ایران تایر ( پتایر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : ایران تایر ( پتایر )

در اصل توسط amirardalan پست شده است View Post
    جناب می با سلام لطفاتحلیلی خبری مستندی در مورد غشهد بیان فرمایید تا همراهان شما در این سهم بموقع جهت تصمیم گیری اقدام نمایند.
    با سپاس.
    ...سر داستان فروش زمین...نماد بسته است...باید تکلیف فروش زمین..کامل مشخص بشه تا باز شه.....خبر..جدیدی هم..نشنیدم...فعلا..باید صبر کرد...تا ..روشن شه..داستان...ارادت
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• amirardalan
      عضو عادی
      • Aug 2011
      • 130

ممنونم.

نظر

• علیرضا123
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1605

جو بازار خراب نبود...پکرمان و پتایر هر دو صف خرید بودند تو 20 دقیقه اول بازار...پایین سهم بسنه شده و دارند میخرند..کسی دنبال قیمتهای پایین تو این سهم نباشه

نظر

• zorba
          ستاره دار(3)
          • Aug 2013
          • 3951

سهم راه افتاد....دیروزم به وضوح دستکاری مشهود بود!
          زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• zorba
            ستاره دار(3)
            • Aug 2013
            • 3951

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
            سهم راه افتاد....دیروزم به وضوح دستکاری مشهود بود!
            صف شد
            /:.grlim:./
            زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• ".احسان."
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2676

بعضی از کارگزاری ها که با تکنیکال خرید و فروش می کنند، اطلاع دارم که بعد از 600 تومان می خواهند با دید 1000 وارد سهام بشوند! بعضی هم دوست دارند با این نوع تکنیکال خرید و فروش کنند!
              آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
              کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

...:.thumbsupsmileyanimکلا پتی جان در بازار..منفی نسخ..میکشه.....550..را شکست..انهم..با قدرت....و البته..ختم.........بوق....روزگارند بازیگراش........خیلی ها را پیاده..کردند.../:.weirdsmiley.:/
                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• arad700
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2013
                  • 3238

همین الان قیمت چهارحلقه لاستیک خارجی حداقل ۴ میلیونه در حالی که لاستیک داخلی بهترین نوعش ۱۵۰۰ این یعنی حداقل ۷۰ رصد دیگه قیمت لاستیک جای رشد داره که تازه بازهم از خارجی ارزونتره.الان پتایر کیلویی ۲۰ فروخته حالا فرض کنیم ۳۵ تا ۳۶ بفروشه سودش حدود ۲۸۰ میشه پی به ای ۶ بگیره قیمت حدود ۱۷۰۰ یعنی از همین ۵۵۰ امروز تقریبا ۳ برابر.
                  Honesty is the best policy

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

[Forwarded from پرویز خالقی]
                    حتما گیر دادن به این بنده خدا که پتایر رو چرا گفتی خروج ؟؟ ������ خوب منم رو همون قیمت خارج شدم . احتمال بالاتر هم میدادم .روند که تمام نمیشه یه اصلاحی میکنه دوباره راه میافته .
                    بابا قرار نیست کل صعود یک سهم از صفر تا 100 مال یکی باشه و رو 99 خروج کرد بشنیه عزا بگیره رو 230 سیگنال داده تا دو برابر سود کردی طلب داری از مردم ؟؟ چند نفر کاری میکنن که طرف پشیمون بشه از تحلیل مجانی .

ههههههههههه/.:biggrinsmiley.:/

توصیه ایی به..خرید ندارم...

نظر

• Mnm1990
                      عضو عادی
                      • Feb 2019
                      • 89

در اصل توسط mey پست شده است View Post

[Forwarded from پرویز خالقی]
                      حتما گیر دادن به این بنده خدا که پتایر رو چرا گفتی خروج ؟؟ ������ خوب منم رو همون قیمت خارج شدم . احتمال بالاتر هم میدادم .روند که تمام نمیشه یه اصلاحی میکنه دوباره راه میافته .
                      بابا قرار نیست کل صعود یک سهم از صفر تا 100 مال یکی باشه و رو 99 خروج کرد بشنیه عزا بگیره رو 230 سیگنال داده تا دو برابر سود کردی طلب داری از مردم ؟؟ چند نفر کاری میکنن که طرف پشیمون بشه از تحلیل مجانی .

ههههههههههه/.:biggrinsmiley.:/

توصیه ایی به..خرید ندارم...
                      درود بر می عزیز
                      ، فارق از سود و ضرر در هر تریدی که حتی شخص مبتدی مثل من هم میدونه که مسئولیت کاملا با خود شخصه و بررسی اطلاعات سهم معرفی شده و بنیاد و چارت و....
                      اما بنده صادقانه منش و شخصیت شما رو بخاطر نوع پست ها و روش کاریتون خیلی می پسندم و ارادت دارم و ابایی هم از گفتن نظرم ندارم
                      امیدوارم هر جا هستی دلت شاد و تنت سالم باشه گرامی

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

.ملت بیکارند..هر روز 4 تا خط..میکشند..یه..مقاومت..یه..حمایت..میسازند.......خ ریدار..جوری سهم را خرید..و جلوی عرضه ها ایستاد..انگار..که قرار...دیگه سهمی در بازار..نیست......شناور سهم ..عالی جمع..کردند.....
                        در 4 روز گذشته در بازه 530..تا 566...18/5..میل سهم..جابجا شده..که..حداقل ..چیزی..که بنده..میدیدم....با رنج های سنگین رو به بالا...و...بعد..مقاومت قوی ..و خریدهای سنگین....در منفی یا صفر تابلو بود.......شناور سهم را بلعیدند...
                        معاملات امروز هم در بازاری..که 1700..واحد..ریخت.....یه..جور.حط نشان..کشیدن بود...
                        ..توصیه ایی به خرید..ندارم.....

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

در اصل توسط Mnm1990 پست شده است View Post
                          درود بر می عزیز
                          ، فارق از سود و ضرر در هر تریدی که حتی شخص مبتدی مثل من هم میدونه که مسئولیت کاملا با خود شخصه و بررسی اطلاعات سهم معرفی شده و بنیاد و چارت و....
                          اما بنده صادقانه منش و شخصیت شما رو بخاطر نوع پست ها و روش کاریتون خیلی می پسندم و ارادت دارم و ابایی هم از گفتن نظرم ندارم
                          امیدوارم هر جا هستی دلت شاد و تنت سالم باشه گرامی
                          .درس ..پس میدیم...ارادتمندتان....شاد کام..باشید...

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

...منفیش را ..اضافه..کردم....هیچ..عجله ایی هم..نداریم....اقایی..کنند..بیارن..پایینتر...یا یه..مدت....بازی در بیاورند.........نمیدانم...انگار قرار..مثل پدخش بد بخت بشیم..... /:.negaran.://:.negaran.:/
                            پتایر..چیه..بفروشید...سهم..نیست..که....مفت..گرانه. ....این فروش ها..و...تحولات فاندی..هم...کشکه.....دقیقا..مانند ..پدرخش..400..500..تومانی..که..کشک.بود......الان.. هم قیمتش از 500..تومان...شده..200..تومان.....بد بخت شدن سهامدارن..پدرخش......وقتی این همه سهم..خوب ریخته تو بازار..میری پدرخش 400..500..تومانی..میخری..باید هم..پشیمان...باشید....
                            :((:((

نظر

• علیرضا123
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1605

سهم خشک شده...با دویست تا رنج میره برای صف خرید

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4719

تو این دو روزه از بس پتایر خریدم از چشم و گوشم حلقه لاستیک پتایر می ریزه!/:.yead.:/

نظر

در حال کار...
                                X