کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازم صف صفانا !
ولی بازم بکس و بادانا !:.thumbsupsmileyanim
ما جمعی از نوسانگیران صدیق ، زحمت کش و شریف پتایر از بدینوسیله از زحمات داهیانه ی صندوق BMF سرمایه گذاری .ا.ب سینا بهگزین تشکر و قدردانی نموده ، توفیق روزافزون ایشان را از درگاه ایزد منان مسئلت و آمادگی خود را جهت گرداندن هرچه پربارتر بازار این سهم اعلام مینماییم .
سلام
جناب technicaler در مورد روند شناسي ، كتاب يا مرجع خاصي رو مي شناسيد؟
سپاس
عرض ادب
شیخ ابوسعید ابوالخیر در مسجدی که شلوغ بود و جا نبود رفت بالای منبر .
یک نفر از جلوی در مسجد گفت : هرکس از هرجا که هست یک قدم برود جلوتر .(که بقیه هم داخل مسجد جا بشوند )
شیخ بالای منبر گفت : هرچه من میخواستم بگویم ، و همه ی پیامبران و امامان میخواستند بگویند این مرد گفت و سخن دیگری نگفت و از منبر پایین آمد .
البته اون کلمه ی امامان را شیخ ابوسعید نگفت و من بمناسبت عید غدیر از خودم اضافه کردم .
حالا قضیه ی شماست .
تمام کتابهایی که نوشته شده و کلاس و درس ومنبر و بحثی را که اساتید و علما و فضلا دایر کرده اند راجع به همین یک دو کلمه است : روند شناسي !
در واقع اگر شما روند را تشخیص بدهید ، کار تمام است .
یعنی همه ی ما هرجا که مثل چیز توی چیز گیر میکنیم ، ایراد کار همین تشخیص ندادن روند است .(چیز تو چیز ، مودبانه ی خر توگِل است )
برای شروع همیشه من دوتا توصیه کردم .
۱- مطلقا پای درس یا کتاب اساتید داخلی ننشینید . همه چیز در کشور ما سطحی است. یارو فکر میکند بازار بورس هم دانشگاه آزاد اسلامی است که شما چندتا کتاب بخوانی و استاد بشوی و به دیگران درس بدهی .
در دانشگاه هم استادی که دست به آچار نیست ، معنی چیزهایی که را که می گوید نمیفهمد .
در بازار شما علاوه بر دانش باید تسلط غلبه بر ترس و طمع خودتان را هم داشته باشید که یک امر شخصی و کاملا تجربی و تدریجی الوصول است .
میروید پیش یک استاد داخلی که خودش اعتقاد دارد که بازار ایران تکنیکال بردار نیست ، بعد چه تکنیکالی میخواهد به شما یاد بدهد ؟
بنابراین حتی الامکان ترجمه هم نخوانید .
۲- کتاب تحلیل تکنیکال در بازار سرمایه جان مورفی به زبان اصلی و اگر مقدور نیست ترجمه ی کامیار فراهانی که خودش اهل بخیه است را بگیرید .
اونجا جان مورفی قسمت اعظم داستان را بطور خلاصه براتون تعریف کرده
و میتوانید خودتان بر حسب سلیقه با یک دید کلی انتخاب کنید که چه روشی را دوست دارید.
با کتاب جان مورفی نمیشود سود کرد اما برای سود کردن ضروری است .
توجه کنید که همه ی این روشها مثل قضیه ی فیل مثنوی که در تاریکی هرکس یک جور تصورش کرد ، ناقص است و هرکدامشان در یکجای بازار کاربرد دارد .
همچنین آخرش میرسید به اونجایی که نصف تشخیص روند همان ترسیم خط روند ساده است و نصف دیگرش اینست که این خط روند را از کجا به کجا رسم کنید که زودتر از همه اخطار برگشت روند را بدهد .
مجددا تذکر میدهم که پای صحبت کسی که عقیده ندارد ننشینید، چون یک چیز های غلطی در ذهنتان فرو می کند که دیگه قابل اصلاح نیست و نتیجه اش ضرر است .
ارادت
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
همین گپ مجمع سالانه رو پر کنه گپ افزایش سرمایه پیشکش!
ماشالا یه مثبت میخوره به سه روز استراحت نیاز داره. فعلا که با فرمول دیر یا زود داره ... رفتیم جلو ببینیم کی نوبتش میشه. /:.tonguesmiley:./
... یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد
به استناد ماده 2 مکرر 3 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان به اطلاع ميرساند پیرو شایعه منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر آزادشدن صادرات بخشي از توليدات شرکتهاي تايرسازي به استحضار می رساند به استناد نامه مورخ 1400/06/13 واصله از انجمن صنفي صنعت تاير و تصميمات ستاد تنظيم بازار و موافقت شوراي عالي صادرات شرکتهاي توليد کننده تاير ميتوانند بخشي از محصولات توليدي خود شامل 10درصد از گروه تايرهاي راديال سواري و 30درصد از گروه تايرهاي کشاورزي و راهسازي و صنعتي را صادر نمايند شايان ذکر است شرکت توليدي ايران تاير هر دو گروه محصول را توليد نموده و در سنوات قبل نيز به کشورهاي عراق افغانستان پاکستان و سوريه صادرات داشته است ضمناً به استناد مجوز مزبور شرکت برنامه صادراتي خود را تهيه و جهت تحقق صادرات پيگيري و مذاکرات لازم را انجام خواهد داد.
بدیهی است در صورت وقوع هرگونه رویداد با اهمیت، مراتب مطابق مفاد ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان افشا می شود.
امروز آخر وقت یا حداکثر شنبه روزهای تلخ پتایر موقتا به پایان خواهد رسید .
اما با این وضع به نظرم نمی رسد که خیلی بتواند از 300 تومن بالاتر برود .
حالا ما نگاه میکنیم و راجع به خداحافظی با این سهم پس از حدود یکسال و نیم حضور و لذت بردن از نوساناتش تصمیم میگیریم .
درهر صورت همین روزها باید تکلیف افزایش سرمایه روشن بشود .
مجددا عرض میکنم که اینجانب در مجمع حضور داشتم و از رئیس مجمع که گویا نماینده بنیاد بود خودم شخصا با گوشهای خودم شنیدم که در پاسخ به سوالی که پرسیدند اسرع وقت برای انجام افزایش سرمایه یعنی چقدر زمان ؟ فرمود: یکماه یکماه و نیم .و ما هم باور کردیم ولی تا الان خبری نشده است .
ارادت
امر نمودیم چهارتا سهامدار خرد دانه درشت صدرا را جلوی چشم رعیت فلک کنند تا بقیه حساب کار دستشان بیاید .(دستور سهامدار عمده زیر نامه ی اعتراضی سهامداران )
نظر