هست.
پتایر هم قطعا 100 درصد سود تا آخر سالو میده.سرمایش پایین هست و قطعا به خاطر افزایش سرمایش میکشنش بالا.بخصوص که سهامدار عمدش هم بنیاد هست.اکثر سهام بنیاد سودهای عالی میدن.
جالبی این سهم تو اینه که ظرفیت اسمیش حدود 27 هزار تن هست!تقریبا اندازه پکویر! ولی فقط حدود 18 هزار تن تولید برا امسال دیدن.حالا چه مشکلی دارن نمیدونم.فقط اگه ادامه سال تولیدشونو افزایش بدن میتونن سود خیلی بالاتری بسازن.
من به سود حدود 170 برا امسال رسیدم.ولی قطعا با افزایش سرمایه 100 درصدی به نظرم هزینه هاشون میاد پایین و بتونه 200 تومن هم بسازه.
احتمالا لاستیک سازا ظرف یکی دو ماه آتی هم بتونن برا لاستیکهای بایاس افزایش نرخ بگیرن.از پاییز سال قبل تا حالا افزایش نرخ نداشتن.در اینصورت احتمالا خیلی بالاتر هم بتونه بسازه
حالا ما بدبینانه سودشو 150 درنظر بگیریم با پی بر ای فعلی هم قیمتش به 1000 میرسه و میشه بازدهی 100 درصدی:D
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postیک روزی نبودیم در بازار اومدم دیدم صف فروش بوده امروز .........انشالله که شنبه هم صف فروش باشه تا تک سهم این سهم بشم ...........یک ما
سرما خوردی؟
لاستیک ماشینت پنچره؟
وسواس گرفتی دستاتو با شوینده های پاکسان میشوری؟
تو مشهد بساز بفروشی؟
;)زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
نظر