کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در 3 ماهه سوم..با فروش 74...میلیاردی....سهمی 27....یا..مبلغ...7/750...میلیارد سود..خالص ساخته.........که..میشه...10/5...درصد.....حاشیه سود خالص اصلا از گزارش 3 ماهه..چهارم...و..اتفاقات بزرگی که اتفاق افتاده...بگذریم.......... سال 98....حداقل فروش را 400..{{{{.فروش 20000 تن...قیمت....تنی 20 میل..}}}}...و..کف..حاشیه سود..خالص را 12/5 درصد بگیریم...{{{که..بیشتر از این..حرفهاست...چون سربار..و دستمزد..مستقیم..نقش 26/5 درصدی در بهای تمام..شده...داشته.......}}}}...........حداقل سود..خالص شرکت..میشه 175..تومان... ..دیگه از این..سناریو..بدتر.......هم...تولید را ..مشابه..امسال..گرفتم..هم..افزایش نرخ...را در حد 6..درصد.....و..هم...افزایش 33 درصدی..مبلغ فروش بر سرشکن...شده..سربار..و..دستمزد را....فقط 2 درصد.بر سود خالص... الان در بازار سهمی..به..کوچکی..پتایر با کف سود 175...180..تومانی..زیر 1100...1200...وجود..ندارد......... ...هر 1 درصد افزایش حاشیه سود خالص..اثر...14 تومانی..داره..یعنی 12/5..بشه 17/5....سود سهم..میره 250..تومان........ حالا...کاری به افزایش ظرفیت 20..25..درصدی..که در فروردین امسال اتفاق..خواهد افتاد..نداریم.......... این..محاسبات بر اساس 3 ماهه سوم...حاشیه سود..خالص در این دوره بوده....... 3 ماهه..چهارم..را..ملاک..بگیرم...سودهای..عجیبی..در می اید.... از سودر 110..تا 140..تومانی امسال هم...بگذریم..که در مجمع...70..تا 100..تومان..سود قابل تقسیم..داره....
سهم..جوری..خشک..شده..که سقف..تاریخیش به قول....یه سری..دوستان..تکنیکال ترید را....با 570 ...خجم..پودر..کرد..........
عاقلانه ترین..کار سهامداری ..حداقل تا مهر 98..است....با پتانسیل هایی فوق العاده...وارد 98...شده....
طرف ..حرفم..با سهامدارانه....هیچ..توصیه ایی به خرید ندارم...
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
چند وقت پیش خواستم از پتایر یک نوسان بگیرم !نوسان مرا گرفت/:.yead.:/ تنها نفعش این بود ده درصد از سودم پرید . به نظرم با پتایر شوخی نکنید . احتمالا تا ششم یا هفتم عید گزارش اسفند بیاد رو کدال .
چکارش دارید که بسته بشه
بزارید باز بمونه
یه وقت میبینی میبدن دیگه باز نمیکنن تا چند ماه
از این نمونه ها بسیارن
دوست عزیز،
کاریش ندارم!
منتها شما یک سانت جلوتر رو نبینید فقط.... کلیت بی قانونی و هرکی هرکی بودن رو لحاظ کنید!
این قانون من درآوردی اینا چرا اجرا نمیشه برا من سواله!....
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
توقف دلبخواهیه!
زیر یک ماه سهم پنجاه درصد بالا اومده!
کسی تلفن ناظر رو داره؟
شاید اشتباه کنم...اما قانونا وقتی 50 درصد در 15 روز کاری رشد میکنه نماد رو متوقف میکنند و کنفرانس اطلاع رسانی میگذارند.....از کلوز قیمتی 15 روز کاری قبل 50 درصد هنوز رشد نکرده
شاید اشتباه کنم...اما قانونا وقتی 50 درصد در 15 روز کاری رشد میکنه نماد رو متوقف میکنند و کنفرانس اطلاع رسانی میگذارند.....از کلوز قیمتی 15 روز کاری قبل 50 درصد هنوز رشد نکرده
بنده تصحیح و عذرخواهی می کنم.
حق با شماست علیرضا جان...قانون 15 روز کاریه...با این قاعده هنوز به 50 درصد نرسیدیم.
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
...از قدیم..این بازیا در سهم بوده...بالاخره باید هزینه کرد تا..بتوان سهم..ملت را قاپید.........
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
سهم مثل پر دست سهامدارن بزرگ بازی می خوره. بنظرم نشونه خوبیه برای اضافه کردن سهم چون بعیده نزول واقعی بخوره تا یکماه آینده بنظرم راحت 40- 50 % رشد کنه. شاید
نظر