کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نماد پتایر در پایان معاملات امروز جهت برگزاری مجمع افزایش سرمایه متوقف خواهد شد. افزایش سرمایه این شرکت از محل تجدید ارزیابی دارایی ها و به میزان 3350% خواهد بود.
@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
درود دوستان
امروز دل به دریا زده و تمام سهمم رو بغیراز 300 سهم به نیت مدت زمان خواب اصحاب کهف فروختم چون بعید میدونم زودتر از یکماه بازبشه وثبت افزایش هم شاید2ماه زمان ببره
ازاین جهت میگم چون کسرا هم دارم و برای افزایش سرمایه کمتر از 100%از انباشته،3هفته هست که متوقفه و حتی قیمتش هم در در سایت اصلاح نشده،حالا نشستن سهام جایزه در پرتفو هم به کنار
من که با خیال راحت و 90 درصد سبد رفتم برای مجمع
سهم به احتمال قوی مثل گکوثر و کاما در کمتر از یک ماه باز میشه و احتمال زیاد با قیمت بالای 700 و هدف 900 تا شب عید
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
این پتایر پربرکت ناجی امروز من هم بود:D
تو این هفته سه روز قعرنشین مطلق جدول پیشبینی هفتگی بودم و تا همین دیروز در خطر از دست دادن تک ستاره نازنینم;)
خلاصه این ستاره را هم مثل خیلی چیزهای دیگه امروز مدیون این پتایر نازنین شدیم:x
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
700 تومن به راحتی در دسترس است . ضمن اینکه قیمت هم از مثلثی که توش گیر کرده بود کاملا خارج شده است .
درود،یعنی 58%پرتفوی شما پتایر بوده؟!
من ریسک نکردم چون نسبتهاش جالب نبود و فروشنده قویتر،حقوقی هم که فروش داشت.کلا شرکت در افزایشها برای من اومدنداشته
دی را برای همین مورد نفروختم،کم مونده یه چیزی هم به بانک بدهکاربشیم:((
من ریسک نکردم چون نسبتهاش جالب نبود و فروشنده قویتر،حقوقی هم که فروش داشت.کلا شرکت در افزایشها برای من اومدنداشته
درود
دی هنوز که افزایش سرمایه نداده!
تازه هوس پر کردن شکاف را کرده.
ارادت
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
سلام از بنده ست
روی ۱۶۳۶۰ که حفاری را هم فروخته بودم روی پتایر تک سهم شدم ، تا حفاری بیاد پایین ، این سه تا ۵ درصد زد .
البته معمولا شیفت کردن روی سهام مختلف و گردش بالا به این شکل سود چندانی ندارد و به احتمال زیاد ضررش بیشترش سودش است و کار پر ریسکی است .
اما یکی از مزایای کار کردن طولانی مدت با دو سه تا سهم محدود اینست که از این موقعیتها هم بدست می آید .
من واقعا اولویت خودم اینهمه گردش نیست ، اما هفته ی قبل دیگه خیلی تابلو بود و باید استفاده میکردم .
حفاری را هم به نیت انتقام از سهامداران نشستم و برای لج و لجبازی با حقوقی بی شرفش نوسان می گیرم .
خیلی لذت میبرم که بی ناموسی حقوقی حفاری را برای خودم تبدیل به پول کنم .
زمان میر مطهری , این مدل فروش حقوقی ممنوع بود ، یادم نیست از کی این دیاثت اقتصادی را باب کردند .
متوسط حجم ماه سهم ۴۰ میلیون است بعد حقوقی ها در یک روز ۵۰ میلیون سهم فروختند .
شما یک خانه ی ۳ میلیاردی معامله میکنی ، ۴۵ روز تا دوماه تصفیه حساب زمان می برد ، این از خدا بی خبر ها در یک روز ۶۰ میلیارد تومان پول نقد از سهامداران جزء غارت می کنند ، ناظر هم که یا خواب است و یا شریک .
روی ۱۶۳۶۰ که حفاری را هم فروخته بودم روی پتایر تک سهم شدم ، تا حفاری بیاد پایین ، این سه تا ۵ درصد زد .
البته معمولا شیفت کردن روی سهام مختلف و گردش بالا به این شکل سود چندانی ندارد و به احتمال زیاد ضررش بیشترش سودش است و کار پر ریسکی است .
اما یکی از مزایای کار کردن طولانی مدت با دو سه تا سهم محدود اینست که از این موقعیتها هم بدست می آید .
من واقعا اولویت خودم اینهمه گردش نیست ، اما هفته ی قبل دیگه خیلی تابلو بود و باید استفاده میکردم .
حفاری را هم به نیت انتقام از سهامداران نشستم و برای لج و لجبازی با حقوقی بی شرفش نوسان می گیرم .
خیلی لذت میبرم که بی ناموسی حقوقی حفاری را برای خودم تبدیل به پول کنم .
زمان میر مطهری , این مدل فروش حقوقی ممنوع بود ، یادم نیست از کی این دیاثت اقتصادی را باب کردند .
متوسط حجم ماه سهم ۴۰ میلیون است بعد حقوقی ها در یک روز ۵۰ میلیون سهم فروختند .
شما یک خانه ی ۳ میلیاردی معامله میکنی ، ۴۵ روز تا دوماه تصفیه حساب زمان می برد ، این از خدا بی خبر ها در یک روز ۶۰ میلیارد تومان پول نقد از سهامداران جزء غارت می کنند ، ناظر هم که یا خواب است و یا شریک .
ارادت
عرض ادب
استاد نگاهی به پکرمان و پاسا هم بندازید
بنظرم استعداد خوبی دارند برای صعود
ارادت
نظر